- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
Evet canımm 1 2 defayı geçiyor 4 ü buluyor bazen çok tatlışlar hıçkırırkeeen. Daha önce yazmıştım nefes çalışmaları yapıyo minikler yaparken amnion sıvısı yutuyolarmış ondan hıçkırıklar. Bçde ben ciğer geliştirici iğne oldum 2 gündür hıçkırıklara boğuldu kuzumKizlar sizin bebisler de cok hickiriyo mu. Günde 1 2 defa hickirik tutuyo. Özellikle son 1 haftadir boyle. Kiyamam içimde hickirip hickirip duruyo devamli.
Sevindim böyle olmasına tam karnımın ortasında olanda oluyor pozisyon değişince düzeliyor ama daha sıklıkla popomuzu dayıyoruzBen doktoruma sordum kasılma öyle olmaz o bebek dedi bi yere toplanabilir içerde gezmeye çalışıyor büyüdü artık dedi. sağ tarafım şişiyor sol tarafım nerdeyse dümdüz oluyor dedim kasılma orda olmaz zaten dedi tam karnın tepesinde olurmuş iki kaburga kemiğinin birleştiği yeri gösterdi burada elini koyduğunda sertleşip yumuşama hissedersin dedi belli aralıklarla... benim doktorum perinatoloji prof u güveniyorum yani.. annemde hamilelikte bendede oluyodu böyle bi yere toplanırdın diyo 41. haftada doğmuşum ama merak edilecek bişey yokmuş..
Evet canımm 1 2 defayı geçiyor 4 ü buluyor bazen çok tatlışlar hıçkırırkeeen. Daha önce yazmıştım nefes çalışmaları yapıyo minikler yaparken amnion sıvısı yutuyolarmış ondan hıçkırıklar. Bçde ben ciğer geliştirici iğne oldum 2 gündür hıçkırıklara boğuldu kuzum
Kizlar sizin bebisler de cok hickiriyo mu. Günde 1 2 defa hickirik tutuyo. Özellikle son 1 haftadir boyle. Kiyamam içimde hickirip hickirip duruyo devamli.
Yüzü tombul muydu nasıldı biz 6 aylıkken resim vermişti ama zayıftı yüzüBnmds hep yandan oluyoduda oldu bu sefer :)) yallim yalaniyodu ellerini :)
hıçkırık nasıl anlaşılıyor ki ben hiç hissetmedim titreme oluyor arada omu acabaYerim.onlarin nefes calismalarinibeni de normalde cok hickirik tutar. Babamiz dalga geciyo. Senin gibi hickirikli olucak bu cocuk diye
Aynı durumdayız canım bende dün ve önceki gin oldum akciğer geliştirici iğneleri 2 gun hareketleri çok yavaşladı panik yapıp sağlık ocağında kalbini dinlettim çok şükür yolundaydı seninde olursa panik yapma. Birde iğneden sonra sanki karnım daha kasılır gibi oldu tesadüf mü bilmiyorum inşallah gününde gelirler biraz panik halindeyimMerhabalar bende bugun kontroldeydim 2kg olmuş oğluşumuz ama kafası baya doğum kanalına yerleşmiş çıksa çıkar bir durumda dedi doktor istirahat verdi yorulmak stres kesinlikle yok dedi. iki hafta sonra yine görecek erken doğum riskine karşı bende akciğer geliştirici iğne oldum. Yarın da bir doz daha olacağım. İnşallah vaktinde gelir. Herşey yolunsa giderse 3-4 aralık doğum için doktorumuzun verdiği tarih! Heyecanla bekliyoruz
Hayır cnm aynı yerde bi 10 dk belki daha fazla süren ritmik sarsıntılar tekme desen değil okadar sert değilhıçkırık nasıl anlaşılıyor ki ben hiç hissetmedim titreme oluyor arada omu acaba
O iğnenin bi zararı varmıymış acaba? neden vurdular sizeAynı durumdayız canım bende dün ve önceki gin oldum akciğer geliştirici iğneleri 2 gun hareketleri çok yavaşladı panik yapıp sağlık ocağında kalbini dinlettim çok şükür yolundaydı seninde olursa panik yapma. Birde iğneden sonra sanki karnım daha kasılır gibi oldu tesadüf mü bilmiyorum inşallah gününde gelirler biraz panik halindeyim
Minik Kızım aşağı yerleşimliydi şimdide kafayı aşağıya dayamış doktorum 32 olmuşuz artık çok sorun yaşamayız ama bu iğneyide olalım solunum probleminide aza indirelim garanti olsun olurda gelmeye kalkarsa dedi.zararı olmadığını söyledi bayada araştırdım bende 33 - 34 de doğup bu iğne sayesinde hiç küvözde kalmayan baya bebek var kortizon içerikli direk plesantadan bebeğe geçiyor tereddüt ettim başta ama araştırınca yaptırdımO iğnenin bi zararı varmıymış acaba? neden vurdular size
Anladım doktor yap dediyse yapcak bişey yok 40 haftada doğarsa ciğeri çok gelişmişmi olcak acaba..32 haftadan sonra korkma dedi benim doktorumda rahat bi nefes alabilirsin dedi yaşam şansı çok çok yüksekmiş tabi sağlıklı şekildeMinik Kızım aşağı yerleşimliydi şimdide kafayı aşağıya dayamış doktorum 32 olmuşuz artık çok sorun yaşamayız ama bu iğneyide olalım solunum probleminide aza indirelim garanti olsun olurda gelmeye kalkarsa dedi.zararı olmadığını söyledi bayada araştırdım bende 33 - 34 de doğup bu iğne sayesinde hiç küvözde kalmayan baya bebek var kortizon içerikli direk plesantadan bebeğe geçiyor tereddüt ettim başta ama araştırınca yaptırdım
Yok olurda gününde doğarlarsa bir etkisi olmucak yani öyle olur galiba 34-35 i göreyim diye dua ediyorum. Galiba 2 kiloyu geçip solunum sorunuda olmayan bebekleri hiç küvöze koymadan veriyolarmış abandım kilo aldıracak şeylereAnladım doktor yap dediyse yapcak bişey yok 40 haftada doğarsa ciğeri çok gelişmişmi olcak acaba..32 haftadan sonra korkma dedi benim doktorumda rahat bi nefes alabilirsin dedi yaşam şansı çok çok yüksekmiş tabi sağlıklı şekilde
Dolgun dolgun duruyo :) her gidisimize fark edio.Yüzü tombul muydu nasıldı biz 6 aylıkken resim vermişti ama zayıftı yüzü
Farkinda misiniz herkeste bi erken dogum telasi oldu. Herkeste bi erken dogum sanci agri biseysi oldu. Bizim topik araligi gormick galiba :)))Yok olurda gününde doğarlarsa bir etkisi olmucak yani öyle olur galiba 34-35 i göreyim diye dua ediyorum. Galiba 2 kiloyu geçip solunum sorunuda olmayan bebekleri hiç küvöze koymadan veriyolarmış abandım kilo aldıracak şeylere
Benimkine de oluyor buara canim hickirinca kiyamiyorum hic.Benim miniği de günde 2-3 defa hıçkırık tutuyor :)
Bizimki maşallah kilolu çıkmıştı son gitiiğimde sabah 2 köy yumurtası 1 bardak süt içiyorum bi dilim ekmek peynir zeytin falan, bi öğün sebze bi öğün et yemeğe çalışıyorum ama doktor karbanhidratı ekmeği kes bebek çok kilo almış demişti.. kilolu olması iyi bişey değil demişti. süt ve yumurta kilo aldırıyomuş sabah akşam süt iç eşim bazen yumurtayı omlet yapıyor sbaah 4 yumurta koyuyormuş içine bana yeni söyledi sorunca 2 koydum diyoduYok olurda gününde doğarlarsa bir etkisi olmucak yani öyle olur galiba 34-35 i göreyim diye dua ediyorum. Galiba 2 kiloyu geçip solunum sorunuda olmayan bebekleri hiç küvöze koymadan veriyolarmış abandım kilo aldıracak şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?