2016 Aralık Anneleri

Oyy oyy kızlar kızımın beşiğini yer kaplıyo diye soktum vidalarından şimdi nasıl topluycam bilmiyorum çok karışıkmış

Amin canim saol. Bugun kendi dr kontrolumuz var. Dun bebis boy ve hafta olarak 2 hafta 2 gun onde cikti. herseye bugun emin olcm kendi dr umda

Bnde gecen cuma gtmistim ayni dr ve hemsireydi tanimadilar ben soledim sanci cikmisti nst de cuma gelmistim die ole hatirladilar. Ilk aylarimdada devamli bulantidan gidiyodum ust bas degistirmeye halim seklim olmadigi icin hep ayni denk geliomus. Dr kapsonundan tanidim seni diodu :)

Ben doktoruma sordum kasılma öyle olmaz o bebek dedi bi yere toplanabilir içerde gezmeye çalışıyor büyüdü artık dedi. sağ tarafım şişiyor sol tarafım nerdeyse dümdüz oluyor dedim kasılma orda olmaz zaten dedi tam karnın tepesinde olurmuş iki kaburga kemiğinin birleştiği yeri gösterdi burada elini koyduğunda sertleşip yumuşama hissedersin dedi belli aralıklarla... benim doktorum perinatoloji prof u güveniyorum yani.. annemde hamilelikte bendede oluyodu böyle bi yere toplanırdın diyo 41. haftada doğmuşum ama merak edilecek bişey yokmuş..

Kızlar sabah A 101 e gittim kapıda kuyruk vardısonra kapı açıldı girdik bi tane bebek küveti vardı hemde pembe hemen kaptım kovasını falan aldım oturma şeyi aldım ördekli bi oyuncak aldım daha erken ama ucuz diye aldım saklama kapları çok güzeldi onlardan aldım.. 2 şer tane kova aldım ben çok ucuz geldi

Kızlar A101 de unı babky ürünlerinde indirim vardı ama almadım şampuan pişik kremi ıslak mendil falan vardı.. şampuanı mustela, pişik kremini bepanthol, ıslak mendili prima premium care öneriyolar.. mustela şampuanı doktor vermiş bizim arkadaşa tester larnı çok beğenmiş

canım geçmiş olsun nasıl oldun tekrar kanama oldu mu

geçmiş olsun nasıl oldun

bu tarz eldeki eklem ağırları normal diye biliyorum gebeliği benden 1 ay ilerde olan arkadaşımda çok oluyo dr normal demiş

geçmiş olsun neden böyle oluyo yaa hiçbişe bulamıyolar mı

senin dr semih beydi dimi aynı doktorumuz sanırım

Eki Görüntüle 1900445
Cnm ben de bundan almayı düşünüyorum pembe rengini, bir de şunu beğendim ama fiyatı 90 tl bilemedim gerek var 30 tl fazladan vermeye .
canım ben bu pelüş sepetlerden çok araştırdım, orta boy 60 tl ye genelde 90 olan pahalıymış gittigidiyorda biraz daha araştır 60 a bulursun.
bir de büyük boyları var onlar da 80 tl büyük mü orta mı alsam karar veremedim

Benim doktorum acıbadem atakent te Prof. Umut Talat Dilek.

Bence orta boy yeterli cnm . Ben orta alacağım. Zaten çok biriktirilmeden yıkanacak

Hahah o bana da olmustu bir kere. Yemekten sonraydi, üst kisimda hafif bir sislik vardi. Ben de midem mi cikti acaba diye azicik bastirdim, aninda tekmeledi ve gitti. Cok güldüm ama üzüldüm sonra biraz da :) Neresini dürttüm acaba diye

Bu arada pisik icin bizim ebe de anne sütünü önermisti. Zaten zeytinyagi anne sütüne en yakin gidaymis, kimyasal yapi olarak. Ilginc...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…