2016 Aralık Anneleri

Ev temizligi konusunda rutin isleri yapiyorum. Evi toparlama yemek yapma camasir asma toplama arada utu gibi. Ama artik silme supurmeyi biraktim.esim halledecek doguma kadar insallah
Dun bi bulasiga giristim borcam elimden kaydi ses cikti diee ooooooo ne laflar duydum ne laflar. Elleme dioz elliosun yapma dioz yapiosun git yatsana nie geliosun vs vs vs :) benim icin hepsi tabi ama alinganlikta varya azck zirladim :))

Merhaba kızlar.bebek icin araba aldinizmi.mothercarede kampanya var.dogumdan itibaren kullanilan nanu bebek puset 400 tl alana 150 tl hediye ceki veriliyo.onuda ana kucagi oto koltugunda kullanilabiliyo.ana kucagi 200 tlye inmis hediye cekini kullaninca 50 tl oluyo.450 tlye halloluyo:)) araba chiconun liteway tarzi tam yatabilen.bi inceleyin sizde isterseniz

Canım bu hediye çeki internet alışverişindede geçerli mi. Sitesine baktım şimdi göremedim. Sen mağazadan mı baktın

Dila guzelmis. Bizde uc isim arasinda kaldik. Mira, Arya yada Lara. Simdilik Mira on planda. Isim secmek ne zormus ya :)

Kizimin ismi Lara :) Mira da Mina da güzel, Arya biraz erkek gibi kulaga geliyor, Off isim konusu gereckten zor, inşallah severler isimlerini..

Şimdilik kanama yok, ama orasının Şiş olması rahatsızlık verici, ben krem kullanıyorum, rahatlatıyor. Neden doktorun krem vermiyor ki, bir sakıncası yok. Evet doğumdan sonra da oluyor, ben sezeryan Olduğum halde bir kaç ay zorluk yaşadım, hep kanıyordu sonra iyileşti tabii.

Ben de dün gece çok rahatsız oldum, karnım 8 dakikada hatta 5 dakikada bir sertleşir oldu, korktum. Sonra araları uzamaya başladı, ilk hamileliğim olsa koşa koşa doktora giderdim, ama ikinci olunca daha çok gözlemliyorsunuz, yani kasıklarım da değil dı ağrı, eğer kasıkta olsaydı bu dakikalar la doğum Sancısı olmuş olurdu.
Gece korktum ya, bugün bebişimin elbiselerini yıkadım 3 makine :) kurusunlar da ütüleyeyim bir an önce. Yok sa yap diyebileceğim kimsem yok, bir an önce herşey bitsin istiyorum. Uykularım Kaçar oldu..

Ablan aslında sana öncelik tanımalı, o tecrübeli sonuçta. Anneni sana gönderse daha güzel olur, tabi belki onun daha çok ihtiyacı vardır bilemeyiz :)

GUnaydinn bende de olmustu biara bol su ic kabizlik yasamamaya calis yoksa daha da artacaktir kabizlik yasarsan tek cozumu simdilik budur sanirim :/

Bende kabizliktan cok cektim baslarda. Sonra probiotikli yogurt yemege basladim, cok ise yaradi. Kabizlik falan kalmadi yani :)

Evet canim hepsini gece yaptin. Az oncede alisveristen geldim 1 saat dolastim magazada ama dun geceki kadar enerjim yok

Canim her hafta temizligini yap . Ben mesela permatikle yapiyorum haftada 1 defa yaparsan tamamdir. Ben oyle yapiyorum surekli kendini temiz tut. Ben oyle yapiyorum. artik eli kulaginda butun bebeklerin herkes hazir olsun

Onu mecbur verdiler canim. Kizlarina yapmislar bize yapmasalar esimin cenesinden kurtulamazlardi. Yarisinida annemler verdi bize yuk kalmasin diye. Gecen puset aldik kendimiz araba koltugu olanlardan. K.validem diyoki aaa x de size bundan alacakti ( gorumcem alacakmis guya bize hediye) bende dedimki dogum geldi nerdeyse alacak olan beni arayip soyleseydi almazdim bende dedim. Hep lafta alacaklarda ya biz aliyoruz ya da annem aliyor onlar alana kadar. O kadarda deger gorurler benden. Bakalim gorumcem kendi agziyla demisti lohusa tacini terligini ben yapcam diye, yarin bu tarafa gelcek
Getirmezdiyse gidip kendim alcam. Kimseye minnet edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…