2016 Aralık Anneleri

kızlar bilen varsa bir sorum olacak hepsiburadadan indirim kuponu kullanırken tek alışverişte iki kupon kullanabilir miyiz?

Uyumak gerçekten promlem bende 2 gundur uykusuzum yatmak problem bazen oturarak uyuyum yarım saat öyle yarım saat böyle...

Kizlar gunaydinlar.. :)
Normal dogum yapacak olup doktoru tahmini tarihte bulunan varmi?

canım badem sütü migrosta satılıyor alpo markası ben ordan alıp içmiştim

Evet sulu akıntım vardı 3 4 gündür.karnımı hissiz hissediyodum bide böyle cimciklesem canım acımıcak gibi benim göbeğim değil gibi.gaz ağrısı gibi bi ağrıyla geldim
Anladım canım inşallah normale döner suyun stres yapma dinlen ve arkadaşların dediği gibi havuç ve armuta yüklen inş düzelicektir

Canım geçmiş olsun kesinlikle ayrı izne dinlen kendine eziyet etme canım yorgunluk çok zor hamilelikte inşallah düzene girecektir tansiyonunda.

Kizlar gunaydinlar.. :)
Normal dogum yapacak olup doktoru tahmini tarihte bulunan varmi?

Bir aksilik olmadığı sürece ben normal doğum düşünüyorum doktorumla net olarak konuşmadık ama normal doğum istediğimi biliyor. Son üç randevumda tahmini doğum Zamanımı 16 aralık olarak söylüyor. Hatta kilo olarak da 3300-3400 Gr ağırlığında olur dedi son kontrolde

Burdaki gorunen tarihi demis yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…