kasılmayı tarif edebilir misin canım? bugün ilk kez yaşadım sanırım rahme doğru batışma baskı gibi mi yoksa kramp gibi mi oluyor? ben sanki ayakta biraz dolanınca bugün birkaç kez batışma yaşadım ama kasılma mı başka bir şey mi bilemedimKizlar bu arada kasilmalar hala devam ediyor bende her gün. Dün saydim 13-14 kere olmustur gün boyunca. Ama belirli bir düzen yok. Aralari yarim saat oluyor, 3 saat oluyor, 10 dk oluyor. Sanirim normal. Ama gittigimde sorcam yine doktoruma.
benim doğum tarihi de aynı. bakalım hangi günlere denk geleceğiz? daha 8 hafta olmasına rağmen doktorum 4 gün önce doğuma 7 haftan kaldı dedi. niye öyle dedi bilmiyorum kız olunca 9 ay 10 günü tamamlamadan doğar diyorlar belki o yüzdendir. 40 cm 1900 gr dedi ağırlığına biraz şişman dedi. netten gününe göre ölçülere baktım normal değerlerde görünüyor kilosu ama bilemedim niye öyle dedi. sizinki ne kadar?Bizde teşekkūr ederiz aminn
Buarada simdi farkettim doğum gūnlerimiz aynı gösteriyor
cnm bnm kasım anneşlerine yazacaktın sanırımkızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır yenı dogumlar oldumu
dun doktor kontrolumuz vardı kanım cok dusuk cıktı boyle sezeryana alamam dedı pazartesı kan takılacak 1 kasımda yatıs verdı gene kan takılacak 2 sınde de dogum nasıpse :))) opuyorummm
bitti cicim aylarıIyi aksamlar kizlar.
Hergun yeni bi sorun cikmaya basladicicim hamilelik bitti sanirim. hareketleri bile sertlesti aci verio. Yatmak kalkmak hersey problem olmaya basladi. . Sanki aksamlari da eski istahim kalmadi gbi. Zar zor yiorum. Gogus agrim var kaburgalarima kdr agrio. Cok halsizim. Kilimi kipirdatasim yok. Nolcak bole bilmem. vakit hemen gecseee
rihemi ilkkez duydum acaba anlamı neykiHerkese iyi akşamlar kızlar evet hamileliğin keyifli kısımları bitti artık sanıyorum herkes bir sorun yaşıyor bende sırt ve bel ağrımdan en oturabiliyorum ne yatabiliyorumçalışabilir raporu almak istiyordum 32.haftada ama sanırım zor gideceğim okula gibi gözüküyor bu gidişle...bir de kızımın adına hala karar veremedik size danışayım diyorum babası "rihem" diyor sizce nasıl?
Ne güzel anlatmışsın canım SağolIlk dogumumda.
aksam saat 9h30'da suyum geldi hastaneye gittik ebe alttan kontrol etti acilmam olsun diye 1 saat koridorda dolan gel dedi .
1 saat olinca gitti nst'ye bagladilar tabii o arada sanci cekiyorum iyice. Ebe odaya geldi dedi ilk dogumunuz o yuzden kendinizi hic yormayin dedi isterseniz epidural yapalim dedi bende esime tekrar sordum anlastik tmm dedik. Dogum odasina aldilar anastezi doktoru geldi sirttan igneyi yapti 30 dkk sonra flan sancilarimi hissetmez oldum belki daha az surede .
Tam 12 saat sonra geldi oglum aksam 10 da giris yaptim hastaneye sabah 9h57'de oglum dunyaya geldi. Benim tek sorunum oglum cikmak istiyorsu ama rahmim gec acildi 4 cm acilmisti gerisi gelmedi saatler sürdü ama en sonunda melegime kavustum. Ufacik minicik biseycok tatli sipa Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu insallah
Nasıl bi tulum acaba ?Tulum la cnm, kızım 19 aylık oldu ne yastık ne yorgan kullandım, halen tulumla yatıyor
Nasıl bi tulum acaba ?Tulum la cnm, kızım 19 aylık oldu ne yastık ne yorgan kullandım, halen tulumla yatıyor
Gercektende oyle dedigin gibi biri gelse silse supurse yenegi hazirlasa cocuga baksa biraz bizde kafa dinlesek cok guzel olur artik vucudum vökmüs durumdaHiç deme ya bebegin eşyalarını mı utuleyim evşn işlerini mi yapıyım yemek mi yapıyım bunaldım şöyle biri gelse süpürse silse ohh miss olsa...bizimkiler geliyodu önceden köklü yapıyodu bende ustten yapıyorum iyi oluyodu doguma kadın çagırıcam artık onu bekliyorum
Merhaba geçmiş olsun benimde kansızlığım var acaba kanınız kaç ?kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır yenı dogumlar oldumu
dun doktor kontrolumuz vardı kanım cok dusuk cıktı boyle sezeryana alamam dedı pazartesı kan takılacak 1 kasımda yatıs verdı gene kan takılacak 2 sınde de dogum nasıpse :))) opuyorummm
Ayy bilirim kiz .Oyuncak deme banatoplasak ne olur 2 dk sonra aynısı. Bugün kızımı dışarı götürdüm hava alsın diye, Yürümekte zorlanıyorum artık, çok sıkıştırıyor bebek beni, Kızımın da maşallahı var, hiç rahat duruyum azcık demiyor :)
Insallah canim saolNe güzel anlatmışsın canım Sağol
Ne güzel inşallah bu doğumun daha kolay olur , Hepimiz kolaycacık doğururuz inşallah hemen ayaklanırız
cnm yeni doğan için uyku tulumu nerden buldunuz hep büyük benim baktıklarımTulum la cnm, kızım 19 aylık oldu ne yastık ne yorgan kullandım, halen tulumla yatıyor
cnm yeni doğan için uyku tulumu nerden buldunuz hep büyük benim baktıklarım
Bizimki 3 e girecek annecim kaldır bişeyini desem uzgunum anne yapamam diyo gulesem mi kızsam mı bilmiyorumAyy bilirim kiz .hic durmuyorlar daha 19 aylik bebeler dersin sanki makine yutmuslar turbo'ya atmislar nedir bu enerji Allahim hic durmuyor. surekli baska birseyler pesinde acaba nereyi acssam da ne cikar isimiz zor 2.cisi gelince insallah kiskanclik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?