Evet sulu akıntım vardı 3 4 gündür.karnımı hissiz hissediyodum bide böyle cimciklesem canım acımıcak gibi benim göbeğim değil gibi.gaz ağrısı gibi bi ağrıyla geldim
kızlar çok kötüyüm ya tansiyonum inmiyo en düşüğü 15 10 pazar akşamı ege üniversitesindeydim doktorlar iyice korkuttu yok beyin kanaması olur bilmem ne diye ve ben çalışabilir raporu almıştım yarın bozdurcam izine çıkıcam kardiyolojiye gidicem çok dikkat edin egede yanımdaki kadının tansiyonunu düşüremediler sezeryana aldılar şimdi işteyim ama gözlerim bile flu görüyo çok kötüyüm bir anda nolduda böyle oldu anlamadım bile ben
Ama ole dusunme kendi kendine. Sezeryan daha zor tamam bayildin aldilar bebegi verdiler kucagina sonrasi? Ya sutun gelmezse her usudugunde o dikisler agrick. Orda bi kesikle gezceksin hemen kalkamicksin. Iyi dusun canm. Normal yap vucudun yenilensnCanım ağrısı sızısı bir yana bebeğim oksijensiz kalırsa ya yeterince ıkınamazsam kesim olursa diye kurup kurup kendi kendime düşünüp korkuyorum
Kızımda bu file yi kullandım çok memnun kaldim şimdi yine aynı fileyle devam edeceğiz İnşallah.
Bi kasinti hali aldi gidiyo valla. Sizdede varmi. Karnimda sirtimda kolda bazen elimde. Cok.siddetli degil ara ara oluyo... bakiyim siddetlenirse falan bi gidip kan vercem. Nolur nolmaz.
Kızlar
Ben öğretmenim . Şimdi 32.haftada rapor alicam çalışabilir raporu alıp devam edicem. 37. Haftaya kadar çalışmak Zorunda miyim yoksa istediğim vakit Misal 35. Haftada ayrılabilir miyim??
Iyi guzelde bunlarin hangisi a101dekine uyuyo bilen varmi. A101 dekine uygun file nerden alcaz
Uyuyamayan bir benden de günaydın. Sanırım her sabah uyarırken keşke izne ayrilsaydim diyeceğim.
Ya arkadaşlar ben en rahat sırt üstü uyuyorum. Gece istemsiz dönüyorum farkettiğimde geri sola dönüyorum ama her tarafım ağrıyor uyuyamiyorum bu sefer de. Sağa dönüp yatsam çok sıkıntı olur mu bebek icin. O bile soluma göre çok rahat..
Hahaahahahahahhahahahahahahah ayyyy cokk guldum simdi dogurcammmmmAcaba seni doğururken göbeğim çatladı lafı oradan mı geliyor
Tamam canim olcup yazarm burayaCanım ben küveti A101 den almadım ama benim aldığım küvete oldu. istersen sen küvetin ölçülerine bak bende filenin ölçülerine bakıvereyim en azından bınun olup olmayacağını anlamış olursun
Iyi guzelde bunlarin hangisi a101dekine uyuyo bilen varmi. A101 dekine uygun file nerden alcaz
Ins canm suanlik bnmkide gebelikten gbi gorunuyo siddeti falan yonbende var kaşıntı. akşamları nöbet çeklinde tutuyor. bir başlıyor bacaklarım kollarım ayaklarım kaşınıyor feci şekilde kaşırsam alıp başını gidiyor saatlerce kaşı baktım olmuyor soğuk sus tutup kendimi tutuyorum geçiyor. ama yine kaşınıyorum tabi sadece şiddeti azalıyor.
ben geçtiğimiz cuma dr daydım sordm . vücudun dökerse ve hiç duramıcak şekilde kaşınırsan gel hemen dedi. kaaciğer enzimlerine ve başka şeylere bakacağını söyledi . şu aşamadki kaşıntı gebeliğin getirdiği bir durum dedi. ama artar ve kaşınmadan durmayacak hale gelirsen vücudun kabarır ve dökerse vakit kaybet dedi.
ondan çekiyorum bende bakalm inş. artmaz azalır
Günaydın kızlaar. Bana gün pek aymadı geceden beri hastanedeyim bi kaç gündür içimde tuhaf bi his vardı demiştim sanki sulu akıntım var diye erteleyip duruyodum normal akıntıdır diye gece biraz sancılanınca acile geldim açılmam yok, uzunlukta iyi fakat suyum azalmışsınırdaymış şuanda ve yoğun idrar yolu enfeksiyonu zaten etken doğum riskim vardı böyle giderse 1 2 hafta daha bekletmezler galiba dua edin bize nolur
Tamam cnm tesekkur ederim. Bakarim bende az sonra..Ediz Enesin Annesi canım ben şimdi baktım, benim küvetin boyu 80, eni 50 cm. Filenin esnekliği olduğu için file tam ne kadar olur bilemedim ama 60 cm kadar açılıyor çok fazla gerdirmeden. Yani senin küvet 60-80 cm ise bendeki file işini görür
Netten alcamda canm o yuzdenFileyi aldigin yerde küvet oluyo illaki. Ordaki küvetlerin en büyüklerine dene fileyi. Ona oluyosa a 101dekine de olur bence
yok tatlım, aralık sonlarına kalan ben de varım merak etme :)
Uyuyamayan bir benden de günaydın. Sanırım her sabah uyarırken keşke izne ayrilsaydim diyeceğim.
Ya arkadaşlar ben en rahat sırt üstü uyuyorum. Gece istemsiz dönüyorum farkettiğimde geri sola dönüyorum ama her tarafım ağrıyor uyuyamiyorum bu sefer de. Sağa dönüp yatsam çok sıkıntı olur mu bebek icin. O bile soluma göre çok rahat..
Günaydın kızlaar. Bana gün pek aymadı geceden beri hastanedeyim bi kaç gündür içimde tuhaf bi his vardı demiştim sanki sulu akıntım var diye erteleyip duruyodum normal akıntıdır diye gece biraz sancılanınca acile geldim açılmam yok, uzunlukta iyi fakat suyum azalmışsınırdaymış şuanda ve yoğun idrar yolu enfeksiyonu zaten etken doğum riskim vardı böyle giderse 1 2 hafta daha bekletmezler galiba dua edin bize nolur
kızlar çok kötüyüm ya tansiyonum inmiyo en düşüğü 15 10 pazar akşamı ege üniversitesindeydim doktorlar iyice korkuttu yok beyin kanaması olur bilmem ne diye ve ben çalışabilir raporu almıştım yarın bozdurcam izine çıkıcam kardiyolojiye gidicem çok dikkat edin egede yanımdaki kadının tansiyonunu düşüremediler sezeryana aldılar şimdi işteyim ama gözlerim bile flu görüyo çok kötüyüm bir anda nolduda böyle oldu anlamadım bile ben
evet canım zaten 37. haftayı doldurduğun gün çalışamaz raporu alıp bırakmak zorundasın ama istersen de herhangi bi gün gidip artık çalışmak istemiyorum diyebiliyosun rapor alıp bırakırsınKızlar
Ben öğretmenim . Şimdi 32.haftada rapor alicam çalışabilir raporu alıp devam edicem. 37. Haftaya kadar çalışmak Zorunda miyim yoksa istediğim vakit Misal 35. Haftada ayrılabilir miyim??
bence senin için daha motive edici olur canım kaç aydır takip ettiğimiz yerde sürekli doğum hikayeleri ve bebeklerle ilgili yorumlar okudukça sabırsızlanırsınBen normal düşünüyorum korkumu yenersem ama doktorum Doğum şekline Bebek karar verir dedi bekleyeceğiz bakalım :) sanırım burada en geç ben doğuracağım iyice panikleyeceğim... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?