Çok geçmiş olsun canım nst ye ilk defamı girdin[/QUOT
Sağol canım. Hayır ilk defa değil. 2 ay önce yinw kanamam olmuştu o zamanda nstye girdim ama onda bişey çıkmamoştı.
Kizlar sizin bebisler de cok hickiriyo mu. Günde 1 2 defa hickirik tutuyo. Özellikle son 1 haftadir boyle. Kiyamam içimde hickirip hickirip duruyo devamli.
Benim 2 den fazla oluyo bazen. Çok komiğime gidiyo hıçkırınca :))
Farkinda misiniz herkeste bi erken dogum telasi oldu. Herkeste bi erken dogum sanci agri biseysi oldu. Bizim topik araligi gormick galiba :)))
Ayy evett aralık yalan olacak galiba :) hadi bakalım hayırlısı :)
renkli vermedimi çok net değil burda ama,, bizimki 6. ayda bile çok netti ama çok şeker siyah beyaz galbaIste burda yakisikli
Gitti gidiyorda 20 liraya demiriyle varKızlar cibinlik arıyorum ucuza nerden alabilirim siz kullanacakmısınız..
Yok ultrasonda renkli ama foto da renkli deglAAAA
renkli vermedimi çok net değil burda ama,, bizimki 6. ayda bile çok netti ama çok şeker siyah beyaz galba
valla 35 36 kadar beklesinlerde :)) bende suan kasilma fln yok hayirlisi bakalimBn zaten hep dedim ya kasim.sonu ya aralik basi cikar die :)
Haha gerçekten haklısın :)) inşallah yanıltır bizi bebişlerde aralığı buluruz ama içimde bi his var önce ben doğurucam galibaFarkinda misiniz herkeste bi erken dogum telasi oldu. Herkeste bi erken dogum sanci agri biseysi oldu. Bizim topik araligi gormick galiba :)))
Evet canım altı aylık ken bana da çok zayıf gelmişti. Ama şimdi yüzü kocaman olmuş merak etme senin meleğininkide öyle olmuşturYüzü tombul muydu nasıldı biz 6 aylıkken resim vermişti ama zayıftı yüzü
Ritmik bir şekilde yirmi otuz tane tık tık lar oluyor kalp gibi. Ama aralıkları aynı.hıçkırık nasıl anlaşılıyor ki ben hiç hissetmedim titreme oluyor arada omu acaba
Maşallahhh ben tam 19 kilo aldım 51 le kaldım şuanda 70 im ama gören hiç almamışsın gibi diyo 1.70 boyum var. En son gittiğimde kilosunu bile soramadım ama 30 da 1750ydi 2 haftada 2 olmuştur diye düşünüyorum. İyi bakıyor eşin daha ne istiyosun :))))Bizimki maşallah kilolu çıkmıştı son gitiiğimde sabah 2 köy yumurtası 1 bardak süt içiyorum bi dilim ekmek peynir zeytin falan, bi öğün sebze bi öğün et yemeğe çalışıyorum ama doktor karbanhidratı ekmeği kes bebek çok kilo almış demişti.. kilolu olması iyi bişey değil demişti. süt ve yumurta kilo aldırıyomuş sabah akşam süt iç eşim bazen yumurtayı omlet yapıyor sbaah 4 yumurta koyuyormuş içine bana yeni söyledi sorunca 2 koydum diyodubide ben multivitamin,kan hapı ve kalsiyum hapı kullanıyorum. multuvitamin de kilo aldırıyor sanırım..Bu arada kendim sadece 6 kilo aldım
Gunaydin kizlar. Bende gene gece acildeydim. Sol bobrek tarafima bi agri girdi yattiktn sonra ama ole bole bi agri degil. Kilitlenip kaldim nefesm kesildi hareket edemedim olece durdu. Hickira hickira aglayaraj esim kaldirdi yatakdan gittik acile bakti gene uzunluk vs iyi acilma yok dedi nst temiz xikti bobrek ultrason cekildi bse cikmadi. Bende anlamiyorum noluyo
Bende 8 kilo fln aldm cnm.. amann dogumdan sonra mecbur vericez yaniiii :))) saglikli gelsinlerde,, aralik anneleri zayiflama topiginde bulusuruz artik hahahaMaşallahhh ben tam 19 kilo aldım 51 le kaldım şuanda 70 im ama gören hiç almamışsın gibi diyo 1.70 boyum var. En son gittiğimde kilosunu bile soramadım ama 30 da 1750ydi 2 haftada 2 olmuştur diye düşünüyorum. İyi bakıyor eşin daha ne istiyosun :))))
Kızlar resmen kendşme nazar değdirdim iyiyim diye. Bugün bütün gün hastanedeydik. Öğlen hiçbişey yokken birden kanama oldu. Evde yalnıZdım o kadar oanikledimki. Doktoru aradım rengi pembe veya kahverengiyse bekle dedi. Ama kıpkırkızıydı hemen gittik eşimle. Muayene etti doktor. Olan kanamayı temizledi aktif bi kanama yok dedi nst ye bağladı ve kasılmalarım çıktı. Doktorda şaşırdı sen bişey hissetmiyo muaun diye. Serum verdiler. Kasılmalar geçti ama ben nst ye bağlı olduğum sürece hiç kasılmaları hissetmedim. Yada hissediyorum ama bebek hareketleri sanıyorum. Sinir oldum kendime. Benim salaklığımmı kasılmaları anlayamamam bilmiyorum. Şimdide o kadar atresliyimki yine kasılma hissedemeyeceğim bişey olacak diye
Doğumdan sonra iş başlıcak ayrılmak istemicem ağlya zırlaya gidicem stresten veririm bütün kilolarıBende 8 kilo fln aldm cnm.. amann dogumdan sonra mecbur vericez yaniiii :))) saglikli gelsinlerde,, aralik anneleri zayiflama topiginde bulusuruz artik hahaha
Dogurma dogurma dur :)Haha gerçekten haklısın :)) inşallah yanıltır bizi bebişlerde aralığı buluruz ama içimde bi his var önce ben doğurucam galiba
Aynen cnm. Zaten kendi dr muzada gttik kafamiz rahatladi. :) onumuzdeki 2 hafta sende dogum beklemiyoruz dedi.Hay allah gecmis olsun canim yaAllahtan kotu birsey cikmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?