2016 Aralık Anneleri

Sağol canım. Ilaçları mi düzenli içiyorum canım.diğer yedikleri me dikkat ediyorum ama ışte.

Gğnaydın herkese.

Sağol canım benim. Evet bebeğin kilosu oeriyodik olark artı ca zayıf olsada normal karşılıyo doktorlar. Önemli olan gelişiyo olabilmesi. Zaten doğduktan sonra kilo aldırırız biz onlara :))

arkadaşlar bakım ürünü olarak neler aldınız şampuanda özelliklee

Ben şampuan nemlendirici krem ve pişik kremi aldım. Üçüde mustela.

Evet anlattigin gibi. Oturunca uzaninca agrimiyor, ayaga kalkarken, yatakta dönerken cok kötü! Gece dönerken ikinmaktan oflamaktan esimi uyandiriyorum.
Benim gittigim doktor önce iltihap var mi emin olmak icin kan testi yapti. Iltihap varsa soguk uygulaniyor. Iltihap degil sinir sikismasi ise sicak uygulaniyor. Iltihap durumunda sicak daha kötü yapiyor. Simdi bana sicak terapisi yazdi. Ben randevuya kadar evde kendi capimda baslamayi denedim. Belime isitilmis kiraz cekirdegi yastigi koydum dün gece. Sanki birazcik faydasi olmus.

Kızlar internetten yatak baktık. yaylı yataklar üç çeşitti.
Bambu, jakarlı ve cotton vardı.Sizce hangisi olmalı. kullananlar ya da araştıranlar biliyordr
Canm ben gittigittiyordan babyhope nin jakarli yatagini aldim. Iyi gorunuyo kullandikcs deneyimlicz:)

benim dr randevumda 2 hafta sonra napsamki beklesemmi dahami erkene alsam bilemedim simdi.. bazen agrisi hic hissetmiyorum bazen tekrar oluyor bide birden basladi yaaaa ne guzel gidiyodu hamileligimiz..

Herkese sağlıklı günler diliyorum :)

Benim böbrek ultrasonum normal çıktı çok şükür, karaciğerim de de bir sorun yokmuş. Sağ kaburgamın altındaki Ağrının bebeğin ayağını Oraya soktuğu için olduğu kesinleşti.

Öğleden sonra da kendi doktorumuza gideceğiz, hayırlı haberlerle dönelim inşallah :)

sevindim cnm gecmis olsun :)

benim dr randevumda 2 hafta sonra napsamki beklesemmi dahami erkene alsam bilemedim simdi.. bazen agrisi hic hissetmiyorum bazen tekrar oluyor bide birden basladi yaaaa ne guzel gidiyodu hamileligimiz..

Eger bazen oluyorsa benimki kadar degildir. Bir de kadin doktorunun bir sey söyleyebilecegini sanmiyorum, bu direkt ortopedi doktorunun bakmasi bereken bir sey bence. Dayanilmaz olursa ortopediste gitmen daha iyi olur. O yüzden randevunu erkene alsan bir sey degismez bence ama sen bilirsin.
Benim de birden basladi valla pek sikintim yoktu ne güzel

Ya bunu konusmustuk daha önce bende de olmustu sag kaburganin altinda ama agri gibi degil de bicak batmasi gibi.
Gecen hafif yine oldu bir deneyeyim dedim hareket ettim bebek de hareket edince gecti. Bücürler neler yapiyo icerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…