Canim fıtık degil o. Benim ilk aylarimda da oldu. Ara ara tutuyo hala. Doktor arada vurur normal dedi. Bebegin erkek mi? Genelde erkek bele kız mideye vurur dedikleri sey buValla bnde cok yoruldugumda uzanip kalmaya calistigimda oluyo . Tarif ettigim kisilerde fitik diolar.
Ūzūldūm canim.peki kilo durumun nasil diyet yapiyorsun herhalde?gebelik şekerim çıktığı için hiçbir şeye aşeremiyorum artık :)
Aynı ağrı bendede var birisi aşağıya çekiyoda zorla tutunuyomuş göbeğim gibi bi ağrı .öyle kaburga ağrısı felan değil bildiğin derim kopacak gibi bi ağrıKaburgami tekmeleyince agriyo ama bu agri öyle degil. Göbegimin üst kısmı. Sanki biri asagi dogru bastırıyo karnımı gibi. Dogum mu yaklasti nedir anlamadim ki
Hm ewt erkek. Fitik diolardi ne bliyim.Canim fıtık degil o. Benim ilk aylarimda da oldu. Ara ara tutuyo hala. Doktor arada vurur normal dedi. Bebegin erkek mi? Genelde erkek bele kız mideye vurur dedikleri sey bu
Ooy yerim ben onlari bide duvar kağidi yapmissiniz cok hoş bende yağli boyayla bebek mavisi rengi boyatmsyi dūsūnūyorum.hayirli gūnlerde kullanmayi nasip etsin allah çok hoş
Kızlar yaa bişey soracağım. Biz bu bebekleri gece nasıl yatıracağız :) yani üstüne ne örtmek gerekiyo. Kimi boğulur bişey örtünce diyo kimi yorgan bile örtüyo :) tecrubeli anneler nasıl yapacağız söyler mi acaba :)
Hiç deme ya bebegin eşyalarını mı utuleyim evşn işlerini mi yapıyım yemek mi yapıyım bunaldım şöyle biri gelse süpürse silse ohh miss olsa...bizimkiler geliyodu önceden köklü yapıyodu bende ustten yapıyorum iyi oluyodu doguma kadın çagırıcam artık onu bekliyorumAyy canim .merak etme benim evinde oylle ve hic temizlik yapmak istemiyorum artik biktim sabah kalk evi toparla supur sil. Puff cok yorucu cok heleki evde 19 aylik bi paşa olunca ap ayri bisey dutmuyor hic durmuyor yaramaz olmus iyice durmayincada orasina burasina vuruyorum bi kac tane .
Canım kasılma dediğin karnının belli bi bölgesinde küçük kramplar şeklinde mi? Bende o şekildeydi kalsiyum ve magnezyum alınca azaldıKizlar bu arada kasilmalar hala devam ediyor bende her gün. Dün saydim 13-14 kere olmustur gün boyunca. Ama belirli bir düzen yok. Aralari yarim saat oluyor, 3 saat oluyor, 10 dk oluyor. Sanirim normal. Ama gittigimde sorcam yine doktoruma.
Benim doktorum gunde 20 ye kadar olabilir dedi sadece duzenli araliklarla surekli olmamasi gerekir dedi canmKizlar bu arada kasilmalar hala devam ediyor bende her gün. Dün saydim 13-14 kere olmustur gün boyunca. Ama belirli bir düzen yok. Aralari yarim saat oluyor, 3 saat oluyor, 10 dk oluyor. Sanirim normal. Ama gittigimde sorcam yine doktoruma.
Bizde teşekkūr ederiz aminnAminn cok tesekkur ederiz. Sizin de cok guzel olacaktir eminim. Rabbim saglikla kullanmalarini nasip etsin insallah bebislerimizin
Anlamı nedir canım? Hiç rastlamadım daha önce.Herkese iyi akşamlar kızlar evet hamileliğin keyifli kısımları bitti artık sanıyorum herkes bir sorun yaşıyor bende sırt ve bel ağrımdan en oturabiliyorum ne yatabiliyorumçalışabilir raporu almak istiyordum 32.haftada ama sanırım zor gideceğim okula gibi gözüküyor bu gidişle...bir de kızımın adına hala karar veremedik size danışayım diyorum babası "rihem" diyor sizce nasıl?
Kızlar yaa bişey soracağım. Biz bu bebekleri gece nasıl yatıracağız :) yani üstüne ne örtmek gerekiyo. Kimi boğulur bişey örtünce diyo kimi yorgan bile örtüyo :) tecrubeli anneler nasıl yapacağız söyler mi acaba :)
Bu işler bitmiyo kızlar ya ben mi bitiremiyorum ben mi tembelim bilmiyorum bide tüm oyuncaklarımız dagılmış halde ve egilmek çok zoruma gidiyo....
Herkese iyi akşamlar kızlar evet hamileliğin keyifli kısımları bitti artık sanıyorum herkes bir sorun yaşıyor bende sırt ve bel ağrımdan en oturabiliyorum ne yatabiliyorumçalışabilir raporu almak istiyordum 32.haftada ama sanırım zor gideceğim okula gibi gözüküyor bu gidişle...bir de kızımın adına hala karar veremedik size danışayım diyorum babası "rihem" diyor sizce nasıl?
ben de çok merak ediyorum. bugün hatta kayınvalideme gıcık oldum bu konu yüzünden. ben internette yorgan falan olmaz diye okudum boğulma riskini çok arttırıyor diye. bir de biz ne giyiyorsak 1 kat fazlasını giydirmemiz gerekiyormuş. kaynanam tutturdu uzun kol üstüne bir hırka yetmez üşür diye. olur olur dedim üşümez birşey olmaz. hırkayı çıkarıp üstünü örtmek lazım diye ısrar edince, ben kontrol ederim ne giyip giymeyeceğine ben karar veririm dedim en sonunda. çevredekilerin amacı yardım etmek biliyorum ama eski yöntemlerle yanlışlar yaptırmalarına da izin veremem çünkü çok ısrarcılar. giydiği şey az geliyorsa kontrol ettiğimizde zaten soğuksa zaten giydirmemiz gerek demektir. bu arada elleri ve ayakları ilk 3 ay zaten soğuk olurmuş eldiven bile giymiş olsa, önemli olan kafa ve gövde ısısıymış. yani ellerini ve ayaklarınız baz alarak kat kat giydirmemek gerekmiş. bende tecrübeden değil ama bol bol okuduğum şeylerden öğrendim bunu. heralde doğrudurKızlar yaa bişey soracağım. Biz bu bebekleri gece nasıl yatıracağız :) yani üstüne ne örtmek gerekiyo. Kimi boğulur bişey örtünce diyo kimi yorgan bile örtüyo :) tecrubeli anneler nasıl yapacağız söyler mi acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?