2016 Aralık Anneleri

kültür istemedi canım

Ooo Kasım Ortası gibi geliyor bebiş desene n öncelik sende gibi görünüyor ama hiç belli olmaz tabi. Walla böyle okuyunca bana da Telaş sarıyor Inşallah sağlıcakla zamanında gelir Bebişlerimiz.
kasım sonu olur inşallah
bir dünya işim gücüm var az daha sabretsin

Günaydın kızlar bebeğimi artık kucağıma alıp doya doya koklamak istiyorum
emin ol şuan en iyi zamanın
sevmek koklamak çok güzel ama nedensizce ağlayıp çaresizce kaldığın zamanlar hamileliğini özleyeceksin

Günaydın kızlar
Minnakım sabah uyutmadı açıktım der gibi karnımda dönüyordu kıyamadım kahvaltısı yaptım uyudu hemen:)
Gece hiç uyuyamadım ya düşünmekten nasıl olcak bitcek uyu demi yok bugünleri çok ararsın ama diyorum kendime:)

Yüksek çıkınca kültür verdim daha önce de vermiştim üreme olmadı yazıyodu ama yine istedi baya yüksek çıktı lökosit
Anladım canım bol su iç ben günde 4 litreye yakın içiyorum korkumdan .

canım sürekli yemekten ziyade ne yediğinde önemli gerçi biliyorsundur dikkat ediyorsundur ama ben de yazmak istedim sütü peyniri yoğurdu cevizi bademi tahin pekmezi özellikle keçiboynuzu pekmezini muzu hergün yumurtanı hiç ihmal etme canım kırmızı et balık tüket sık sık bunlar çok önenli protein ve kalsiyum vitamin içiyorsundur zaten

Ay pek bi duygusalım bugün kızım hareket ettikçe ağlıyasım geliyo ciğer geliştirici iğnemizi vurunucaz öğleden sonra bir iki gün hareketleri azalacak yazıyo internette düşündükçe kendimi durduramıyorum

Benimde var kac aydir hemde. Tarif ettigim kisiler fitik diolar

Canım benim çok sevindim ne güzel yazmışsın. Maşallah bebişine. Benim 31+1 deki kontrolumde 1670 gram cıktı benım bebış. Doktor 1,5-2 hafta gerıde kılosu dedı ama duzenlı artıyor dıye cok onemlı degıl dedı. Her gün yumurta, muz, fındık, yoğurt düzenli yiyorum ama öyle atak yapamadı bir türlü, hayırlısı olsun bakalım. Darısı başımıza.

İlk bebebeğini bekleyenler yatın uyuyun bol hatta hiç kalkmayın keyfini çıkarın ikinciyi beklerken bugunleri ararsınız

Aman deme canım :) Uyuyabilsem uyuyacağım da, izinleri sonraya aktaracağız diye izne de çıkamadık ki. Artık son 2 hafta yayar yayar uyurum bebiş acele edip 38 den sonra hemen gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…