2016 Aralık Anneleri

Gunaydin canim bence en basindan beri suyun az olsa doktor soylerdi neden saklasin bi sknti olsa daha sonra bununla alakali ben biliyodum sana soylemedim diye bi sorumluluk alacagini dusunmuyorum ortada bi can var cunki oyuzden cok fazla stress yapma ama baska dr a gorun kesinlikle kacinci haftandasn merak ettim ?

32+4 canım. Bilmiyorum doğru söylüyo olabilirsin ama hiç önemsemedi bu konuyu normalde erken doğum olursa diye ciğer geliştirici iğne bile vurdurdu bana okadar garantici bi kadın bukadar önemli bi konuyu gözardı edermi bende bilemiyorum ama beni mahvettiler 2 dk hareket etmese suyu mu bitti diye ağlamaya başlıyorum

Benimde eltim demiş lohusa terliği falan alcam diye ama şimdiye kadar getirmedi ya almadıysa doğumamı getircek ben çantamı hazırlıycam sonuçta hem nasıl bişey aldı getirsin göriyim belki beğenmiycem bi tane daha alıcam akıl yok ki bunlarda boşver

Arkadaslar ben emzirme sutyeni zibini ve geceligi netten alcamda bildiginiz uygun site varmi
canım ben geceliği lohusa sepetinden sipariş verdim salı günü vermiştim dün geldi hemen ve çok beğendim kaliteliymiş yani orda emzirme sütyeni falan da var bakabilirsin istersen :))

Normal doğumda bence aklının ucundan bile geçmez bizim arkadaş anlatıyor ıkınmaktan büyük tuvaletini yapmış ayıptır söylemesi hemşireler çok kişinin bunu yaşadığını söylemiş aşırı ıkınıyosun çünkü ne var ne yok çıkıyor diyor..

Günaydın herkese

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin

Emzirme atleti al bence sutyen giymeye gerek kalmıyor. Ben civil den aldım organik olanlardan. İnternetten de alabilirsin
canım ben de emzirme atleti almıştım dün akşam bi deneyeyim dedim çok güzelmiş çok beğendim ama şöyle bir sorun var dışarı çıkarken olmaz çünkü penye olduğu için üstüne kazak giydiğinde belli oluyor onun için bir de sütyen almayı düşünüyorum ben dışarı çıkarken giymek için :)

Bence kendini boşuna harap etmişsin doktor öyle bişeyi asla gizlemezdi bilgisini verirdi kesinlikle.. asistan sınırda gördüyse yada anlamadıysa sancılar suyun az olmasından heralde deyip kendi çapında sana söylemiş senide panikletmiş boş yere .. aynısı benim başıma gelmişti asistan plasenta rahim ağzını komple kapatmış heran kanaman olabilir dedi ben nasıl eve gittiğimi hatırlamıyorum ağlamaktan 25. haftamdı sonra prof a gidelim dedik eşim geldi dünyanın parasını ödedik bide adama adam dedi ki bu haftada nerde olması gerekiyorsa orda rahim ağzıyla alakası yok kim söyledi bunu size dedi...ama benim ömrümden ömür gitti bayılcak gibi oldum tek başıma cahil cahil bilmeden bakıyorlar

Günaydın hepinize arkadaşlar :) hepimize sağlıklı bir gün diliyorum :)

Dün gece hiç uyuyamadım nedense, abuk sabuk rüyalarla boğuştum. Sonra da acıktığım için uyandım. Hava da pek kapalı bugün içim sıkıldı

Geçmiş olsun canım, Allah yardımcısı olsun dayının

İnşallah böyledir canım benim. kendi doktorum prof fakültede asistana kızdı yanımda benide paniklettiği için ama işte soktu aklıma düşünceyi o geceyi nasıl geçirdim ben bilirim

Cok gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versin insallah

Günaydın kızlar dün randevumuz vardı çok şükür kızımın gelişimi iyi suyumuz iyi kan ve idrar tetkikleri yapıldı kanım da yerinde seyrediyor 9.4 mü çok şükür idrarda bol eritrosit çıktı bol su içiyorum kültürü bekliyorum bakalım 2 hafta sonra nts için çağırdı doktorum , bebeğim burnu ağzı aynı ben eşim bile kızımız sana benziyor dedi :) sağlıklı olsun da başta ama ben anneme hiç benzemiyorum benim kız bana mı benzicek acaba ne güzel :))

Icini ferah tur canim. Stres yapma, rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…