-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Yemiyormusun yoksa bunyen hep boylemiydi ? Ben normal sekilde yedigim halde aliyorumda aliyorum :/ iki turlude kotu
Ya aslında çok abartılı yemiyorm ama bünyem pek öyle kilo alır cinsten değil ama oğluma 45 kiloyla hamile kaldım 61 kiloya doğuma gittim kızıma ise 56 kiloya hamile kaldım ve suan 30. Haftamdayim 60 kiloyum: (

İnşallah canım dediğin gibi olur belkide şu son 8 haftada alırım da bebeğim ilgili bi sorun olmaz gerçi bebeğim haftasında uyumlu dedi Dr ama annenin kilo almasını önemli olduğunu bilmiyodum: (

10 haftada 4 kiloyu tamamlarsin ama yani sen almasanda bebek alacak

Teşekkür ederim canım bebeğim haftasına göre uyumlu suan 30. Haftamdayim ve 1600grm Dr iyi dedi benim bünyem çocuk olana kadar en fazla 45 kiloya kadar çıkıyodum ama ilk gebeligimde yaklaşık 16 kilo aldım doğumdan sonra 49 kiloya kadar düştüm emzirdigim sürede ama oğlumu emzirmeyi bıraktıktan sonra 56 kiloya çıktım ve nekadar yersem yiyim bu kilonun üstüne hıc çıkmadı sanırım bünyem okadar kilo almaya musait değil inşallah bebeğim de bi sorun olmaz.

Kızlar merhaba, nasılsınız? yine döktürmüşsünüz, ben de az kilo alanlardanım. Bugün yeni doktora gittik, doğum yapacağım doktoru sonunda netleşdirdim. Bu arada bebek iyi, 1650 grm, 44 sm. Sanırım az kilolu çocuk olacak normal doğuma şimdilik engel yok dedi, 15 gün sonra randevu, ntsye gireceğim inşallah. Doğum da inşallah 12 ekim, 10 gün önce 10 gün sonra. Bir de bazi gimnastık hareketleri yapmam için kağıt verdi. Ekliyorum, belki size de yardımı olur

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 50
canım sıkma canını zaten son 3 ayda alınıyo kilo.sende bebişinde alırsınız merak etme
aynen canım sıcaklar geçsin ama kış gelmesin hiç sevmiyorum kışı.
bu arada dediğin kişi galiba şeyda coşkun'du bende öyle bişiler hatırlıyorum

MutluBulut_ ben de mutfaktaydım off pistim yahu bildiğin su akiyo sırtımdan şu an :))
balammm ben de çok kilo almaya musait bi hale geldimmm :)) bebeğin gelişimi normal dediyse korkma Allaha emanet kuzucuklarımız

Öyle canım hayırlısı olur inşallah Bebeğimi bi sağ salim saglikla alsam kucağıma rahatliycam inşallah.

Aşşağı yukarı hepimizin bebişi bu kiloda canım
Onda çok şükür bir sıkıntı yok.
Sen de daha doğuma kadar alırsın merak etme

Maşallah canım bebişine
Olsun az kilolu olsun canı içinde olsun o yeter

Hareketler için sağol yapalım biz de yavaştan

balammm

Bende dün gittim, 57,5 la başlamıştım, 59 olmuşum. Bebeğin gelişimi iyi ama senin kilo alman lazım dedi. Yoksa kemiklerin zayıf kalacak, doğum sonrası çok güçsüz düşeceksin dedi. Hem sıcaklar, hem evde bir çocuk daha, koşturmaktanmı böyle oluyoruz acaba.

Kızlar Selamm
Dün gittim miniğimi gördüm, herşey yolunda dedi çok şükür. Daha dönmemiş, ayakları tam idrar kesesinin üstündeymiş, sürekli orayı tekmeliyor dedi. Kaç gündür rahatsızlığımın sebebi buymuş, gayet normal dedi doktorum.

Sizin bebişler döndümü, hangi pozisyondalar şuan ???

Evet canım gelişimi normal bebeğimin belkide fazla kafaya takmamaliyim seninde dediğin gibi Allah a emanet meleklerimiz

Bilmiyorum canım bende seninle aynı dertteyim benimde evde oğlumun isteklerine yetismekten dışarda peşinde kosturmaktanmi acaba kilo alamıyorum belkide artık şu son aylarimizi kedimize ayirmaliyiz ama çocuk bu dinlerimi eğer kilo alcak bi yöntem bulursan banada haber ver olurmu: )

Aslında şu sıra gece uykum hiç olmadığı için geç saatlere kadar oturup sürekli bişeyler yiyorum, ağzım boş durmuyo, ama kilomda bi değişiklik yok.

Aslında şu sıra gece uykum hiç olmadığı için geç saatlere kadar oturup sürekli bişeyler yiyorum, ağzım boş durmuyo, ama kilomda bi değişiklik yok.
Allah Allah niye böyle oluyo acaba aşırı sıcaktan sürekli koşturmaktanmı acaba belkide yediğimiz böyle yakiyoruzdur ama bizim için iyi degilse biraz daha cok yiyip yiyip yatmamiz lazım ki kilo alabilelim insanlar hamilelikte kilo almıyim diye ugrasir bizim ise derdimiz kilo almak ne acayip

yengec4 canım adını hatırlayamadım da Bi ünlüydü.
Güzelce övünüyorlardı o durumla. Bizim başımıza gelince biz hemen panik oluyoruz ama bu Nasıl iş anlamadım

Ben de yarın görebilcem miniğimi canım. Bakalım hangi pozisyonda.
Bizim hocaya en son 4 hafta önce gitmiştik daha yan yatıyordu. Sonrasında çok doktora gittim ama devlet hastanesinde 2. Bir ekran olmayınca hiç bişey göremedim haliyle

Daha zamanımız var nasılsa, ters duruyorsa bile düzelir inş. doğum zamanına

Doktorumda öyle dedi, bütün hastalarıma kilonuza dikkat edin diyorum dedi, sanada kilo al diyorum dedi. Bi dahaki randevuya 1 kilo alıp gitmem gerekiyormuş. Dünden beri paso yiyorumm :))

8. Ayda artık dönmüş olmalı diye biliyorum. Son ay yeri daraldığı için genelde pozisyonları sabit kalıyor. Değişme olmuyor. Yarın bi sorarmısın canım, ne zamana kadar dönmeliymiş acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…