2016 Aralık Anneleri

Günaydın aralık anneleri. Kasılmalarla bebeği nasıl ayırt ediyorsunuz.bir de bu kasılmalar normal mi tehlikeli mi içime kuşku düştü

maleef oyle oluyormus bende bunu anladım kendıme en son ne zaman ne aldım hatırlamıyorum kendım ıcın bır dukkana gırmek artık ck luks yada gırdıgımde afallıyorum ben napıyrum dıye cunku beyın sadece cocuga calısıyor annelık byle br seymıs demekkı

Kizlar bebek kiyafetlerini battaniyelerini kac derecede kac dk yikadiniz?? Yünler ceker mi renk verirler mi file kullanmak gerekli mi??? Kafamda deli sorular. Yarin camasir günü yapıcaz eşimle ama korkuyorum bisey olacak diye
cnm zaten kıyafetlerın uzerınde yazıyor kac dereceyle yıkandıgını zaten onlar kırlı olmadıkları ıcın amac sudan gecırmek makınanın en kısa devrıne at ben beyazlarla renklılerı ayırmıstım 30 atmıstım sonra utude cabası

Günaydın güzel hamişler,

Gece 1 gibi uyandım, sol yanıma yatıyordum, resmen karnımda adet sancısının birkaç katı gibi bir sancı vardı, soldan sağa dönemedim. Bayağı canım yandı hemen geçmedi. SOnra da saatlerce uyuyamadım. Sanırım üşüttüm biraz o da tetikledi DOğum sancısı böyle birşey mi acep

Günaydın kızlar

Günaydın anneler. Zaman çok çabuk geçiyor 49 günümüz kalmış ki bu süre daha kısa da olabilir .. Hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alsak da onlardan bahsetsek artık grupta
Ay inşallah ya valla bi hayırlsııyla yavruma kavuşsam o gün 2.doğum günüm olcak bende yeniden doğcam yani ..

ay bu bebe ne çok hıçkırıyor böyle
hık hık hık :)
Evet ya sabah kahvaltı yaptım uzandım başladı minnakım hık hık hıçkırmaya yerim ben bu şirineleri :)

Senin bebekte iyiymiş 30 haftaya göre maşallah

Kızlar dün geceden beri çok fazla hissetmiyorum hareketleri.sabah sadece hickirik tutar gibi oldu o kadar

yaaa evett artık korkmaya başladım bişimi oluyo bebeğe diye çok oluyo ve uzun sürüyo

kızlar böyle bebişler genelde iştahlı olurmuş
kendinizi hazırlayın o zaman :)

Günaydın ve hayırlı cumalar tüm güzel anne adaylarına...

Gece uyudum uyandım, sırt Ağrısı yaşıyorum iki üç gündür. Hiç tadım yok.

Sabahtan beri biraz akıntım var, su gibi. Acaba suyum geliyor olabilir mi diye endişe ettim inşallah öyle bir şey yoktur ya, bebeğim daha çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…