2016 Aralık Anneleri

Dun bi bulasiga giristim borcam elimden kaydi ses cikti diee ooooooo ne laflar duydum ne laflar. Elleme dioz elliosun yapma dioz yapiosun git yatsana nie geliosun vs vs vs :) benim icin hepsi tabi ama alinganlikta varya azck zirladim :))

Ben elimdne geldikce rutinleri yapiyom canim artik supurgeyi cekercen belim agroyor hafiften. O yuzden esime pasladim, ama oyle az bi utum varsa falan kendim yapiyorum hareketsiz kalmiyim diye. Alinganlik bende de had safhada :)

Benim gobekten alt kisimla iletisimim kesildi nedurumda. Nehalde onu bile gormeyi cok ozledim diyebilirim onun disinda ben o konuda cok pinpirikliyim temiz gitmessem normal dogum yapsam o sanciyi unutur rezilligim aklimdan cikmaz deli gini kafayi ona takarim oyuzden uzun zamandir hamile kalirim rahatlik olsun diye agdayi yaptiriyorum bes dakkada besiktas jilet isinden tobe bisey anlamiyorum cunku beceremem

Ben elimdne geldikce rutinleri yapiyom canim artik supurgeyi cekercen belim agroyor hafiften. O yuzden esime pasladim, ama oyle az bi utum varsa falan kendim yapiyorum hareketsiz kalmiyim diye. Alinganlik bende de had safhada :)
Supurgeyi birakali epey oldu. Bulasikda makinede girmick olanlarida iste yikayim diorm kiziyo onuda birktim. O supurur bnde toz alirim. Iyi deglsem hepsini o yapiyo :)

Ben de ayni durumdan muzdaribim. Allah korusun erken dogum olsa nasil halletcem temizligi diye. Ancak ayna karsisinda oluyor zaten. Birde insan egilirken cok zor oluyor nefes alamiyorum bazen egildigimde

Zor olmasina zor cidden. Ben sekilden sekile girdim valla Bir yandan gülüyorum kendime bir yandan ugrasiyorum falan

Ay ben hazirliksiz gitsem hic umursamam. Burada alman kadinlar kesin benden beterdir Acayip rahatlar. Alismistir hastanedekiler.

Ev temizligi konusunda rutin isleri yapiyorum. Evi toparlama yemek yapma camasir asma toplama arada utu gibi. Ama artik silme supurmeyi biraktim.esim halledecek doguma kadar insallah

Aynen ben de. Yemek falan her gün yapiyorum. Camasir bulasik da bende. Ama ev silme süpürme yok. Hatta esim camasir sepetini bile tasimama kiziyor. Camasirlar yikaniyor onu bekliyorum o tasiyor sonra ben asiyorum. Bazen o asiyor ama ne asma, hepsini yamuk yumuk asiyor, kiris burus oluyorlar

Kizlar oglusumla benim yeni cicilerimiz siparis ettim nasil :)

Cok güzel, saglikli günlerde kullanin ikiniz de

Evet canim hepsini gece yaptin. Az oncede alisveristen geldim 1 saat dolastim magazada ama dun geceki kadar enerjim yok

Helal valla

Ben lazer yaptirmistim. Bacaklarimda, koltuk altlarimda hic cikmiyor, hamileykende cikmadi. Erkek bebege hamileysen killanma daha cok oluyormus gerci, benim ki kiz :)

Bugün ögleden sonra hastaneye dogum icin kaydimizi yapmaya gittik. Artik hastanemi belirlemis oldum :)
Yine ayni bilgileri verdiler bilmem kacinci defa. Sancilar baslarsa hemen gitmemize gerek yokmus, evde rahat hissettigim sürece ilk saatleri evde gecirebilirmisim. Sonra iyi hissedememeye baslarsam, agrilar artarsa evde rahat olamazsam gidermisim hastaneye. Su gelirse yine hemen gitmeye gerek yok, önce telefonla arayacagim. Su geldikten sonra 24 saat süre varmis. Ama 24 saatten sonra artik dogmasi gerekiyormus. Yani su geldi diye hemen hastaneye kosmaya gerek yokmus. Ilk sancilari genelde evde cekiyor kadinlar, evin rahatliginda.

Ben lazer yaptirmistim. Bacaklarimda, koltuk altlarimda hic cikmiyor, hamileykende cikmadi. Erkek bebege hamileysen killanma daha cok oluyormus gerci, benim ki kiz :)

Ben de denemek icin koltukaltina yaptirmistim, hic cikmiyor. Keske baska yerlere de yaptirsaydim. Hamilelikte de cikmadi tekrar. Benimki erkek. Ilk aylarda biraz hizli uzuyordu tüyler, onu farketmistim, ama simdi öyle degil, normal.

Kizlar bu sabah mide bulantisiyla uyandim. Sonrada baya kustum, cok kotu oldum. Allahtan evde annem vardi. Demir hapi iciyorum 2 aydir hic dokunmamisti, o mu dokundu acaba. Halsizim cok uzaniyorum sabahtan beri

çok güzeller canım güle güle kullan ben de hep fark etmeden sırt üstü dönmüş oluyorum geceleri

[QUOTE="QueenSweethart, post: 48608543, member:Aynen ben de. Yemek falan her gün yapiyorum. Camasir bulasik da bende. Ama ev silme süpürme yok. Hatta esim camasir sepetini bile tasimama kiziyor. Camasirlar yikaniyor onu bekliyorum o tasiyor sonra ben asiyorum. Bazen o asiyor ama ne asma, hepsini yamuk yumuk asiyor, kiris burus oluyorlar [/QUOTE]

Ben hareket etmek icin yapiyorum. Cunku onlarida yapmasam iyice hantallasmaktan korkuyorum. Ayrica gun asiri 30 dk yuruyorum ama ev islerini kendimi yormadan yapiyorum ve agir bisey kaldirmiyorum

günaydın arkadaşlar
biraz canım sıkkın işler yoğun okul var
canım sıkkınlığı dayım beyin kanaması geçirdi
ilk iyiydi servise çıkardılardı
tekrar kötülendi yoğun bakıma ve durumu ciddi
dr lar hazırlıklı olun dedi
Allah hakkında en hayırlısını versin
Kolay geçitten geçirsin inşallah

Günaydın kızlaar maşallah topiğimiz canlanmış hepsini okudum dün taburcu oldum hastaneden ve çok tuhaf şeyler yaşadım.ben kasılma için gitmiştim acile suyumun azaldığını orda acildeki asistanlar söylemişti kendi doktorumu aramışlardı o yatırın demişti.fakat suyla ilgili birşey dememişler doktoruma yanıma geldiğinde nasılsın diye ben söyledim.suyum azmış benim diye.sonra bana birşey demeden gitti sanırım raporlarıma bakmaya ertesi gün yine geldi nasılsın diye hala kasılma soruyo ne kasılması suyum nolcak dedim.o asistan arkadaşların halt yemesi ciddi bi sorun yok dedi bi oh çektim ama kafamda hala soru işaretleri yarın başka bi dr a randevu aldım. Şöyle düşüniyorum bence benim suyum zaten hep azdı ve kendi dr um bunu biliyodu ve takip ediyodu asistanlar bana söyleyince karıştı biraz 2 gundur ağlıyorum deli gibi psikolojim çok kötü

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…