2016 Aralık Anneleri

Bnde geceleri olu gbi uyusam. Don saga don sola. Her yerim agrioo her yerim. Agrimayan yerim yok

Gece sağ tarafıma daha fazla yatmışım bi sancı oldu çok korktum eşimi kaldırdım bebeğimin üstüne mi yattım diye vicdan azabı çektim evde dolaştım sonra sola yattım baktım minnakım anne korkma iyiyim der gibi tekme atıyordu hatta bi tekmeden eşimde nasibini aldı elini koymuştu o sırada

Ūzūldūm canim.peki kilo durumun nasil diyet yapiyorsun herhalde?
evet tatlım diyetisyene gidip günlük yemem gerekenlerin listesini aldım. 56 ile başlamıştım,64 oldum şimdi 8 kilo aldım. aslında kilo problemim yok ama şekerimi kontrol altında tutmaya çalışıyoruz.

Arkadaşlar herkese merhaba

Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler

https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1

Yağmurdan sonra kokan toprak demekmiş anlamak canım.

Yağmurdan sonra kokan toprak demekmiş anlamak canım.

Oyyy çok tatlılar bende annemle bi tartışma halimdeyim bu ara battaniye örtecekmişiz tulum olmazmış milletin kv sıkıntıılı benim annem sağolsun kahve olandan aldım h&m den ama onu uyurken giydiremeyiz galiba dimi

Anketinizi yanıtladım sevgiler :) oğlunuz da sağlıcakla büyüsün darısı bize inşallah...

günaydın arkadaşlar birşey sorabilirmiyim magnezyum ilacı ve kan ilacını kullanan varmı ikisini birden yani şimdiden teşekür ederim:):)
Kan kullaniyorumda magnezyum toz seklinde vermisti cati kemigi ve bacak agrim icin sonra gecince biraktim bnde. Ama o sira ikisinide iciodum

Anketi doldurdum, umarim kolayca halledersiniz tezinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…