2016 Aralık Anneleri

Benim doktorum acıbadem atakent te Prof. Umut Talat Dilek.
pardon yanlış hatırladım

Herkes A101 e gitti heralde kimse cevap yazmıyor
:))) çok güldüm ya

bu anne sütü de neymiş her derde deva resmen okudukça hemen emziresim geliyor:)

Çok geçmiş olsun canım nst ye ilk defamı girdin

Tum arkadaslarima cok gecmis olsun. Hepimiz insallah vakti gelince saglikla kavusuruz yavrularimiza. Bendede 1 haftadir ara ara vuran sirt agrisi bel agrisi kalcaya bicak saplanmasi ve afedersiniz vajinamda agrim var ama her zaman degil arada vuruyor dinlenince geciyor. Bunlar normalmis sanirim. Rabbim bugunlerimizi aratmasin insallah.

offgerçekten artık çok ağırlaştık işe gitmek ölüm gibi bide ben 1 saat uzağa gidiyorum ve cezaevinde memurum düşünün artık halimi kasılmalarım benimde çok oluyo nts ye girdim normal dedi doktor bakalım haftaya kontrolümüz var

Geçmiş olsun umarım çözümlenir en kısa zamanda

Maşallah ne güzel hala çalışıyorsunuz. Bende 37. Haftaya kadar çalışma hayali kurarken 23. Haftada servikal yetmezlik çıktı o zamandan beri yatıyorum. Tahmini doğum tarihimiz aynı sayılır. 3 aralık benimki

Valla cok agirlastik bencede. Bi evi supureyim dedim supurdum hic zorlamamaya calistim kendimi ama genede belimde hafif bi agri oldu. Uzandim bende, bundan sonra daha zor olacak sanirim

Merabalar biz kontrolden ciktik. Oglusum 2100 gr olmus. Suyu da iyimis hersey yolundaymi 1 hafta onde gidiyomus :) diline kadar gosterdi saolsun :)) elini yiyodu cunku yaliyodu yavrum :) ac kurdum benim :) sancilardn dolayida vajinal muayene yapti. Uzunluk iyi kisalma yok dedi. Bebis suan dogum.pozisyonunu almis ve rahme dayali duruyo o yuzden bu sancilar oluyo olablir dedi. Onumuzdeki 2 hafta sende gercek dogum sancisi ve dogum beklemiyorum suanda dedi. Su falan gelirse ona bse diyemem ama sanci anlaminda suan onumuzdeki 2 hafta dogum gorunmuyo dedi. Sewindik rahatladik. Yatmani gerektircek bi durumda yok dedi. Bizde bole durumlar. Yakisiklim yuzunu gsterdi bu sefer babamiza benziyo gbiyiz :)

:) Çok ilginç gerçekten anne sütü ve pişik. Meme çatlaklarına iyi geldiğini duymuştum ama bunu duymmamıştım. Allah hepimize bol bol süt versin, bir de emen bebek nasip etsin inşallah.

Canım hem geçmiş olsun hem de gözün aydın olsun inşallah. Bebişine de maşallah. Hep güzel haberlerini duyalım birbirimizin

ay ne güzel biraz tombulmuş daha iyi kilolu bebeğe bakmak kolay olur.. biz son gittiğimizde yüzünü göstermemişti doktor çok uğraştı ama göstermedi bidahakine artık

geçmiş olsun cnm aman bebişlere bize bişey olmasında varsın yatalım benimde 2 hafta oldu çalışabilir alalı 36 ya kadar düşünüyorum o da sağlık el verirse tabi

Canim gozun aydin cok sevindim sorun olmamasina..masallah prense :)

ay ne güzel biraz tombulmuş daha iyi kilolu bebeğe bakmak kolay olur.. biz son gittiğimizde yüzünü göstermemişti doktor çok uğraştı ama göstermedi bidahakine artık
Bnmds hep yandan oluyoduda oldu bu sefer :)) yallim yalaniyodu ellerini :)

Çok şükür canım maşallah kilosuda güzel ozaman benimde sancılarım doğum pozisyonunu aldığından olabilir kafamız bayadır aşağıda bütün bebişler babalara benziyor 9 ay biz taşıyalım bi parça olmasın iyimi

Ya ya sorma :) evet kg Muz iyi gidio 1 hafta onde dedi zaten. Bnmde yaklasik 1 2 haftadir dogum pozisyonunda bu herseyiyle bariz belli ettirio kendini. Yalanci sancilarn geliodur sende 2 hafta gercek sanci ve dogum beklemiorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…