-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
evet canım hormonlar çok etkiliyor inşallah seneye hep birlikte kutlarsınız zor tabiki yaşamayan anlayamaz ama yalnız değilsin unutma bebişin seninle

Bu sene bebişim benimle inş seneye yanımızda ama şu an benim yine de eşime ihtiyacım var yaaa. Hamilelikle eşime daha çok düştüm. Burda tek bir akrabam olmaması sanırım bu durum üzerinde çok etkili.

Çok sağol canım. Amiin inş

Benimde vitamin ve demir ilacına kadar pek bişeyim yoktu. İlacı aldığım ilk gün uykumdan uyandırmıştı yani koşa koşa banyoya yetişmiştim çok kötü

Kızlar kanama devam ediyor. Yeni serum takıldı, bugünde kalıcam hastanede. Kızım annemde, aklım hem evde, hem miniğimde.

Bebeğin annenleymiş canım gözün hiç arkada kalmasın sen şimdi seninle olan bebeğini düşün çünkü şu an onun sana daha çok ihtiyacı var. İnş iyileşip çıkacaksınız hastaneden. Hala plesentadan mı geldiği düşünülüyor kanamanın?

Kızlar kanama devam ediyor. Yeni serum takıldı, bugünde kalıcam hastanede. Kızım annemde, aklım hem evde, hem miniğimde.

Canım sen şuanlık kendini düşün, haklısın ama kızın annende miniğinde seninle güvende inşallah hiç merak etme.
İyi olunda hastanede olun birşey olmaz hem saha iyi gözetim altında olman bu durumda.

bu arada arkadaşlar ben 16 haftanın içindeyim millet benim moralimi bozuyor herkes bebeğinin hareketlerini hissediyor musun diyor yok diyorum tuhaf bakıyorlar cumartesi kontrolüm içime kurt düşüyor bebeğim sağlıklı mı değil mi? die sizde hareket hissetmeye başlayan var mı?

Canım 16. hafta cok erken bence hisseden var ama hissedemeyende var kimisi 20. haftada hissediyormus canını sıkma boş yere

Bende hissetmiyorum, sen millete bakma onlar konuşur
İlk hamilelikte geç hissedilirmiş zaten bilmediğimiz için nasıl birşey olduğunu anlamıyoruz yani.
Korkma bebeğin sağlıklıdır.

Bilgiler belli oldu kızım olacak inşallah tahminen 10-11 ekim gibi

Hadi gözün aydın, sağlıcakla kucağına da al inş.

Ay ne alakası var canım yaa. Aramızda evet hareket hisseden var ama 7-8 aylık hamileler gibi her an her saniye değil yani. Daha düzensiz hareketler hissediyoruz. Kendinizi kim kötü hissettiriyorsa cevabını verin lütfen, diğer türlüsü bizi çok üzüyor. Ayrıca ben de 16. hafta bebeğin hareket ettiğini hiç duymamıştım, aklıma gelen bir soru da olmazdı biliyormusunuz. Ay millet neleri merak ediyor. Ben de dahil ne acayip milletiz yahu

Canım 16. hafta cok erken bence hisseden var ama hissedemeyende var kimisi 20. haftada hissediyormus canını sıkma boş yere

içime su serptin :) çok sağol. Karnımdaki kuzuma tatlı yiyorum belki hareket eder die yokk hissedemiyorum.12.hafta ultrasonda çok hareketliydi maşallah :) doktor çamaşır makinesi gibi demişti şimdi tık yok cumartesi gideyim bakalım ne olacak.

Bende hissetmiyorum, sen millete bakma onlar konuşur
İlk hamilelikte geç hissedilirmiş zaten bilmediğimiz için nasıl birşey olduğunu anlamıyoruz yani.
Korkma bebeğin sağlıklıdır.

ay sağolun sekerli_seker Selen_Ay :) insanı deli ediyorlar,yoksa bende erken olduğunu biliyorum hele ki ilk gebelik hareket olsa bile nasıl bir şey olduğu hakkında fikrim yok :)

merhaba ben daha yeni 19.haftada hissettim oda ufak ufak endişelenme millet zaten moral bozmaya yer arıyor he de geç boşver

ay sağolun sekerli_seker Selen_Ay :) insanı deli ediyorlar,yoksa bende erken olduğunu biliyorum hele ki ilk gebelik hareket olsa bile nasıl bir şey olduğu hakkında fikrim yok :)

Bende onu diyorum canım şuan varsada biz anlamıyor olabiliriz, çünkü bilmiyoruz. Sen boşver herkes çok biliyor. Morelinin bozulduğunu anlarlarsa daha çok yaparlar bunu haberin olsun tedbirli ol, ödün verme..
Benim birçok kimse yanıma yanaşamıyor :)

iyi ki buraya üye olmuşum iyi ki varsınız arkadaşlar beni çok rahatlatıyor burası,sizler hep desteksiniz. İlk gebeliğim ve her şeye takılır oldum çünkü başı hep kötü geçti çok ağlattı beni doktorlar taki şimdiki doktoruma gidinceye kadar,inanın hamile kaldığıma sevinemedim bile,yok boş gebelik yok dış yok öyle yok böyle çok acımasızlar bazı insanlar,asla empati kurmuyorlar.

canım bebeğimiz hareket ediyor ama biz hissedeiyoruz onların minik hareketlerıni

Ben de hiç hissedemiyorum hareketlerini gerçi ben kilolu hamilelerdenim, belki de o yüzden farkedemiyorum

benım hıç iştahım yok öglen cok az yiyorum bazen hıc coğu yemekten mıden kötü oluyor aksa yıyebıleceğim şeyler yapıyorum ama galıba ben hiç sağlıklı beslenemıyorum hıc kılo almadım cok hafıf göbeğim cıktıo kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…