canım güle güle kullan bizde ana kucağı gibi birşey almayı düşünüyoruz bakalım daha bulamadık
bakayım bende bi canım anlattıklarından güzele benziyoben e- bebek e gittim.Orada ki seçeneklere baktım.
Baby&plus 6 in 1 beğendim.
Müzik ,otomatik sallanması yok.
ama diğerler modelleri çok kısa süre kullanabiliyorsun,bir kaç ay .
bu ilk aylar hem beşik oluyor,hem oturma mama yedirme anakucağı oluyor,taşıma kapasitesi diğerlerinden yüksek.
Misafir geldiğinde,mevlütlerde salonda uyanıkken yanında durur,bebeği kucağa almaz ordan severler.Büyüdüğünde iş yaptığında yemek vs, salonda onun içinde oturur, oyuncakları ile oynar,yemeğini yedirirsin.
Satış temsilcisinde en mantıklısı bu,tavsiye ederim dedi,yorumlarda gayet iyi.
Iyiki kardrsin var canim doguma kadar kalacak miKızlar sanırım hava burda da aynı sıcak olacak gibi. Hafiften ter basmaya başladı bile
Ama temizliğe mecburuz bugün yapamazsak daha olmaz.
Çünkü yarın doktor randevumuz var ordan gelince de iş yapılmaz. Bir sonraki gün malum...
Haydi bi gayret diyim de kalkayım ben : )
Bendee :) kis olmasada sonbaharGünaydın kızlaar sıcaktan uyuyamadım gece yaaa ilk defa kış gelsin istiyorum galiba :))
Malesef mevsimler birbirine girdi artik :)ayy kayınvalidemde öyle diyip duruyo ama benim hiç umudum yok daha yaz geç geldi zaten
canım güle güle kullan bizde ana kucağı gibi birşey almayı düşünüyoruz bakalım daha bulamadık
32 dolunca başlıyorlarmış Can'ım kontrolde 2 haftaya düştü ayy heyecanlı
eminönü mısır çarşısının kapısının baktığı mehmet efendi kahvecisinin olduğu sokakta ikram kağıt,plastik,çelik standtlar,sepetler,plastik kadeh bardaklar vs var çeşit çeşit.
Ne ikram edeceğine bağlı değişir,şekil şema :)
Kullan atlık malzeme daha iyi bence,hastane çıkışı hepsini at bebeği,çantanı al çık ,benim düşüncem,tercihim tabii :)
ben e- bebek e gittim.Orada ki seçeneklere baktım.
Baby&plus 6 in 1 beğendim.
Müzik ,otomatik sallanması yok.
ama diğerler modelleri çok kısa süre kullanabiliyorsun,bir kaç ay .
bu ilk aylar hem beşik oluyor,hem oturma mama yedirme anakucağı oluyor,taşıma kapasitesi diğerlerinden yüksek.
Misafir geldiğinde,mevlütlerde salonda uyanıkken yanında durur,bebeği kucağa almaz ordan severler.Büyüdüğünde iş yaptığında yemek vs, salonda onun içinde oturur, oyuncakları ile oynar,yemeğini yedirirsin.
Satış temsilcisinde en mantıklısı bu,tavsiye ederim dedi,yorumlarda gayet iyi.
Iyiki kardrsin var canim doguma kadar kalacak mi
Bendee :) kis olmasada sonbahar
Malesef mevsimler birbirine girdi artik :)
Anladim canim dedigin gibi bu kadar yardimi bile yeter :)Ben de alsam mı acaba diye aklımda soru işaretleri oluyor
Alacaksam olsam bile muhtemelen doğumdan sonra olur gibi...
Yok canım doğuma kadar kalamaz ki, okulu var
Ama şimdi bile iyiki var. Sağolsun elim kolum
Kurban bayramında geri götürücez nasipse
evet geçsin artık sıcaklar hayatımda ilk kez kışı özledim ödem de yapıyor sanırım sıcak elim ayağım şişiyorSelen_Ay MutluBulut_ ben de normalde baharı severim ama bu yaz o kadar çok yanıyor ki ayaklarim uyutmuyor geçsin bi an once bu sıcaklar yaaa
Evet ya yapıyor benimde eller şişiyor ayaklarımda ara ara geçsin bi an once zaman ekim gelsin mesela hatta ekimin sonu gelsinevet geçsin artık sıcaklar hayatımda ilk kez kışı özledim ödem de yapıyor sanırım sıcak elim ayağım şişiyor
Az bisey mutfakta is yaptim ve suan resmen ustum basim su oldu.. Hayatimda huc terledigimi bilmezdim benSelen_Ay MutluBulut_ ben de normalde baharı severim ama bu yaz o kadar çok yanıyor ki ayaklarim uyutmuyor geçsin bi an once bu sıcaklar yaaa
Evet canım daha da heyecanlandırayımmıYa bende yazını okuyunca heyecan bastı, sona yaklaşyoruz yavaş yavaş
Yemiyormusun yoksa bunyen hep boylemiydi ? Ben normal sekilde yedigim halde aliyorumda aliyorum :/ iki turlude kotuSlm kızlar dün Dr gittim kontrole tartiya çıktığımda hiç kilo almadığını gördüm şu zamana kadar aldığım kilo 4 kilo Dr ma bu durum bebeği etkilermi dedim oda 9 aylık sürede en az 8 kilo almanın gerekli olduğunu eger daha az kilo alırsam doğum sonrası bebekte sarılık olma ihtimalinin ve enfeksiyon kapama oranının biraz daha yüksek olduğunu söyledi acaba aranızda benim gibi fazla kilo almayan varmı yada bu konuyla ilgili bi şeyler bileniniz inanılmaz moralim bozuldu gerçi daha doğuma 8 hafta var belki bu sürede Kilo alirim
diyecem ama şimdiye kadar hiç almamış olmak beni korkutuyor ve sanırım tartıda gördüğüm 4 kiloda bebek ve plesanta falan olsa gerek.
Evet canım daha da heyecanlandırayımmıhastane çantamızı hazırlarken bu tül keselerin içine ayrı ayrı çamaşırları koyabiliriz biryerde görmüştüm şık duruyor büyüklü küçüklü ebatları var havlu kesesi diye geçiyor
Slm kızlar dün Dr gittim kontrole tartiya çıktığımda hiç kilo almadığını gördüm şu zamana kadar aldığım kilo 4 kilo Dr ma bu durum bebeği etkilermi dedim oda 9 aylık sürede en az 8 kilo almanın gerekli olduğunu eger daha az kilo alırsam doğum sonrası bebekte sarılık olma ihtimalinin ve enfeksiyon kapama oranının biraz daha yüksek olduğunu söyledi acaba aranızda benim gibi fazla kilo almayan varmı yada bu konuyla ilgili bi şeyler bileniniz inanılmaz moralim bozuldu gerçi daha doğuma 8 hafta var belki bu sürede Kilo alirim
diyecem ama şimdiye kadar hiç almamış olmak beni korkutuyor ve sanırım tartıda gördüğüm 4 kiloda bebek ve plesanta falan olsa gerek.
ay bencede doğru söylüyorsun :) çok sağol eylülde bakayım oralara serinlesin havalar,ben loğusa şerbeti isimli çikolata veya başka bişey kurabiye yaparım yeterli olur herhalde
evet geçsin artık sıcaklar hayatımda ilk kez kışı özledim ödem de yapıyor sanırım sıcak elim ayağım şişiyor
Evet canım daha da heyecanlandırayımmıhastane çantamızı hazırlarken bu tül keselerin içine ayrı ayrı çamaşırları koyabiliriz biryerde görmüştüm şık duruyor büyüklü küçüklü ebatları var havlu kesesi diye geçiyor
Slm kızlar dün Dr gittim kontrole tartiya çıktığımda hiç kilo almadığını gördüm şu zamana kadar aldığım kilo 4 kilo Dr ma bu durum bebeği etkilermi dedim oda 9 aylık sürede en az 8 kilo almanın gerekli olduğunu eger daha az kilo alırsam doğum sonrası bebekte sarılık olma ihtimalinin ve enfeksiyon kapama oranının biraz daha yüksek olduğunu söyledi acaba aranızda benim gibi fazla kilo almayan varmı yada bu konuyla ilgili bi şeyler bileniniz inanılmaz moralim bozuldu gerçi daha doğuma 8 hafta var belki bu sürede Kilo alirim
Şişlik bende de inanılmaz fazla oluyor sıcaklardan 2 num. büyüdü ayaklarım
Balon gb oluyor havalanacağım die korkuyorum
Parmaklarımda şiş, doktor normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?