- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Bnde geceleri olu gbi uyusam. Don saga don sola. Her yerim agrioo her yerim. Agrimayan yerim yokcnm bnm kasım anneşlerine yazacaktın sanırım
kan ilacımı iç
pekmez ye diyetin yoksada
az kalmış :)
bitti cicim ayları
geceleri ölü gibi uyurdum 8 olunca akşam uykuya dalıyorum
geceleri zırt pırt çişe kalkıyorum
her yerim ağrıo
rihemi ilkkez duydum acaba anlamı neyki
canım tulumun bebeklikten itibaren, kolluklumuydu yoksa kolsuz mu? bir de ne marka tavsiye ediyorsun?Tulum la cnm, kızım 19 aylık oldu ne yastık ne yorgan kullandım, halen tulumla yatıyor
evet tatlım diyetisyene gidip günlük yemem gerekenlerin listesini aldım. 56 ile başlamıştım,64 oldum şimdi 8 kilo aldım. aslında kilo problemim yok ama şekerimi kontrol altında tutmaya çalışıyoruz.Ūzūldūm canim.peki kilo durumun nasil diyet yapiyorsun herhalde?
netten uyku tulumu dersen bakabilirsin tatlımNasıl bi tulum acaba ?
çok güzeller güle güle kullan, kolları fermuarla mı çıkıyor?Eki Görüntüle 1900034 Eki Görüntüle 1900033 Eki Görüntüle 1900029 ilk fotom bebisim disariya cikarken giyebilecegi yumos sicacik bir ceket gibi bisey :) ikitanede uyku tulumu aldim hem kollu hem kolsuz bir sekilde kullanilabiliyor :)
Canım çok güzeller güle güle kullansın bebişin. Markaları ne netten bulabilir miyiz acaba?Eki Görüntüle 1900034 Eki Görüntüle 1900033 Eki Görüntüle 1900029 ilk fotom bebisim disariya cikarken giyebilecegi yumos sicacik bir ceket gibi bisey :) ikitanede uyku tulumu aldim hem kollu hem kolsuz bir sekilde kullanilabiliyor :)
cnm bnm kasım anneşlerine yazacaktın sanırım
kan ilacımı iç
bitti cicim ayları
her yerim ağrıo
cnm bnm kasım anneşlerine yazacaktın sanırım
kan ilacımı iç
bitti cicim ayları
her yerim ağrıo
Oyyy çok tatlılar bende annemle bi tartışma halimdeyim bu ara battaniye örtecekmişiz tulum olmazmış milletin kv sıkıntıılı benim annem sağolsunEki Görüntüle 1900034 Eki Görüntüle 1900033 Eki Görüntüle 1900029 ilk fotom bebisim disariya cikarken giyebilecegi yumos sicacik bir ceket gibi bisey :) ikitanede uyku tulumu aldim hem kollu hem kolsuz bir sekilde kullanilabiliyor :)
Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Katılımınızı için çok teşekkür ederim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziAnketinizi yanıtladım sevgiler :) oğlunuz da sağlıcakla büyüsün darısı bize inşallah...
Kan kullaniyorumda magnezyum toz seklinde vermisti cati kemigi ve bacak agrim icin sonra gecince biraktim bnde. Ama o sira ikisinide iciodumgünaydın arkadaşlar birşey sorabilirmiyim magnezyum ilacı ve kan ilacını kullanan varmı ikisini birden yani şimdiden teşekür ederim:):)
Ayyy ilahiBizimki 3 e girecek annecim kaldır bişeyini desem uzgunum anne yapamam diyo gulesem mi kızsam mı bilmiyorum
Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
netten uyku tulumu dersen bakabilirsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?