Gunaydin canim bence en basindan beri suyun az olsa doktor soylerdi neden saklasin bi sknti olsa daha sonra bununla alakali ben biliyodum sana soylemedim diye bi sorumluluk alacagini dusunmuyorum ortada bi can var cunki oyuzden cok fazla stress yapma ama baska dr a gorun kesinlikle kacinci haftandasn merak ettim ?Günaydın kızlaar maşallah topiğimiz canlanmış hepsini okudumdün taburcu oldum hastaneden ve çok tuhaf şeyler yaşadım.ben kasılma için gitmiştim acile suyumun azaldığını orda acildeki asistanlar söylemişti kendi doktorumu aramışlardı o yatırın demişti.fakat suyla ilgili birşey dememişler doktoruma yanıma geldiğinde nasılsın diye ben söyledim. suyum azmış benim diye.sonra bana birşey demeden gitti sanırım raporlarıma bakmaya ertesi gün yine geldi nasılsın diye hala kasılma soruyo ne kasılması suyum nolcak dedim.o asistan arkadaşların halt yemesi ciddi bi sorun yok dedi bi oh çektim ama kafamda hala soru işaretleri yarın başka bi dr a randevu aldım. Şöyle düşüniyorum bence benim suyum zaten hep azdı ve kendi dr um bunu biliyodu ve takip ediyodu asistanlar bana söyleyince karıştı biraz 2 gundur ağlıyorum deli gibi psikolojim çok kötü
32+4 canım. Bilmiyorum doğru söylüyo olabilirsin ama hiç önemsemedi bu konuyu normalde erken doğum olursa diye ciğer geliştirici iğne bile vurdurdu bana okadar garantici bi kadın bukadar önemli bi konuyu gözardı edermi bende bilemiyorum ama beni mahvettiler 2 dk hareket etmese suyu mu bitti diye ağlamaya başlıyorumGunaydin canim bence en basindan beri suyun az olsa doktor soylerdi neden saklasin bi sknti olsa daha sonra bununla alakali ben biliyodum sana soylemedim diye bi sorumluluk alacagini dusunmuyorum ortada bi can var cunki oyuzden cok fazla stress yapma ama baska dr a gorun kesinlikle kacinci haftandasn merak ettim ?
Canım sana da çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin inşallah
teşekkür ederim cnmmAzRASILAM canım çok geçmiş olsun. Umarım iyileşir dayıcığın en yakın zamanda.
Benimde eltim demiş lohusa terliği falan alcam diye ama şimdiye kadar getirmedi ya almadıysa doğumamı getircek ben çantamı hazırlıycam sonuçta hem nasıl bişey aldı getirsin göriyim belki beğenmiycem bi tane daha alıcam akıl yok ki bunlarda boşverOnu mecbur verdiler canim. Kizlarina yapmislar bize yapmasalar esimin cenesinden kurtulamazlardi. Yarisinida annemler verdi bize yuk kalmasin diye. Gecen puset aldik kendimiz araba koltugu olanlardan. K.validem diyoki aaa x de size bundan alacakti ( gorumcem alacakmis guya bize hediye) bende dedimki dogum geldi nerdeyse alacak olan beni arayip soyleseydi almazdim bende dedim. Hep lafta alacaklarda ya biz aliyoruz ya da annem aliyor onlar alana kadar. O kadarda deger gorurler benden. Bakalim gorumcem kendi agziyla demisti lohusa tacini terligini ben yapcam diye, yarin bu tarafa gelcek
Getirmezdiyse gidip kendim alcam. Kimseye minnet edemem.
canım ben geceliği lohusa sepetinden sipariş verdim salı günü vermiştim dün geldi hemen ve çok beğendim kaliteliymiş yani orda emzirme sütyeni falan da var bakabilirsin istersen :))Arkadaslar ben emzirme sutyeni zibini ve geceligi netten alcamda bildiginiz uygun site varmi
Normal doğumda bence aklının ucundan bile geçmez bizim arkadaş anlatıyor ıkınmaktan büyük tuvaletini yapmış ayıptır söylemesi hemşireler çok kişinin bunu yaşadığını söylemiş aşırı ıkınıyosun çünkü ne var ne yok çıkıyor diyor..Benim gobekten alt kisimla iletisimim kesildi nedurumda. Nehalde onu bile gormeyi cok ozledim diyebilirim onun disinda ben o konuda cok pinpirikliyim temiz gitmessem normal dogum yapsam o sanciyi unutur rezilligim aklimdan cikmaz deli gini kafayi ona takarim oyuzden uzun zamandir hamile kalirim rahatlik olsun diye agdayi yaptiriyorum bes dakkada besiktas jilet isinden tobe bisey anlamiyorum cunku beceremem
günaydın arkadaşlar
biraz canım sıkkın işler yoğun okul var
canım sıkkınlığı dayım beyin kanaması geçirdi
ilk iyiydi servise çıkardılardı
tekrar kötülendi yoğun bakıma ve durumu ciddi
dr lar hazırlıklı olun dedi
Allah hakkında en hayırlısını versin
Kolay geçitten geçirsin inşallah
canım ben de emzirme atleti almıştım dün akşam bi deneyeyim dedim çok güzelmiş çok beğendim ama şöyle bir sorun var dışarı çıkarken olmaz çünkü penye olduğu için üstüne kazak giydiğinde belli oluyor onun için bir de sütyen almayı düşünüyorum ben dışarı çıkarken giymek için :)Emzirme atleti al bence sutyen giymeye gerek kalmıyor. Ben civil den aldım organik olanlardan. İnternetten de alabilirsin
yok canım ya bence cinsiyetle alakası yok benim de erkek ama öyle kıllanma falan yaşamadımBen lazer yaptirmistim. Bacaklarimda, koltuk altlarimda hic cikmiyor, hamileykende cikmadi. Erkek bebege hamileysen killanma daha cok oluyormus gerci, benim ki kiz :)
Bence kendini boşuna harap etmişsin doktor öyle bişeyi asla gizlemezdi bilgisini verirdi kesinlikle.. asistan sınırda gördüyse yada anlamadıysa sancılar suyun az olmasından heralde deyip kendi çapında sana söylemiş senide panikletmiş boş yere .. aynısı benim başıma gelmişti asistan plasenta rahim ağzını komple kapatmış heran kanaman olabilir dedi ben nasıl eve gittiğimi hatırlamıyorum ağlamaktan 25. haftamdı sonra prof a gidelim dedik eşim geldi dünyanın parasını ödedik bide adama adam dedi ki bu haftada nerde olması gerekiyorsa orda rahim ağzıyla alakası yok kim söyledi bunu size dedi...ama benim ömrümden ömür gitti bayılcak gibi oldum tek başıma cahil cahil bilmeden bakıyorlarGünaydın kızlaar maşallah topiğimiz canlanmış hepsini okudumdün taburcu oldum hastaneden ve çok tuhaf şeyler yaşadım.ben kasılma için gitmiştim acile suyumun azaldığını orda acildeki asistanlar söylemişti kendi doktorumu aramışlardı o yatırın demişti.fakat suyla ilgili birşey dememişler doktoruma yanıma geldiğinde nasılsın diye ben söyledim. suyum azmış benim diye.sonra bana birşey demeden gitti sanırım raporlarıma bakmaya ertesi gün yine geldi nasılsın diye hala kasılma soruyo ne kasılması suyum nolcak dedim.o asistan arkadaşların halt yemesi ciddi bi sorun yok dedi bi oh çektim ama kafamda hala soru işaretleri yarın başka bi dr a randevu aldım. Şöyle düşüniyorum bence benim suyum zaten hep azdı ve kendi dr um bunu biliyodu ve takip ediyodu asistanlar bana söyleyince karıştı biraz 2 gundur ağlıyorum deli gibi psikolojim çok kötü
günaydın arkadaşlar
İnşallah böyledir canım benim. kendi doktorum prof fakültede asistana kızdı yanımda benide paniklettiği için ama işte soktu aklıma düşünceyi o geceyi nasıl geçirdim ben bilirimBence kendini boşuna harap etmişsin doktor öyle bişeyi asla gizlemezdi bilgisini verirdi kesinlikle.. asistan sınırda gördüyse yada anlamadıysa sancılar suyun az olmasından heralde deyip kendi çapında sana söylemiş senide panikletmiş boş yere .. aynısı benim başıma gelmişti asistan plasenta rahim ağzını komple kapatmış heran kanaman olabilir dedi ben nasıl eve gittiğimi hatırlamıyorum ağlamaktan 25. haftamdı sonra prof a gidelim dedik eşim geldi dünyanın parasını ödedik bide adama adam dedi ki bu haftada nerde olması gerekiyorsa orda rahim ağzıyla alakası yok kim söyledi bunu size dedi...ama benim ömrümden ömür gitti bayılcak gibi oldum tek başıma cahil cahil bilmeden bakıyorlar
günaydın arkadaşlar
Günaydın kızlaar maşallah topiğimiz canlanmış hepsini okudumdün taburcu oldum hastaneden ve çok tuhaf şeyler yaşadım.ben kasılma için gitmiştim acile suyumun azaldığını orda acildeki asistanlar söylemişti kendi doktorumu aramışlardı o yatırın demişti.fakat suyla ilgili birşey dememişler doktoruma yanıma geldiğinde nasılsın diye ben söyledim. suyum azmış benim diye.sonra bana birşey demeden gitti sanırım raporlarıma bakmaya ertesi gün yine geldi nasılsın diye hala kasılma soruyo ne kasılması suyum nolcak dedim.o asistan arkadaşların halt yemesi ciddi bi sorun yok dedi bi oh çektim ama kafamda hala soru işaretleri yarın başka bi dr a randevu aldım. Şöyle düşüniyorum bence benim suyum zaten hep azdı ve kendi dr um bunu biliyodu ve takip ediyodu asistanlar bana söyleyince karıştı biraz 2 gundur ağlıyorum deli gibi psikolojim çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?