- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
pişik kreminde tek çözüm sudocrem canım herkesin tavsiyesi ben ondan sipariş verdim n11.com da 25 tl idi çok araştırdımPisik kremi ne önerirsiniz kizlar
canım bizim evin tam karşısında var akşamdan söyledim kasiyer kıza bize ayır diye tanıdık olduğu için akşam eve giderken alıcam inş:)A101 e gitmeyi unutmayın kızlar
Kizlar a101e askılar gelmis cok guzel. Ben disarda baktim e bbebekte 4lusu 10 tl idi. A101de 6lisi 2.5 tl haberiniz olsun. Onun harici banyo setleride var. Biberon yikama fircasida var. Haberiniz olsun, ben ozellikle askı ariyordum buldum cok sukur.
Ohh ne güzel canım. Bende birazdan çıkar önce markete sonra da okula giderimcanım bizim evin tam karşısında var akşamdan söyledim kasiyer kıza bize ayır diye tanıdık olduğu için akşam eve giderken alıcam inş:)
Eşim a101 bölgede çalışıyor benim haberim yok böyle şeylerden bu kocayı ne yapmalıKizlar a101e askılar gelmis cok guzel. Ben disarda baktim e bbebekte 4lusu 10 tl idi. A101de 6lisi 2.5 tl haberiniz olsun. Onun harici banyo setleride var. Biberon yikama fircasida var. Haberiniz olsun, ben ozellikle askı ariyordum buldum cok sukur.
gecelik pijama kendi bedenin neyse onu al canım sadece sütyende 1 beden büyük alsan yeterliKızlar gecelik nasıl beden almalıyız
S giyiyordum normalde ama m mi alsamgecelik pijama kendi bedenin neyse onu al canım sadece sütyende 1 beden büyük alsan yeterli
Çok geçmiş olsun. Kasılmaları önlemek için ilaç verdi mi? Ben kullanıyorum.
Canim lutfen stres olma. Sakin olmaya calis evet bu donemde hepimiz dogum yaklastikca acabalarla dolu oluyoruz bende dun gece ruyamda nişanımın ve suyumun geldigini gordum. Bilinc altimizda dogum var sanirim
Günaydın göbüşlüler
Ben bu durumu doktora sordum canım, aynı senin söylediğin gibi anlattı. Bir gün kendim de denedim hatta. Sağ tarafta bir şişlik oldu, hafif bastırdım, ovaladım, meğer benim bebişmiş, korktu kuzuucuk zıpladı yer değiştirdi, onla beraber bende korktum ani zıplayınca, çok güldüm sonraDün tekrar sağ tarafta taş gibi sertleşme oldu, ovaladım, oynadım kıpırdamadı, dedim bu kasılma heralde, sonra kendiliğinden geçti :
Pişik kremi en çok sudokremi öneriyorlar canım. Eczanelerde ve internette satılıyor. Ama ilk zamanlar zeytin yağı ile bakım yapmayı düşünüyorum ben. Kaynatmadan ısıtılıp, soğutulan yani asidi alınan zeytinyağı birebir doğal pişik önleyici imiş.
Gunaydin kizlar. Bende gene gece acildeydim. Sol bobrek tarafima bi agri girdi yattiktn sonra ama ole bole bi agri degil. Kilitlenip kaldim nefesm kesildi hareket edemedim olece durdu. Hickira hickira aglayaraj esim kaldirdi yatakdan gittik acile bakti gene uzunluk vs iyi acilma yok dedi nst temiz xikti bobrek ultrason cekildi bse cikmadi. Bende anlamiyorum noluyo
Ya bende aynı şeyi düşünmeden edemiyorum aslında o şişlik hep var hatta nstye bağlayacak olan hemşire bak bak poposunu dayamış demişti çünkü okadar çok oluyoki o dayama dediğimiz şey kasılma olsa doğururdum galiba şimdi ya yada nstde çıkardı kafamda deli sorularTeşekkür ederim. Yok ilaç vermedi sadece dün bütün gün serum verdi kendin kontrol et kasılma olursa gel dedi.
Yaa evet artık gerçekten doğsada rahatlasak diyorum. Sonrada diyorumki yok yok sonuna kadar dursun zamanında gelsin.
Ya ben sanırım o şişliği hep bebek sanıyorum. Ya kafasını ya popoaunu dayadı diyorum. Neredeyse hergün oluuo benim eğer o kasılmaysa.
Geçmş olsun canım benimGunaydin kizlar. Bende gene gece acildeydim. Sol bobrek tarafima bi agri girdi yattiktn sonra ama ole bole bi agri degil. Kilitlenip kaldim nefesm kesildi hareket edemedim olece durdu. Hickira hickira aglayaraj esim kaldirdi yatakdan gittik acile bakti gene uzunluk vs iyi acilma yok dedi nst temiz xikti bobrek ultrason cekildi bse cikmadi. Bende anlamiyorum noluyo
cnm kasilma olunca bebek sanki bir tarafta toplaniyormus gibi oliyor.. yani toplaniyor iniyor toplaniyor iniyor... bu sekilde anliyabilirsin. ben suana kadar yasamadim, ilk hamileligimde bebegimi erken dogumla kaybettm ozmndan biliyorum kasilma nasil oluyor diyeYa bende aynı şeyi düşünmeden edemiyorum aslında o şişlik hep var hatta nstye bağlayacak olan hemşire bak bak poposunu dayamış demişti çünkü okadar çok oluyoki o dayama dediğimiz şey kasılma olsa doğururdum galiba şimdi ya yada nstde çıkardı kafamda deli sorular
Bi takip edicem canım bu ara magnezyum içmeyide bıraktım ondanda hisediyo olabilirim sağlıkla alalım şu minikleri artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikcnm kasilma olunca bebek sanki bir tarafta toplaniyormus gibi oliyor.. yani toplaniyor iniyor toplaniyor iniyor... bu sekilde anliyabilirsin. ben suana kadar yasamadim, ilk hamileligimde bebegimi erken dogumla kaybettm ozmndan biliyorum kasilma nasil oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?