2016 Aralık Anneleri

benim değerlerin çok yüksekti (alt-ast) belki o yüzdendir gece gündüz kaşınıyordum. Akşamları özellikle artıyordu sadece. Bu hastalık safrayla ilgili. Vücuttan atılamayıp kanda geziyor safra. O yüzden kaşınılıyor. Artarsa sen yine bi dahiliyeciye gidip test yaptır. İnşallah artmaz

Gunaydin kizlarrr
Bence kayinvalideler bişey almasin alicaksa da parasini versin biz alalim.
Benim zevkim uyusmuyo genelde. Kotu de diyemiyorum ayip oluyor.

Ayy kesinlikle :)
Ben madem alacaksın çocuk arabasını falan birlikte bakalım dedim, bir şey diyemedi, gittim kendim seçip aldım :)
Ama ördüğü onca saçma şey yok mu of offf bir şey diyemiyorum eşimi kırmamak için.

Gunaydin kizlarrr
Kesinlikle katılıyorum. Annemle de çok uymasa da zevkli kadındır. battaniye örmüş mesela hiç beğenmedim ama eline sağlık dedim mecbur.Şimdi gelip de kullanmazsam alınır ben de sevmedim kullanmak istemiyorum .. Ne yapcam bilmem. Allahtan doğuma gelip bikac gün kalıp gitcek sonra annem kalacak. Ona da bahanem hazırdı memlekette kizkardesin üniversite sınavına girecek martta o yüzden annem subattan sonra kalamaz önce annem kalsın o gidince sen gelirsin dedim. Başlarda zaten sıkıntılı bi süreç olacak anneme nazim geçer en azından .

Zaten dogum anı kimin ne oldugu görünecek bakalim bize en bitkin yorgun ve sancılı zamanda yar olacaklar mı. Esim de sahit olacak duruma ona seviniyorum en azindan sebepsiz annesini savunmaz artik bana :)
Yok benimki soluyo zaten. Bosver almasinlar almasinlarki yarin bi gun cocugada bununuda ben almistim diyemesinler almasin daha iyi dio haklisin diorm.. bise yapmasinlar dogunca goruscez bakalim yuzunu kac gune bi gorebilcekler ne kdr sewebilckler dio. :)

Aynen bende ole . Suan bluzu var ustumde tam olmus durumda. Altindada onun atleti haha. Acillik falan olsam soyunck olsam erkek kokuyorum buram buram kiyaftlerr :)

Gunaydin kizlarrr
Onlar vermezler ki parasını ilkinde bana bebek için hazırladıklarını gorseydiniz içinde bi pijama vardı bide bi kaç orgu giydirilecek tutmuş eşantiyon falan eşimin bekarken iş yerinden eve getirdiği havlu oyuncak kalem falan onları koymuş yetmezmiş gibi 15 sene önce almanyadan biri buna çizme getirmiş 7 8 yaş kız çocuğuna olur onu koymuş ki bukum yerleri dura dura dokulmeye başlamış ve son olarak eşime çoçukken ordugu rengi tuhaf kolları eskimiş yamamış tekrar hatıra diye onu vermiş eski püskü şeyi ne saklarsın yada ben nasıl giydirebilirim ki zaten 10 yaşına gelince olur o zaman kızım kendi begenmezde şimdi bile pazardan bi etek almış 5 liraya kızıma zorla bi kez giydirebildim... Anamm bende ne doluyum ya tanıdık kimsenin okumaması lazım ama napıyon ya çok doluyum ben doğum japtım dulunun eşimi de alıp hasta yoklamaya gitti uzak bi akrabaya tamam sen gitte eşimi ne alırsın

Masallah esine. Benimki görüyo ama asla toz kondurmaz ailesine. Ben baza alacaktim. Kaynanam evdeki eski bazasini bana verecekmis. Benim baza icin ayirdigim parayla da bebege motor alacakmisim ve onu dedesinin hediyesi sayacakmisim bundan fazlasini yapabilecek kaynana yoktur heralde. Yeni dogan bebege 2 yasinda kullanacagi motor ne alaka orasi cok ayri mesele. Bebege bu zamana kadar aldigi da real kapanirken indirime giren bi alt üst ama elle tutulur yanı yok. Zaten bebis tombis olursa kücük gelecek. Ama esime sorarsan herkes bütcesine göre alıyo. Dört tane telefonu var kadinin degisik kullanirim niye satiyim diyen birinden bahsediyoruz. Ahh ahh yaram derin bu konuda. Bi de milletin icinde herseyini o yapmis hediyelere bogmus gibi konusmasi yok mu deli oluyorum.

anladım çok tşk. ederim. olmadı şu haftayıda atlatıyım gidiyim bir endokrine vs ye .
sizede çok geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim.

Bunlari gece mi yaptin

Dila guzelmis. Bizde uc isim arasinda kaldik. Mira, Arya yada Lara. Simdilik Mira on planda. Isim secmek ne zormus ya :)

Benim de kiz olsa aklimdaki isimler bunlardi :) Mira, Arya, Lara, Lena ve Lina

Haklısın o yalnızlık korkutabilir ama iyi tarafindan bak bebeginle basbasa olacak belki de birbirinizi bizlerden cok daha iyi ve kisa zamanda tanıyacaksınız.

Insallah kisa sürede alisabiliriz birbirimize :)

Ayy cok dikkat et, cok gecmis olsun. Anladigim kadariyla agrili degil. Agrisi zor baya cünkü. Kabiz olmamaya calis. Asitli yiyecekler yeme. Domates, cilek, bulgur falan iyi gelmiyor diye biliyorum. Eger agrin olursa sicak suya otur.

Evet bazen asagiyi zorluyor. Bana daha cok yürürken oluyor. Hatta bugün acitti biraz.

Selamlar herkese.

Kızlar siz hala nasıl temizlik yapabiliyosubuz yaa. Ben bi tencere yemek yaptım şimdi ölüyorum bel ağrısından. Zaten bebeğin tekmeleride iyice güçlenmeye başladı canını acıtıyo. Ve sanırım hareket ettikçe çatı dediğimiz bölgede ağrıyo. Bırakın yürümeyi ayakta dururken bile zorlanıyorum

Bide son zamanlarda stres yaptığım şey şu: eğer acil bi durum olursa yada doğum falan kişisel temizliğimi yapamadan gitmek. Zaten artık göbekten bişey görünmüyo siz nasıl bi çözğm buldubuz buna :)

Evet haklsiniz bidaha isterse ben giricem devreye

Bana ilk kez oldu dun aksam ama gecti Allahtan. Yalanci dogum sancisi dedikleri sey bu mudur acaba?

çözüm yok, ben doktoruma hemşireme sordum ikiside sorun değil gerekirse biz temizliyoruz dedi.
benim haftam size göre küçük hatta göbişimde çok yok ama göremiyorum aşağı tarafımı.doktor randevum olduğunda aynayla falan yarım yamalak alıyorum. zaten her yerim kıl oldu.rezillik resmen. ama yapacağım birşey yok. zaten evde wc dışında hep yatmam gerekiyor. keşke zamanında lazere falan gitseymişim. bitmesede oldukca azalırdı. güvenemedim lazere kıl bitsin diye cilt kanseri olma ihtimali yüzünden.

Ben gitmiştim lazere ama tamamlamadığım için sıfırlayamamıştık tüyleri. Kalanlardanda doktora gidince rahatsız oluyorum. Ağda için uzamasınıda bekleyemiyorum zaten korkuyorum ağdadan sonra kasışmamokursa diye benimkide riskl çünkü. Bi yandanda kebdini tahatlatmaya çalışıyorum aman onlar neler görüyodur buda bişeymi diye :)) ama dediğiniz gibi yapacak bişey yok.

Kim ne derse desin kiz evlatlarinin cocuklari daha tatli oluyor galiba. Benim gorumcemin cocuklari var, benim kizim ilktorun degil ama anne tarafimdan ilk torun. Annem 1 hirc dolusu kiyafet aldi benimle. Zibinindan citcitli bodysine, pijama takimina, nevresim takimina, cesit cesit battamiyesine, ayakkabisina, orme yelegine, banyo setine, bornozuna, yorganina yastigina, islak mendiline, bezine , corabina, patigine, sampuanina, bebek losyonuna, tirnak makasina, gogus kremime, geceligime, pijama takimima kadar. Herseyini aldi .k.validem de ay basi memleketten geldi, bende diyorum bisey getirir illaki, gitmis agiz mendili yaptirmis kenari igne oyali,cok onemli cunku igne oyasi. birde gerine gerine diyor bunlara 100tl verdim. Icimden dedim daha gerekli bisey alsaydin :) cocuga oda aldik mobilyasini, yarisini gene annemler verdi, yarisinida k.validemler cok sukur ondan kacmadilar. Odaya duvar kagidi ve avize aldik k.validemler vardir yanimizda esim verdi onun
parasini. Ki k.validemler oda meselesinde kendi kizininda yari parasini vermis bizdede verdiler. Ama esya vs hicbisey yok, tutturmus annen aldi diye ben almadim. Ben kadin anne baska sen baska bende o kadar sana deger veririm iste. Simdi odaya hali ve tul alcaz bakalim onda nasil davrancaklar. Gerci ihtiyacim yok cok sukur ama insan onemsenmek istiyor. Ben gripten ayaga kalkamiyordum kalkti kosa kosa kizina gitti baska bir sehre, ben hamile ve grip halimle tum gun ac yattigimi bilirim. Ne derlerse desinler ana gibisi olmuyor asla.

ağda zaten son haftalarda hiç önerilmiyor. sürekli yaptıran sıkıntı yaşamıyordur belki, arada yaptırınca çok acıdığı kesin. hele sizin azmış hiç dert etmeyin. düşüneceğiniz son şey bile olmamalı :)

Ben ev temizligi falan yapmiyorum Ev pis oldu ama napim valla hic riske atamam kendimi. Esim yapiyor arada.
Kisisel temizlik olayi zor valla hic bir sey görünmüyo cidden. Gecen dusta ayna ile hallettim. Zor olsa da oldu yani.
Bu arada sanci baslasa bile bir kac saat zamaniniz var diyorlar burada. Yani evde dus alip isterseniz bir seyler yiyip hazirliginizi yapabilirsiniz diyorlar. Sancilar 2 dk da bire düsene kadar evde kalabilirmisiz. (Istanbul trafiginde biraz daha erken yola cikmakta fayda var ama)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…