2016 Aralık Anneleri

Eve
Yüzü tombul muydu nasıldı biz 6 aylıkken resim vermişti ama zayıftı yüzü
Evet canım altı aylık ken bana da çok zayıf gelmişti. Ama şimdi yüzü kocaman olmuş merak etme senin meleğininkide öyle olmuştur

hıçkırık nasıl anlaşılıyor ki ben hiç hissetmedim titreme oluyor arada omu acaba
Ritmik bir şekilde yirmi otuz tane tık tık lar oluyor kalp gibi. Ama aralıkları aynı.
Titreme bende de oluyor. Ama korkutuyor beni çok tuhaf oluyorum ne oluyor içeride diye

Maşallahhh ben tam 19 kilo aldım 51 le kaldım şuanda 70 im ama gören hiç almamışsın gibi diyo 1.70 boyum var. En son gittiğimde kilosunu bile soramadım ama 30 da 1750ydi 2 haftada 2 olmuştur diye düşünüyorum. İyi bakıyor eşin daha ne istiyosun :))))

Hay allah gecmis olsun canim ya Allahtan kotu birsey cikmamis

Bende 8 kilo fln aldm cnm.. amann dogumdan sonra mecbur vericez yaniiii :))) saglikli gelsinlerde,, aralik anneleri zayiflama topiginde bulusuruz artik hahaha

Canim cok gecmis olsun. Bende ayni sekilde o karnimdaki sertlikleri bebegin hareketi saniyordum. NST'ye baglandigimda doktor kasilma oldugunu soyledi. Hic agrim yoktu benimde. Seninle gunlerimizde neredeyse ayni, benim 4 Aralik dogum. 37. haftaya isinlansak, biraz kaygilarimiz azalsa iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…