evt cnm fermuarla cikiyor gizli fermuari varçok güzeller güle güle kullan, kolları fermuarla mı çıkıyor?
cnm ben belcikada kaliyorum, burda bi magazaya girmistm alisveris icin gorunce aldimCanım çok güzeller güle güle kullansın bebişin. Markaları ne netten bulabilir miyiz acaba?
aynen cnm h&m o kahve olani satiliyordu o disari cikinca fln giydirilir bence :) uzerinede battaniye ortulur sicacik olurOyyy çok tatlılar bende annemle bi tartışma halimdeyim bu ara battaniye örtecekmişiz tulum olmazmış milletin kv sıkıntıılı benim annem sağolsunkahve olandan aldım h&m den ama onu uyurken giydiremeyiz galiba dimi
hayirlisi cnm :) demek artik gunde veriyorlar.. ben rabbim nasip ederse normal dogum istedigim icin, artik nezaman gelirse bebis ozmn dogum gerceklesir :))) yeterki sag saglim gelsinlerdeMerhaba guzel anneler.
Eskisi gibi yazamasamda her sayfayi takip etmeye calisiyorum.
Dun kontrolum vardi.
30+4 gunluk 1870 grm
42 cm cikti bonibon
Biraz sikintili gectiyo bu hamileligim hep bi sorun hep bi sikintiyla ugrasiyorum.
Artik hemen gecsin istiyorum.
Dun doktor sezeryan icin gunumude verdi
13 aralik dedi.
2. Sezeryanim olcagi icin.
Daha erkende olabilir kontrollerde karar vercez dedi.
hayirlisi cnm :) demek artik gunde veriyorlar.. ben rabbim nasip ederse normal dogum istedigim icin, artik nezaman gelirse bebis ozmn dogum gerceklesir :))) yeterki sag saglim gelsinlerde
Tamam canım teşekkürlercnm ben belcikada kaliyorum, burda bi magazaya girmistm alisveris icin gorunce aldim
bence iyi cnm bana iyi gibi geldi valla masallah :) ben en son 28+5 gitmistim ozaman 1260 gramdi bana az gelmisti ama bilmiyorum tabiki.. saglikli olsunda :) dr gayet iyi demisti.. bakalim nekdr almis minigimSagol canm
Evet benim 2. Sezeryanim olcagi icin tarih verdiler.
Insallah arzuladigin gibi normal bir dogum gerceklestirirsin canm hersey vaktinde zamaninda geldiginde daha guzel tabiki.
Ilk bebegim zorunlu sezeryan oldu benim kismet degilmis :)
Kilosu nasil bebegin sence sen ne zaman gittin en son doktora
Ben kullanıyorum canım.günaydın arkadaşlar birşey sorabilirmiyim magnezyum ilacı ve kan ilacını kullanan varmı ikisini birden yani şimdiden teşekür ederim:):)
Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Ay benim doğumgünüm 13 aralık.Merhaba guzel anneler.
Eskisi gibi yazamasamda her sayfayi takip etmeye calisiyorum.
Dun kontrolum vardi.
30+4 gunluk 1870 grm
42 cm cikti bonibon
Biraz sikintili gectiyo bu hamileligim hep bi sorun hep bi sikintiyla ugrasiyorum.
Artik hemen gecsin istiyorum.
Dun doktor sezeryan icin gunumude verdi
13 aralik dedi.
2. Sezeryanim olcagi icin.
Daha erkende olabilir kontrollerde karar vercez dedi.
kızlar burun temizleme otri bebe mi almıştınız
Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
sağol canım ben de burdan duydum otri bebeyi de çok gerekli olur mu bilemedim aslında ihtayaç olduğu zaman da alınabilcek bişey de insan gene de hazır olsun istiyor :)Henüz almadim ama otribebe alicam. Herkes onu öneriyor. Yedek uclar sonradan da alinabilir. Ama internette +10 yedek uclu alinca baya uyguna geliyo. Ben öyle alicam. Belkide burnu hic tikanmaz lazim olmaz ama almakta fayda var.
Ben ikisini de kullanıyorum..günaydın arkadaşlar birşey sorabilirmiyim magnezyum ilacı ve kan ilacını kullanan varmı ikisini birden yani şimdiden teşekür ederim:):)
Nasıl bi tulum acaba ?
Ayy bilirim kiz .hic durmuyorlar daha 19 aylik bebeler dersin sanki makine yutmuslar turbo'ya atmislar nedir bu enerji Allahim hic durmuyor. surekli baska birseyler pesinde acaba nereyi acssam da ne cikar isimiz zor 2.cisi gelince insallah kiskanclik olmaz
cnm yeni doğan için uyku tulumu nerden buldunuz hep büyük benim baktıklarım
günaydın arkadaşlar birşey sorabilirmiyim magnezyum ilacı ve kan ilacını kullanan varmı ikisini birden yani şimdiden teşekür ederim:):)
canım tulumun bebeklikten itibaren, kolluklumuydu yoksa kolsuz mu? bir de ne marka tavsiye ediyorsun?
Oyyy çok tatlılar bende annemle bi tartışma halimdeyim bu ara battaniye örtecekmişiz tulum olmazmış milletin kv sıkıntıılı benim annem sağolsunkahve olandan aldım h&m den ama onu uyurken giydiremeyiz galiba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?