- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Cok tatlilarKizlar oglusumla benim yeni cicilerimiz siparis ettim nasil :)
Dun bi bulasiga giristim borcam elimden kaydi ses cikti diee ooooooo ne laflar duydum ne laflar. Elleme dioz elliosun yapma dioz yapiosun git yatsana nie geliosun vs vs vs :) benim icin hepsi tabi ama alinganlikta varya azck zirladim :))Ev temizligi konusunda rutin isleri yapiyorum. Evi toparlama yemek yapma camasir asma toplama arada utu gibi. Ama artik silme supurmeyi biraktim.esim halledecek doguma kadar insallah
Merhaba kızlar.bebek icin araba aldinizmi.mothercarede kampanya var.dogumdan itibaren kullanilan nanu bebek puset 400 tl alana 150 tl hediye ceki veriliyo.onuda ana kucagi oto koltugunda kullanilabiliyo.ana kucagi 200 tlye inmis hediye cekini kullaninca 50 tl oluyo.450 tlye halloluyo:)) araba chiconun liteway tarzi tam yatabilen.bi inceleyin sizde isterseniz
Evet canim magazada baktim orda gecerli sanirim.Canım bu hediye çeki internet alışverişindede geçerli mi. Sitesine baktım şimdi göremedim. Sen mağazadan mı baktın
Cok tatlilarAllah saglikla, mutlulukla giymenizi nasip etsin insallah.
Dila guzelmis. Bizde uc isim arasinda kaldik. Mira, Arya yada Lara. Simdilik Mira on planda. Isim secmek ne zormus ya :)
Günaydın kızlar dün tuvalette kanamam var sandım ama kan arkadan geliyorms. Hemoroid olan var mi başka. Doktoruma sordum doğumda tekrarlayacak o yüzden krem falan gerek yok şimdi dedi. Doğuma kadar hep böyle mi olacak
Hatta doğumdan sonra da
Her wc ye gidişimde tuvalet kağıdı kan oluyor hep. Bu durumu yaşayan var mi
Gunaydin kizlar. Guzel birgun gecirelim insallah. Benim dun aksam karnim semsert oldu ve asagi bir baski hissettim. Bismillah dedim noluyor, biraz evin icinde gezindim sonra zamanla azaldi ve kayboldu o agri. Ne oldugunu bende cozemedim ama yalanci sanciya yordum. Geceleri uykuyu hic sevmiyorum. Sabah 7de kendi kendime kalktim, mutfagimi toparladim,bulasik makinasini actim, ocagi sildim. O saatte estiler bana. Simdide geldim geri yattim
ablama soruyorum herşeyi onun bi tane daha çocuğu var bu ikinci annemde yanına gitti ne aldın nerden aldın herşeyi soruyorum iyi oluyo.. tek kötü yanı dediğin gibi annemmmm kadın ikiye bölünemiyoda 2 kız kardeşiz biz aramızda 4 hafta var.. ablam doğumdan sonra biraz kalsın mevlüt yapayım öyle gelsin diyor bende bişey diyemiyorum annem yokken doğum yapmak istemiyorum kv gelmesin doğuma ASLLLAAAAA...
ya kızlar ben tuvaletimi çok zor tutuyorum afedersiniz çocuk gibi ya. öksürünce azcık kaçırıyorum noluyor bana
GUnaydinn bende de olmustu biara bol su ic kabizlik yasamamaya calis yoksa daha da artacaktir kabizlik yasarsan tek cozumu simdilik budur sanirim :/
Evet cok sukur yanimda. Onlarin ne oldugunu ne yapip yapmadiklarinin farkinda yani.Takdir ettim esini boyle diyebilen esler dr varmis demekki.maşallah
Evet canim hepsini gece yaptin. Az oncede alisveristen geldim 1 saat dolastim magazadaBunlari gece mi yaptin
Benim de kiz olsa aklimdaki isimler bunlardi :) Mira, Arya, Lara, Lena ve Lina
Insallah kisa sürede alisabiliriz birbirimize :)
Ayy cok dikkat et, cok gecmis olsun. Anladigim kadariyla agrili degil. Agrisi zor baya cünkü. Kabiz olmamaya calis. Asitli yiyecekler yeme. Domates, cilek, bulgur falan iyi gelmiyor diye biliyorum. Eger agrin olursa sicak suya otur.
Evet bazen asagiyi zorluyor. Bana daha cok yürürken oluyor. Hatta bugün acitti biraz.
Canim her hafta temizligini yap . Ben mesela permatikle yapiyorum haftada 1 defa yaparsan tamamdir. Ben oyle yapiyorum surekli kendini temiz tut. Ben oyle yapiyorum.Selamlar herkese.
Kızlar siz hala nasıl temizlik yapabiliyosubuz yaa. Ben bi tencere yemek yaptım şimdi ölüyorum bel ağrısından. Zaten bebeğin tekmeleride iyice güçlenmeye başladı canını acıtıyo. Ve sanırım hareket ettikçe çatı dediğimiz bölgede ağrıyo. Bırakın yürümeyi ayakta dururken bile zorlanıyorum
Bide son zamanlarda stres yaptığım şey şu: eğer acil bi durum olursa yada doğum falan kişisel temizliğimi yapamadan gitmek. Zaten artık göbekten bişey görünmüyosiz nasıl bi çözğm buldubuz buna :)
Rabbim başımızdan eksik etmesin canım onları uzun ömürler versin inşallah...
Aman ağız bezini 12 lisini yanlarıda oyalısını 8 TL ye aldım ben.. 100 tl neymiş.. boşver cnm bişey beklememek en iyisi kendini sinir edersin ancak.. bi battaniye örüyor 9 aydır bitiremedi her gittiğimizde elinde sadece biz gidince örüyo bence eşime pek beğenmedim ben o battaniyeyi dedim eşim bozuldu kadın aylardır uğraşıyo ne güzel olmuş işte kendi annen olsa kullanırdın diyo...herşeyi ama herşeyi kendimiz aldık .. oturduğumuz evi bile benim ailem aldı hiç gocunmuyolar yine seninkiler yarı parasını falan veriyolar bunlardan zırnık çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?