gule gule kullan canım. yenı dogan ıcın olan kısmı cıkınca katlanıyodur belkı oylede denemıssındır amaBu arada araba tam olarak buymuş
Eki Görüntüle 1868771
Yeni doğan için puseti var, sonrası içinse puset yatağı çıkıyor ve normal çocuk arabası oluyor.
Yalnız araba nasıl katlanıyor bulamadıko kadar inceledik ama yok
daisy5 canım bebeğinde o kadar küçük değil ya, vesvese düşürme içine. 2.800 doğan bebekler bile biliyorum gayet iyiler.
Eğer ki içim rahat etsin istiyorsan şunları ye her gün;
5-6 diş ceviz, 10-15 fındık tanesi, pekmez iç, her gün 1 muz, her gün mutlaka yoğurt, olmadı süt iç.
Bunların acayip faydası oluyor bebeğe
sağol canım hayırlısıyla bende normal istiyom bakalım ne dicek doktor?Evet alabilirsinbu arada doktor normal dedi ama bana bebişim küçük gibi geldi 2 kilo olmuş 6 -7 haftada 3 kiloyu geçer inş
Bu arada araba tam olarak buymuş
Eki Görüntüle 1868771
Yeni doğan için puseti var, sonrası içinse puset yatağı çıkıyor ve normal çocuk arabası oluyor.
Deneyim bu besinleri Can'ım normalde böyle değildim de annem dedi küçükmüş biraz diye ondan etkilendim sanırımBu arada araba tam olarak buymuş
Eki Görüntüle 1868771
daisy5 canım bebeğinde o kadar küçük değil ya, vesvese düşürme içine. 2.800 doğan bebekler bile biliyorum gayet iyiler.
Eğer ki içim rahat etsin istiyorsan şunları ye her gün;
5-6 diş ceviz, 10-15 fındık tanesi, pekmez iç, her gün 1 muz, her gün mutlaka yoğurt, olmadı süt iç.
Bunların acayip faydası oluyor bebeğe
Evet Can'ım fazla düşünmemek lazım bişey buluyor insan kurdukçasağol canım hayırlısıyla bende normal istiyom bakalım ne dicek doktor?
bebişininde maşallahı var küçük değil.haftada 700-800 gr. alıyolar bildiğim kadarıyla o yüzden daha doğuma kadar 3kilo olurda geçer bilehem bu haftalardan sonra büyümelerinin yavaşlamaları normalmiş internette okumuştum sen sıkma canını bir şey olsa doktor söylerdi.
Çok tatlı hayırlı olsun inşallah model
ABC-Design Turbo 6S Style-Street
diye geçiyor
http://www.kinderwagen-test.de/abc-design-turbo-4s-und-6s-klassiker-unter-den-kombikinderwagen/
Deneyim bu besinleri Can'ım normalde böyle değildim de annem dedi küçükmüş biraz diye ondan etkilendim sanırım
Selen_Ay hayırlı olsun tatlım gule Güle kullanın çok güzelmiş rengi de çok tatlı más. Yaa eksikler bir bir bitiyor :))
Gunaydin canim buralar ayniGünaydın annişler
Bugün sanırım biraz daha serin olacak, noolur olsuun, temizliği dün bıraktık bugün yapmamız lazııım
Annem eskiden agustosun 15 yaz 15 i kis derdi tutardi ama artik degisti :/ bne yinede hevesle 15 den sonrayi bekliyorum
Gunaydin canim buralar ayni
Güle gulw kullanın annesiii :)) cok kullanışlı duruyoGünaydın kızlar bende bugün kızıma elektrikli beşik aldım hem dümdüz yatıyor hem oturabiliyor salonda mutfakta memlekete gittiğimde kullancam inş arkadaşım önermişti aldım gittirengi pembe
Günaydın kızlaar sıcaktan uyuyamadım gece yaaa ilk defa kış gelsin istiyorum galiba :))
Günaydın kızlar bende bugün kızıma elektrikli beşik aldım hem dümdüz yatıyor hem oturabiliyor salonda mutfakta memlekete gittiğimde kullancam inş arkadaşım önermişti aldım gittirengi pembe
ayy kayınvalidemde öyle diyip duruyo ama benim hiç umudum yok daha yaz geç geldi zatenAnnem eskiden agustosun 15 yaz 15 i kis derdi tutardi ama artik degisti :/ bne yinede hevesle 15 den sonrayi bekliyorum
canım güle güle kullan bizde ana kucağı gibi birşey almayı düşünüyoruz bakalım daha bulamadıkGünaydın kızlar bende bugün kızıma elektrikli beşik aldım hem dümdüz yatıyor hem oturabiliyor salonda mutfakta memlekete gittiğimde kullancam inş arkadaşım önermişti aldım gittirengi pembe
selam güzel anneler,size bir şey soracam bu hastahenede bebek ikramlıkları için malzemeleri nerden bakıyorsunuz var mı bildiğiniz bir site,daha doğrusu ikramlıkları koyma malzemeleri satan yerler. Ya da siz nasıl yapacaksınız akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?