- 17 Ağustos 2011
- 47
- 37
- 88
benim değerlerin çok yüksekti (alt-ast) belki o yüzdendir gece gündüz kaşınıyordum. Akşamları özellikle artıyordu sadece. Bu hastalık safrayla ilgili. Vücuttan atılamayıp kanda geziyor safra. O yüzden kaşınılıyor. Artarsa sen yine bi dahiliyeciye gidip test yaptır. İnşallah artmaztşk.ler dönüş için ayrıca rica ed. nedemek .
cuma günü dr daydm söledim durumumu bana hiç test yapmadı sadece durmadan kaşınıyorsan sürekli bir kaşıntı varsa hemen gel dedi. o durum sıkıntı dedi . şu aşamadaki sadece akşamları kaşıntı yada böle hiç durmadan olmuyorsa bu hamileliin getirdiği bir durumdur dedi. bende bir şey diyemedm .
peki sizdeki kaşıntı benmkisi gibi sadece akşamlarımı tutuyordu oda nöbet gibi gelip geçiyor bendeki , yoksa gün içinde hiç durmadanmı kaşınıyordunuz.
Gunaydin kizlarrr
Bence kayinvalideler bişey almasin alicaksa da parasini versin biz alalim.
Benim zevkim uyusmuyo genelde. Kotu de diyemiyorum ayip oluyor.
Kesinlikle katılıyorum. Annemle de çok uymasa da zevkli kadındır. battaniye örmüş mesela hiç beğenmedim ama eline sağlık dedim mecbur.Şimdi gelip de kullanmazsam alınır ben de sevmedim kullanmak istemiyorum .. Ne yapcam bilmem. Allahtan doğuma gelip bikac gün kalıp gitcek sonra annem kalacak. Ona da bahanem hazırdı memlekette kizkardesin üniversite sınavına girecek martta o yüzden annem subattan sonra kalamaz önce annem kalsın o gidince sen gelirsin dedim. Başlarda zaten sıkıntılı bi süreç olacak anneme nazim geçer en azından .Gunaydin kizlarrr
Yok benimki soluyo zaten. Bosver almasinlar almasinlarki yarin bi gun cocugada bununuda ben almistim diyemesinler almasin daha iyi dio haklisin diorm.. bise yapmasinlar dogunca goruscez bakalim yuzunu kac gune bi gorebilcekler ne kdr sewebilckler dio. :)Zaten dogum anı kimin ne oldugu görünecekbakalim bize en bitkin yorgun ve sancılı zamanda yar olacaklar mı. Esim de sahit olacak duruma ona seviniyorum en azindan sebepsiz annesini savunmaz artik bana :)
Kiz birden kalktim yerimden dedim sunuda yapim bunuda yapim baktim nerdeyse komple evi temizlemisimokadar şeyi tek başına yaptıysan bencede heran doğurabilirsin kız neyaptın sennn
Aynen bende ole . Suan bluzu var ustumde tam olmus durumda. Altindada onun atleti haha. Acillik falan olsam soyunck olsam erkek kokuyorum buram buram kiyaftlerr :)Ben normal de çıt çıt lı giyen biriydim hamileyken xl larını aldım ama kilo alınca artık altı kapanmaz oldu.hatta en alttaki demirler kapatmadıgm için karnıma sırtıma denk geldiğindn ağrı yapmaya başlamıştı. Sanki elektrik veriyor gibi
Hatta sutyen in arkada ki takma yerleride o hissi veriyor.
Çözümü sütyensz altta sadece kocamın atlet lerini giyerek buldum :)
Onlar vermezler ki parasını ilkinde bana bebek için hazırladıklarını gorseydiniz içinde bi pijama vardı bide bi kaç orgu giydirilecek tutmuş eşantiyon falan eşimin bekarken iş yerinden eve getirdiği havlu oyuncak kalem falan onları koymuş yetmezmiş gibi 15 sene önce almanyadan biri buna çizme getirmiş 7 8 yaş kız çocuğuna olur onu koymuş ki bukum yerleri dura dura dokulmeye başlamış ve son olarak eşime çoçukken ordugu rengi tuhaf kolları eskimiş yamamış tekrar hatıra diye onu vermiş eski püskü şeyi ne saklarsın yada ben nasıl giydirebilirim ki zaten 10 yaşına gelince olur o zaman kızım kendi begenmezde şimdi bile pazardan bi etek almış 5 liraya kızıma zorla bi kez giydirebildim... Anamm bende ne doluyum ya tanıdık kimsenin okumaması lazım ama napıyon ya çok doluyum ben doğum japtım dulunun eşimi de alıp hasta yoklamaya gitti uzak bi akrabaya tamam sen gitte eşimi ne alırsınGunaydin kizlarrr
Yok benimki soluyo zaten. Bosver almasinlar almasinlarki yarin bi gun cocugada bununuda ben almistim diyemesinler almasin daha iyi dio haklisin diorm.. bise yapmasinlar dogunca goruscez bakalim yuzunu kac gune bi gorebilcekler ne kdr sewebilckler dio. :)
benim değerlerin çok yüksekti (alt-ast) belki o yüzdendir gece gündüz kaşınıyordum. Akşamları özellikle artıyordu sadece. Bu hastalık safrayla ilgili. Vücuttan atılamayıp kanda geziyor safra. O yüzden kaşınılıyor. Artarsa sen yine bi dahiliyeciye gidip test yaptır. İnşallah artmaz
Kizlar 1 saat once resmen enerji patlamasi yasadimkalktim bi guzel kiyafetleri astim sonra mutfaga girdim guzelce bi buzdolabini temizledim sonra banyoya gidip lavaboyu temizledim aynayi sildim sonra tuvaletide temizledim. sonra geldim salona koltuklari cektim guzelce arkalarini sildim salonu iyice topaladim yarin sadece supurge atacam mutfagida sildim tuvaletide banyoyuda. Enerji patlamasi dogumun yaklastiginin habercisiymis ne kadar dogru bilmiyorum ama bebegim biraz daha beklesin aceleci cikmassin gelisimini tamamlasin oyle gelsin ama insanin evi temiz olunca gonlunude rahat oluyor simdi misil misil uyurum.
Dila guzelmis. Bizde uc isim arasinda kaldik. Mira, Arya yada Lara. Simdilik Mira on planda. Isim secmek ne zormus ya :)
Haklısın o yalnızlık korkutabilir ama iyi tarafindan bak bebeginle basbasa olacak belki de birbirinizi bizlerden cok daha iyi ve kisa zamanda tanıyacaksınız.
Günaydın kızlar dün tuvalette kanamam var sandım ama kan arkadan geliyorms. Hemoroid olan var mi başka. Doktoruma sordum doğumda tekrarlayacak o yüzden krem falan gerek yok şimdi dedi. Doğuma kadar hep böyle mi olacak
Hatta doğumdan sonra da
Her wc ye gidişimde tuvalet kağıdı kan oluyor hep. Bu durumu yaşayan var mi
sızdede mı oyle oluyor bılmıyorum ıs yerınde otururken bır anda butun agırlık genıtal bolgemın ustune cokuyor sanırım cocuk butun agırlıgını asagıya ındırıyor keske kadın dogum doktoru olaydık kafamızda hc sorulr olmzdı
sizin kadar ince fikirli olsalar zaten yapamazlar ama artık bunlara arsızmı desek yüzsüzmü desek siz ne yaparsanız yapın ilk fırsatta yine isteyecktir o görün bakın o yüzden siz eşinizide zora sokmadan siz söleyin ben araba konusunda hassasım ve vermekten hoşlanmıyorum lütfen birdaha bize teklifte bulunma deyin bence kurutlun bu işten ben öyle yaptım birdah istemedi . bizler daha katıyız diyebilriz. siz muhattap olun söleyin bence.
sızdede mı oyle oluyor bılmıyorum ıs yerınde otururken bır anda butun agırlık genıtal bolgemın ustune cokuyor sanırım cocuk butun agırlıgını asagıya ındırıyor keske kadın dogum doktoru olaydık kafamızda hc sorulr olmzdı
çözüm yok, ben doktoruma hemşireme sordum ikiside sorun değil gerekirse biz temizliyoruz dedi.Selamlar herkese.
Kızlar siz hala nasıl temizlik yapabiliyosubuz yaa. Ben bi tencere yemek yaptım şimdi ölüyorum bel ağrısından. Zaten bebeğin tekmeleride iyice güçlenmeye başladı canını acıtıyo. Ve sanırım hareket ettikçe çatı dediğimiz bölgede ağrıyo. Bırakın yürümeyi ayakta dururken bile zorlanıyorum
Bide son zamanlarda stres yaptığım şey şu: eğer acil bi durum olursa yada doğum falan kişisel temizliğimi yapamadan gitmek. Zaten artık göbekten bişey görünmüyosiz nasıl bi çözğm buldubuz buna :)
çözüm yok, ben doktoruma hemşireme sordum ikiside sorun değil gerekirse biz temizliyoruz dedi.
benim haftam size göre küçük hatta göbişimde çok yok ama göremiyorum aşağı tarafımı.doktor randevum olduğunda aynayla falan yarım yamalak alıyorum. zaten her yerim kıl oldu.rezillik resmen. ama yapacağım birşey yok. zaten evde wc dışında hep yatmam gerekiyor. keşke zamanında lazere falan gitseymişim. bitmesede oldukca azalırdı. güvenemedim lazere kıl bitsin diye cilt kanseri olma ihtimali yüzünden.
ağda zaten son haftalarda hiç önerilmiyor. sürekli yaptıran sıkıntı yaşamıyordur belki, arada yaptırınca çok acıdığı kesin. hele sizin azmış hiç dert etmeyin. düşüneceğiniz son şey bile olmamalı :)Ben gitmiştim lazere ama tamamlamadığım için sıfırlayamamıştık tüyleri. Kalanlardanda doktora gidince rahatsız oluyorum. Ağda için uzamasınıda bekleyemiyorum zaten korkuyorum ağdadan sonra kasışmamokursa diye benimkide riskl çünkü. Bi yandanda kebdini tahatlatmaya çalışıyorum aman onlar neler görüyodur buda bişeymi diye :)) ama dediğiniz gibi yapacak bişey yok.
Selamlar herkese.
Kızlar siz hala nasıl temizlik yapabiliyosubuz yaa. Ben bi tencere yemek yaptım şimdi ölüyorum bel ağrısından. Zaten bebeğin tekmeleride iyice güçlenmeye başladı canını acıtıyo. Ve sanırım hareket ettikçe çatı dediğimiz bölgede ağrıyo. Bırakın yürümeyi ayakta dururken bile zorlanıyorum
Bide son zamanlarda stres yaptığım şey şu: eğer acil bi durum olursa yada doğum falan kişisel temizliğimi yapamadan gitmek. Zaten artık göbekten bişey görünmüyosiz nasıl bi çözğm buldubuz buna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?