2016 Aralık Anneleri

Merhaba guzel anneler.
Eskisi gibi yazamasamda her sayfayi takip etmeye calisiyorum.
Dun kontrolum vardi.
30+4 gunluk 1870 grm
42 cm cikti bonibon
Biraz sikintili gectiyo bu hamileligim hep bi sorun hep bi sikintiyla ugrasiyorum.
Artik hemen gecsin istiyorum.
Dun doktor sezeryan icin gunumude verdi
13 aralik dedi.
2. Sezeryanim olcagi icin.
Daha erkende olabilir kontrollerde karar vercez dedi.

aynen cnm h&m o kahve olani satiliyordu o disari cikinca fln giydirilir bence :) uzerinede battaniye ortulur sicacik olur

hayirlisi cnm :) demek artik gunde veriyorlar.. ben rabbim nasip ederse normal dogum istedigim icin, artik nezaman gelirse bebis ozmn dogum gerceklesir :))) yeterki sag saglim gelsinlerde

hayirlisi cnm :) demek artik gunde veriyorlar.. ben rabbim nasip ederse normal dogum istedigim icin, artik nezaman gelirse bebis ozmn dogum gerceklesir :))) yeterki sag saglim gelsinlerde

Sagol canm
Evet benim 2. Sezeryanim olcagi icin tarih verdiler.
Insallah arzuladigin gibi normal bir dogum gerceklestirirsin canm hersey vaktinde zamaninda geldiginde daha guzel tabiki.
Ilk bebegim zorunlu sezeryan oldu benim kismet degilmis :)
Kilosu nasil bebegin sence sen ne zaman gittin en son doktora

bence iyi cnm bana iyi gibi geldi valla masallah :) ben en son 28+5 gitmistim ozaman 1260 gramdi bana az gelmisti ama bilmiyorum tabiki.. saglikli olsunda :) dr gayet iyi demisti.. bakalim nekdr almis minigim

bi de aspiratörü ayrı uçları ayrı satılıyor sanırım kaç tane uç almak gerekiyor ki ilk etapta internetten bakıyorum da alan varsa tecrübeliler paylaşabilir mi

anketinizi doldurdum. umarım tez vakitte bitirirsiniz.

Ay benim doğumgünüm 13 aralık. Sağlıkla gelsin inşallah.

Anketi doldurdum, teziniz için çok çok kolaylıklar diliyorum. Bende yakın Zamanda bitirmek için çok uğraştım ama nasip olmadı, tez danışmanım sayesinde. Doğum sonrasına kaldı

Henüz almadim ama otribebe alicam. Herkes onu öneriyor. Yedek uclar sonradan da alinabilir. Ama internette +10 yedek uclu alinca baya uyguna geliyo. Ben öyle alicam. Belkide burnu hic tikanmaz lazim olmaz ama almakta fayda var.
sağol canım ben de burdan duydum otri bebeyi de çok gerekli olur mu bilemedim aslında ihtayaç olduğu zaman da alınabilcek bişey de insan gene de hazır olsun istiyor :)

kızlar bir de vücudu için ne kullanacaksınız bebeğin doğal sabun mu yoksa banyo köpüklerinden mi almayı düşünüyorsunuz veya aldınız :))

Nasıl bi tulum acaba ?

Kiş bebekleri olacakları için kollu tulum yada içlikli olanlar en ideali Cnm.

İnşallah cnm, ama muhakkak olacaktir, yandık yandık :)

cnm yeni doğan için uyku tulumu nerden buldunuz hep büyük benim baktıklarım

Y.dışındayım cnm ben, ama ordada kesin vardır.

günaydın arkadaşlar birşey sorabilirmiyim magnezyum ilacı ve kan ilacını kullanan varmı ikisini birden yani şimdiden teşekür ederim:):)

Ben kullanıyorum, günde 3 defa Demir ve 2 defa magnezyum. Ama ikisi aynı anda asla alınmaması gerekiyor. Bir de vitamin ve Omega3 de alıyorum, çok sıkıldım ilaç içmekten, Hee birde sabahları Tiroid var

canım tulumun bebeklikten itibaren, kolluklumuydu yoksa kolsuz mu? bir de ne marka tavsiye ediyorsun?

Mevsimine göre almak lazım, şimdi uzun kollu aldım. :) bilmiyorum ki orada hangi markalar var, ama termometreli olanlar en iyisi, ısıyı kendisi ayarlıyor.

Cnm Canını sıkmak istemem ama, bizde kızım doğmadan önce çok araştırdık ve doktor tavsiyeleri üZerine tulumla yatırıyoruz, bebek olumlerinin sebeplerinden biriside yastık ve yorgan Kaynaklı. Kızım iki aylık yoktu inan beşiğin diğer Tarafında buluyordum, şaka gibi geliyordu birimi yerini değiştirdim diyordum :) yani yorgan Altın'da olduğunu düşünsene böyle hareketli bir bebeğin.. Allah'a emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…