-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bu arada araba tam olarak buymuş

Yeni doğan için puseti var, sonrası içinse puset yatağı çıkıyor ve normal çocuk arabası oluyor.
Yalnız araba nasıl katlanıyor bulamadık o kadar inceledik ama yok

daisy5 canım bebeğinde o kadar küçük değil ya, vesvese düşürme içine. 2.800 doğan bebekler bile biliyorum gayet iyiler.
Eğer ki içim rahat etsin istiyorsan şunları ye her gün;
5-6 diş ceviz, 10-15 fındık tanesi, pekmez iç, her gün 1 muz, her gün mutlaka yoğurt, olmadı süt iç.
Bunların acayip faydası oluyor bebeğe

gule gule kullan canım. yenı dogan ıcın olan kısmı cıkınca katlanıyodur belkı oylede denemıssındır ama

Evet alabilirsin bu arada doktor normal dedi ama bana bebişim küçük gibi geldi 2 kilo olmuş 6 -7 haftada 3 kiloyu geçer inş
sağol canım hayırlısıyla bende normal istiyom bakalım ne dicek doktor?
bebişininde maşallahı var küçük değil.haftada 700-800 gr. alıyolar bildiğim kadarıyla o yüzden daha doğuma kadar 3kilo olurda geçer bile hem bu haftalardan sonra büyümelerinin yavaşlamaları normalmiş internette okumuştum sen sıkma canını bir şey olsa doktor söylerdi.

Son düzenleme:
Deneyim bu besinleri Can'ım normalde böyle değildim de annem dedi küçükmüş biraz diye ondan etkilendim sanırım

Evet Can'ım fazla düşünmemek lazım bişey buluyor insan kurdukça

Çok tatlı hayırlı olsun inşallah model

ABC-Design Turbo 6S Style-Street
diye geçiyor

http://www.kinderwagen-test.de/abc-design-turbo-4s-und-6s-klassiker-unter-den-kombikinderwagen/

Çok sağol canım
Bizde en sonunda youtube dan bulduk canım şükür olmadı ablama msj çekecektim, nasılsa aldıkları yerdeki satıcı göstermiştir diye

Deneyim bu besinleri Can'ım normalde böyle değildim de annem dedi küçükmüş biraz diye ondan etkilendim sanırım

Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri mutlaka bunları yiyorum canım. Bebeğe çok faydası var diyorlardı hep
Sadece şu 2-3 haftadır bu yeme konusunda düzenim bozuldu

Selen_Ay hayırlı olsun tatlım gule Güle kullanın çok güzelmiş rengi de çok tatlı más. Yaa eksikler bir bir bitiyor :))

Sağol canım
Hayırlısıyla bir bir eksiliyor
Bi de hayırlarla şu bebek bakım çantam geleydi : )
İçimde tek dert o şimdi

Günaydın kızlaar sıcaktan uyuyamadım gece yaaa ilk defa kış gelsin istiyorum galiba :))

Günaydın kızlar bende bugün kızıma elektrikli beşik aldım hem dümdüz yatıyor hem oturabiliyor salonda mutfakta memlekete gittiğimde kullancam inş arkadaşım önermişti aldım gitti rengi pembe
Güle gulw kullanın annesiii :)) cok kullanışlı duruyo

Günaydın kızlaar sıcaktan uyuyamadım gece yaaa ilk defa kış gelsin istiyorum galiba :))

Kışta gelmesin yaaaa : )
Ne yazı seviyorum ne kışı beeeen
İlkbahar olsun ya da sonbahar : )

Günaydın kızlar bende bugün kızıma elektrikli beşik aldım hem dümdüz yatıyor hem oturabiliyor salonda mutfakta memlekete gittiğimde kullancam inş arkadaşım önermişti aldım gitti rengi pembe

Güle güle kullansın kızın annesi

selam güzel anneler,size bir şey soracam bu hastahenede bebek ikramlıkları için malzemeleri nerden bakıyorsunuz var mı bildiğiniz bir site,daha doğrusu ikramlıkları koyma malzemeleri satan yerler. Ya da siz nasıl yapacaksınız akıl verin

Annem eskiden agustosun 15 yaz 15 i kis derdi tutardi ama artik degisti :/ bne yinede hevesle 15 den sonrayi bekliyorum
ayy kayınvalidemde öyle diyip duruyo ama benim hiç umudum yok daha yaz geç geldi zaten

canım güle güle kullan bizde ana kucağı gibi birşey almayı düşünüyoruz bakalım daha bulamadık

eminönü mısır çarşısının kapısının baktığı mehmet efendi kahvecisinin olduğu sokakta ikram kağıt,plastik,çelik standtlar,sepetler,plastik kadeh bardaklar vs var çeşit çeşit.
Ne ikram edeceğine bağlı değişir,şekil şema :)

Kullan atlık malzeme daha iyi bence,hastane çıkışı hepsini at bebeği,çantanı al çık ,benim düşüncem,tercihim tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…