2016 Aralık Anneleri

Ben de ayni durumdan muzdaribim. Allah korusun erken dogum olsa nasil halletcem temizligi diye. Ancak ayna karsisinda oluyor zaten. Birde insan egilirken cok zor oluyor nefes alamiyorum bazen egildigimde

Sözde evde olunca çalışmayınca canavar'gibi olacaktım ama olmadı :))))
Artık her gün olmasa da
Temizlik
Kitap okuma
Yürüyüş
Kızıma masal okuma(inşallah duyar )
Yemek yapma
Olsun istiyorum
Tembel Tembel oturunca kendimden nefret ediyorum.
Temizlik yapan arkadaşı duyunca gaza geliyor insan. Bahsedin böyle şeylerden arkadaşlar hamileyz diye hep yatıs olmasın.
Bel ağrım var ama çözümü de var on dakika sert zemine uzanma

Benim bel agrima yuruyus cok iyi geliyor. Bende sabah 7de kendi kendime uyandim. Bulasik makinasini doldurdum, calistirdimm. Ocagimi tezgahimi sildim temizledim. Sonra 8.30 gibi uyumusum gene :)

Benim bel agrima yuruyus cok iyi geliyor. Bende sabah 7de kendi kendime uyandim. Bulasik makinasini doldurdum, calistirdimm. Ocagimi tezgahimi sildim temizledim. Sonra 8.30 gibi uyumusum gene :)
Bazen uyumak iyi ama ben uyuyunca vicdan azabı çekiyorum nedense bebekle ilgili birşeyler yapsam okusam diyorum ama uyku ağır basıyor
Ama'şu son elli günü'güzel'değerlendirmek istiyorum

Canım bazen lazerde çözüm olmuyor. Benim arkadaşım lazer yaptırmıştı. 6-7 ay sonra hamile kaldı. Hormonların etkisiyle yine kıllar çıkmaya başlamış mecbur alıyordu. Ben de hep korktum zararı olur mu diye, gitmedim. Şimdi ağdada yaptıramıyorum, tüy dökücüyü de tavsiye etmiyorlar, mecbur jiletle iki büklüm çok zor oluyor yaa...

Bazen uyumak iyi ama ben uyuyunca vicdan azabı çekiyorum nedense bebekle ilgili birşeyler yapsam okusam diyorum ama uyku ağır basıyor
Ama'şu son elli günü'güzel'değerlendirmek istiyorum

Ben de kitap okumak istiyorum dogumla alakali. Kitap aldim ama basindayim henuz. Ben yuruyus yapinca bebegim icin bisey yapmis gibime geliyor. 36yi bi gorseydik saglikla insallah

Beterin beteri mevzusu :)

Rabbim başımızdan eksik etmesin canım onları uzun ömürler versin inşallah...
Güzel şeylere ihtiyacımız var olumlu konuşalım ki herşey güzel olsun. Pozitif koşullanalm düşünelim
Ben telle çok konuşuyorum
Onu da azaltcm inşallah
telefon benim büyük problem biriyle konuşurken biraz iş yapıyorum çünkü sürekli elimde

Ayy bide kızım uyumadı bugün gozumden uyku alıyo....

Agzim acik okudum. Neyseki benimki cok.bisey almadi. Almasin da zaten cok şükür ihtiyacimiz yok. Ne onlar gereksiz masraf yapmis olurlar ne de biz de mecbur begendik deriz

Oturdugum günler gece agrı cekiyorum ben. Ama gün icinde aktif olursam gece de rahat uyuyorum. O yüzden evde is bulamazsam dısarı cikiyorum geziyorum

Bende temizlik yapabilen arkadaşları gördükçe kendimi çok beceriksiz hissettim, yemek yapana kadar başlıyor sırt Ağrım, nerde kalmış başka iş? Dün azıcık ütü yaptım belimi doğrultamadım.

Ben daha önce lazere gitmiştim nerdeyse sıfırlanmıştı ama gebelikte hormonların etkisiyle tekrar çıktılar verdiğim paralar da gitti boşa. Ağdadan çok korkuyorum jilette buldum çözümü bende

Aman ağız bezini 12 lisini yanlarıda oyalısını 8 TL ye aldım ben.. 100 tl neymiş.. boşver cnm bişey beklememek en iyisi kendini sinir edersin ancak.. bi battaniye örüyor 9 aydır bitiremedi her gittiğimizde elinde sadece biz gidince örüyo bence eşime pek beğenmedim ben o battaniyeyi dedim eşim bozuldu kadın aylardır uğraşıyo ne güzel olmuş işte kendi annen olsa kullanırdın diyo...herşeyi ama herşeyi kendimiz aldık .. oturduğumuz evi bile benim ailem aldı hiç gocunmuyolar yine seninkiler yarı parasını falan veriyolar bunlardan zırnık çıkmaz

Takdir ettim esini boyle diyebilen esler dr varmis demekki.maşallah

Ayy canim valla göbekten görmediğim icin es gecmisim uzun zamandır. Gecen gun doktorum cati muayenesi yapariz 10 gun sonra diyince bakmak aklima geldi
Hala firsatim olmadi gitmeye agdaya doktor randevumdan hemen once gidicem yalniz acil bir sey olursa utancimdan kimsenin yuzune bakamam

Benimki ne olduğunu bilir farkında kendi ama gene toz kondurmaz azcık bişi desem kuser hemen bana ...
Ayy ayni benim eşim. Farkindadir bana hak verir ama kendi ailesini savunmaktan geri kalmaz. Tartisma siddetlenirse sen benim ailemi sevemedim kabul edemedine kadar bile gider sözleri sırf bana kendimi kotu hissettirmeye çalıştığı icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…