2016 Aralık Anneleri

Telaşlanma canim bende 1hafta önce doktordaydim 1800gr. Dedi doktorum ve normal dedi hatta arkadaşimda bizimle ayni oda benden birgūn önce gitti doktora onunkide kız ve 1850 gr. Demiş doktoru normal demiş.boyunu ben sormayi unuttum yanliz verdiği ultrason kağıdına bi bakcam bidaha acaba yaziyomuydu. Kız olduğu içinde demiş olabilir 7hafta diye.bende ilk oğlumu 39+1 de doğurmuştum.bi başka arkadaşimda benle ayniydi ozamanlar onunda oğlu olmuştu ve oda zamanindan 10gūn gecikmeli doğurdu.hiiç belli olmaazz.rabbim sağlikli kolay doğum nasip etsin hepimize.senin ilk bebekmi?

Anam ben kasılıyorum o zaman bi bakıyorum karnım şişiyo taş gibi oluyo sep sert oluyorum dayandı iyice genleşiyo diyorum...bide ikinci gebelik olacak oyy oyy

Çok teşekkür ederim

Cnm ben yuvarlak hissediyodum hatta poposu sanıyodum ama değilmiş baksana bugün çok oldu ve nefesimi kesti sizdede oluyo mu o an nefes alamadım birden
Evet özellikle sırt üstü uzandığım zamanlarda olursa nefesim kesiliyo bir süre bende bebek kaburga vivarında olduğundan nefesim daralıyor sanıyordum

karnin alt bolgesinde catlaklari olusan varmi? bugun cooook iyce baktm hafif hafif olusmus... krem ve yag kullanmama ragmen. demekki neymisss genetikmis :)

Mustelanin kremini kullaniyorum ben de ama benim de oldu. Karnım cok büyuk ondan heralde diycem ama bacaklarimda da var. Daha iki ay var doguma nerdeyse ne olacak böyle

Mustelanin kremini kullaniyorum ben de ama benim de oldu. Karnım cok büyuk ondan heralde diycem ama bacaklarimda da var. Daha iki ay var doguma nerdeyse ne olacak böyle
bilmiyorm cnm bende mustella krem kullandim ve yaninda yag da kullandm ama annemdede olmus yani genetik bence. esim diyor uzuldugun seye bak dunyaya canli getirmek kolaymi hem benden baska kim goruyor dedi

valla cnm ben sol tarafima uzaninca kalbim sanki hizli hizli atiyormus gibi aliyor nefesim daraliyor baska oturunca problem yok.. ve bel agrisi 2 gundur bendede var.. bazen siddetleniyor bazende hic agirmiyor

Cnm ben yuvarlak hissediyodum hatta poposu sanıyodum ama değilmiş baksana bugün çok oldu ve nefesimi kesti sizdede oluyo mu o an nefes alamadım birden
Valla toplanma falan oluyoda ne bliyim. Bazisinda eli gbi ayagi gbi yumruk hssediorum dokununca. Onlar degil demekki. Ama biraz aci verio ole toplanmalar oldugunda.

Evde isler bitmez ama ben yasadigim ilk ve son olmasini diledigim nst de cikan sanci olayimdan sonra gozum korktu biseye dokundugum yok . Bugun pazara ciktim bse almicm dedim canta almadim ama alinmaz mi alinio iste. Agir oldu yukum ewe geldm hemen agri hissettim aman dikkat diyorum. Bseyim yoktu mesela birden sanci ckti . Gecti sukur.

bilmiyorm cnm bende mustella krem kullandim ve yaninda yag da kullandm ama annemdede olmus yani genetik bence. esim diyor uzuldugun seye bak dunyaya canli getirmek kolaymi hem benden baska kim goruyor dedi

Sanslisin canim es konusunda. Benim esim dogumdan sonra 55 kilo olursun yine dimi diyo. Catlaklar hakkindaki yorumlarini duymak istemiyorum. Kim bilir neler düsünüyodur

Sanslisin canim es konusunda. Benim esim dogumdan sonra 55 kilo olursun yine dimi diyo. Catlaklar hakkindaki yorumlarini duymak istemiyorum. Kim bilir neler düsünüyodur
valla cnm saolsun cok iyidir ama anlayisli olmalari lazm.. ben zaten kendim kilo vermek istiyorum kendim icin

sağol canım ben de burdan duydum otri bebeyi de çok gerekli olur mu bilemedim aslında ihtayaç olduğu zaman da alınabilcek bişey de insan gene de hazır olsun istiyor :)
Evde bir kutu uç bulunursa iyi olur bence. Ters bir saatte nezle veya burun akıntısı olursa elinizin altında olur.

kızlar bir de vücudu için ne kullanacaksınız bebeğin doğal sabun mu yoksa banyo köpüklerinden mi almayı düşünüyorsunuz veya aldınız :))
Ben kızım için hiç sabun kullanmadım. 2 yaşını bitirdi hala banyo lifini şampuanla köpürtüp vücudunu öyle yıkıyorum.

Eli ayagi oldugunda minik bir bölge inip kalkiyor :) O zaten sabit olmuyor hareketli oluyor.
Ama biraz daha büyük bir alan, bazen göbegin yarisi, bazen hepsi tas gibi sert oluyor bazen sabit bi sekilde, o bebek degil. Yuvarlak gibi oluyor ama evet.
Kasilma kötü bir sey degil, bu aralar yalanci sanci bunlar, baslamasi normal. Rahim alistirma yapiyor simdiden

Eger biraz uzanarak oturduysam bazen nefesim daraliyor benim de.
Bel konusunu sorma...

Kizlar kizimin odasini aldik nihayet (foto yuklemeye calistim ama olmadi telefonumdan), iki hafta icinde getirecekler. Ayrica dun annem geldi Turkiye'den, uc ay bizimle kalacak. Benden mutlusu yok
Catlaklar icinde uzulmeyi biraktim, benim gogsumde cikti minik kizmizi izler. Serum suruyorum, napalim olacaksa oluyor. Cok kafaya takmamak lazim. Onemli olan bebeklerimizin saglikli olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…