2016 Aralık Anneleri

Birde camasir yikama filesi alacakmisiniz? Ben 1 tane almayi dusunuyorum, minik eldiven corap gibi esyalar makinaya sıkısmasın diye.

Merhaba kızlar. Doktor randevumuz vardı akşam üstü. Kızım çok büyümüş bir haftadır, dinlenmek en çok ona yaramış. 34-35 haftayla uyumlu görünüyor. İlk hedefimiz hayırlısıyla 35. haftayı tamamlamak. Sonrası Allah kerim. Bir hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz.

Ay evet yaa 36 ya gelsem rahat edicem diyorum kendi kendime. Ben hala hissetmiyorum kasılmaları varmı yok mu bilmiyorum kafayi yemek üzerryim.

Qsanciyi yasadim biliorum ama su kasilma isini bende anlamadim. Gerci en son dun nst deydim bse cikmadigina gore yok henuz

Kizlar bu lansinoh krem recete edilio mu yoksa recetesizmi. Bugun sordumda kucugu 20 buyugu 30 kusur liraymis. Kucucuk ucuna surulck zaten kucugunu alirim ama recete edilio muki?

Kızlar a101 de ki kuvete file aldınız mı

Kızlar Bebek işi ne kadar masrafmış. Bugüne kadar kaç tl harcadım inanın bilmiyorum ama her şey para. Uzun bir süre belki çalışamayacağımı da düşününce çok fazla harcama yapmamam gerektiğini farkediyorum önceden paranın hesabını yapmazdım ama çocuk olunca önceliğin gerçekten o oluyormuş meğer

Aynen canim. Ben mesela kiyafet almamaya calisiyorum kendime. Esim gel sana biseyler alalim diyor ama ben diyorum bebegin eksiklerini tamamlayalim. Onlarda inanilmaz pahali zaten. Allah yardimcimiz olsun

Kizlar bu lansinoh krem recete edilio mu yoksa recetesizmi. Bugun sordumda kucugu 20 buyugu 30 kusur liraymis. Kucucuk ucuna surulck zaten kucugunu alirim ama recete edilio muki?

Bende recete edilmiyor diye biliyorum. Ben bugun buyugunden aldim 1 tane. Dogumdam once kullanmaya baslamak gerekiyormus 34 yada 36 haftalarda baslicam insallah

kizlar ben merak ediyorum karnimiz daha cok buyucekmi?? boyle bile zorlaniyorum..

Kizlar bebek kiyafetlerini battaniyelerini kac derecede kac dk yikadiniz?? Yünler ceker mi renk verirler mi file kullanmak gerekli mi??? Kafamda deli sorular. Yarin camasir günü yapıcaz eşimle ama korkuyorum bisey olacak diye

Merhaba kizlar nasil gidiyor ? Benim dogumum sezeryan olacagi icin Kasim sonunda gerceklesecek 24-25'i gibi bir sonraki randevumda gunu alirim herhalde.Gun icerisinde ev islerine gunluk ihtiyaclarimiz dahilinde devam ettigim icin kasiklarim cok agriyor.1 aydan beri aksamlari agirlasiyor ve sisiyorum,oturup kalkmak zorlasti benim icin.Enerjimi cekiyor bebis.Olsun buna da cok sukur.Saglikli olsun da yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…