2016 Aralık Anneleri

Bi bakayım o zaman. Canım uyku Tulumu galiba alıcam bende yenidoğana ne yastık ne yorgan ne battaniye kullanılmaz diye çok duyuyorum bende

bi de aspiratörü ayrı uçları ayrı satılıyor sanırım kaç tane uç almak gerekiyor ki ilk etapta internetten bakıyorum da alan varsa tecrübeliler paylaşabilir mi
Trendyolda sürekli butik açılıyor anne bebek diye ordan aldım ben hem yedek uçları var hemde kendisi 32 tlydi galiba

Bende öyle düşüniyorum canım annemi dinlemicem sanırım o şu şekilde bakıyo olaya kundak yapalım ellerini kollarını yoksa dk başı uyanır diyo elleriyle kendisini uyandırır diyo nekdr doğru bilmem ama tulumda alcam mutlaka

Kızlar c&a da astronotlar 40 lira. Kızlar icin olanları daha güzel bilginize. Tesadüfen girdim ama c&a nin mallari gercekten güzelmis.

Canım kasılma dediğin karnının belli bi bölgesinde küçük kramplar şeklinde mi? Bende o şekildeydi kalsiyum ve magnezyum alınca azaldı

Kizlar kasilma böyle karin birden sert oluyo hatta bazen bir tarafi yükseliyor ya, o oluyor. Normalde yumusakken o anda karin cok sert ve gergin oluyor 30 sn kadar. Hatta cogu kisi onu bebek saniyor. "Poposunu dayadi, bir tarafini dayiyor" diye anlatiyorlar. Burda da okuyorum, iste "bebek poposunu dayiyo nefesim kesiliyo" diye. O bebek degil rahim kasilmasi. Benim bebegim hareket ederken tekmeler atarken birden öyle kasilma oluyor. Sonra kasilmadan sonra hareketine devam ediyor hatta. Bebegin yaptigi hareketler ve dayanmasi o kadar sert olamaz yani. Aradaki fark net anlasiliyor. Cogunlukla agrisiz ama bir iki seferinde agri da oluyor biraz.

Benim doktorum gunde 20 ye kadar olabilir dedi sadece duzenli araliklarla surekli olmamasi gerekir dedi canm

Ben de bir yerde 10 dan fazla olmamali diye okumustum canim ama internet sonucta bilgi cöplügü :/ O yüzden bir doktoruma sorayim dedim. Benim 10 u geciyor cünkü. Ama cok asiri da endiselenmiyorum acikcasi.

Gün icinde dolduracagim firsat bulunca Arastirmalara tam destek

Bazi bebekler gercekten kundakla daha rahat ediyorlarmis. Ben de deniycem. Ama eskiler gibi öyle cok sikica degil de gevsek bir sekilde kollarini sarmayi düsünüyorum. Eski kundaklar hatirliyorum da cocuk tas gibi oluyodu

Dün aksam galiba biraz fazla yemisim gece karin agrisindan uyuyamadim. Oturarak uyudum resmen

Cidden bitti cicim aylari. Ikinci trimester ne güzeldi

Eki Görüntüle 1900225 Bu da son zamanlardaki durumumuz (bladder=idrar kesesi)
Ayy Allahim iyiligini versin kiz bir idrar torbasi digeri migde galiba vunku herkes nerdeyse 2sinden sikayetci.

@queeensweatheart kasılma dediğini bende bebeğin dayanması sanıyordum çok şaşırdım şimdi. Hiç saymadım ama bende altıncı aydan beri oluyo sanırım.

Bu gerilmeler ben de çok fazla oluyor ama bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü cumartesi nst ye girdim doktor sonucun iyi olduğunu söyledi.

@queeensweatheart kasılma dediğini bende bebeğin dayanması sanıyordum çok şaşırdım şimdi. Hiç saymadım ama bende altıncı aydan beri oluyo sanırım.

Evet cogu kisi öyle saniyor. Ama bebek o kadar güclü dayanamaz ki cok sert oluyor. Bir de bir arkadas da bebek saniyordu ama ayni sey nst bagliyken de olmus o sirada sanci olarak ölcmüs alet onu. Benim de 28. haftadan beri falan oluyor. O zamanlar daha azdi ama günde 5-6 kere falan.

Doktordan calisamaz raporunu muayenede hemen alabiliyormyyuz yoksa onceden soylenmesi gerekiyormu bende 32. Hagtada izne ayrilcm

kızlar kasılma falan demıssınız bnede bıseler oluyoda smı emın olamadım. o sertlesme sırasında bole o noktaya dokundugunuzda yumruk seklınde bıse hssedıomusunuz bebegın elı ayagı gbı yoksa normal yuvarlak gbı mı ?

cnm ben ilk bebegimi 23 haftalikken erken dogumla kaybettim. kasilma soyle bebek sanki bir tarafta toplaniyor gibi oluyordu... sertlesip iniyordu. suan oyle bisey hissetmedim ben kendimde hayirlisi bakalim

Cnm ben yuvarlak hissediyodum hatta poposu sanıyodum ama değilmiş baksana bugün çok oldu ve nefesimi kesti sizdede oluyo mu o an nefes alamadım birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…