2016 Aralık Anneleri

Kızlar resmen kendşme nazar değdirdim iyiyim diye. Bugün bütün gün hastanedeydik. Öğlen hiçbişey yokken birden kanama oldu. Evde yalnıZdım o kadar oanikledimki. Doktoru aradım rengi pembe veya kahverengiyse bekle dedi. Ama kıpkırkızıydı hemen gittik eşimle. Muayene etti doktor. Olan kanamayı temizledi aktif bi kanama yok dedi nst ye bağladı ve kasılmalarım çıktı. Doktorda şaşırdı sen bişey hissetmiyo muaun diye. Serum verdiler. Kasılmalar geçti ama ben nst ye bağlı olduğum sürece hiç kasılmaları hissetmedim. Yada hissediyorum ama bebek hareketleri sanıyorum. Sinir oldum kendime. Benim salaklığımmı kasılmaları anlayamamam bilmiyorum. Şimdide o kadar atresliyimki yine kasılma hissedemeyeceğim bişey olacak diye

aynen sağlıklı olsunlar da kilosu boyu ileri geri farketmez. ilk bebek olacak inşallah. tecrübesizlik işte ne nedir bilmiyorum.

Günaydın güzel anneler.
Gözün aydın annen için canım, ne şanşlısın. Ben de hastaneden çıkınca annemlere yerleştim direkt olarak. Ekmek elden su gölden modundayım.

Çok geçmiş olsun. Kasılmaları önlemek için ilaç verdi mi? Ben kullanıyorum.

Ben kızım için hiç sabun kullanmadım. 2 yaşını bitirdi hala banyo lifini şampuanla köpürtüp vücudunu öyle yıkıyorum.
sağol canım ben mustela nın yenidoğan şampuanını aldım o zaman onunla yıkasam da olur aslında saç vü vücut için olanı da vardı ama ben saça olan vücuda olmaz diye düşündüğümden sadece saç için olanını aldım

Pisik kremi ne önerirsiniz kizlar
Ben Almanya'dan penaten getirttim bol bol, onu kullanacağım. Artık gittigidiyorda da satılıyor sanırım. Sudokrem de öneririm. Bir de bence evde bir kutu hametan bulundurun eczaneden alıp. Pişik oluştuğunda çok çabuk iyileştiriyor.

Canim lutfen stres olma. Sakin olmaya calis evet bu donemde hepimiz dogum yaklastikca acabalarla dolu oluyoruz bende dun gece ruyamda nişanımın ve suyumun geldigini gordum. Bilinc altimizda dogum var sanirim

Günaydın göbüşlüler

Ben bu durumu doktora sordum canım, aynı senin söylediğin gibi anlattı. Bir gün kendim de denedim hatta. Sağ tarafta bir şişlik oldu, hafif bastırdım, ovaladım, meğer benim bebişmiş, korktu kuzuucuk zıpladı yer değiştirdi, onla beraber bende korktum ani zıplayınca, çok güldüm sonra Dün tekrar sağ tarafta taş gibi sertleşme oldu, ovaladım, oynadım kıpırdamadı, dedim bu kasılma heralde, sonra kendiliğinden geçti :

Pisik kremi ne önerirsiniz kizlar

Pişik kremi en çok sudokremi öneriyorlar canım. Eczanelerde ve internette satılıyor. Ama ilk zamanlar zeytin yağı ile bakım yapmayı düşünüyorum ben. Kaynatmadan ısıtılıp, soğutulan yani asidi alınan zeytinyağı birebir doğal pişik önleyici imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…