Kizlar oglusumla benim yeni cicilerimiz siparis ettim nasil :)
Dun bi bulasiga giristim borcam elimden kaydi ses cikti diee ooooooo ne laflar duydum ne laflar. Elleme dioz elliosun yapma dioz yapiosun git yatsana nie geliosun vs vs vs :) benim icin hepsi tabi ama alinganlikta varya azck zirladim :))
Benim gobekten alt kisimla iletisimim kesildi nedurumda. Nehalde onu bile gormeyi cok ozledim diyebilirim onun disinda ben o konuda cok pinpirikliyim temiz gitmessem normal dogum yapsam o sanciyi unutur rezilligim aklimdan cikmaz deli gini kafayi ona takarim oyuzden uzun zamandir hamile kalirim rahatlik olsun diye agdayi yaptiriyorum bes dakkada besiktas jilet isinden tobe bisey anlamiyorum cunku becerememSelamlar herkese.
Kızlar siz hala nasıl temizlik yapabiliyosubuz yaa. Ben bi tencere yemek yaptım şimdi ölüyorum bel ağrısından. Zaten bebeğin tekmeleride iyice güçlenmeye başladı canını acıtıyo. Ve sanırım hareket ettikçe çatı dediğimiz bölgede ağrıyo. Bırakın yürümeyi ayakta dururken bile zorlanıyorum
Bide son zamanlarda stres yaptığım şey şu: eğer acil bi durum olursa yada doğum falan kişisel temizliğimi yapamadan gitmek. Zaten artık göbekten bişey görünmüyosiz nasıl bi çözğm buldubuz buna :)
Supurgeyi birakali epey oldu. Bulasikda makinede girmick olanlarida iste yikayim diorm kiziyo onuda birktim. O supurur bnde toz alirim. Iyi deglsem hepsini o yapiyo :)Ben elimdne geldikce rutinleri yapiyom canim artik supurgeyi cekercen belim agroyor hafiften. O yuzden esime pasladim, ama oyle az bi utum varsa falan kendim yapiyorum hareketsiz kalmiyim diye. Alinganlik bende de had safhada :)
Ben de ayni durumdan muzdaribim. Allah korusun erken dogum olsa nasil halletcem temizligi diye. Ancak ayna karsisinda oluyor zaten. Birde insan egilirken cok zor oluyor nefes alamiyorum bazen egildigimde
Benim gobekten alt kisimla iletisimim kesildi nedurumda. Nehalde onu bile gormeyi cok ozledim diyebilirim onun disinda ben o konuda cok pinpirikliyim temiz gitmessem normal dogum yapsam o sanciyi unutur rezilligim aklimdan cikmaz deli gini kafayi ona takarim oyuzden uzun zamandir hamile kalirim rahatlik olsun diye agdayi yaptiriyorum bes dakkada besiktas jilet isinden tobe bisey anlamiyorum cunku beceremem
Ev temizligi konusunda rutin isleri yapiyorum. Evi toparlama yemek yapma camasir asma toplama arada utu gibi. Ama artik silme supurmeyi biraktim.esim halledecek doguma kadar insallah
Kizlar oglusumla benim yeni cicilerimiz siparis ettim nasil :)
Evet canim hepsini gece yaptin. Az oncede alisveristen geldim 1 saat dolastim magazadaama dun geceki kadar enerjim yok
Emzirme atleti al bence sutyen giymeye gerek kalmıyor. Ben civil den aldım organik olanlardan. İnternetten de alabilirsinArkadaslar ben emzirme sutyeni zibini ve geceligi netten alcamda bildiginiz uygun site varmi
Canım bazen lazerde çözüm olmuyor. Benim arkadaşım lazer yaptırmıştı. 6-7 ay sonra hamile kaldı. Hormonların etkisiyle yine kıllar çıkmaya başlamış mecbur alıyordu. Ben de hep korktum zararı olur mu diye, gitmedim. Şimdi ağdada yaptıramıyorum, tüy dökücüyü de tavsiye etmiyorlar, mecbur jiletle iki büklüm çok zor oluyor yaa...
Bence de sutyen yerine atlet al ben şimdiden giyindim kızımdan kalanı rahat oluyoEmzirme atleti al bence sutyen giymeye gerek kalmıyor. Ben civil den aldım organik olanlardan. İnternetten de alabilirsin
Ben lazer yaptirmistim. Bacaklarimda, koltuk altlarimda hic cikmiyor, hamileykende cikmadi. Erkek bebege hamileysen killanma daha cok oluyormus gerci, benim ki kiz :)
çok güzeller canım güle güle kullan ben de hep fark etmeden sırt üstü dönmüş oluyorum geceleriKizlar selam
bugün sonunda pijama ve gecelik aldim. Bir akrabamiz da hamileydi ve benden 1,5 hafta kadar öndeydi. Dün dogum yaptiÖyle olunca ben de kosa kosa aldim pijamami geceligimi Aslinda lohusa pijamasi diye satilmiyordu ama olur sanirim. Üst kismi gömlek gibi ve önü tamamen dügmeli ama yumusak penyeden. Benzer bir tanesinin fotografini ekledim. Gecelik fotograftakinin aynisi. Rahat olur mu sizce?
Bu arada benim göbegim bir ara acayip kasinmisti ama yag sürüyorum ve kasinti gitti. Lierac sürünce kasiniyor, yag sürünce kasinmiyor. Hipp in catlak önleyici yagini almistim, türkiyede var mi bilmiyorum ama varsa tavsiye ederim.
Bir de ben gece hep sirtüstü dönmüs oluyorum. Isin tuhafi o sekilde rahatsiz da olmuyorum. Hani sirtüstü yatmak rahatsiz olacakti bir yerden sonra?Acaba bu sekilde zararli mi? Farketmeden dönüyorum.
çok güzeller canım güle güle kullan ben de hep fark etmeden sırt üstü dönmüş oluyorum geceleri
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin inşallahgünaydın arkadaşlar
biraz canım sıkkın işler yoğun okul var
canım sıkkınlığı dayım beyin kanaması geçirdi
ilk iyiydi servise çıkardılardı
tekrar kötülendi yoğun bakıma ve durumu ciddi
dr lar hazırlıklı olun dedi
Allah hakkında en hayırlısını versin
Kolay geçitten geçirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?