pardon yanlış hatırladımBenim doktorum acıbadem atakent te Prof. Umut Talat Dilek.
:))) çok güldüm yaHerkes A101 e gitti heralde kimse cevap yazmıyor
bu anne sütü de neymiş her derde deva resmen okudukça hemen emziresim geliyor:)Hahah o bana da olmustu bir kere. Yemekten sonraydi, üst kisimda hafif bir sislik vardi. Ben de midem mi cikti acaba diye azicik bastirdim, aninda tekmeledi ve gitti. Cok güldüm ama üzüldüm sonra biraz da :) Neresini dürttüm acaba diye
Bu arada pisik icin bizim ebe de anne sütünü önermisti. Zaten zeytinyagi anne sütüne en yakin gidaymis, kimyasal yapi olarak. Ilginc...
Allah iyiligini versin sira bekliorum hastanede sesli guldum :) bn sabah hemen gittim aldim bi takim kalmis zaten kaptim hemen:)Herkes A101 e gitti heralde kimse cevap yazmıyor
Çok geçmiş olsun canım nst ye ilk defamı girdinKızlar resmen kendşme nazar değdirdim iyiyim diye. Bugün bütün gün hastanedeydik. Öğlen hiçbişey yokken birden kanama oldu. Evde yalnıZdım o kadar oanikledimki. Doktoru aradım rengi pembe veya kahverengiyse bekle dedi. Ama kıpkırkızıydı hemen gittik eşimle. Muayene etti doktor. Olan kanamayı temizledi aktif bi kanama yok dedi nst ye bağladı ve kasılmalarım çıktı. Doktorda şaşırdı sen bişey hissetmiyo muaun diye. Serum verdiler. Kasılmalar geçti ama ben nst ye bağlı olduğum sürece hiç kasılmaları hissetmedim. Yada hissediyorum ama bebek hareketleri sanıyorum. Sinir oldum kendime. Benim salaklığımmı kasılmaları anlayamamam bilmiyorum. Şimdide o kadar atresliyimki yine kasılma hissedemeyeceğim bişey olacak diye
Geçmiş olsun umarım çözümlenir en kısa zamandaGunaydin kizlar. Bende gene gece acildeydim. Sol bobrek tarafima bi agri girdi yattiktn sonra ama ole bole bi agri degil. Kilitlenip kaldim nefesm kesildi hareket edemedim olece durdu. Hickira hickira aglayaraj esim kaldirdi yatakdan gittik acile bakti gene uzunluk vs iyi acilma yok dedi nst temiz xikti bobrek ultrason cekildi bse cikmadi. Bende anlamiyorum noluyo
Maşallah ne güzel hala çalışıyorsunuz. Bende 37. Haftaya kadar çalışma hayali kurarken 23. Haftada servikal yetmezlik çıktı o zamandan beri yatıyorum. Tahmini doğum tarihimiz aynı sayılır. 3 aralık benimkioffgerçekten artık çok ağırlaştık işe gitmek ölüm gibi bide ben 1 saat uzağa gidiyorum ve cezaevinde memurum düşünün artık halimikasılmalarım benimde çok oluyo nts ye girdim normal dedi doktor bakalım haftaya kontrolümüz var
Herkes A101 e gitti heralde kimse cevap yazmıyor
Gunaydin kizlar. Bende gene gece acildeydim. Sol bobrek tarafima bi agri girdi yattiktn sonra ama ole bole bi agri degil. Kilitlenip kaldim nefesm kesildi hareket edemedim olece durdu. Hickira hickira aglayaraj esim kaldirdi yatakdan gittik acile bakti gene uzunluk vs iyi acilma yok dedi nst temiz xikti bobrek ultrason cekildi bse cikmadi. Bende anlamiyorum noluyo
Hahah o bana da olmustu bir kere. Yemekten sonraydi, üst kisimda hafif bir sislik vardi. Ben de midem mi cikti acaba diye azicik bastirdim, aninda tekmeledi ve gitti. Cok güldüm ama üzüldüm sonra biraz da :) Neresini dürttüm acaba diye
Bu arada pisik icin bizim ebe de anne sütünü önermisti. Zaten zeytinyagi anne sütüne en yakin gidaymis, kimyasal yapi olarak. Ilginc...
Merabalar biz kontrolden ciktik. Oglusum 2100 gr olmus. Suyu da iyimis hersey yolundaymi 1 hafta onde gidiyomus :) diline kadar gosterdi saolsun :)) elini yiyodu cunku yaliyodu yavrum :) ac kurdum benim :) sancilardn dolayida vajinal muayene yapti. Uzunluk iyi kisalma yok dedi. Bebis suan dogum.pozisyonunu almis ve rahme dayali duruyo o yuzden bu sancilar oluyo olablir dedi. Onumuzdeki 2 hafta sende gercek dogum sancisi ve dogum beklemiyorum suanda dedi. Su falan gelirse ona bse diyemem ama sanci anlaminda suan onumuzdeki 2 hafta dogum gorunmuyo dedi. Sewindik rahatladik. Yatmani gerektircek bi durumda yok dedi. Bizde bole durumlar. Yakisiklim yuzunu gsterdi bu sefer babamiza benziyo gbiyiz :)
Ne biliyim birden kimse yazmayıncaAllah iyiligini versin sira bekliorum hastanede sesli guldum :) bn sabah hemen gittim aldim bi takim kalmis zaten kaptim hemen:)
ay ne güzel biraz tombulmuş daha iyi kilolu bebeğe bakmak kolay olur.. biz son gittiğimizde yüzünü göstermemişti doktor çok uğraştı ama göstermedi bidahakine artıkMerabalar biz kontrolden ciktik. Oglusum 2100 gr olmus. Suyu da iyimis hersey yolundaymi 1 hafta onde gidiyomus :) diline kadar gosterdi saolsun :)) elini yiyodu cunku yaliyodu yavrum :) ac kurdum benim :) sancilardn dolayida vajinal muayene yapti. Uzunluk iyi kisalma yok dedi. Bebis suan dogum.pozisyonunu almis ve rahme dayali duruyo o yuzden bu sancilar oluyo olablir dedi. Onumuzdeki 2 hafta sende gercek dogum sancisi ve dogum beklemiyorum suanda dedi. Su falan gelirse ona bse diyemem ama sanci anlaminda suan onumuzdeki 2 hafta dogum gorunmuyo dedi. Sewindik rahatladik. Yatmani gerektircek bi durumda yok dedi. Bizde bole durumlar. Yakisiklim yuzunu gsterdi bu sefer babamiza benziyo gbiyiz :)
geçmiş olsun cnm aman bebişlere bize bişey olmasında varsın yatalım benimde 2 hafta oldu çalışabilir alalı 36 ya kadar düşünüyorum o da sağlık el verirse tabiMaşallah ne güzel hala çalışıyorsunuz. Bende 37. Haftaya kadar çalışma hayali kurarken 23. Haftada servikal yetmezlik çıktı o zamandan beri yatıyorum. Tahmini doğum tarihimiz aynı sayılır. 3 aralık benimki
Merabalar biz kontrolden ciktik. Oglusum 2100 gr olmus. Suyu da iyimis hersey yolundaymi 1 hafta onde gidiyomus :) diline kadar gosterdi saolsun :)) elini yiyodu cunku yaliyodu yavrum :) ac kurdum benim :) sancilardn dolayida vajinal muayene yapti. Uzunluk iyi kisalma yok dedi. Bebis suan dogum.pozisyonunu almis ve rahme dayali duruyo o yuzden bu sancilar oluyo olablir dedi. Onumuzdeki 2 hafta sende gercek dogum sancisi ve dogum beklemiyorum suanda dedi. Su falan gelirse ona bse diyemem ama sanci anlaminda suan onumuzdeki 2 hafta dogum gorunmuyo dedi. Sewindik rahatladik. Yatmani gerektircek bi durumda yok dedi. Bizde bole durumlar. Yakisiklim yuzunu gsterdi bu sefer babamiza benziyo gbiyiz :)
Bnmds hep yandan oluyoduda oldu bu sefer :)) yallim yalaniyodu ellerini :)ay ne güzel biraz tombulmuş daha iyi kilolu bebeğe bakmak kolay olur.. biz son gittiğimizde yüzünü göstermemişti doktor çok uğraştı ama göstermedi bidahakine artık
Çok şükür canım maşallah kilosuda güzel ozaman benimde sancılarım doğum pozisyonunu aldığından olabilir kafamız bayadır aşağıda bütün bebişler babalara benziyor 9 ay biz taşıyalım bi parça olmasın iyimiMerabalar biz kontrolden ciktik. Oglusum 2100 gr olmus. Suyu da iyimis hersey yolundaymi 1 hafta onde gidiyomus :) diline kadar gosterdi saolsun :)) elini yiyodu cunku yaliyodu yavrum :) ac kurdum benim :) sancilardn dolayida vajinal muayene yapti. Uzunluk iyi kisalma yok dedi. Bebis suan dogum.pozisyonunu almis ve rahme dayali duruyo o yuzden bu sancilar oluyo olablir dedi. Onumuzdeki 2 hafta sende gercek dogum sancisi ve dogum beklemiyorum suanda dedi. Su falan gelirse ona bse diyemem ama sanci anlaminda suan onumuzdeki 2 hafta dogum gorunmuyo dedi. Sewindik rahatladik. Yatmani gerektircek bi durumda yok dedi. Bizde bole durumlar. Yakisiklim yuzunu gsterdi bu sefer babamiza benziyo gbiyiz :)
Saol canmCanim gozun aydin cok sevindim sorun olmamasina..masallah prense :)
Ya ya sorma :) evet kg Muz iyi gidio 1 hafta onde dedi zaten. Bnmde yaklasik 1 2 haftadir dogum pozisyonunda bu herseyiyle bariz belli ettirio kendini. Yalanci sancilarn geliodur sende 2 hafta gercek sanci ve dogum beklemiorum dediÇok şükür canım maşallah kilosuda güzel ozaman benimde sancılarım doğum pozisyonunu aldığından olabilir kafamız bayadır aşağıda bütün bebişler babalara benziyor 9 ay biz taşıyalım bi parça olmasın iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?