- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Gunaydin cnm :) benimkide cok gezerBen de anlam veremiyorum ama iki olasilik var nasılsa yapan biri var diye dusunuyorlar ya da bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın bilemem der gecerim diye dusunuyorlar. Hevesleri yok demekki.
Gerci benim 2 gorumcem var ve onlarda da pek bir sey yapmamis anladigim kadariyla. Kadinin icinde yok, ona varsa yoksa bir gezme bir misafircilik oynama vs vs.
Gunaydin cnm :) benimkide cok gezerBen de anlam veremiyorum ama iki olasilik var nasılsa yapan biri var diye dusunuyorlar ya da bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın bilemem der gecerim diye dusunuyorlar. Hevesleri yok demekki.
Gerci benim 2 gorumcem var ve onlarda da pek bir sey yapmamis anladigim kadariyla. Kadinin icinde yok, ona varsa yoksa bir gezme bir misafircilik oynama vs vs.
Bence o biraz abartmış olayı böylesinide görmedim.. benim eşimin arabası çok kıymetlidir kimseye vermez ben arabamı vermem arkadaş der ama ayda yılda bir bişey olur gerçekten çok lazımsa verir tabi..ama kuzeninine değil abisine babasına falan .. benim ablamda sizin gibi durum yaşamıştı en sonunda kendisi söyledi o kişiye benim araba konusunda hassasiyetim var başka şey olsa veririm ama arabada aklım kalıyo veremem valla dedi kestş attı bidahada isteyen olmadı sen onların nazını çekeceğine patavatsız ol onlar senin nazını çeksin.. hem hamilesin eşinde bişey diyemezKizlar ya insani sinir ediyor bu esin akrabalari ailesi falan. Biz bu sene araba aldik, ben altinlarimi sattim ve araba benim uzerime. Kimseden borc vs almadik tamamen kendi gucumuzle cok sukur. Neyse esiminde kuzeninin biz evlenirken arabasi vardi sonra satti, esim yapi geregi kimseden araba istemedi ve istemezde asla. Neyse bu kuzen gecen hafta basi araba istedi esimden isyerinde toplantim var diye ama 2 gun onda kalacakti esim vermedi, benim.kontrolum var diye. Sonra pazar gecesi gene aksam 9da arabayi istedi neyse dedik ayip olmasin bu seferlik verelim. 2-3 saate getircekti gece 3te getirdi. Esimle onu beklicez diye uyuyamadik. Hadi dedik neyse, bugun aramis esimi gene, kardesinin kinasi olacak bu hafta ici ve sehir disinda. Demiski arabayi ver kinada gelin arabasi yapicam. Esimde bana sordu, benimde tepem atti dedim arabayi vermiyorsun ve bende aksam ilan vericem arabayi satiyorum. Alirim bilezigimi koluma takarim, kafam rahat olur dedim. Kizlar cok tepem atti inanin, bizim 1.5 yil arabamiz yoktu inanin kimseden 1 kez araba istemedik, asla gocunmuyorum hep toplu tasima araciyla gittim heryere. Halada arabam olmasa asla gocunmam, hastameye gittim taksiye binip gittim. Ya biz kimseden 1 kez araba istemedik ama esimin kuzenine yuz vermeye asla gelmiyor. 1 hafta icinde 3 kez araba istenirmi ya? Ki ilk istediginde yok demisler insan gurur yapar 2.kez istemez, biz gene 2.kez istediginde verdik simdi 3.kez istiyor. Kizlar zaten tansiyon problemim var inanin sinirlerim tavan yapti
hergün bakıyorum inşallah gelirhadi ya üzüldüm cnm. Belki gelir yeniden
Ooo maşallah valla orda evleri olması ayrı güzel. İnsaallah rahat doğumlarmz olurHerkese günaydın.
Annen bölünecek biraz ama bir araya geldiğinizde çok güzel olacak. Biz de farklı şehirlerdeyiz. Annem Ankara, ablam İstanbul, ben Ordu. Ama annemlerin Ordu'da da evleri var, yazlarını burada geçiriyorlar. Bu sene benim doğum için kışın da kalıyorlar. Ben şanşlıyım yani.
aynen canım ben de sabaha karşı uyanıyorum sonra da uyuyamıyorumHerkese günaydın geceler uykusuz geçiyo mu sizinde zırt pırt uyanıyorum
Benim ablamda kasımda doğuracak, onunda taşınma telaşı var bu hafta kaldıkları evde kazan dairesi mi delinmiş ne doğuma az kala taşınıyorlar.. ne kadar benzettim durumumuzuOoo canım Allah yardımcın'olsun. İnşallah korkma ablam da aralık ya da kasım sonu doğuracak onun da taşınma telaşı var. Onundaikinci çocuk bu. Allah m büyük kolaylıklar versin sizlere. İstediğiniz gibi'olsun herşey inşallah
Kizlar ya insani sinir ediyor bu esin akrabalari ailesi falan. Biz bu sene araba aldik, ben altinlarimi sattim ve araba benim uzerime. Kimseden borc vs almadik tamamen kendi gucumuzle cok sukur. Neyse esiminde kuzeninin biz evlenirken arabasi vardi sonra satti, esim yapi geregi kimseden araba istemedi ve istemezde asla. Neyse bu kuzen gecen hafta basi araba istedi esimden isyerinde toplantim var diye ama 2 gun onda kalacakti esim vermedi, benim.kontrolum var diye. Sonra pazar gecesi gene aksam 9da arabayi istedi neyse dedik ayip olmasin bu seferlik verelim. 2-3 saate getircekti gece 3te getirdi. Esimle onu beklicez diye uyuyamadik. Hadi dedik neyse, bugun aramis esimi gene, kardesinin kinasi olacak bu hafta ici ve sehir disinda. Demiski arabayi ver kinada gelin arabasi yapicam. Esimde bana sordu, benimde tepem atti dedim arabayi vermiyorsun ve bende aksam ilan vericem arabayi satiyorum. Alirim bilezigimi koluma takarim, kafam rahat olur dedim. Kizlar cok tepem atti inanin, bizim 1.5 yil arabamiz yoktu inanin kimseden 1 kez araba istemedik, asla gocunmuyorum hep toplu tasima araciyla gittim heryere. Halada arabam olmasa asla gocunmam, hastameye gittim taksiye binip gittim. Ya biz kimseden 1 kez araba istemedik ama esimin kuzenine yuz vermeye asla gelmiyor. 1 hafta icinde 3 kez araba istenirmi ya? Ki ilk istediginde yok demisler insan gurur yapar 2.kez istemez, biz gene 2.kez istediginde verdik simdi 3.kez istiyor. Kizlar zaten tansiyon problemim var inanin sinirlerim tavan yapti
Bende çok istemiyorum kv almasını çünkü almak için alıyor tamam çok parası yok ama mesela ben özdilek uyku seti aldım o A101 den yorgan almış ben almıştım sen niye alıyosun bidaha diye kızdı bana..bende onun aldığınıbeğenmedim dandik duruyo mecburmuyum alalalaYazılanları okudum da annesi kayinvalidesi birşeyler almiyo diye alınan arkadaşlara şaşırdım :) Ben aldıkları için kızıyorum ikisine de.İlk çocuğum görüyorum hevesleniyorum birşeye bakiyorum aynı tür takım ikisi de almış bu sefer benim almam lüzumsuz oluyor. O yüzden artık sormuyorum ve kendi istediğimi alıyorum. Bari çocuğum doğduğunda ne giyecek ben karar vereyim. Zaten ikisiyle de zevklerimiz uyuşmaz üstüne o ikisinin hiç uyuşmaz. Sonra bi de senin aldığın giydirdi benimkini giydirmedi muhabbeti olacak diye şimdiden geriliyorum.
Yok anam yok bizimki esime falan gstermede yok dogumu bekliorum benUzak gelecek oldugu icindirbizimki de almis bir seyler de ben görmedim esime gostermis ben kirildigimi soyleyince. Beklentimi yuksek tutmuyorum ben de. En fazla 3 takim falandir hatta kendisine hesiye gelenleri de çıkartır verir kesin
ay aman kizlar bosverin varsin kimse bebislerimize birsey almasin,, saglikla dunyaya gelsinlerde.. yerim onlari yaaa
Aaa Evet ablalar bizden bir kaç hafta önce doğuracak. Cook güzel bir duygu aynı anda aynı şeyleri yaşamak kardeş olarakBenim ablamda kasımda doğuracak, onunda taşınma telaşı var bu hafta kaldıkları evde kazan dairesi mi delinmiş ne doğuma az kala taşınıyorlar.. ne kadar benzettim durumumuzu
okadar şeyi tek başına yaptıysan bencede heran doğurabilirsin kız neyaptın sennnKizlar 1 saat once resmen enerji patlamasi yasadimkalktim bi guzel kiyafetleri astim sonra mutfaga girdim guzelce bi buzdolabini temizledim sonra banyoya gidip lavaboyu temizledim aynayi sildim sonra tuvaletide temizledim. sonra geldim salona koltuklari cektim guzelce arkalarini sildim salonu iyice topaladim yarin sadece supurge atacam mutfagida sildim tuvaletide banyoyuda. Enerji patlamasi dogumun yaklastiginin habercisiymis ne kadar dogru bilmiyorum ama bebegim biraz daha beklesin aceleci cikmassin gelisimini tamamlasin oyle gelsin ama insanin evi temiz olunca gonlunude rahat oluyor simdi misil misil uyurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?