- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Bu arada merhaba kızlar, ben bildiğin baya hasta oldum. Bugün izn aldım işe gitmedim. ateş yok, sadece burun tıkanması ve hafif baş ağrısı var.. vitaminlerle falan idare etmeye çalışıyorum
Canim cok geçmiş olsun bişey yoktur inş dualarimiz seninleHastanedeyim kızlar. Evde otururken bir anda tuvaletimi yapmışım gibi kan boşaldı, apar topar atladım geldim hastaneye. Bebek iyi şükür ama kanamam var, yatış yaptılar. Dualarınıza ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun Can'ım içini ferah tut inşallah en yakın Zaman'da kanaman durur dualarım seninle rabbim bizi ve bebeklerimizi korusunHastanedeyim kızlar. Evde otururken bir anda tuvaletimi yapmışım gibi kan boşaldı, apar topar atladım geldim hastaneye. Bebek iyi şükür ama kanamam var, yatış yaptılar. Dualarınıza ihtiyacım var
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineBu arada merhaba kızlar, ben bildiğin baya hasta oldum. Bugün izn aldım işe gitmedim. ateş yok, sadece burun tıkanması ve hafif baş ağrısı var.. vitaminlerle falan idare etmeye çalışıyorum
Iyim canım ya ev işi felan misafir geldi evet galiba hormonlar :) sen nasılsın canım :)Hayırdır Can'ım yoktur umarım birşey bende de oluyor yaa kafam duygularım karışık bi stres hormonlardan
Hastanedeyim kızlar. Evde otururken bir anda tuvaletimi yapmışım gibi kan boşaldı, apar topar atladım geldim hastaneye. Bebek iyi şükür ama kanamam var, yatış yaptılar. Dualarınıza ihtiyacım var
Geçmiş olsun çok üzüldüm ve şaşırdım ağır birşey mi kaldırmıştın Nasıl oldu doktorlar ne diyor birazdan akşam namazını kılacam duam seninle güzel haberler ver bize hayırlısıylaHastanedeyim kızlar. Evde otururken bir anda tuvaletimi yapmışım gibi kan boşaldı, apar topar atladım geldim hastaneye. Bebek iyi şükür ama kanamam var, yatış yaptılar. Dualarınıza ihtiyacım var
Hastanedeyim kızlar. Evde otururken bir anda tuvaletimi yapmışım gibi kan boşaldı, apar topar atladım geldim hastaneye. Bebek iyi şükür ama kanamam var, yatış yaptılar. Dualarınıza ihtiyacım var
Çok şükür içim bir tuhaf oldu herkes için dua ettim hayırlısıyla yavrumuzu Kucaklarımıza alalım inşallah yarına çıkarsın bir daha da böyle bir stresi yaşamazsın kötüyü çağırmamak lazım iyi olacak demek lazım bak bir hafta önce 4,5 aylıkken birşey olursa diyip diyip durdun iyi düşün çıkınca da hastaneden hemen bir sadaka ver dikkat et kendine öpüyorum Kocaman seni de bebişi de Allah'a emanet oluntugder solmez daisy5 E esem-16
Selen_Ay
Evde yemek felan yaptım sonra kızımı uyuttum, uzandım tv izliyodum bi anda kan boşaldı, hastaneye kadar devam etti sürekli. Doktor rahimde kanama görünmüyo bebekte iyi ama eşi aşağıda görünüyo ondan kaynaklı olabilir dedi. Yatınca bişey yok ama hareket edince kanama devam ediyor. Yatış verdi, düşük iğnesi yapıldı, serum takıldı. Yarına kadar burdayım, yarın kanamanın durumuna göre çıkıp çıkmayacağım belli olacak. Ultrasona girene kadar korka korka geldim. Ama ultrasonda kızımın hareket ettiğini görünce kendime geldim biraz. Az kan gelse bu kadar korkmazdım ama bir anda boşalınca çok korktum. Dua edin kızlar, inşAllah devam etmez.
Ay canım gecmiş olsun iyi düşün iyi olsun dualarımız senle canım kalma ayakka yat dinlen :)tugder solmez daisy5 E esem-16
Selen_Ay
Evde yemek felan yaptım sonra kızımı uyuttum, uzandım tv izliyodum bi anda kan boşaldı, hastaneye kadar devam etti sürekli. Doktor rahimde kanama görünmüyo bebekte iyi ama eşi aşağıda görünüyo ondan kaynaklı olabilir dedi. Yatınca bişey yok ama hareket edince kanama devam ediyor. Yatış verdi, düşük iğnesi yapıldı, serum takıldı. Yarına kadar burdayım, yarın kanamanın durumuna göre çıkıp çıkmayacağım belli olacak. Ultrasona girene kadar korka korka geldim. Ama ultrasonda kızımın hareket ettiğini görünce kendime geldim biraz. Az kan gelse bu kadar korkmazdım ama bir anda boşalınca çok korktum. Dua edin kızlar, inşAllah devam etmez.
Arabanızın bağajı büyükse,oturduğun yer asansörlü yada 1.katsa kullanışlı olur canım ama eğer öyle değilse çok ağır ve hantal kaçabiliyor
canım çok geçmiş olsun Allah'ım seni ve bebeğini korusun inşallahHastanedeyim kızlar. Evde otururken bir anda tuvaletimi yapmışım gibi kan boşaldı, apar topar atladım geldim hastaneye. Bebek iyi şükür ama kanamam var, yatış yaptılar. Dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?