SebamedPisik kremi ne önerirsiniz kizlar
hım yanı rapor ıcın onceden yapılması gereken br sey yok muayene esnasında verıyor yanı32. Haftada zaten doktorun soruyor cnm. Raporu çalışır mı çalışamaz mı verelim diye
Çok tatlıymış canım...http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/camasir-sepeti-kopekli-puantiye-hasir-orta-boy-242862451
nasıl teyzeleri oğluşuma almayı düşünüyorum
Amin canim saol. Bugun kendi dr kontrolumuz var. Dun bebis boy ve hafta olarak 2 hafta 2 gun onde cikti. herseye bugun emin olcm kendi dr umdaGünaydın herkese, sağlıklı bir gün olsun inşallah :)
Ben dün gece hiç uyuyamadım resmen, sağa dönsem sıkıntı sola dönsem sıkıntı, dönmek zaten başlı başına işkence. Sırtım ağrıyor çok fenahakikaten bu üçüncü trimester zormuş ya
Geçmiş olsun canım, nazara mı geldin? Ne oldu sana böyle ya, Allah yardımcın olsun, tekrarını yaşama bir daha inşallah
Bnde gecen cuma gtmistim ayni dr ve hemsireydi tanimadilar ben soledim sanci cikmisti nst de cuma gelmistim die ole hatirladilar. Ilk aylarimdada devamli bulantidan gidiyodum ust bas degistirmeye halim seklim olmadigi icin hep ayni denk geliomus. Dr kapsonundan tanidim seni diodu :)Geçmş olsun canım benimnazar değdi neyseki birşey yokmuş ben anlamayıp gaz sancısında bile gittim bişi yok deyip gönderdiler artık acil doktorları sürekli geliyo bu kız demeye başladılar korkum bigün grtçekten doğuruyo olup gidicem ilgilenmicekler
Ben doktoruma sordum kasılma öyle olmaz o bebek dedi bi yere toplanabilir içerde gezmeye çalışıyor büyüdü artık dedi. sağ tarafım şişiyor sol tarafım nerdeyse dümdüz oluyor dedim kasılma orda olmaz zaten dedi tam karnın tepesinde olurmuş iki kaburga kemiğinin birleştiği yeri gösterdi burada elini koyduğunda sertleşip yumuşama hissedersin dedi belli aralıklarla... benim doktorum perinatoloji prof u güveniyorum yani.. annemde hamilelikte bendede oluyodu böyle bi yere toplanırdın diyo 41. haftada doğmuşum ama merak edilecek bişey yokmuş..Ya bende aynı şeyi düşünmeden edemiyorum aslında o şişlik hep var hatta nstye bağlayacak olan hemşire bak bak poposunu dayamış demişti çünkü okadar çok oluyoki o dayama dediğimiz şey kasılma olsa doğururdum galiba şimdi ya yada nstde çıkardı kafamda deli sorular
Cnm ben de bundan almayı düşünüyorum pembe rengini, bir de şunu beğendim ama fiyatı 90 tl bilemedim gerek var 30 tl fazladan vermeye .http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/camasir-sepeti-kopekli-puantiye-hasir-orta-boy-242862451
nasıl teyzeleri oğluşuma almayı düşünüyorum
canım geçmiş olsun nasıl oldun tekrar kanama oldu muGunaydin hanimlar grne bi sikintiyla geldim.
Gece 2 de idrar yaptikdan sonra tam sifonu cekicem bildigin kan goruntusuyle ilk etapda sok oldum.
hemen kilodumu kontrol ettim peceteyle sildim hicbiseye denk gelmedim
Papianin pembe kokulu tuvalet kagidindanmi diye renk mi verdi derken tekrar uyumaya gittim.
5 gibi tekrar tuvalete girdim ve ayni manzara idrarim kipkirmiziydi esimi kaldirdim dogru hastahane gittik.
Ultrasyonla bakildi bebek gayet saglikli dendi serum verildi simdi eve yolladilar.
Saat 9 gibi uroloji bolumunde muayne olcam hic sancim yada ters giden bi durum yasamadim.
Sadece kaburga agrisi cekiyorum.
Sizce ne olmus olabilir hanimlar.
Bebegimi ultrasyinda gorene kadar icim icimi yedi allah kimseye yasatmasin.
geçmiş olsun nasıl oldunKızlar suyunda azalma olan ya da sınırda olan var mı aranızda ? Suyum sınırda çıktı doktor bir gece yatış verdi takip edildi ertesi gün yine hemen hemen aynı çıktı ciger geliştirici iğneler yapıldı. Bir çok ilaç verdi vs bir de gebelik şekerim var o mu tetikledi acaba moralim yerlerde. Bu durumu yasayaniniz var mı acaba
bu tarz eldeki eklem ağırları normal diye biliyorum gebeliği benden 1 ay ilerde olan arkadaşımda çok oluyo dr normal demişKizlar ben uyandigimda el bileklerimde agri oluyor ve parmaklarimi tam kapatamıyorum avucuma. Son 2 gundur de sol el yuzuk parmagim takılıyor kıvrık vaziyette. Bu sikayetler uyandiktan sonra 20 dkya kayboluyor ve gunduz hic bir sıkıntım olmuyor.
Ben uyurken dengemi saglamak icin elimi yataga koyuyormuşum. Ondandir diyordum ama burada birkac arkadas da bunlari yaşadığını söyleyince baska bir sey olabilir mi acaba dedim. Doktor randevum c.tesi o zamana kadar beklerim ama bu tarz agrilari yasayan arkadaslar sizce ne olabilir?
geçmiş olsun neden böyle oluyo yaa hiçbişe bulamıyolar mıGunaydin kizlar. Bende gene gece acildeydim. Sol bobrek tarafima bi agri girdi yattiktn sonra ama ole bole bi agri degil. Kilitlenip kaldim nefesm kesildi hareket edemedim olece durdu. Hickira hickira aglayaraj esim kaldirdi yatakdan gittik acile bakti gene uzunluk vs iyi acilma yok dedi nst temiz xikti bobrek ultrason cekildi bse cikmadi. Bende anlamiyorum noluyo
senin dr semih beydi dimi aynı doktorumuz sanırımBen doktoruma sordum kasılma öyle olmaz o bebek dedi bi yere toplanabilir içerde gezmeye çalışıyor büyüdü artık dedi. sağ tarafım şişiyor sol tarafım nerdeyse dümdüz oluyor dedim kasılma orda olmaz zaten dedi tam karnın tepesinde olurmuş iki kaburga kemiğinin birleştiği yeri gösterdi burada elini koyduğunda sertleşip yumuşama hissedersin dedi belli aralıklarla... benim doktorum perinatoloji prof u güveniyorum yani.. annemde hamilelikte bendede oluyodu böyle bi yere toplanırdın diyo 41. haftada doğmuşum ama merak edilecek bişey yokmuş..
canım ben bu pelüş sepetlerden çok araştırdım, orta boy 60 tl ye genelde 90 olan pahalıymış gittigidiyorda biraz daha araştır 60 a bulursun.Eki Görüntüle 1900445
Cnm ben de bundan almayı düşünüyorum pembe rengini, bir de şunu beğendim ama fiyatı 90 tl bilemedim gerek var 30 tl fazladan vermeye .
Güle güle kullan canım, çok iyi fiyat gerçekten.Renkleri de çok tatlişmiş.
aynen canım fazla vermeye de gerek yok bu ne kadar benim 55 tlEki Görüntüle 1900445
Cnm ben de bundan almayı düşünüyorum pembe rengini, bir de şunu beğendim ama fiyatı 90 tl bilemedim gerek var 30 tl fazladan vermeye .
Benim doktorum acıbadem atakent te Prof. Umut Talat Dilek.canım geçmiş olsun nasıl oldun tekrar kanama oldu mu
geçmiş olsun nasıl oldun
bu tarz eldeki eklem ağırları normal diye biliyorum gebeliği benden 1 ay ilerde olan arkadaşımda çok oluyo dr normal demiş
geçmiş olsun neden böyle oluyo yaa hiçbişe bulamıyolar mı
senin dr semih beydi dimi aynı doktorumuz sanırım
canım geçmiş olsun nasıl oldun tekrar kanama oldu mu
geçmiş olsun nasıl oldun
bu tarz eldeki eklem ağırları normal diye biliyorum gebeliği benden 1 ay ilerde olan arkadaşımda çok oluyo dr normal demiş
geçmiş olsun neden böyle oluyo yaa hiçbişe bulamıyolar mı
Yok cnm bi gecen gittigimde sanci cikmis dedi oda nasi bse anlamjorum gecen sefer kalp atislari 150 160 sanci 8 deydi bu sefer kalp atislari 130 120 sanci 35 gorunuyodu sanci yok dedi bn bu nst isinden anlamadm bse
senin dr semih beydi dimi aynı doktorumuz sanırım
Bence orta boy yeterli cnm . Ben orta alacağım. Zaten çok biriktirilmeden yıkanacakcanım ben bu pelüş sepetlerden çok araştırdım, orta boy 60 tl ye genelde 90 olan pahalıymış gittigidiyorda biraz daha araştır 60 a bulursun.
bir de büyük boyları var onlar da 80 tl büyük mü orta mı alsam karar veremedim
Günaydın göbüşlüler
Ben bu durumu doktora sordum canım, aynı senin söylediğin gibi anlattı. Bir gün kendim de denedim hatta. Sağ tarafta bir şişlik oldu, hafif bastırdım, ovaladım, meğer benim bebişmiş, korktu kuzuucuk zıpladı yer değiştirdi, onla beraber bende korktum ani zıplayınca, çok güldüm sonraDün tekrar sağ tarafta taş gibi sertleşme oldu, ovaladım, oynadım kıpırdamadı, dedim bu kasılma heralde, sonra kendiliğinden geçti :
Pişik kremi en çok sudokremi öneriyorlar canım. Eczanelerde ve internette satılıyor. Ama ilk zamanlar zeytin yağı ile bakım yapmayı düşünüyorum ben. Kaynatmadan ısıtılıp, soğutulan yani asidi alınan zeytinyağı birebir doğal pişik önleyici imiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?