- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Almadim daha ama ondan alcmkızlar burun temizleme otri bebe mi almıştınız
Bi bakayım o zaman. Canım uyku Tulumu galiba alıcam bende yenidoğana ne yastık ne yorgan ne battaniye kullanılmaz diye çok duyuyorum bendeEki Görüntüle 1900070 Eki Görüntüle 1900071
Kiş bebekleri olacakları için kollu tulum yada içlikli olanlar en ideali Cnm.
İnşallah cnm, ama muhakkak olacaktir, yandık yandık :)
Y.dışındayım cnm ben, ama ordada kesin vardır.
Ben kullanıyorum, günde 3 defa Demir ve 2 defa magnezyum. Ama ikisi aynı anda asla alınmaması gerekiyor. Bir de vitamin ve Omega3 de alıyorum, çok sıkıldım ilaç içmekten, Hee birde sabahları Tiroid var
Mevsimine göre almak lazım, şimdi uzun kollu aldım. :) bilmiyorum ki orada hangi markalar var, ama termometreli olanlar en iyisi, ısıyı kendisi ayarlıyor.
Cnm Canını sıkmak istemem ama, bizde kızım doğmadan önce çok araştırdık ve doktor tavsiyeleri üZerine tulumla yatırıyoruz, bebek olumlerinin sebeplerinden biriside yastık ve yorgan Kaynaklı. Kızım iki aylık yoktu inan beşiğin diğer Tarafında buluyordum, şaka gibi geliyordu birimi yerini değiştirdim diyordum :) yani yorgan Altın'da olduğunu düşünsene böyle hareketli bir bebeğin.. Allah'a emanetler
Trendyolda sürekli butik açılıyor anne bebek diye ordan aldım ben hem yedek uçları var hemde kendisi 32 tlydi galibabi de aspiratörü ayrı uçları ayrı satılıyor sanırım kaç tane uç almak gerekiyor ki ilk etapta internetten bakıyorum da alan varsa tecrübeliler paylaşabilir mi
Bende öyle düşüniyorum canım annemi dinlemicem sanırım o şu şekilde bakıyo olaya kundak yapalım ellerini kollarını yoksa dk başı uyanır diyo elleriyle kendisini uyandırır diyo nekdr doğru bilmem ama tulumda alcam mutlakaEki Görüntüle 1900070 Eki Görüntüle 1900071
Kiş bebekleri olacakları için kollu tulum yada içlikli olanlar en ideali Cnm.
İnşallah cnm, ama muhakkak olacaktir, yandık yandık :)
Y.dışındayım cnm ben, ama ordada kesin vardır.
Ben kullanıyorum, günde 3 defa Demir ve 2 defa magnezyum. Ama ikisi aynı anda asla alınmaması gerekiyor. Bir de vitamin ve Omega3 de alıyorum, çok sıkıldım ilaç içmekten, Hee birde sabahları Tiroid var
Mevsimine göre almak lazım, şimdi uzun kollu aldım. :) bilmiyorum ki orada hangi markalar var, ama termometreli olanlar en iyisi, ısıyı kendisi ayarlıyor.
Cnm Canını sıkmak istemem ama, bizde kızım doğmadan önce çok araştırdık ve doktor tavsiyeleri üZerine tulumla yatırıyoruz, bebek olumlerinin sebeplerinden biriside yastık ve yorgan Kaynaklı. Kızım iki aylık yoktu inan beşiğin diğer Tarafında buluyordum, şaka gibi geliyordu birimi yerini değiştirdim diyordum :) yani yorgan Altın'da olduğunu düşünsene böyle hareketli bir bebeğin.. Allah'a emanetler
Canım kasılma dediğin karnının belli bi bölgesinde küçük kramplar şeklinde mi? Bende o şekildeydi kalsiyum ve magnezyum alınca azaldı
kasılmayı tarif edebilir misin canım? bugün ilk kez yaşadım sanırım rahme doğru batışma baskı gibi mi yoksa kramp gibi mi oluyor? ben sanki ayakta biraz dolanınca bugün birkaç kez batışma yaşadım ama kasılma mı başka bir şey mi bilemedim
Benim doktorum gunde 20 ye kadar olabilir dedi sadece duzenli araliklarla surekli olmamasi gerekir dedi canm
Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Bende öyle düşüniyorum canım annemi dinlemicem sanırım o şu şekilde bakıyo olaya kundak yapalım ellerini kollarını yoksa dk başı uyanır diyo elleriyle kendisini uyandırır diyo nekdr doğru bilmem ama tulumda alcam mutlaka
Ayy Allahim iyiligini versin kiz bir idrar torbasi digeri migde galibaDün aksam galiba biraz fazla yemisimgece karin agrisindan uyuyamadim. Oturarak uyudum resmen
Cidden bitti cicim aylari. Ikinci trimester ne güzeldi
Eki Görüntüle 1900225 Bu da son zamanlardaki durumumuz(bladder=idrar kesesi)
Ayy Allahim iyiligini versin kiz bir idrar torbasi digeri migde galibavunku herkes nerdeyse 2sinden sikayetci.
@queeensweatheart kasılma dediğini bende bebeğin dayanması sanıyordum çok şaşırdım şimdi. Hiç saymadım ama bende altıncı aydan beri oluyo sanırım.
32. Haftada zaten doktorun soruyor cnm. Raporu çalışır mı çalışamaz mı verelim diyeDoktordan calisamaz raporunu muayenede hemen alabiliyormyyuz yoksa onceden soylenmesi gerekiyormu bende 32. Hagtada izne ayrilcm
cnm ben ilk bebegimi 23 haftalikken erken dogumla kaybettim. kasilma soyle bebek sanki bir tarafta toplaniyor gibi oluyordu... sertlesip iniyordu. suan oyle bisey hissetmedim ben kendimde hayirlisi bakalimkızlar kasılma falan demıssınız bnede bıseler oluyoda smı emın olamadım. o sertlesme sırasında bole o noktaya dokundugunuzda yumruk seklınde bıse hssedıomusunuz bebegın elı ayagı gbı yoksa normal yuvarlak gbı mı ?
Cnm ben yuvarlak hissediyodum hatta poposu sanıyodum ama değilmiş baksana bugün çok oldu ve nefesimi kesti sizdede oluyo mu o an nefes alamadım birdenkızlar kasılma falan demıssınız bnede bıseler oluyoda smı emın olamadım. o sertlesme sırasında bole o noktaya dokundugunuzda yumruk seklınde bıse hssedıomusunuz bebegın elı ayagı gbı yoksa normal yuvarlak gbı mı ?
o kasilma cnm bebegin poposu degil..Cnm ben yuvarlak hissediyodum hatta poposu sanıyodum ama değilmiş baksana bugün çok oldu ve nefesimi kesti sizdede oluyo mu o an nefes alamadım birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?