- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Haklısın canım ıyıkı yazmısım sayenızde rahatladım yoksa kafamda kuracaktım daha cok :)oyy o gunler hayırlısıyla bır gelse ınsallah :) hem az zamanımız kaldı gıbı hemde daha cok varmıs gıbı :)Bi söz varya hani boş teneke ses çıkarırmı ne derler, zaten herşeyde böyledir. Konu ne olursa olsun, en boş, en gereksiz, en konudan bir haber kişinin sesi herzaman daha çok çıkar. Kendi gider bi parçaya bir ton para verir, gelir senin aldığın ufacık şeye laf eder. Böylelerini dikkate almicaksın canım, sırf laf olsun diye laf söyleyene hıııı hııı deyip geçeceksin.
Kapat gözlerini, miniğini düşün boşverrr. Sen aldığın beşikte, minik kuzunu huzurla uyuttuğun günleri düşün.
peh kıs ayında dogmusta kalın battanıye mı kullanmamısAy kızlar bosverin biz hiç bisey bilmiyoruz zaten herşeyi onlar bilir demi bende bi hevesle kışlık battaniye aldım bide ordugum battaniye resmini atmistim eşime o da gostermis teyzesinin kızına bunlar hiç kullanılmıyor demiş bende o kullanmadı diye bende mi kullanmiycam dedim geçtim
Haklısın canım ıyıkı yazmısım sayenızde rahatladım yoksa kafamda kuracaktım daha cok :)oyy o gunler hayırlısıyla bır gelse ınsallah :) hem az zamanımız kaldı gıbı hemde daha cok varmıs gıbı :)
Dimi ama :)gercekten bozdu size yazdimda rahatladim
Yani dimi birde herkesin marka degissede kullandigi bir urun. Ee bende indirimdeyken almak istedim kullanmam gerekmezse zaten daha bir guzel olur kim yara olsun ister :) Hani insan dile getirmez sen istemezsen alma ama durup dururkende kalp kirmak niye onu anlamiyorum :) sormus olsam nasil yapmisim diye neyse. Ay hastanemi simdiden begenmiyo doktorumu yanikendi doktoru cok iyiymis benimki kotuymus :-} dimi ne kadar mutlu oluyor insan :)evladimiz icin bu surecte yavas yavas birseyler yapiyoruz :)
Ay dimi birde son gunlerde bugunmu olacak yarin mi heyecanida olur mu.. Suanda banada hizla geciyo ama dedigim gibi ekim ayi zor gecer gibiCanım hani diyorlarya 9 ay 10 gün diye. 9 ay geçip gidiyorda, o son 10 gün insana 10 yıl gibi geliyor. Zaman azaldıkça, heyecan artıyor. Sanki günler yıl gibi olmaya başlıyor. Çok şükür benim evde bir cadı daha olduğu için, onunla koşuşturmaktan gün nasıl bitiyor anlamıyorum.
cnm ben geceler her saatbaşı tuvaletteyim, çoçuk büyüdüğü için baskı yapmış olamaz mı? benim yarın son randevum var sağlık ocağında, benim de iç çamaşırım terliyo yoksa su kaçağı mı var bilemedim valla.
Ya kizlar arkadas dogum yapmisti baska hamile arkadasla ona gittik. Oyle konusuyoduk yok besige ne acelen var deyip gulmeler, gogus kreminide mi alormis insan diye kahkaha atmalar :/ nasil sinirim bozuldu ve modum dustu anlatamam. Ben ona karsi hic oyle degilim yaptigi cogu sey abarti ve pahali geldigi halde guzelmis masallah diyip geciyorum gercekten sinirim bozuldu :/ bi arada boyle huylari vardi bana karsi nasil diyim yaptiklarimla alay edip kucumser gibi yoksa bana mi oylr geliyo bilmiyorum
Kızlar nasılsınız?
Eksikler tamamlanmaya başlanmış iyice, kıyafetler yerleşmiş maşAllah.
Birşey sorucam, tuvalete çıkma durumlarınız nasıl, ben sürekli tuvaletteyim, birde akıntım çok oluyor, rahatsız ediyor beni.
Bu hafta kontrole gidip tahlilmi yaptırsam diyorum, acaba enfeksiyon felanmı oluyor ki.
Ya kizlar arkadas dogum yapmisti baska hamile arkadasla ona gittik. Oyle konusuyoduk yok besige ne acelen var deyip gulmeler, gogus kreminide mi alormis insan diye kahkaha atmalar :/ nasil sinirim bozuldu ve modum dustu anlatamam. Ben ona karsi hic oyle degilim yaptigi cogu sey abarti ve pahali geldigi halde guzelmis masallah diyip geciyorum gercekten sinirim bozuldu :/ bi arada boyle huylari vardi bana karsi nasil diyim yaptiklarimla alay edip kucumser gibi yoksa bana mi oylr geliyo bilmiyorum
Bu ay gittiğimde göğüs kremids yazdırıcam, çatlak için kremimi ilk kızımda almıştım, büyük tüpteydi. Onu kullanmaya devam ettim. Şimdi bide doğum sonrası için göğüs kremi yazdırayım diyorum. Benim göğüsler çabuk yara oluyor, arasa sürerim, emzirirkende lazım olacak. Hastane çantamda hazır olmuş olur.
Selamlar herkese, arada bir görünüyorum, umarım muhabbetinizi bölüp rahatsızlık vermiyorum.
Yeni nesil bebek ürünlerinden hiç anlamıyoruz, etrafımızda hiç bebek yok, annem benden sonra bebek görmemiş siz düşünün :))
geçen gün biberon konusunu sormuştum, şimdi yine bir şey danışmaya geldim,
bebekle ilgili 3 aşağı 5 yukarı hazırlıklar tamam, yani bazılarını aldım, diğerleri için de nerden ne alınacak belirledik. peki ya anne için ne alınıyor. göğüs kremi, göğüs pedi, emzirme sütyeni vs o kadar çok şey var ki, ben bunların ne olduğunu ve ne işe yaradığını bile bilmiyorum. çevremde de kimse olmadığı için danışamıyorum.
Selam kızlar kontrolumuz vardı bugün çıkınca da biraz dolandık geldik yemek falan derken anca geldim :))
Bebişim 1380 gram 36 cm olmuş maşallah kuzuma temmuzda gitmemistim buyumus aynı babasına benziyokafası aşağıdaydi doktor iyi bi sıkıntı görünmüyo dedi tek sıkıntım akıntım vardı önce beyazdı sımdı sarıya döndü deyince fitil verdi tahlil falan da yapmadı 2 kutu verdi hem de bu arada kan uyusmazlığı iğne mi de oldum hafta içi de şeker yüklemesine gitcem inş.
Besik aldigimizi dun yolda esino gormustuk nerden geliyosunuz diyince esim soylemisti :/ eve girdim dakika bir gol bir hayirli olsun demek yok alay eder gibi konusmaya basladi :/ gogus kremide kendi anlatiyodu ped falan bende aldim dedim keske demeseydim yaniSöyleme bende başlarda hevesle anlatmak istiyordum, baktım insanlar senin yaşadığın mutlulugu yaşamıyorlar, o heyecan yok malesef sustum artık. Sorulsa dahi üstten üstten cevaplıyorum. Bi eşimle birde ablalarımla konuşuyorum, inan ablalarımla bile çok fazla değil. Ben kimseden yardım isteyecek yapıda biri değilim kolay kolay he istesem ailem seve seve yardımcı olur ama yapamıyorum oyüzdende kimseyi dinleyerek iş yapamam sende yapma.. Hem birazda bühçeyle alakalı bu işler biz erken başlayıp ay ay eksiklerini tamamlamaya çalıştık. Bunun sebebi ne peki tabiki bir anda alıp maddi sıkıntıya girmemek ee bunu kime anlatacaksın. Doğum masraflarımız var daha, bebeğimiz geldikten sonra +giderlerimiz olacak elbet..
Kafana takma sen modunuda düşürme boşver, çok bilio herkes.
Ay dimi birde son gunlerde bugunmu olacak yarin mi heyecanida olur mu.. Suanda banada hizla geciyo ama dedigim gibi ekim ayi zor gecer gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?