2016 Aralık Anneleri

kasılmayı tarif edebilir misin canım? bugün ilk kez yaşadım sanırım rahme doğru batışma baskı gibi mi yoksa kramp gibi mi oluyor? ben sanki ayakta biraz dolanınca bugün birkaç kez batışma yaşadım ama kasılma mı başka bir şey mi bilemedim

Bizde teşekkūr ederiz aminn
Buarada simdi farkettim doğum gūnlerimiz aynı gösteriyor
benim doğum tarihi de aynı. bakalım hangi günlere denk geleceğiz? daha 8 hafta olmasına rağmen doktorum 4 gün önce doğuma 7 haftan kaldı dedi. niye öyle dedi bilmiyorum kız olunca 9 ay 10 günü tamamlamadan doğar diyorlar belki o yüzdendir. 40 cm 1900 gr dedi ağırlığına biraz şişman dedi. netten gününe göre ölçülere baktım normal değerlerde görünüyor kilosu ama bilemedim niye öyle dedi. sizinki ne kadar?

Günaydın kızlar. Cuma sabah kontrolüm var. İnşallah güzel şeyler duyarım. Çalışamaz raporu da alcm Allah in izniyle. Yavruşumu beklemeye koyulcm. Doğduklarında Uykusuz kalacaz belki ama onlarla huzurlu mutlu geceler geçirecez öpüp okşayacagz inşallah hiç şikayet etmeyelim şu an ki sıkıntılardan da. Hepsi çok güzel. Değer mutlu son için

cnm bnm kasım anneşlerine yazacaktın sanırım
kan ilacımı iç
pekmez ye diyetin yoksada
az kalmış :)
bitti cicim ayları
geceleri ölü gibi uyurdum 8 olunca akşam uykuya dalıyorum
geceleri zırt pırt çişe kalkıyorum
her yerim ağrıo

rihemi ilkkez duydum acaba anlamı neyki

Ne güzel anlatmışsın canım Sağol
Ne güzel inşallah bu doğumun daha kolay olur , Hepimiz kolaycacık doğururuz inşallah hemen ayaklanırız

Gercektende oyle dedigin gibi biri gelse silse supurse yenegi hazirlasa cocuga baksa biraz bizde kafa dinlesek cok guzel olur artik vucudum vökmüs durumda

Merhaba geçmiş olsun benimde kansızlığım var acaba kanınız kaç ?
Ünite ile kan mı verilecek doğuma hgb kaça kadar girilebiliyor merak ediyordum banada doktor böyle düşerse kan vericez demişti en merak ettiğim konu şu an.

Ayy bilirim kiz . hic durmuyorlar daha 19 aylik bebeler dersin sanki makine yutmuslar turbo'ya atmislar nedir bu enerji Allahim hic durmuyor. surekli baska birseyler pesinde acaba nereyi acssam da ne cikar isimiz zor 2.cisi gelince insallah kiskanclik olmaz

Günaydın güzel anne adayları :)

Artık kızımla evdeyiz, sabah eşimi gönderdim tekrar yattım, valla özlemişim böyle rahat rahat yatmayı. İzine ayrılınca kafam da rahatladı artık bebeğimi düşünüyorum sadece :)

cnm yeni doğan için uyku tulumu nerden buldunuz hep büyük benim baktıklarım

Ben mothercare dan aldım, 0-1, 0-3, 3-6 seçenekleri vardı ben 3-6 aldım çabuk büyür diye düşündüğümden.

Bizimki 3 e girecek annecim kaldır bişeyini desem uzgunum anne yapamam diyo gulesem mi kızsam mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…