Kızlar Bebek işi ne kadar masrafmış. Bugüne kadar kaç tl harcadım inanın bilmiyorum ama her şey para. Uzun bir süre belki çalışamayacağımı da düşününce çok fazla harcama yapmamam gerektiğini farkediyorum önceden paranın hesabını yapmazdım ama çocuk olunca önceliğin gerçekten o oluyormuş meğer
maleef oyle oluyormus bende bunu anladım kendıme en son ne zaman ne aldım hatırlamıyorum kendım ıcın bır dukkana gırmek artık ck luks yada gırdıgımde afallıyorum ben napıyrum dıye cunku beyın sadece cocuga calısıyor annelık byle br seymıs demekkı
Kizlar bebek kiyafetlerini battaniyelerini kac derecede kac dk yikadiniz?? Yünler ceker mi renk verirler mi file kullanmak gerekli mi??? Kafamda deli sorular. Yarin camasir günü yapıcaz eşimle ama korkuyorum bisey olacak diye
cnm zaten kıyafetlerın uzerınde yazıyor kac dereceyle yıkandıgını zaten onlar kırlı olmadıkları ıcın amac sudan gecırmek makınanın en kısa devrıne at ben beyazlarla renklılerı ayırmıstım 30 atmıstım sonra utude cabası
Gece 1 gibi uyandım, sol yanıma yatıyordum, resmen karnımda adet sancısının birkaç katı gibi bir sancı vardı, soldan sağa dönemedim. Bayağı canım yandı hemen geçmedi. SOnra da saatlerce uyuyamadım. Sanırım üşüttüm biraz o da tetikledi DOğum sancısı böyle birşey mi acep
Günaydın anneler. Zaman çok çabuk geçiyor 49 günümüz kalmış ki bu süre daha kısa da olabilir .. Hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alsak da onlardan bahsetsek artık grupta
Günaydın anneler. Zaman çok çabuk geçiyor 49 günümüz kalmış ki bu süre daha kısa da olabilir .. Hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alsak da onlardan bahsetsek artık grupta
Maşallahhh ben tam 19 kilo aldım 51 le kaldım şuanda 70 im ama gören hiç almamışsın gibi diyo 1.70 boyum var. En son gittiğimde kilosunu bile soramadım ama 30 da 1750ydi 2 haftada 2 olmuştur diye düşünüyorum. İyi bakıyor eşin daha ne istiyosun :))))