2016 Aralık Anneleri

Aaa Evet ablalar bizden bir kaç hafta önce doğuracak. Cook güzel bir duygu aynı anda aynı şeyleri yaşamak kardeş olarak
ablama soruyorum herşeyi onun bi tane daha çocuğu var bu ikinci annemde yanına gitti ne aldın nerden aldın herşeyi soruyorum iyi oluyo.. tek kötü yanı dediğin gibi annemmmm kadın ikiye bölünemiyoda 2 kız kardeşiz biz aramızda 4 hafta var.. ablam doğumdan sonra biraz kalsın mevlüt yapayım öyle gelsin diyor bende bişey diyemiyorum annem yokken doğum yapmak istemiyorum kv gelmesin doğuma ASLLLAAAAA...

ya kızlar ben tuvaletimi çok zor tutuyorum afedersiniz çocuk gibi ya. öksürünce azcık kaçırıyorum noluyor bana

Bizim iki hafta var ablam ilkini 42 de doğurdu. bu da öyle olursaa aynı hafta da doğururz
Annem yanımda olsun istiyorum kayseri de kısmemiz yok.annem den sonra kv gelsin. Ama önce annem. Allah m inşallah ikimizin kinde de sağlıkla annelerimiz varken doğurmayi nasip eder. Bizim iki kuzen de kız. Sizin peki

Cok haklisin canim. Esim bu sabah arabayi servise vercem demis. Adam macbur yalan soyledi. Hayir onlarin demesi lazim bu kadin hamile aksi bisey olur diye ama bu adam araba koparma derdinde. Soyledim esime boyle olacaksa saticam arabayi dedim. Takarim altinimi koluma kafam rahat olur madem. Ki esim ondan istese vakti zamaninda gene hak veririm. Yapi geregide asla istemez yani bizimki. Bidaha gelirse boyle bisey ben dicem zaten dedigin gibi ben araba vermiyorum hassasim bu konuda diye. Dedigin gibi ben uzulecegime onlar uzulsun

ya kızlar ben tuvaletimi çok zor tutuyorum afedersiniz çocuk gibi ya. öksürünce azcık kaçırıyorum noluyor bana
Sık Sık wc ye'git. Ben en çok dışarıda hapsrmaktan korkuyorum direkt kaçıyor çünkü. Normal yani canım

Normal canım olabiliyormuş. Ben de çok afedersiniz gazımı tutamıyorum artık, çok güleyim sesli sessiz kaçıveriyor :) Ayarlayamıyorum. Geçen gün pilateste bir sıkıştırdı, rezil olacağım korkusuna hareketleri yapamadım

Cok haklisiniz.vermedik zaten ama teklif bile etme yani. Ben heryerr kendi imkanimla gittim arabam yokken senden gelip arabami istedim. Ki 1 kere istedin vermedim ben olsam bana 1 kere veremem diyene gururuma yedirip 2.kez istemem bile yani. Insanlari anlamak zor ama bi patlarsam fena olacak. Bakalim artik.

Eşinin kıyafetlerine dadananlar kulubu
Kazakları tam oluyor valla
Ben normal de çıt çıt lı giyen biriydim hamileyken xl larını aldım ama kilo alınca artık altı kapanmaz oldu.hatta en alttaki demirler kapatmadıgm için karnıma sırtıma denk geldiğindn ağrı yapmaya başlamıştı. Sanki elektrik veriyor gibi
Hatta sutyen in arkada ki takma yerleride o hissi veriyor.
Çözümü sütyensz altta sadece kocamın atlet lerini giyerek buldum :)

Yok anam yok bizimki esime falan gstermede yok dogumu bekliorum ben
Zaten dogum anı kimin ne oldugu görünecek bakalim bize en bitkin yorgun ve sancılı zamanda yar olacaklar mı. Esim de sahit olacak duruma ona seviniyorum en azindan sebepsiz annesini savunmaz artik bana :)

sizin kadar ince fikirli olsalar zaten yapamazlar ama artık bunlara arsızmı desek yüzsüzmü desek siz ne yaparsanız yapın ilk fırsatta yine isteyecktir o görün bakın o yüzden siz eşinizide zora sokmadan siz söleyin ben araba konusunda hassasım ve vermekten hoşlanmıyorum lütfen birdaha bize teklifte bulunma deyin bence kurutlun bu işten ben öyle yaptım birdah istemedi . bizler daha katıyız diyebilriz. siz muhattap olun söleyin bence.

sızdede mı oyle oluyor bılmıyorum ıs yerınde otururken bır anda butun agırlık genıtal bolgemın ustune cokuyor sanırım cocuk butun agırlıgını asagıya ındırıyor keske kadın dogum doktoru olaydık kafamızda hc sorulr olmzdı

arkadaslar merhabalar bugun kendıme alısverıs yapcam 2 tane pıjama takımı 1 gecelık 2 tane emzırme sutyenı 2 tane de zıbın alcm yeterlımı yada baska ne almayım hc br fıkrım yk

arkadaslar merhabalar bugun kendıme alısverıs yapcam 2 tane pıjama takımı 1 gecelık 2 tane emzırme sutyenı 2 tane de zıbın alcm yeterlımı yada baska ne almayım hc br fıkrım yk
Bence yeterli canım. Olması gereken kadar almış olursun. Abartmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…