-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bu arada merhaba kızlar, ben bildiğin baya hasta oldum. Bugün izn aldım işe gitmedim. ateş yok, sadece burun tıkanması ve hafif baş ağrısı var.. vitaminlerle falan idare etmeye çalışıyorum

Canım geçmiş olsun, hamilelik takvimlerine baktığımda çoğunda bu haftalarda burun tıkanıklığı, burun kanamaları olabilir yazıyor. Bende de var 1 haftadır.

Hastanedeyim kızlar. Evde otururken bir anda tuvaletimi yapmışım gibi kan boşaldı, apar topar atladım geldim hastaneye. Bebek iyi şükür ama kanamam var, yatış yaptılar. Dualarınıza ihtiyacım var

Hastanedeyim kızlar. Evde otururken bir anda tuvaletimi yapmışım gibi kan boşaldı, apar topar atladım geldim hastaneye. Bebek iyi şükür ama kanamam var, yatış yaptılar. Dualarınıza ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun Can'ım içini ferah tut inşallah en yakın Zaman'da kanaman durur dualarım seninle rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun

Bu arada merhaba kızlar, ben bildiğin baya hasta oldum. Bugün izn aldım işe gitmedim. ateş yok, sadece burun tıkanması ve hafif baş ağrısı var.. vitaminlerle falan idare etmeye çalışıyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

gecmiş olsun canım bende 3 kere kanama gecirdim. her seferinde bebeğim gitti diye gittim muayenehaneye ama cok sükür benimleydi. atlattık o günleri cok şükür şimdi bir sorun yok.

hayırlısıyla sizde iyi olursunuz inşallah.beni yatırmadılar ilaç ve iğne verdiler geçti. seninki de gececek. sen kendine stres yapmamaya calış iyi düşün iyi olsun. konuş bebeğinle duyar seni eminim.

iyi haberlerini bekliyorum

Geçmiş olsun çok üzüldüm ve şaşırdım ağır birşey mi kaldırmıştın Nasıl oldu doktorlar ne diyor birazdan akşam namazını kılacam duam seninle güzel haberler ver bize hayırlısıyla

Geçmiş olsun canım. Neyseki bebişimiz iyimiş. Doktor en azından tedbir alıyor ne güzel ilgili.

En kısa zaman da şifa bulup çıkarsınız inş.

tugder solmez daisy5 E esem-16
Selen_Ay

Evde yemek felan yaptım sonra kızımı uyuttum, uzandım tv izliyodum bi anda kan boşaldı, hastaneye kadar devam etti sürekli. Doktor rahimde kanama görünmüyo bebekte iyi ama eşi aşağıda görünüyo ondan kaynaklı olabilir dedi. Yatınca bişey yok ama hareket edince kanama devam ediyor. Yatış verdi, düşük iğnesi yapıldı, serum takıldı. Yarına kadar burdayım, yarın kanamanın durumuna göre çıkıp çıkmayacağım belli olacak. Ultrasona girene kadar korka korka geldim. Ama ultrasonda kızımın hareket ettiğini görünce kendime geldim biraz. Az kan gelse bu kadar korkmazdım ama bir anda boşalınca çok korktum. Dua edin kızlar, inşAllah devam etmez.

Çok şükür içim bir tuhaf oldu herkes için dua ettim hayırlısıyla yavrumuzu Kucaklarımıza alalım inşallah yarına çıkarsın bir daha da böyle bir stresi yaşamazsın kötüyü çağırmamak lazım iyi olacak demek lazım bak bir hafta önce 4,5 aylıkken birşey olursa diyip diyip durdun iyi düşün çıkınca da hastaneden hemen bir sadaka ver dikkat et kendine öpüyorum Kocaman seni de bebişi de Allah'a emanet olun

Ay canım gecmiş olsun iyi düşün iyi olsun dualarımız senle canım kalma ayakka yat dinlen :)

Kızlar sizce nasıl bi araba? B BirAnneBirEvlat ve foolfancy siz ne düşünüyorsunuz?
Arabanızın bağajı büyükse,oturduğun yer asansörlü yada 1.katsa kullanışlı olur canım ama eğer öyle değilse çok ağır ve hantal kaçabiliyor bende çok beğeniyorum ama maalesef sırf.bu sebeplerden dolayı alamıyorum

Gece iyiydim, akşam iğne yapmışlardı onu etkisiyle sanırım sabaha kadar kanamam olmadı hiç. Ama sabah tekrar başladı. Doktor daha gelmedi bakalım ne dicek gelince. Beklemedeyim

canım çok geçmiş olsun Allah'ım seni ve bebeğini korusun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla

Merhaba hanımlar. Cocuklarimla tatil planı yapmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :) topigimin adi:
Çocuklarla tatil önerisi ama...

Günaydın annişler

Sabah sabah uyanır uyanmaz aklıma hemen B BirAnneBirEvlat geldi nasıl oldu acaba diye. Sabaha kadar bişeyi yokmuş ama işte... Canım elbet dua ediyorum. Bebeğinde sende umarım iyi olursunuz. En azından şu an hastanedesin. Panik yapmanı anlayabilirim canım, eğer ki benim başıma gelse kesin kafayı yerdim, sonuçta benim için risk sizlerden bir tık daha fazla ama herkeste panik aynı panik.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Peki kızın kimde şimdi, bi de küçük evladın var senin

B BirAnneBirEvlat Canım ben yeni okudum.. Çok üzüldüm şaşırdım okuyunca neden oldu acaba ( Çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun.. İnşallah geçer ve bugün evine dönersin.. Senle yakındık yanılmıyorsam ihtiyacın olan birşey olursa söyle yardımcı olurum.
Dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…