ablama soruyorum herşeyi onun bi tane daha çocuğu var bu ikinci annemde yanına gitti ne aldın nerden aldın herşeyi soruyorum iyi oluyo.. tek kötü yanı dediğin gibi annemmmm kadın ikiye bölünemiyoda 2 kız kardeşiz biz aramızda 4 hafta var.. ablam doğumdan sonra biraz kalsın mevlüt yapayım öyle gelsin diyor bende bişey diyemiyorum annem yokken doğum yapmak istemiyorum kv gelmesin doğuma ASLLLAAAAA...Aaa Evet ablalar bizden bir kaç hafta önce doğuracak. Cook güzel bir duygu aynı anda aynı şeyleri yaşamak kardeş olarak
Bizim iki hafta var ablam ilkini 42 de doğurdu. bu da öyle olursaa aynı hafta da doğururzablama soruyorum herşeyi onun bi tane daha çocuğu var bu ikinci annemde yanına gitti ne aldın nerden aldın herşeyi soruyorum iyi oluyo.. tek kötü yanı dediğin gibi annemmmm kadın ikiye bölünemiyoda 2 kız kardeşiz biz aramızda 4 hafta var.. ablam doğumdan sonra biraz kalsın mevlüt yapayım öyle gelsin diyor bende bişey diyemiyorum annem yokken doğum yapmak istemiyorum kv gelmesin doğuma ASLLLAAAAA...
Bence o biraz abartmış olayı böylesinide görmedim.. benim eşimin arabası çok kıymetlidir kimseye vermez ben arabamı vermem arkadaş der ama ayda yılda bir bişey olur gerçekten çok lazımsa verir tabi..ama kuzeninine değil abisine babasına falan .. benim ablamda sizin gibi durum yaşamıştı en sonunda kendisi söyledi o kişiye benim araba konusunda hassasiyetim var başka şey olsa veririm ama arabada aklım kalıyo veremem valla dedi kestş attı bidahada isteyen olmadı sen onların nazını çekeceğine patavatsız ol onlar senin nazını çeksin.. hem hamilesin eşinde bişey diyemez
Sık Sık wc ye'git. Ben en çok dışarıda hapsrmaktan korkuyorum direkt kaçıyor çünkü. Normal yani canımya kızlar ben tuvaletimi çok zor tutuyorum afedersiniz çocuk gibi ya. öksürünce azcık kaçırıyorum noluyor bana
ya kızlar ben tuvaletimi çok zor tutuyorum afedersiniz çocuk gibi ya. öksürünce azcık kaçırıyorum noluyor bana
aynı şeyi ben kendimde yaşadm ozaman bekardm ama kendi kuzenim zırt pırt istemeye başladı bende hayrı demeyi beceremeyn biriym bir iki veriyim derken baktım bu aldı başını gitti 3.kez 4. kez istemelere başladı .
ben ne zorluklarla almıştım ve hala taksidini ödüyordm dedim bir şey olsa sanki parasınımı vericek bana yeni arabamı alıcak yok kaskodan yaptırıcam hasarlı arabayı kullanıcam .
neyse canınızı sıkmayın ama arabanızıda asla vermeyn kaçkere istede hayrı demeyi bilin . o yüzsüzse siz ondan yüzsüz olun kendi malınzla nie sıkıntı yaşıyorsnzki . eşiniz diyemiyorsa topu size atsn araba benm değil biliyorsn eşimde vermiyor alamıyorum ondan desin. sizde içiniz rahat rahat kusura bakma bende hamileyim acil birşeyolur diye biz orabayı aldık kimseye veremem deyin. sonuçta borç para diil , kıyafet değil araba bu ya nasıl istenir ödünç hala anlamam .
kusura bakmayın bnde uzun yazdm ama o anlar aklıma geldi ve ben bile sinir oldum sizi düşünüyemiyorum . ama asla taviz vermeyin sonu yok bunun o knekadar istesede siz ondan yüzsüz oln ve asla ama asla arabınızı kimselere ödünç vermeyin derim ben .
Ben normal de çıt çıt lı giyen biriydim hamileyken xl larını aldım ama kilo alınca artık altı kapanmaz oldu.hatta en alttaki demirler kapatmadıgm için karnıma sırtıma denk geldiğindn ağrı yapmaya başlamıştı. Sanki elektrik veriyor gibiEşinin kıyafetlerine dadananlar kulubu
Kazakları tam oluyor valla
evet hapşuruncada kaçıyor :)))Sık Sık wc ye'git. Ben en çok dışarıda hapsrmaktan korkuyorum direkt kaçıyor çünkü. Normal yani canım
Zaten dogum anı kimin ne oldugu görünecekYok anam yok bizimki esime falan gstermede yok dogumu bekliorum ben
Cok haklisiniz.vermedik zaten ama teklif bile etme yani. Ben heryerr kendi imkanimla gittim arabam yokken senden gelip arabami istedim. Ki 1 kere istedin vermedim ben olsam bana 1 kere veremem diyene gururuma yedirip 2.kez istemem bile yani. Insanlari anlamak zor ama bi patlarsam fena olacak. Bakalim artik.
sızdede mı oyle oluyor bılmıyorum ıs yerınde otururken bır anda butun agırlık genıtal bolgemın ustune cokuyor sanırım cocuk butun agırlıgını asagıya ındırıyor keske kadın dogum doktoru olaydık kafamızda hc sorulr olmzdıGunaydin kizlar. Guzel birgun gecirelim insallah. Benim dun aksam karnim semsert oldu ve asagi bir baski hissettim. Bismillah dedim noluyor, biraz evin icinde gezindim sonra zamanla azaldi ve kayboldu o agri. Ne oldugunu bende cozemedim ama yalanci sanciya yordum. Geceleri uykuyu hic sevmiyorum. Sabah 7de kendi kendime kalktim, mutfagimi toparladim,bulasik makinasini actim, ocagi sildim. O saatte estiler bana. Simdide geldim geri yattim
Yatarken giydirirsin ya da kucuk geldi diyip degistirirsinGunaydin kizlarrr
Bence kayinvalideler bişey almasin alicaksa da parasini versin biz alalim.
Benim zevkim uyusmuyo genelde. Kotu de diyemiyorum ayip oluyor.
Bence yeterli canım. Olması gereken kadar almış olursun. Abartmaya gerek yokarkadaslar merhabalar bugun kendıme alısverıs yapcam 2 tane pıjama takımı 1 gecelık 2 tane emzırme sutyenı 2 tane de zıbın alcm yeterlımı yada baska ne almayım hc br fıkrım yk
almalıyım demem gerekır almayım demısım:)arkadaslar merhabalar bugun kendıme alısverıs yapcam 2 tane pıjama takımı 1 gecelık 2 tane emzırme sutyenı 2 tane de zıbın alcm yeterlımı yada baska ne almayım hc br fıkrım yk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?