Telaşlanma canim bende 1hafta önce doktordaydim 1800gr. Dedi doktorum ve normal dedi hatta arkadaşimda bizimle ayni oda benden birgūn önce gitti doktora onunkide kız ve 1850 gr. Demiş doktoru normal demiş.boyunu ben sormayi unuttum yanliz verdiği ultrason kağıdına bi bakcam bidaha acaba yaziyomuydu. Kız olduğu içinde demiş olabilir 7hafta diye.bende ilk oğlumu 39+1 de doğurmuştum.bi başka arkadaşimda benle ayniydi ozamanlar onunda oğlu olmuştu ve oda zamanindan 10gūn gecikmeli doğurdu.hiiç belli olmaazz.rabbim sağlikli kolay doğum nasip etsin hepimize.senin ilk bebekmi?benim doğum tarihi de aynı. bakalım hangi günlere denk geleceğiz? daha 8 hafta olmasına rağmen doktorum 4 gün önce doğuma 7 haftan kaldı dedi. niye öyle dedi bilmiyorum kız olunca 9 ay 10 günü tamamlamadan doğar diyorlar belki o yüzdendir. 40 cm 1900 gr dedi ağırlığına biraz şişman dedi. netten gününe göre ölçülere baktım normal değerlerde görünüyor kilosu ama bilemedim niye öyle dedi. sizinki ne kadar?
Kizlar kasilma böyle karin birden sert oluyo hatta bazen bir tarafi yükseliyor ya, o oluyor. Normalde yumusakken o anda karin cok sert ve gergin oluyor 30 sn kadar. Hatta cogu kisi onu bebek saniyor. "Poposunu dayadi, bir tarafini dayiyor" diye anlatiyorlar. Burda da okuyorum, iste "bebek poposunu dayiyo nefesim kesiliyo" diye. O bebek degil rahim kasilmasi. Benim bebegim hareket ederken tekmeler atarken birden öyle kasilma oluyor. Sonra kasilmadan sonra hareketine devam ediyor hatta. Bebegin yaptigi hareketler ve dayanmasi o kadar sert olamaz yani. Aradaki fark net anlasiliyor. Cogunlukla agrisiz ama bir iki seferinde agri da oluyor biraz.
Ben de bir yerde 10 dan fazla olmamali diye okumustum canim ama internet sonucta bilgi cöplügü :/ O yüzden bir doktoruma sorayim dedim. Benim 10 u geciyor cünkü. Ama cok asiri da endiselenmiyorum acikcasi.
Gün icinde dolduracagim firsat buluncaArastirmalara tam destek
Çok teşekkür ederimanketinizi doldurdum. umarım tez vakitte bitirirsiniz.
Çok teşekkür ederimAnketi doldurdum, umarim kolayca halledersiniz tezinizi.
Evet özellikle sırt üstü uzandığım zamanlarda olursa nefesim kesiliyo bir süre bende bebek kaburga vivarında olduğundan nefesim daralıyor sanıyordumCnm ben yuvarlak hissediyodum hatta poposu sanıyodum ama değilmiş baksana bugün çok oldu ve nefesimi kesti sizdede oluyo mu o an nefes alamadım birden
karnin alt bolgesinde catlaklari olusan varmi? bugun cooook iyce baktm hafif hafif olusmus... krem ve yag kullanmama ragmen. demekki neymisss genetikmis :)
bilmiyorm cnm bende mustella krem kullandim ve yaninda yag da kullandm ama annemdede olmus yani genetik bence. esim diyor uzuldugun seye bak dunyaya canli getirmek kolaymi hem benden baska kim goruyor dediMustelanin kremini kullaniyorum ben de ama benim de oldu. Karnım cok büyuk ondan heralde diycem ama bacaklarimda da var. Daha iki ay var doguma nerdeysene olacak böyle
valla cnm ben sol tarafima uzaninca kalbim sanki hizli hizli atiyormus gibi aliyor nefesim daraliyor baska oturunca problem yok.. ve bel agrisi 2 gundur bendede var.. bazen siddetleniyor bazende hic agirmiyorSelam kızlar. Aranızda özellikle akşamlar benim gibi nefes darlığı yaşayan var mı? Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum belim çok kötüçalışamaz raporumu aldım ama evde de işler bitmiyor ki sürekli bir şey çıkıyor.. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Valla toplanma falan oluyoda ne bliyim. Bazisinda eli gbi ayagi gbi yumruk hssediorum dokununca. Onlar degil demekki. Ama biraz aci verio ole toplanmalar oldugunda.Cnm ben yuvarlak hissediyodum hatta poposu sanıyodum ama değilmiş baksana bugün çok oldu ve nefesimi kesti sizdede oluyo mu o an nefes alamadım birden
Evde isler bitmez ama ben yasadigim ilk ve son olmasini diledigim nst de cikan sanci olayimdan sonra gozum korktu biseye dokundugum yok . Bugun pazara ciktim bse almicm dedim canta almadim ama alinmaz mi alinio iste. Agir oldu yukum ewe geldm hemen agri hissettim aman dikkat diyorum. Bseyim yoktu mesela birden sanci ckti . Gecti sukur.Selam kızlar. Aranızda özellikle akşamlar benim gibi nefes darlığı yaşayan var mı? Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum belim çok kötüçalışamaz raporumu aldım ama evde de işler bitmiyor ki sürekli bir şey çıkıyor.. Allah yardımcımız olsun hepimizin
bilmiyorm cnm bende mustella krem kullandim ve yaninda yag da kullandm ama annemdede olmus yani genetik bence. esim diyor uzuldugun seye bak dunyaya canli getirmek kolaymi hem benden baska kim goruyor dedi
valla cnm saolsun cok iyidir ama anlayisli olmalari lazm.. ben zaten kendim kilo vermek istiyorum kendim icinSanslisin canim es konusunda. Benim esim dogumdan sonra 55 kilo olursun yine dimi diyo. Catlaklar hakkindaki yorumlarini duymak istemiyorum. Kim bilir neler düsünüyodur
Evde bir kutu uç bulunursa iyi olur bence. Ters bir saatte nezle veya burun akıntısı olursa elinizin altında olur.sağol canım ben de burdan duydum otri bebeyi de çok gerekli olur mu bilemedim aslında ihtayaç olduğu zaman da alınabilcek bişey de insan gene de hazır olsun istiyor :)
Ben kızım için hiç sabun kullanmadım. 2 yaşını bitirdi hala banyo lifini şampuanla köpürtüp vücudunu öyle yıkıyorum.kızlar bir de vücudu için ne kullanacaksınız bebeğin doğal sabun mu yoksa banyo köpüklerinden mi almayı düşünüyorsunuz veya aldınız :))
kızlar kasılma falan demıssınız bnede bıseler oluyoda smı emın olamadım. o sertlesme sırasında bole o noktaya dokundugunuzda yumruk seklınde bıse hssedıomusunuz bebegın elı ayagı gbı yoksa normal yuvarlak gbı mı ?
Selam kızlar. Aranızda özellikle akşamlar benim gibi nefes darlığı yaşayan var mı? Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum belim çok kötüçalışamaz raporumu aldım ama evde de işler bitmiyor ki sürekli bir şey çıkıyor.. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Evet canim benimde var bi kac tane .karnin alt bolgesinde catlaklari olusan varmi? bugun cooook iyce baktm hafif hafif olusmus... krem ve yag kullanmama ragmen. demekki neymisss genetikmis :)
Sampuan,yag,krem Sebamed.Desitin ve sebamed pisik onleyici krem.Tarak,firca chicco,tirnak seti chicco.arkadaşlar bakım ürünü olarak neler aldınız şampuanda özelliklee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?