evet canım hormonlar çok etkiliyor inşallah seneye hep birlikte kutlarsınız zor tabiki yaşamayan anlayamaz ama yalnız değilsin unutma bebişin seninle
Günaydın kızlar B BirAnneBirEvlat canım doktorun daha gelmedi mi bizi de haberdar et aklımız sende durumun Nasıl olduAGRA bendw hiç mide bulantısı olmamıştı 13. Haftada verdiği Demir ilacına kadar o ilaç bende mide bulantısı yaşattı ilacı kesmiştim düzelmişti içtiğin ilaçların yan etkilerine bak ilaçta belki mide bulantısı yapıyordur Selen_Ay canım eşinin doğum günü kutlu olsun doğacak bebeğinle nir ömür boyu mutluluklar dilerim Can'ım
Kızlar kanama devam ediyor. Yeni serum takıldı, bugünde kalıcam hastanede. Kızım annemde, aklım hem evde, hem miniğimde.
Kızlar kanama devam ediyor. Yeni serum takıldı, bugünde kalıcam hastanede. Kızım annemde, aklım hem evde, hem miniğimde.
Bilgiler belli oldu kızım olacak inşallah tahminen 10-11 ekim gibi
Canım 16. hafta cok erken bence hisseden var ama hissedemeyende var kimisi 20. haftada hissediyormus canını sıkma boş yerebu arada arkadaşlar ben 16 haftanın içindeyim millet benim moralimi bozuyor herkes bebeğinin hareketlerini hissediyor musun diyor yok diyorum tuhaf bakıyorlarcumartesi kontrolüm içime kurt düşüyor bebeğim sağlıklı mı değil mi? die sizde hareket hissetmeye başlayan var mı?
hayırlı olsun canım sağlıklı bı sekılde alırsın inşallah kucağınaBilgiler belli oldu kızım olacak inşallah tahminen 10-11 ekim gibi
bu arada arkadaşlar ben 16 haftanın içindeyim millet benim moralimi bozuyor herkes bebeğinin hareketlerini hissediyor musun diyor yok diyorum tuhaf bakıyorlarcumartesi kontrolüm içime kurt düşüyor bebeğim sağlıklı mı değil mi? die sizde hareket hissetmeye başlayan var mı?
Bilgiler belli oldu kızım olacak inşallah tahminen 10-11 ekim gibi
bu arada arkadaşlar ben 16 haftanın içindeyim millet benim moralimi bozuyor herkes bebeğinin hareketlerini hissediyor musun diyor yok diyorum tuhaf bakıyorlarcumartesi kontrolüm içime kurt düşüyor bebeğim sağlıklı mı değil mi? die sizde hareket hissetmeye başlayan var mı?
Canım 16. hafta cok erken bence hisseden var ama hissedemeyende var kimisi 20. haftada hissediyormus canını sıkma boş yere
Bende hissetmiyorum, sen millete bakma onlar konuşur
İlk hamilelikte geç hissedilirmiş zaten bilmediğimiz için nasıl birşey olduğunu anlamıyoruz yani.
Korkma bebeğin sağlıklıdır.
merhaba ben daha yeni 19.haftada hissettim oda ufak ufak endişelenme millet zaten moral bozmaya yer arıyor he de geç boşverbu arada arkadaşlar ben 16 haftanın içindeyim millet benim moralimi bozuyor herkes bebeğinin hareketlerini hissediyor musun diyor yok diyorum tuhaf bakıyorlarcumartesi kontrolüm içime kurt düşüyor bebeğim sağlıklı mı değil mi? die sizde hareket hissetmeye başlayan var mı?
ay sağolunsekerli_seker Selen_Ay :) insanı deli ediyorlar,yoksa bende erken olduğunu biliyorum hele ki ilk gebelik hareket olsa bile nasıl bir şey olduğu hakkında fikrim yok :)
canım bebeğimiz hareket ediyor ama biz hissedeiyoruz onların minik hareketlerıniiçime su serptin :) çok sağol. Karnımdaki kuzuma tatlı yiyorum belki hareket eder die yokk hissedemiyorum.12.hafta ultrasonda çok hareketliydi maşallah :) doktor çamaşır makinesi gibi demişti şimdi tık yok cumartesi gideyim bakalım ne olacak.
Bende hiç bitmedi o iştah bu hafta ise hiç boş durmuyor ağızımkızlar benim 1 haftadır acayip iştahım açıldı ipin ucu kaçacak gibi sizde nasıl durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?