2016 Aralık Anneleri

Evet şimdiden okuyorum bende Kasım annelerini falan çok heyecanlı oluyor :) umarım herkes kolayca Doğum yapar ve o hikayelerini paylaşır da...yoksa çok etkilenirim olumsuz deneyimlerden...
bence senin için daha motive edici olur canım kaç aydır takip ettiğimiz yerde sürekli doğum hikayeleri ve bebeklerle ilgili yorumlar okudukça sabırsızlanırsın

:)))) çok hoşsun, aynen öyle yapıcaz. ama kızların bizi unutmaması gerek, doğumdan sonra da tecrübelerini paylaşırlarsa çok seviniriz :)

Aynen öyle özellikle pozitif Doğum hikayelerine ihtiyacımız olacak :) olumsuz deneyimlerde duyacağız muhakkak ama umarım bizi de çok bekletmez miniklerimiz...

Evet şimdiden okuyorum bende Kasım annelerini falan çok heyecanlı oluyor :) umarım herkes kolayca Doğum yapar ve o hikayelerini paylaşır da...yoksa çok etkilenirim olumsuz deneyimlerden...
evet canım ben de herkesin doğumu iyi geçsin burda da iyi iyi şeyler paylaşılsın istiyorum malum hepimiz çok etkileniyoruz

Bnmde 36 haftada ektra bu sefer pekmeze basladim bakalim. Etki ne kdr edio gecen 32+0 da 2100 du 3 haftada 600 gr almisti bakalm
pekmez kilo mu aldırıyor bende içeyim

badem sütünü hiç duymamıştım bebeği besleyip kilo aldırıyorsa içeyim yaa

ben bi haftadır üşeniyorum havalar çok soudugundan beri, lierac kremim var karnıma sürünce buzzz gibi oluyor çok tuhaf ya donuyorum resmen.bugün sürdüm ama kaşınmalarım geri başladı korktum:)

biz ayırmamaya çalışıyoruz ama her gece eşimi göndermek zorunda kalıyorum çünkü çok zor uyuyorum o da horluyor maalesef çok üzülüyorum aynı yatakta yatamıyoruz diye ama horlamasına çözüm bulamadık hamile kalmadan önce uyuyabiliyodum şimdi asla uyuyamıyorum

o niye sizde hiç kalmıyor en azından yarı yarıya yapın. gelinin annesinin canı yok muymuş

ben dr a sordum önemli değil en rahat nasılsan öyle yat dedi illa sola mı yatmam lazım deyince

Annesi fazlasiyla dominant biri sanırım. Esin annesinden korkuyor olabilir bu yuzden sakliyor olabilir. Cok garip ya bu erkekler ve anneleri.. Sen de soyle annen icin kendi cocugunun annesi olan beni mi uzuyorsun diye.

çok geçmiş olsun canım

Sulu akıntı derken nasıl anladın :/

Geçmiş olsun canım

Evet cnm pekmek kg yapio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…