ben tetonoz aşısını sorduğumda 18.hafta ve sonrasında toplamda 3 doz yapıyoruz demişti sağlık ocağındaki ebe
bende sağlık ocağında cuma günü olacağım aşımı tetenoz,ama kaç doz bilmiyorum şuan 16/2 deyim
Ben bu ayın 20sinde gitmem gerektiğini biliyorum bi tek :) hiç bişey sormamıştım. Gidip tarihi değiştiricem zaten halaa
Canımcım senin kalan gününe göre 15/2 olman lazım. 16/2 olsan 17. hafta yazması lazım doğum takviminde. Eğerki kontrollerinde erken çıkıyorsa bebişin bunu doktorlar pek umursamıyor yine yapılan bütün kontroller SATa göre ayarlanıyor.
ınsallah canım bende senınle aynı durumdayım haftasonu gıdıcez ınsallah :) bızımde cınsıyet bellı degılTeşekkür ederim kızlar yarın gidelim bakalım doktorum bahsetmezse ben sorarım heycan bastı bide beni 1 aydır gormeyince inş cinsiyetimizde kesinleşir :)
Kızlar Butikbebe.com duyan bilen var mı? Güvenilir midir acaba?
burdaki takivimimiz düzeltmedim canım ultrasona göre 16/2 sata göre 16/5 falan oluyor doktorum bebek gelişi ile ultrason orantılı diyor geç döllenme olmuştu benim ondan fark var
Teşekkür ederim kızlar yarın gidelim bakalım doktorum bahsetmezse ben sorarım heycan bastı bide beni 1 aydır gormeyince inş cinsiyetimizde kesinleşir :)
yok canım senle benim aramda 5gün falan fark var. ben pazartesi yaptırdımBenim doktor bir saat dedi ama bakalım kızlar sağlık ocağımı değiştirdim evime yakın olan yere kayıt yaptırdım iki gün sonra aşı vuracaklar erken olmuyor demi diğer sağlık ocağı 20 mayıs demişti
sende ağrı oldumu canım bende sadece kolda değil karnımda ağrıdı tetonozdan sonra çok ilginç:)yok canım senle benim aramda 5gün falan fark var. ben pazartesi yaptırdım
benim doktor ilk kendisi bakacağını söyledi. zaten geçen hafta gittiğimde her yerine baktı, kafatası mide bövrek falan, omurgası inceledi. inşallah 2 hafta sonraya randevu verdi, söyledi kendisi inceleyecek, lüzum görürse ayrıntılı uktrasyona gönderecek. ama yineden birinin numarasını verdi, içiniz rahat etmezse gidip kontrol ettirebilir siniz dedi.Günaydın anneler Nasılsıniz yarın kontrolüm var ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğimi doktora sorayım mi siz konustunuz mu doktorunuzla
canım ebe ağrı olabilir söyledi. çok ağrı olursa alkolla silmemi buz koymamı önerdi. şiddetli ağrı olursa minoset içmemi önerdi. ama şükür şimdilik hiç ağrı yok bendesende ağrı oldumu canım bende sadece kolda değil karnımda ağrıdı tetonozdan sonra çok ilginç:)
eşim internette buldu, yorumlar da çok iyiymiş. Pembesi de varmıiş. belki de alırız, beğenmeszek iade ederiz...Araba çok güzelmiş fiyatına da iyi ama ben markayı bilmiyorum özelliklerde bak ben e Bebek gittiğimde joie markanın bostan modelini gösterdi o kadar hafif ve tek el kapatabiliyorsun ama ben de travel sistem düşünüyorum
hoş geldin cnmSayfa değişmiş :)
Bu arada merhaba kızlar, ben bildiğin baya hasta oldum. Bugün izn aldım işe gitmedim. ateş yok, sadece burun tıkanması ve hafif baş ağrısı var.. vitaminlerle falan idare etmeye çalışıyorum
Tesekkurler canimEvet liste olusturdukta hatirlamaya calismistik canim seni etiketledim bende hatirlayip gor gel die
Yok çok şükür hiç asermem olmadı benim ama uzun süredir girmiyorum facedeki gruplarda takılıyorum genelde bu arada hosbulduk canim nasılsınızKarpuz istemişti sanki Can'ın yanlış mı hatırladım acaba etiketlemek için nickin aklıma gelmemiştisekerli_seker aklına geldi epeydir girmeyen kişileri merak ettik te tatlım hoşgeldin
Bu arada merhaba kızlar, ben bildiğin baya hasta oldum. Bugün izn aldım işe gitmedim. ateş yok, sadece burun tıkanması ve hafif baş ağrısı var.. vitaminlerle falan idare etmeye çalışıyorum
geçmiş olsun canımBu arada merhaba kızlar, ben bildiğin baya hasta oldum. Bugün izn aldım işe gitmedim. ateş yok, sadece burun tıkanması ve hafif baş ağrısı var.. vitaminlerle falan idare etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?