Benim ablam iki tane doğum yaptı ikiside tam doktorun ilk dediği tarihte geldi normaldi ikisideKizlar gunaydinlar.. :)
Normal dogum yapacak olup doktoru tahmini tarihte bulunan varmi?
Bende nida düşünüyordum nisa nida olur diye caydırdılar sena mı koysam diyorumKızlar isim konusunu konuşmuştuk ama ben emin olamıyorum kızım olacak Naz düşünüyoruz siz ne koycaksınız
Teşekkür ederim cnm kirlenmek güzeldircok tatli cnm :) bebis gule gule kirletsin elbiselerini
bence senin için daha motive edici olur canım kaç aydır takip ettiğimiz yerde sürekli doğum hikayeleri ve bebeklerle ilgili yorumlar okudukça sabırsızlanırsın
:)))) çok hoşsun, aynen öyle yapıcaz. ama kızların bizi unutmaması gerek, doğumdan sonra da tecrübelerini paylaşırlarsa çok seviniriz :)
ben de bu markadan pijama takımı olarak aldım canım sabahlığının süsleri de çok benziyo kumaşı falan çok güzel tavsiye ederim yıkadım ütüledim parıl parıl olduhttp://www.lohusasepeti.com/marilyn-2442-sabahlikli-lohusa-gecelik-takimi
kızlar nasıl sizce rahat olur mu en çok bu içime sindi alsam mı ki :))
evet canım ben de herkesin doğumu iyi geçsin burda da iyi iyi şeyler paylaşılsın istiyorum malum hepimiz çok etkileniyoruzEvet şimdiden okuyorum bende Kasım annelerini falan çok heyecanlı oluyor :) umarım herkes kolayca Doğum yapar ve o hikayelerini paylaşır da...yoksa çok etkilenirim olumsuz deneyimlerden...
çok tatlı insan bunun içine kirli eşya atmaya kıyamaz kiEki Görüntüle 1902580 Kızlar merhaba, internetten kirli çamaşır sepeti aldım kızıma. Çok beğendim nasıl sizce
pekmez kilo mu aldırıyor bende içeyimBnmde 36 haftada ektra bu sefer pekmeze basladim bakalim. Etki ne kdr edio gecen 32+0 da 2100 du 3 haftada 600 gr almisti bakalm
badem sütünü hiç duymamıştım bebeği besleyip kilo aldırıyorsa içeyim yaacanım face grubunda bi arkadaş badem sütü içmişti 1 haftada bebeğin kilosu baya farketmişti bence deneyebilirsin ama anneyede kilo yapıyormuş günde 1 bardaktan fazla içmeyin demişti bnce kontrol gününe kadar bir bardak içerek deneyebilirsin
ben bi haftadır üşeniyorum havalar çok soudugundan beri, lierac kremim var karnıma sürünce buzzz gibi oluyor çok tuhaf ya donuyorum resmen.bugün sürdüm ama kaşınmalarım geri başladı korktum:)Ilahi cok guldurdun beniValla surmeye devam, 30 kusur haftalik emegimiz var! Dogumdan sonra heba olmasin. Esim usenmiyor musun diyor sabah aksam yaglanmaya. Hic usenmiyorum valla yeterki ise yarasin :) sezeryan olsam doktorun nesteri kesemicek karnimi o derece nemli ve esnek yani
biz ayırmamaya çalışıyoruz ama her gece eşimi göndermek zorunda kalıyorum çünkü çok zor uyuyorum o da horluyor maalesefBebeginiz olacak ve onceliklerini belirlemesini iste canım eşinden. Ilik sut icine bal ve varsa biraz da zencefil boğazına iyi gelir. Yatakları ayırma vakti gelmis demekkibiz bir suredir ayri yatiyoruz esimle cunku uyurken birbirimizi cok rahatsız ediyoruz ikimiz de uyuyamiyoruz. Simdi esim misafir yatak odasina gecti en azindan o rahat uyuyor ben de yatakta rahat rahat dönebiliyorum
o niye sizde hiç kalmıyor en azından yarı yarıya yapın. gelinin annesinin canı yok muymuşErkeklerin çoğunda var o canım. Canını sıkma yani. Biz memlekete gittiğimiz de onun annesinde mi yoksa benim annemlerde mi kalacağım hep tartışma konusu. ve onun kalacağı yer belli sorun benim nerde kalacağım. Gelin kaynanasnda kalırms. Boşver çokta üzme bu saçma konular yüzünden. Bu arada haftaya son mu okul
ben dr a sordum önemli değil en rahat nasılsan öyle yat dedi illa sola mı yatmam lazım deyinceUyuyamayan bir benden de günaydın. Sanırım her sabah uyarırken keşke izne ayrilsaydim diyeceğim.
Ya arkadaşlar ben en rahat sırt üstü uyuyorum. Gece istemsiz dönüyorum farkettiğimde geri sola dönüyorum ama her tarafım ağrıyor uyuyamiyorum bu sefer de. Sağa dönüp yatsam çok sıkıntı olur mu bebek icin. O bile soluma göre çok rahat..
Annesi fazlasiyla dominant biri sanırım. Esin annesinden korkuyor olabilir bu yuzden sakliyor olabilir. Cok garip ya bu erkekler ve anneleri.. Sen de soyle annen icin kendi cocugunun annesi olan beni mi uzuyorsun diye.Sorun da şu; annesi herseye karışır görüştük mu 1 hafta kendime gelemem.onlara gidince saatlerce oturur bize gelince şu saatte kalkcaz der kalkılir. Ve geçen bizimkilere gittik bunu annesinden sakladı.gezmeye bi yere gideriz soyleyemez evdeyiz hep der gezmiyoruz der v.s.. ben de dün dedim ki bizimkilere Gitmekten bile cekiniyorsun sizinkiler yüzünden dedim buna kustu yani yatak ayirdi
çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlaar. Bana gün pek aymadı geceden beri hastanedeyim bi kaç gündür içimde tuhaf bi his vardı demiştim sanki sulu akıntım var diye erteleyip duruyodum normal akıntıdır diye gece biraz sancılanınca acile geldim açılmam yok, uzunlukta iyi fakat suyum azalmışsınırdaymış şuanda ve yoğun idrar yolu enfeksiyonu zaten etken doğum riskim vardı böyle giderse 1 2 hafta daha bekletmezler galiba dua edin bize nolur
Sulu akıntı derken nasıl anladın :/Günaydın kızlaar. Bana gün pek aymadı geceden beri hastanedeyim bi kaç gündür içimde tuhaf bi his vardı demiştim sanki sulu akıntım var diye erteleyip duruyodum normal akıntıdır diye gece biraz sancılanınca acile geldim açılmam yok, uzunlukta iyi fakat suyum azalmışsınırdaymış şuanda ve yoğun idrar yolu enfeksiyonu zaten etken doğum riskim vardı böyle giderse 1 2 hafta daha bekletmezler galiba dua edin bize nolur
Geçmiş olsun canımkızlar çok kötüyüm ya tansiyonum inmiyo en düşüğü 15 10 pazar akşamı ege üniversitesindeydim doktorlar iyice korkuttu yok beyin kanaması olur bilmem ne diye ve ben çalışabilir raporu almıştım yarın bozdurcam izine çıkıcam kardiyolojiye gidicem çok dikkat edin egede yanımdaki kadının tansiyonunu düşüremediler sezeryana aldılar şimdi işteyim ama gözlerim bile flu görüyo çok kötüyüm bir anda nolduda böyle oldu anlamadım bile ben
walla onu ben de düşündüm canım ama diğerleri de hoşuma gitmedi bunu sonrasında da rahat kullanırım diye düşündüm açıkçası :)Canım modeli çok güzelmiş, eğer boyunun diz üstü olması rahatsız etmezse seni, gayet kibar bir model.
Bende öyleyim. 3_4 gecedir kötü rüya görüyorum o da cabası.. 3 yaşındaki kızımın saçını kestirmistim kuaför baya kısa kesmiş 3 gündür gözlerim sisti aglamaktan..Durup durup ağlayasım var sebepsiz yere...
çok güzel canım ben de mavisine bakıyorum n11 den almayı düşünüyorum sen nerden sipariş verdin orta bıyu 56 tl di sanırım benim baktığımEki Görüntüle 1902580 Kızlar merhaba, internetten kirli çamaşır sepeti aldım kızıma. Çok beğendim nasıl sizce
tamam canım sağolasın güle güle kullan sen deben de bu markadan pijama takımı olarak aldım canım sabahlığının süsleri de çok benziyo kumaşı falan çok güzel tavsiye ederim yıkadım ütüledim parıl parıl oldu
Kızlar isim konusunu konuşmuştuk ama ben emin olamıyorum kızım olacak Naz düşünüyoruz siz ne koycaksınız[/QUOTE
Elif koyacağız biz nasipse. Ablası koydu adını kendi adı da Ela. Bizde hevesi kırılmasın dedik. Elif te karar kıldık hep birlikte.
canım hastane sıcak oluyor diyorlar bi de kısa kollu olması serum falan olunca daha rahat oluyormuş dediler bilmiyorum kiCanim model cok guzel ama usursun.
Daha kalin bi sabahlikli gecelik bakmaji tavaiye ederim.
Dogumdan sonra baya usuyo insan
Evet cnm pekmek kg yapiopekmez kilo mu aldırıyor bende içeyim
badem sütünü hiç duymamıştım bebeği besleyip kilo aldırıyorsa içeyim yaa
ben bi haftadır üşeniyorum havalar çok soudugundan beri, lierac kremim var karnıma sürünce buzzz gibi oluyor çok tuhaf ya donuyorum resmen.bugün sürdüm ama kaşınmalarım geri başladı korktum:)
biz ayırmamaya çalışıyoruz ama her gece eşimi göndermek zorunda kalıyorum çünkü çok zor uyuyorum o da horluyor maalesefçok üzülüyorum aynı yatakta yatamıyoruz diye ama horlamasına çözüm bulamadık hamile kalmadan önce uyuyabiliyodum şimdi asla uyuyamıyorum
o niye sizde hiç kalmıyor en azından yarı yarıya yapın. gelinin annesinin canı yok muymuş
ben dr a sordum önemli değil en rahat nasılsan öyle yat dedi illa sola mı yatmam lazım deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?