- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
Sağol canım. Ilaçları mi düzenli içiyorum canım.diğer yedikleri me dikkat ediyorum ama ışte.canım sürekli yemekten ziyade ne yediğinde önemli gerçi biliyorsundur dikkat ediyorsundur ama ben de yazmak istedim sütü peyniri yoğurdu cevizi bademi tahin pekmezi özellikle keçiboynuzu pekmezini muzu hergün yumurtanı hiç ihmal etme canım kırmızı et balık tüket sık sık bunlar çok önenli protein ve kalsiyum vitamin içiyorsundur zaten
Ben bez olarak prima, şampuan mustela, pisik kremi sebamed aldım..arkadaşlar bakım ürünü olarak neler aldınız şampuanda özelliklee
Canım benim çok sevindim ne güzel yazmışsın. Maşallah bebişine. Benim 31+1 deki kontrolumde 1670 gram cıktı benım bebış. Doktor 1,5-2 hafta gerıde kılosu dedı ama duzenlı artıyor dıye cok onemlı degıl dedı. Her gün yumurta, muz, fındık, yoğurt düzenli yiyorum ama öyle atak yapamadı bir türlü, hayırlısı olsun bakalım. Darısı başımıza.
Aman deme canım :) Uyuyabilsem uyuyacağım da, izinleri sonraya aktaracağız diye izne de çıkamadık ki. Artık son 2 hafta yayar yayar uyurum bebiş acele edip 38 den sonra hemen gelmezse
arkadaşlar bakım ürünü olarak neler aldınız şampuanda özelliklee
arkadaşlar bakım ürünü olarak neler aldınız şampuanda özelliklee
Bez prima premiumarkadaşlar bakım ürünü olarak neler aldınız şampuanda özelliklee
valla bende anlamadm ama cok korktum ilk.. oturunca uzaninca fln hissetmiyorum pek.. ama oturup ayaga kalkcagim zaman hemen hissediyorum ve toparlayarak yuruyorum sonra duzeliyor ve uzaninca sagdan sola soldan saga donmek biraz zor oluyor.. daha ilk defa oldu bugun
Ben herseyi bübchen aldim.arkadaşlar bakım ürünü olarak neler aldınız şampuanda özelliklee
Canm ben gittigittiyordan babyhope nin jakarli yatagini aldim. Iyi gorunuyo kullandikcs deneyimlicz:)Kızlar internetten yatak baktık. yaylı yataklar üç çeşitti.
Bambu, jakarlı ve cotton vardı.Sizce hangisi olmalı. kullananlar ya da araştıranlar biliyordr
iki haftada aldım cnm normalde zaten şişmanım almamıştım kilo2 haftada mı 3 kilo canım yoksa toplamda mı
benim dr randevumda 2 hafta sonra napsamki beklesemmi dahami erkene alsam bilemedim simdi.. bazen agrisi hic hissetmiyorum bazen tekrar oluyor bide birden basladi yaaaa ne guzel gidiyodu hamileligimiz..Evet anlattigin gibi. Oturunca uzaninca agrimiyor, ayaga kalkarken, yatakta dönerken cok kötü!Gece dönerken ikinmaktan oflamaktan esimi uyandiriyorum.
Benim gittigim doktor önce iltihap var mi emin olmak icin kan testi yapti. Iltihap varsa soguk uygulaniyor. Iltihap degil sinir sikismasi ise sicak uygulaniyor. Iltihap durumunda sicak daha kötü yapiyor. Simdi bana sicak terapisi yazdi. Ben randevuya kadar evde kendi capimda baslamayi denedim. Belime isitilmis kiraz cekirdegi yastigi koydum dün gece. Sanki birazcik faydasi olmus.
gecmiyormu bu acabaBenimde var kac aydir hemde. Tarif ettigim kisiler fitik diolar
sevindim cnm gecmis olsun :)Herkese sağlıklı günler diliyorum :)
Benim böbrek ultrasonum normal çıktı çok şükür, karaciğerim de de bir sorun yokmuş. Sağ kaburgamın altındaki Ağrının bebeğin ayağını Oraya soktuğu için olduğu kesinleşti.
Öğleden sonra da kendi doktorumuza gideceğiz, hayırlı haberlerle dönelim inşallah :)
benim dr randevumda 2 hafta sonra napsamki beklesemmi dahami erkene alsam bilemedim simdi.. bazen agrisi hic hissetmiyorum bazen tekrar oluyor bide birden basladi yaaaa ne guzel gidiyodu hamileligimiz..
Herkese sağlıklı günler diliyorum :)
Benim böbrek ultrasonum normal çıktı çok şükür, karaciğerim de de bir sorun yokmuş. Sağ kaburgamın altındaki Ağrının bebeğin ayağını Oraya soktuğu için olduğu kesinleşti.
Öğleden sonra da kendi doktorumuza gideceğiz, hayırlı haberlerle dönelim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?