2016 Aralık Anneleri

Kizlar a101e askılar gelmis cok guzel. Ben disarda baktim e bbebekte 4lusu 10 tl idi. A101de 6lisi 2.5 tl haberiniz olsun. Onun harici banyo setleride var. Biberon yikama fircasida var. Haberiniz olsun, ben ozellikle askı ariyordum buldum cok sukur.

Eklentiler

• IMG-20161020-WA0000.webp
    28 KB · Görüntüleme: 66

Güle güle kullan canım, çok iyi fiyat gerçekten.Renkleri de çok tatlişmiş.

Gunaydin anneler :) gece ruyamda bir erkek bebegini soyle 6 7 aylik flndi bebek arabasinda gezdiriyorum cok cok guzeldi :))) ama benim kizim olcak ins derlerya ruyalar tersine cikar diye

Günaydınn güzel anneler dün kasılmadan okadar konuştukki bitün gece kasım kasım kasıldım yada gerçek kasılma ne öğrendiğimden sürekli kasılıyormuşum gibi hissettim uykuluyken süre tutamadım ama bugün bakıcam nekdrda bir geliyor ona göre nst yolu görünecek galiba nefret ediyorum hastanelerdeeeen

Eşim a101 bölgede çalışıyor benim haberim yok böyle şeylerden bu kocayı ne yapmalı hemen arayıp fırçalamalı

Gunaydin kizlar. Bende gene gece acildeydim. Sol bobrek tarafima bi agri girdi yattiktn sonra ama ole bole bi agri degil. Kilitlenip kaldim nefesm kesildi hareket edemedim olece durdu. Hickira hickira aglayaraj esim kaldirdi yatakdan gittik acile bakti gene uzunluk vs iyi acilma yok dedi nst temiz xikti bobrek ultrason cekildi bse cikmadi. Bende anlamiyorum noluyo

Çok geçmiş olsun. Kasılmaları önlemek için ilaç verdi mi? Ben kullanıyorum.

Teşekkür ederim. Yok ilaç vermedi sadece dün bütün gün serum verdi kendin kontrol et kasılma olursa gel dedi.

Canim lutfen stres olma. Sakin olmaya calis evet bu donemde hepimiz dogum yaklastikca acabalarla dolu oluyoruz bende dun gece ruyamda nişanımın ve suyumun geldigini gordum. Bilinc altimizda dogum var sanirim

Yaa evet artık gerçekten doğsada rahatlasak diyorum. Sonrada diyorumki yok yok sonuna kadar dursun zamanında gelsin.

Ya ben sanırım o şişliği hep bebek sanıyorum. Ya kafasını ya popoaunu dayadı diyorum. Neredeyse hergün oluuo benim eğer o kasılmaysa.

Günaydın herkese, sağlıklı bir gün olsun inşallah :)

Ben dün gece hiç uyuyamadım resmen, sağa dönsem sıkıntı sola dönsem sıkıntı, dönmek zaten başlı başına işkence. Sırtım ağrıyor çok fena hakikaten bu üçüncü trimester zormuş ya

Geçmiş olsun canım, nazara mı geldin? Ne oldu sana böyle ya, Allah yardımcın olsun, tekrarını yaşama bir daha inşallah

Ya bende aynı şeyi düşünmeden edemiyorum aslında o şişlik hep var hatta nstye bağlayacak olan hemşire bak bak poposunu dayamış demişti çünkü okadar çok oluyoki o dayama dediğimiz şey kasılma olsa doğururdum galiba şimdi ya yada nstde çıkardı kafamda deli sorular

Geçmş olsun canım benim nazar değdi neyseki birşey yokmuş ben anlamayıp gaz sancısında bile gittim bişi yok deyip gönderdiler artık acil doktorları sürekli geliyo bu kız demeye başladılar korkum bigün grtçekten doğuruyo olup gidicem ilgilenmicekler

cnm kasilma olunca bebek sanki bir tarafta toplaniyormus gibi oliyor.. yani toplaniyor iniyor toplaniyor iniyor... bu sekilde anliyabilirsin. ben suana kadar yasamadim, ilk hamileligimde bebegimi erken dogumla kaybettm ozmndan biliyorum kasilma nasil oluyor diye

Bi takip edicem canım bu ara magnezyum içmeyide bıraktım ondanda hisediyo olabilirim sağlıkla alalım şu minikleri artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…