2016 Aralık Anneleri

Arkadaslar merhaba 24 haftalik hamileyim kizim uc dort gun oncesine kdr ck hareket ediyordu ama uc gundur hareket etsede az ediyor bir sorun varmidir szce

kendizi yormuş veya güzel beslenmemişseniz bu durum oluyor. benmde geçen hafta başıma geldi cmtesi biraz mobily abakalm dedik pazarda misaifr ağırladm demkki yorulmuşum pazar pazartesi salı hiç hareket etmedi dr u aradm meraketme bu döenmde çok normal daha çok küçükler az hareketleri hissedilmiyordur dedi. kendini yormuşssundur dinlen iyi beslen düzelir dedi ki öylede oldu çarşamba izin aldım işten yattım dinlendm evden çıkmadm yedim içtim uzandm akşama başladı deli gibi içimde dolanmaya :) sizde bir deneyn derim .
sağlıklı hamişlikler dileirm.

Arkadaşlar Merhaba;
Bu eşler şu an anlayışlı olamayacaklarsa ne zaman anlayışlı olacaklar acaba...az önce fena tartıştık eşimle ve ciddi ciddi sesini yükselterek ağladım üstüne de kasık ağrım başladı...şu an dua ediyorum bebeğim hareket etsin hissedeyim diye...yine aynı mevzu aynı konu kıymetli anneleri...

ah cnmm kendine yazık bebeğine yazık tmm tartış et ama bukadar kendini yıpratmasan en azından su dönemde biliyorum çok zor ama napalım bebeişler için bu gerekli.
erkek milleti işte evlennce kıymete biniyor anneleri . madem okadar düşkündünüz evlenmeseydiniz ama napalım çekiyoruz işte . allah yarıdmcın olsun . mümkün olduğunda dinlen bugün bari relax olmaya çalış ve güzel beslen . bebiş kendine gelsin.

Merhaba canim profilime yazmissin evet bayadir yazamiyodum..sifrwmi kaybetmistim..ama faceden takip ediyodum kizlari..iyiyiz cok sukr miniyim baya buyudu))))) sen nasilsin canim bebis nasil?

Kizlar nasilsiniz?
nerdesin sen merak ettim
aklıma kötü kötü şeyler geldi
asıl sen nasılsın bakalım bebiş nasıl
isime ne karar verdiniz

Görünüste cok iyiyiz kaynanamla ama diyecegimi derim en basindan beri. Boyle boyle alistilar bana. Simdi bisey isteyecegi zaman beni ariyo. Normalde hic konusmayiz telefonda. Evinde kalacagin fikrine alissin biraz taviz verme. Konu acildikca aileler üzerinden degil de kendi rahatim bebegin rahati icin bahanelerini üret. Biraz duygusala gir gerekirse. bebegimiz kendi evinin kokusuna alissin ilk evi burasi olsun falan de. İse yaramiyo gibi gözükür ama emin ol ise yarar. Bilincaltina isliyorum ben direk :KK49:
Bende iki gün önce uğradım, benim suratıma bakmıyor ama illa ki gidicez oraya öyle bi huyu var, bu akşamda bizde kalmaya gelecekmiş. Kaynanamın egolarını benim üzerimde tatmin ettiğini düşünüyorum artık.
Suratıma bakmaz, değer vermez, oğluyla bile ilgilenmez ama illa biz oraya gidelim ister.
Nasılsın kızım, hamileliğin nasıl gidiyor bile demedi bu zamana kadar.
Bir de üstüne yorgunluk ve hamilelik psikolojisi eklenince iyice sinir olmaya başladım artık, Allah sonumuzu hayır etsin.

Biraz siyaset bilsem "ah yorgunum şöyle böyle" desem yapmıyorum sonra da kendimi kasıyorum İşte...ondan sonra ağlama krizleri eşimle birbirimize giriyoruz...bana da aynı şekilde aylarca zaten "pipi" ne Zaman göreceğiz diye bekledi ki kızım oluyor yaradana şükürler olsun... 3 kız kardeşiz annem 10 oğlana değişmez bizi...

günaydın kızlar
bebek gelişimi ile ilgili kitap okuyor musunuz.. hangi kitapları tavsiye edersiniz hazır bebiş daha yokken boş zamanlarmım bu şekilde geçirmek istiyorum

ah cnmm kendine yazık bebeğine yazık tmm tartış et ama bukadar kendini yıpratmasan en azından su dönemde biliyorum çok zor ama napalım bebeişler için bu gerekli.
erkek milleti işte evlennce kıymete biniyor anneleri . madem okadar düşkündünüz evlenmeseydiniz ama napalım çekiyoruz işte . allah yarıdmcın olsun . mümkün olduğunda dinlen bugün bari relax olmaya çalış ve güzel beslen . bebiş kendine gelsin.

Canım bugün erkenden uyandım kahvaltımı yaptım hastaneye gittim kan verdim okula geldim çıkınca da miniğime alışveriş yapıp kafa dağıtacağım...bir anne evladının mutluluğundan başka ne isteyebilir ki bıraksa da Mutlu olsak...hepimizin Allah yardımcısı olaun inşallah...

Arkadaşlar Merhaba;
Bu eşler şu an anlayışlı olamayacaklarsa ne zaman anlayışlı olacaklar acaba...az önce fena tartıştık eşimle ve ciddi ciddi sesini yükselterek ağladım üstüne de kasık ağrım başladı...şu an dua ediyorum bebeğim hareket etsin hissedeyim diye...yine aynı mevzu aynı konu kıymetli anneleri...
Canım kendini o kadar yıpratmana değecek mi peki bebeğini üzmeye kendine zarar vermeye , değmeyecek günah kendini üzme aranız düzelicek bişey yokmuş gibi ama bebişini üzdüğünle kalacaksın canım bu erkekleri anlamak mümkün değil sen zaten bir aile kurmuşsun kendi yuvanın kıymetini bil önce.

Canım kendini o kadar yıpratmana değecek mi peki bebeğini üzmeye kendine zarar vermeye , değmeyecek günah kendini üzme aranız düzelicek bişey yokmuş gibi ama bebişini üzdüğünle kalacaksın canım bu erkekleri anlamak mümkün değil sen zaten bir aile kurmuşsun kendi yuvanın kıymetini bil önce.

Asla değmez kimse için bebeğimi yormaya üzmeye...bütün gece tekmelerini okşadım zaten..evet en doğrusu sakin kalmayı başarmak ama bende biraz anlayış bekliyorum...

Bende dün tavrımı koydum ben evimde kalacağım sırayla gelir bakarsınız dedim...sonra da bi ton suratla uyudum gece...eşim hala konuşmuyor bugün doktora gelecektim beni yalnız bıraktı düşünün bu kadar kindar bir insan...inşallah Rabb'im gönlündeki gibi verir canım...ikisine de eşit mesafede bir ev bulursun...hata yapmışım baştan iyi niyetli yaklaşarak...
Ama senin eşin de suc var canım. Insan çocuğunu görmeye gitmez m, hemde annesi için sana tavır yapıyor.eğer eşin bu konuda sana destek olsa sorun ortadan kalkar.allah yardımcın olsun canım.

Herkesten özellikle de baba adaylarından anlayış istiyoruz ama maalesef bizim gibi düşünceli olamıyorlar. Eşimin şu anda baba olacağım heyecanı yada iyi bir baba olacak mıyım endişesi taşıdığını hiç sanmıyorum. Bu zamanlarımda yanımda olsun bana destek olsun diye düşünürken her yaptığı gözüme batmaya başladı. Kimseden duyarlı olmasını falan beklememeye gayret ediyorum artık sıfır beklenti sonsuz mutluluk :halay:

Günaydın kızlar size sorularım var :))

Dün bir arkadaşımla konuştumda yeni doğum yaptı oda. Emziririken göğüs ucu yaralarından çok çekmiş. Ağlaya ağlaya emzirmiş bebeğini. Yara olduktan sonra sürdüğü kremlerde pek fayda etmemiş. Banada diyo ki şimdiden al sür. Ben zararı olacağını zannetmiyorum şümdiden sürmenln ama aranızda başlayan varmı böyle bişeye. Krem olarak da lansinoh u tabsiye etti.

Bir de benim erken doğum riski olduğu için hastane çantasını hazırlayayım diyorum. Ancak güZel hamile geceliği alabileceğim bir yer bulamadım. Varmı bildiğiniz bi yer?

Back
X