2016 Aralık Anneleri

Gunaydin cnm :) benimkide cok gezer

Gunaydin cnm :) benimkide cok gezer

Bence o biraz abartmış olayı böylesinide görmedim.. benim eşimin arabası çok kıymetlidir kimseye vermez ben arabamı vermem arkadaş der ama ayda yılda bir bişey olur gerçekten çok lazımsa verir tabi..ama kuzeninine değil abisine babasına falan .. benim ablamda sizin gibi durum yaşamıştı en sonunda kendisi söyledi o kişiye benim araba konusunda hassasiyetim var başka şey olsa veririm ama arabada aklım kalıyo veremem valla dedi kestş attı bidahada isteyen olmadı sen onların nazını çekeceğine patavatsız ol onlar senin nazını çeksin.. hem hamilesin eşinde bişey diyemez

Ooo maşallah valla orda evleri olması ayrı güzel. İnsaallah rahat doğumlarmz olur

Benim ablamda kasımda doğuracak, onunda taşınma telaşı var bu hafta kaldıkları evde kazan dairesi mi delinmiş ne doğuma az kala taşınıyorlar.. ne kadar benzettim durumumuzu

aynı şeyi ben kendimde yaşadm ozaman bekardm ama kendi kuzenim zırt pırt istemeye başladı bende hayrı demeyi beceremeyn biriym bir iki veriyim derken baktım bu aldı başını gitti 3.kez 4. kez istemelere başladı .
ben ne zorluklarla almıştım ve hala taksidini ödüyordm dedim bir şey olsa sanki parasınımı vericek bana yeni arabamı alıcak yok kaskodan yaptırıcam hasarlı arabayı kullanıcam .
neyse canınızı sıkmayın ama arabanızıda asla vermeyn kaçkere istede hayrı demeyi bilin . o yüzsüzse siz ondan yüzsüz olun kendi malınzla nie sıkıntı yaşıyorsnzki . eşiniz diyemiyorsa topu size atsn araba benm değil biliyorsn eşimde vermiyor alamıyorum ondan desin. sizde içiniz rahat rahat kusura bakma bende hamileyim acil birşeyolur diye biz orabayı aldık kimseye veremem deyin. sonuçta borç para diil , kıyafet değil araba bu ya nasıl istenir ödünç hala anlamam .
kusura bakmayın bnde uzun yazdm ama o anlar aklıma geldi ve ben bile sinir oldum sizi düşünüyemiyorum . ama asla taviz vermeyin sonu yok bunun o knekadar istesede siz ondan yüzsüz oln ve asla ama asla arabınızı kimselere ödünç vermeyin derim ben .

Bende çok istemiyorum kv almasını çünkü almak için alıyor tamam çok parası yok ama mesela ben özdilek uyku seti aldım o A101 den yorgan almış ben almıştım sen niye alıyosun bidaha diye kızdı bana..bende onun aldığınıbeğenmedim dandik duruyo mecburmuyum alalala

Uzak gelecek oldugu icindir bizimki de almis bir seyler de ben görmedim esime gostermis ben kirildigimi soyleyince. Beklentimi yuksek tutmuyorum ben de. En fazla 3 takim falandir hatta kendisine hesiye gelenleri de çıkartır verir kesin
Yok anam yok bizimki esime falan gstermede yok dogumu bekliorum ben

Benim ablamda kasımda doğuracak, onunda taşınma telaşı var bu hafta kaldıkları evde kazan dairesi mi delinmiş ne doğuma az kala taşınıyorlar.. ne kadar benzettim durumumuzu
Aaa Evet ablalar bizden bir kaç hafta önce doğuracak. Cook güzel bir duygu aynı anda aynı şeyleri yaşamak kardeş olarak

Gunaydin kizlar. :) gece hic uyuyamiorum artik. Donmek isgence . Ikide bi saga sola don. Donerken kasiklarim agrio iyce tadim tuzum kacti hayirlisi bakalim.
Gene kasik agrim var allahtan hayirlisi.. gecmezse kontrole gtcem tekrar daha persembe ordaydik suyun icin bise diyemem ama uzunluk 3.3 2 hafta dogum beklemiorum demisti. . . Bende stres oluyorum azcik biseye ya onemli bseyse diorum. Sonra pisman olmakdan cok korktugum icin kosuyoz hastaneye iste..

okadar şeyi tek başına yaptıysan bencede heran doğurabilirsin kız neyaptın sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…