2016 Aralık Anneleri

Canım zaten zor uyuyoruz eşlerimizi de rahatsiz ediyoruz. Wcye bir firlayisim var ki eşim yataktan sıçrıyor her seferinde ona da yazık ki ben de yatakta donerken ziplamak zorunda kaliyorum bana da yazık:)

Merhaba kızlar uzun zaman oldu buraya yazmıyorum faceden takip ediyordum. .
Bnm bebeğimin kilosu da bana göre az . 1850 gr di geçtiğimiz cuma..
Annem sürekli ye bebeğin kilo alsın diyor yiyorum ama bebeğe çok fazla gitmiyor. .
Ben de pekmez iceyim. .
Saf doğal annemlerin yaptığı pekmez var ondan içerim yeter ki bebisim biraz daha büyüsün. .:))

Annesi fazlasiyla dominant biri sanırım. Esin annesinden korkuyor olabilir bu yuzden sakliyor olabilir. Cok garip ya bu erkekler ve anneleri.. Sen de soyle annen icin kendi cocugunun annesi olan beni mi uzuyorsun diye.
Çok dominant evet eşi bile ses çıkarmaz. Çocukları da cevap vermemeye alismis çünkü bi tek onun dusundugu doğru diğerleri yanlış.. dini konuda da aşırı baskılı.başım açık diye bana bile alttan alta laf sokar. . Çok sogudum ya goresim gelmio kadını artık. Eşime de diyecek laf bulamiyorum artık güya beni destekler ama hiç yani lafta.bunalıma girdim resmen uykudan uyanip Ağlıyorum

En sinir bozucu kv modeli Allah kolaylik versin. Umarim en kisa zamanda uzaklasirsiniz. Dogumdan sonra fazla fazla yat agrim cok de azicik is yaptir oynat kvyi esine de vazgecilmez olmadigini, heran bunalip terkedebilecek seviyeye geldigini goster ki ayagini denk alsin beyefendi.

En sinir bozucu kv modeli Allah kolaylik versin. Umarim en kisa zamanda uzaklasirsiniz. Dogumdan sonra fazla fazla yat agrim cok de azicik is yaptir oynat kvyi esine de vazgecilmez olmadigini, heran bunalip terkedebilecek seviyeye geldigini goster ki ayagini denk alsin beyefendi.

Evet aynen 1_2 gün gecikebilir yada erken gelebilirmiş ama bence belli olmaz 38 den sonra hazırlıklı olmak lazım ya her an herşey olabilir
Aynen canim. Allah ne zaman yazdiysa ins o zmaan gelcekler bakalim. Ben en az 10gun erken bekliorum nedense.

Hmm bende bi dahakinde sorcam artk. Dogumkatini falan gezcem. Bide bir normal dogum once lavman falan yapilio mu bnlari sorcm

Ben 15 kasıma doğuracam galiba bir aydan daha az kalmış gibi hissediyorum sk dık tuvalete gidiyorum çokmuş gibi bişi çıkmıyor adım attıkça baskı oluyo aşağıya
15 kasimmi naptin canim cok erken bi tarih nerden cikti o. Bizim 15 i senin 21 biz napalim o zaman :) 2 hafta falan kaldi demek lazim :)

Kizlar ya insani sinir ediyor bu esin akrabalari ailesi falan. Biz bu sene araba aldik, ben altinlarimi sattim ve araba benim uzerime. Kimseden borc vs almadik tamamen kendi gucumuzle cok sukur. Neyse esiminde kuzeninin biz evlenirken arabasi vardi sonra satti, esim yapi geregi kimseden araba istemedi ve istemezde asla. Neyse bu kuzen gecen hafta basi araba istedi esimden isyerinde toplantim var diye ama 2 gun onda kalacakti esim vermedi, benim.kontrolum var diye. Sonra pazar gecesi gene aksam 9da arabayi istedi neyse dedik ayip olmasin bu seferlik verelim. 2-3 saate getircekti gece 3te getirdi. Esimle onu beklicez diye uyuyamadik. Hadi dedik neyse, bugun aramis esimi gene, kardesinin kinasi olacak bu hafta ici ve sehir disinda. Demiski arabayi ver kinada gelin arabasi yapicam. Esimde bana sordu, benimde tepem atti dedim arabayi vermiyorsun ve bende aksam ilan vericem arabayi satiyorum. Alirim bilezigimi koluma takarim, kafam rahat olur dedim. Kizlar cok tepem atti inanin, bizim 1.5 yil arabamiz yoktu inanin kimseden 1 kez araba istemedik, asla gocunmuyorum hep toplu tasima araciyla gittim heryere. Halada arabam olmasa asla gocunmam, hastameye gittim taksiye binip gittim. Ya biz kimseden 1 kez araba istemedik ama esimin kuzenine yuz vermeye asla gelmiyor. 1 hafta icinde 3 kez araba istenirmi ya? Ki ilk istediginde yok demisler insan gurur yapar 2.kez istemez, biz gene 2.kez istediginde verdik simdi 3.kez istiyor. Kizlar zaten tansiyon problemim var inanin sinirlerim tavan yapti

çok sinir bozucu bir durum ama hiç sinirlenme canım, senin durumundan dolayı her an araba lazım olacağından arabayı veremiyeceğinizi söyle olsun bitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…