ay canım benım cok geçmiş olsun nasılsınız şimdi?Hastanedeyim kızlar. Evde otururken bir anda tuvaletimi yapmışım gibi kan boşaldı, apar topar atladım geldim hastaneye. Bebek iyi şükür ama kanamam var, yatış yaptılar. Dualarınıza ihtiyacım var
bende dün cok kötüydüm canım mide bulantısı baş ağrısı maffetti benı eve zor gittimKızlar günaydın nasılsınız? Benim mide bulantım var bugün... geri mi döndü yoksa? internetten okudum bu haftalarda oluyormuş...
Bugun nedense benimde cok bulaniyor 3-4 gundur yoktuKızlar günaydın nasılsınız? Benim mide bulantım var bugün... geri mi döndü yoksa? internetten okudum bu haftalarda oluyormuş...
Canim cok gecmis olsun kanaman durur bir an once insallah. Seni.cok iyi anliyorum 11. Haftada bende kanama gecirdim igve ve hap verdiler 2 hafta sadece wc ve yemek yemege kalktim. Cok sukur simdi iyi. Insallah seninde gececek canim dualarimiz seninleHastanedeyim kızlar. Evde otururken bir anda tuvaletimi yapmışım gibi kan boşaldı, apar topar atladım geldim hastaneye. Bebek iyi şükür ama kanamam var, yatış yaptılar. Dualarınıza ihtiyacım var
Benimde bir geciyo.bi geri geliyo canim sanirim bulanti 9 ay devam edecek. Bazende bualnti oluyo diye seviniyorum. Suan tekmeleri.hissetmeyince korkuyo insan bebegim iyimidr diye bulanti oluncada kendimce rahatliyorum sankiKızlar günaydın nasılsınız? Benim mide bulantım var bugün... geri mi döndü yoksa? internetten okudu
m bu haftalarda oluyormuş...
Gunaydin kizlar..
Allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin insallah. Allah kimseye evlat acisi yasatmasin
Insallah iyidir miniklerimiz canim :) ne bileyim diger ekim annelerinde hep uzucu seyler yasaniyor onlari goruncede korkuyor insan.bastan beri.boyleyim ben gerci. Allah kotuyu yasatmasin. Hatta her olayda hep kotuyu dusunurum ben kotu bir huyum sanirim :)Amin canım inş.
Bebeğini de hissedememeyi kafana takma, sadece biraz kendini -kalbini- dinle inan ne olduğunu hissediyorsun. Allah esirgesin bişeyler ters gitse hissedersin bence.
Kızlar günaydın nasılsınız? Benim mide bulantım var bugün... geri mi döndü yoksa? internetten okudum bu haftalarda oluyormuş...
evet canım hormonlar çok etkiliyor inşallah seneye hep birlikte kutlarsınız zor tabiki yaşamayan anlayamaz ama yalnız değilsin unutma bebişin seninleAgra cım bende yok mide bulantısı filan. Normalde de yaşamamıştım ben zaten, ama bu aralar başlar mı bilemedim.
Kocamın bugün doğum günü ve yine ayrıyız. 2 senedir böyle oluyor. Hem benim doğum günümde hem eşimin doğum gününde, eşimin şehir dışında olması zoruma gider oldu artık. Sanırım şu an hormonların da biraz etkisi oluyor
inşallah iyilerdir meleklerimiz evet orayı bende okudum çok üzücü etkilendim bende bol bol dua edelimInsallah iyidir miniklerimiz canim :) ne bileyim diger ekim annelerinde hep uzucu seyler yasaniyor onlari goruncede korkuyor insan.bastan beri.boyleyim ben gerci. Allah kotuyu yasatmasin. Hatta her olayda hep kotuyu dusunurum ben kotu bir huyum sanirim :)
Kızın annendeymiş güvende sen kendine bebeğine bak şuanda moralini de bozma aman herşey iyi olsunda sen iyi olda bir gün daha yat belkide ev işi hamilelik kızın derken bünyen iyice düştü sende fırsattan istafede dinlenmiş olursun iyi şeyler düşün tamamKızlar kanama devam ediyor. Yeni serum takıldı, bugünde kalıcam hastanede. Kızım annemde, aklım hem evde, hem miniğimde.
Evet canim Allah.yavrularimiza kavustursun bizi insallah :) biraz bebek kiyafetlerine bakindim geldim ne kadar tatlilar :)inşallah iyilerdir meleklerimiz evet orayı bende okudum çok üzücü etkilendim bende bol bol dua edelim
Canim insallah biter. Kizinda annenin yaninda ya gozun arkada kalmasin insallah siz iyi olunKızlar kanama devam ediyor. Yeni serum takıldı, bugünde kalıcam hastanede. Kızım annemde, aklım hem evde, hem miniğimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?