-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
amaaann boş ver onları canım millet konuşmaya yer arıyo ya benim annem bile laf ediyodu erkenden almaya başladım diye ama şimdi iyiki almışım diyorum çünkü mutfağa su içmeye gitsem bile yoruluyorum,sağımdan soluma dönerken nefes nefese kalıyorum.en iyisini sen bilirsin boşver takma milleti

canım benim idrar yolları enfeksiyonundan 2 defa antibiyotik kullandım hala ara ara dediğin gibi akıntım oluyo her ne kadar dikkat etsemde.bugün bi sitede okudum bebek büyüdüğü ve daha çok baskı yaptığı için daha çok idrara çıkıyoruz buda idrar yolu enfeksiyonu olmamıza neden olabiliyormuş.cuma kontrolüm var bakalım inşallah enfeksiyon geçmiştir.

Selam kızlar maşallah bayağa yazışmışınız ben memlekete olduğumdan her gün bir yerdeyim nerdeyse her gün düğündeydim herkes iyidir umarım buranın yoğunluğundan daha çantamı bile hazırlamadım bende haftaya eksik olan birkaç birşeyimi almaya çıkacam B BirAnneBirEvlat canım bende üç gün önce sabahtan akşama kadar beyaz bi akıntı geldi yoğun şekilde şimdi de az bir akıntım var hamilelikte olabilir diye okudum ama perşembe günü kontrol var doktora gidecem bakalım doktor ne diyecek sana da haber ederim

Ne bileyim canim cevap veremedigim icin sinir oluyorum :/

Ne bileyim canim cevap veremedigim icin sinir oluyorum :/
boşver canım takmamaya çalış bebeklerimizden önemli değil hiç kimse sinir oldukça bebeğinde stres olur.
bende işyerinde müşterilere sinir oluyorum,diğer elemanlara sinir oluyorum hatta geçen gün biri sinir etti ama cevap vermeye uğraşmıyorum bile bebişini düşün sakinleş

Tatlım anlattığın kadarıyla çok değişiklermiş gülmeleri felan gıcık oldum takma boşver banada dediler çok detay düşünüyorsun göğüs kremine falan ne gerek var diye ama neden önlemimizi almayalım ki geçen hafta bi kız işyerimden sen daha çıkmasını izne dedi bende 1 ayım var dedi bu hafta aynı kız yine diyorlar yollarda doğurcan artık izne çıksan yani heryerden tuhaf tipler var bende takmadım

hiç birşey için erken değil Mutlu huzurlu yapıyoruz hazırlıklarımızı

MutluBulut_ Can'ım sana yazmıştım ağrayay cevap gibi olmuş bugün böyle çoğu şeyi karıştırdım halsizlikten

Selamlar herkese, arada bir görünüyorum, umarım muhabbetinizi bölüp rahatsızlık vermiyorum.
Yeni nesil bebek ürünlerinden hiç anlamıyoruz, etrafımızda hiç bebek yok, annem benden sonra bebek görmemiş siz düşünün :))
geçen gün biberon konusunu sormuştum, şimdi yine bir şey danışmaya geldim,

bebekle ilgili 3 aşağı 5 yukarı hazırlıklar tamam, yani bazılarını aldım, diğerleri için de nerden ne alınacak belirledik. peki ya anne için ne alınıyor. göğüs kremi, göğüs pedi, emzirme sütyeni vs o kadar çok şey var ki, ben bunların ne olduğunu ve ne işe yaradığını bile bilmiyorum. çevremde de kimse olmadığı için danışamıyorum.

Selam hanımlar :)nasılsınız
Iyi canim sen nasilsin :)
Haklisin canim daha az gorusmek istiyorum bundan sonra ama malesef olmuyo

MutluBulut_ Can'ım sana yazmıştım ağrayay cevap gibi olmuş bugün böyle çoğu şeyi karıştırdım halsizlikten
Ben anladim canim pehh millete ne iste istedigim zaman cikarim :/doktordan da iyi bilirler zaten. Demek seninde karistilar ya birde ilk emzirirken gogsum yara oldu demeyen annede duymadim be bileyim :/ knediside oldugi icin aldi dogumdan sonra

Krem yara icin canim bebek emerken yara oluyormus, gogus pedide sut sizintilarina karsi tisorte degil pede geciyor. Pijama alirain sonra hasta pedi falanda var :/

otizm genetik evet ama otizmle zor ayırt edilen sosyalleşememe gibi rahatsızlıklar sonradan oluşabiliyor.
Şahit oldum böyle bir vakaya.

Canım benim yaaa iyice bozmuş sinirlerini gıcık oldum ben bile ķızlaarra katiliyorum bu konuda umursama bile herkes durumuna göre hareket eder kime ne yanı

sen kendine göre ihtiyaclarını alıyorsun.Bir başkasına göre fuzili olsa ne yazar.
annelik özel bir duygu isterse 30. bebek olsun.Heveslendiği gereksizde olsa ne yazar seni hamilelikte alırken mutlu ettimi ok.
Birde sağlıkla ilgili ürünler bunyeden bunyeye değişir.Senin ihtiyacın yoktur ama bende sorundur .Bu kadar basit.
Bazı insanlarda bir kompleks oluyor ve bunu sürekli özellikle çekemediği kişiye küçümseyerek dile getiryor.
İçin rahat olsun.Oooo daha neler olacak.Doğum yapacaksın arkandan hastanesi kötüydü beğenmedim,yok ikramlıkları yok geceliği .... salla gitsin. Banada neler diyorlar umrumda değil bir mendil alsam keyfini yaşıyorum

Selam kızlar kontrolumuz vardı bugün çıkınca da biraz dolandık geldik yemek falan derken anca geldim :))
Bebişim 1380 gram 36 cm olmuş maşallah kuzuma temmuzda gitmemistim buyumus aynı babasına benziyo kafası aşağıdaydi doktor iyi bi sıkıntı görünmüyo dedi tek sıkıntım akıntım vardı önce beyazdı sımdı sarıya döndü deyince fitil verdi tahlil falan da yapmadı 2 kutu verdi hem de bu arada kan uyusmazlığı iğne mi de oldum hafta içi de şeker yüklemesine gitcem inş.

Canım benim yaaa iyice bozmuş sinirlerini gıcık oldum ben bile ķızlaarra katiliyorum bu konuda umursama bile herkes durumuna göre hareket eder kime ne yanı
Dimi ama :)gercekten bozdu size yazdimda rahatladim

Yani dimi birde herkesin marka degissede kullandigi bir urun. Ee bende indirimdeyken almak istedim kullanmam gerekmezse zaten daha bir guzel olur kim yara olsun ister :) Hani insan dile getirmez sen istemezsen alma ama durup dururkende kalp kirmak niye onu anlamiyorum :) sormus olsam nasil yapmisim diye neyse. Ay hastanemi simdiden begenmiyo doktorumu yani kendi doktoru cok iyiymis benimki kotuymus :-} dimi ne kadar mutlu oluyor insan :)evladimiz icin bu surecte yavas yavas birseyler yapiyoruz :)

Canim benimde sari dedigimde vermisti daha once idrar tahlili falan yapmadan. Simdi yine arada geliyor :/ cok cok acik sari :/
Masallah yavrusuna yaa yuzunude net gordunu yani darisi basimiza :))

Canim benimde sari dedigimde vermisti daha once idrar tahlili falan yapmadan. Simdi yine arada geliyor :/ cok cok acik sari :/
Masallah yavrusuna yaa yuzunude net gordunu yani darisi basimiza :))
Gördüm canım yani secilebiliyodu en azından yerim ben onu yaa darısı size gercekten doktora girmeden konuşuyorum kızımla seni görmeye geldik yüzünü aç diyorum dinlemiş kızım :))

Gördüm canım yani secilebiliyodu en azından yerim ben onu yaa darısı size gercekten doktora girmeden konuşuyorum kızımla seni görmeye geldik yüzünü aç diyorum dinlemiş kızım :))
Amin canim insallah ya :)) dur bende konusayim acsin minigim yuzunu

Valla canım senin arkadaş duysun, hatta biraz daha yüksek sesle söylim iyice algılasın. Herkesin durumı bir değil, maddiyat bir değil, sen saatlerce gezer alışveriş yaparsın, benim hamileliğim zor geçer kapı dışarı çıkamam. Herkes planını programını bütçesini ona göre ayarlar, kime ne yani. Ayrıca ben göğüs olayından çok çektiğim için, doktoruma ne kadar göğüs kremi varsa yazdırıp, eczaneden hepsini toplayıp, hastane çantama sadece krem bile koyabilirim. Hadi bi gülsün bunada, göreyim :))

Evet ıste fıkır sormayınca kımsenın laf demeyede hakkı yok. Yanı o boyle derken ben hıc bısey demıyorum sacma buldgum seye bıle masallah gule gule kullan dıyıp gecıyorum bana hıtap etmıyor dıye ne dıyeyım sonrada kendımı ezık hıssedıyorum ınsallah bu sefer ılk kadar cok yara olmaz sımdı daha cok onlemde alacaksın ınsallah . Ya gercekten hanı kendısı o kadar gereksız seylere para dokuyor kı gorsen bu kadın mı laf edıyo dersın o en kalıtelısını, en ıyısını bılır

Bi söz varya hani boş teneke ses çıkarırmı ne derler, zaten herşeyde böyledir. Konu ne olursa olsun, en boş, en gereksiz, en konudan bir haber kişinin sesi herzaman daha çok çıkar. Kendi gider bi parçaya bir ton para verir, gelir senin aldığın ufacık şeye laf eder. Böylelerini dikkate almicaksın canım, sırf laf olsun diye laf söyleyene hıııı hııı deyip geçeceksin.
Kapat gözlerini, miniğini düşün boşverrr. Sen aldığın beşikte, minik kuzunu huzurla uyuttuğun günleri düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…