2016 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anne adayları, Allah hepimize sağlıklı bir gün geçirmeyi nasip etsin...

Evet sulu akıntım vardı 3 4 gündür.karnımı hissiz hissediyodum bide böyle cimciklesem canım acımıcak gibi benim göbeğim değil gibi.gaz ağrısı gibi bi ağrıyla geldim

Çok geçmiş olsun, inşallah bebişin hemen gelmeye kalkmaz. Allah yardımcın olsun, duam seninle

Çok geçmiş olsun, gebelikte yüksek tansiyon gerçekten tehlikeli bir durum, ama şu an gözlerinizde bulanık görme varsa tansiyonunuz yine yükselmiş olabilir bir Eczanede falan hemen ölçtürün bence, gerekirse bir acile gidersiniz aman ne olur ihmal etmeyin.

Benim kuzenim yüksek tansiyon nedeniyle erken doğum yapmak zorunda kaldı, o yüzden benim en çok korktuğum şeylerden biri tansiyon.

Rabbim sizi ve bebeğinizi korusun inşallah

Canım ağrısı sızısı bir yana bebeğim oksijensiz kalırsa ya yeterince ıkınamazsam kesim olursa diye kurup kurup kendi kendime düşünüp korkuyorum
Ama ole dusunme kendi kendine. Sezeryan daha zor tamam bayildin aldilar bebegi verdiler kucagina sonrasi? Ya sutun gelmezse her usudugunde o dikisler agrick. Orda bi kesikle gezceksin hemen kalkamicksin. Iyi dusun canm. Normal yap vucudun yenilensn

Bi kasinti hali aldi gidiyo valla. Sizdede varmi. Karnimda sirtimda kolda bazen elimde. Cok.siddetli degil ara ara oluyo... bakiyim siddetlenirse falan bi gidip kan vercem. Nolur nolmaz.

bende var kaşıntı. akşamları nöbet çeklinde tutuyor. bir başlıyor bacaklarım kollarım ayaklarım kaşınıyor feci şekilde kaşırsam alıp başını gidiyor saatlerce kaşı baktım olmuyor soğuk sus tutup kendimi tutuyorum geçiyor. ama yine kaşınıyorum tabi sadece şiddeti azalıyor.
ben geçtiğimiz cuma dr daydım sordm . vücudun dökerse ve hiç duramıcak şekilde kaşınırsan gel hemen dedi. kaaciğer enzimlerine ve başka şeylere bakacağını söyledi . şu aşamadki kaşıntı gebeliğin getirdiği bir durum dedi. ama artar ve kaşınmadan durmayacak hale gelirsen vücudun kabarır ve dökerse vakit kaybet dedi.
ondan çekiyorum bende bakalm inş. artmaz azalır

Kızlar
Ben öğretmenim . Şimdi 32.haftada rapor alicam çalışabilir raporu alıp devam edicem. 37. Haftaya kadar çalışmak Zorunda miyim yoksa istediğim vakit Misal 35. Haftada ayrılabilir miyim??

istediğin vakit ayrılabiliyorsunuz. dr a gidip rapor alıyorsunuz çalışamaz raporu ve aldığınız gün itibari ile 16 haftalık izniniz başlamış oluyor. illa 37 e kadar devam zorunluluğu yok rapor aldınız dye.

Iyi guzelde bunlarin hangisi a101dekine uyuyo bilen varmi. A101 dekine uygun file nerden alcaz

Canım ben küveti A101 den almadım ama benim aldığım küvete oldu. istersen sen küvetin ölçülerine bak bende filenin ölçülerine bakıvereyim en azından bınun olup olmayacağını anlamış olursun

Iki üc hafta öncesine kadar ayni seyleri ben de yasıyodum. Her uyandigimda sirt üstü buluyodum kendimi. Baktim olacak gibi degil psikolojik olarak on kere uyaniyorum gece. Uykumu alamayinca gündüz de zehir oluyo. Bıraktım nasil rahat ediyosam öyle yattim. Sola pek yatamadim tabi. bebek agirlastikca sirt üstü de yatamaz oluyosun zaten. Bi yerde de okumustum sola yatmak sart degil rahat ettiginiz tarafa yatin diye. Bu arada bebegin gelisimi de iki hafta önden gidiyo. Hicbi etkisi yokmus demek ki sola yatmanin.

Tamam canim olcup yazarm buraya

Ediz Enesin Annesi canım ben şimdi baktım, benim küvetin boyu 80, eni 50 cm. Filenin esnekliği olduğu için file tam ne kadar olur bilemedim ama 60 cm kadar açılıyor çok fazla gerdirmeden. Yani senin küvet 60-80 cm ise bendeki file işini görür

Ins canm suanlik bnmkide gebelikten gbi gorunuyo siddeti falan yon

çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum inş. her şey yolunda gider minikte vakitlice gelir inş. sağlıklı sıhhatli şekilde.

Tamam cnm tesekkur ederim. Bakarim bende az sonra..

Gece bende dört dönüyorum, sola yatarak başlıyorum, ağrımaya başlıyor sağa dönüyorum, o taraf ağrıyor sonra uyuya kalıyorum bir bakıyorum sırt üstüyüm. Ne yaparsam yapayım vücut en rahat hissettiği pozisyona dönüyor.

Canım çok geçmiş olsun. Düzelecek inşallah. Bol bol su/armut/havuç iç, bir de istirahat et. Bence de düzelecektir suyun. Hiç merak etme.

Tansiyon korkulu rüyam, ama doktorlar en kötü ihtimali bilmemiz için söylerler hep canım. Öyle olacak diye birşey yok ALlah korusun. Mümkün olduğunca sakinleşmeye çalış, seni rahatlatan şeyler müziktir, mumdur, güzel kokulardır yardımcı olur sakinlemene. Çok geçmiş olsun. İyi ve olumlu düşün canım.

Kızlar
Ben öğretmenim . Şimdi 32.haftada rapor alicam çalışabilir raporu alıp devam edicem. 37. Haftaya kadar çalışmak Zorunda miyim yoksa istediğim vakit Misal 35. Haftada ayrılabilir miyim??
evet canım zaten 37. haftayı doldurduğun gün çalışamaz raporu alıp bırakmak zorundasın ama istersen de herhangi bi gün gidip artık çalışmak istemiyorum diyebiliyosun rapor alıp bırakırsın

Ben normal düşünüyorum korkumu yenersem ama doktorum Doğum şekline Bebek karar verir dedi bekleyeceğiz bakalım :) sanırım burada en geç ben doğuracağım iyice panikleyeceğim... :)
bence senin için daha motive edici olur canım kaç aydır takip ettiğimiz yerde sürekli doğum hikayeleri ve bebeklerle ilgili yorumlar okudukça sabırsızlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…