Uyuyamayan bir benden de günaydın. Sanırım her sabah uyarırken keşke izne ayrilsaydim diyeceğim.
Ya arkadaşlar ben en rahat sırt üstü uyuyorum. Gece istemsiz dönüyorum farkettiğimde geri sola dönüyorum ama her tarafım ağrıyor uyuyamiyorum bu sefer de. Sağa dönüp yatsam çok sıkıntı olur mu bebek icin. O bile soluma göre çok rahat..
Günaydın canım,
DUymamıştım, çok teşekkür ederim. Badem sütünün yapılışını da buldum şimdi. Yapabilirsem deneyeceğim. Mantıklı geldi. Normal süte de başladım düzenli olarak günde 2 bardak içmeye. İnşallah faydası olur canım. Çok teşekkürler.
Evet sulu akıntım vardı 3 4 gündür.karnımı hissiz hissediyodum bide böyle cimciklesem canım acımıcak gibi benim göbeğim değil gibi.gaz ağrısı gibi bi ağrıyla geldim
kızlar çok kötüyüm ya tansiyonum inmiyo en düşüğü 15 10 pazar akşamı ege üniversitesindeydim doktorlar iyice korkuttu yok beyin kanaması olur bilmem ne diye ve ben çalışabilir raporu almıştım yarın bozdurcam izine çıkıcam kardiyolojiye gidicem çok dikkat edin egede yanımdaki kadının tansiyonunu düşüremediler sezeryana aldılar şimdi işteyim ama gözlerim bile flu görüyo çok kötüyüm bir anda nolduda böyle oldu anlamadım bile ben
Kizlar gunaydinlar.. :)
Normal dogum yapacak olup doktoru tahmini tarihte bulunan varmi?[/QUOTE,
Valla yarın randevum var inşallah dönmüştür bebeğim en son 28 haftalıkta doktor normal doğum 14 aralık demişti tahmini ...
günaydın güzel anneler 2-3 gündür giremedim ama sabahtan beri geçmişi okudum hepimizin bi sıkıntısı olmuş bu hafta inşallah daha güzel daha sağlıklı ve bol tekmeli geçer inşallah :)
Bir aksilik olmadığı sürece ben normal doğum düşünüyorum doktorumla net olarak konuşmadık ama normal doğum istediğimi biliyor. Son üç randevumda tahmini doğum Zamanımı 16 aralık olarak söylüyor. Hatta kilo olarak da 3300-3400 Gr ağırlığında olur dedi son kontrolde