-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar günaydın nasılsınız? Benim mide bulantım var bugün... geri mi döndü yoksa? internetten okudum bu haftalarda oluyormuş...

Kızlar günaydın nasılsınız? Benim mide bulantım var bugün... geri mi döndü yoksa? internetten okudum bu haftalarda oluyormuş...
bende dün cok kötüydüm canım mide bulantısı baş ağrısı maffetti benı eve zor gittim

Hastanedeyim kızlar. Evde otururken bir anda tuvaletimi yapmışım gibi kan boşaldı, apar topar atladım geldim hastaneye. Bebek iyi şükür ama kanamam var, yatış yaptılar. Dualarınıza ihtiyacım var
Canim cok gecmis olsun kanaman durur bir an once insallah. Seni.cok iyi anliyorum 11. Haftada bende kanama gecirdim igve ve hap verdiler 2 hafta sadece wc ve yemek yemege kalktim. Cok sukur simdi iyi. Insallah seninde gececek canim dualarimiz seninle

Kızlar günaydın nasılsınız? Benim mide bulantım var bugün... geri mi döndü yoksa? internetten okudu
m bu haftalarda oluyormuş...
Benimde bir geciyo.bi geri geliyo canim sanirim bulanti 9 ay devam edecek. Bazende bualnti oluyo diye seviniyorum. Suan tekmeleri.hissetmeyince korkuyo insan bebegim iyimidr diye bulanti oluncada kendimce rahatliyorum sanki

Gunaydin kizlar..
Allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin insallah. Allah kimseye evlat acisi yasatmasin

Agra cım bende yok mide bulantısı filan. Normalde de yaşamamıştım ben zaten, ama bu aralar başlar mı bilemedim.

Kocamın bugün doğum günü ve yine ayrıyız. 2 senedir böyle oluyor. Hem benim doğum günümde hem eşimin doğum gününde, eşimin şehir dışında olması zoruma gider oldu artık. Sanırım şu an hormonların da biraz etkisi oluyor

Gunaydin kizlar..
Allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin insallah. Allah kimseye evlat acisi yasatmasin

Amin canım inş.

Bebeğini de hissedememeyi kafana takma, sadece biraz kendini -kalbini- dinle inan ne olduğunu hissediyorsun. Allah esirgesin bişeyler ters gitse hissedersin bence.

Amin canım inş.

Bebeğini de hissedememeyi kafana takma, sadece biraz kendini -kalbini- dinle inan ne olduğunu hissediyorsun. Allah esirgesin bişeyler ters gitse hissedersin bence.
Insallah iyidir miniklerimiz canim :) ne bileyim diger ekim annelerinde hep uzucu seyler yasaniyor onlari goruncede korkuyor insan.bastan beri.boyleyim ben gerci. Allah kotuyu yasatmasin. Hatta her olayda hep kotuyu dusunurum ben kotu bir huyum sanirim :)

Bugun ilk kez saglik ocagina gidicem :) Bakalim ne diyecek ne yapiliyormus orada ay tansiyonumu olcse fena olmaz hani:) hazirlanayimda yetiseyim bari

evet canım hormonlar çok etkiliyor inşallah seneye hep birlikte kutlarsınız zor tabiki yaşamayan anlayamaz ama yalnız değilsin unutma bebişin seninle

Günaydın kızlar B BirAnneBirEvlat canım doktorun daha gelmedi mi bizi de haberdar et aklımız sende durumun Nasıl oldu AGRA bendw hiç mide bulantısı olmamıştı 13. Haftada verdiği Demir ilacına kadar o ilaç bende mide bulantısı yaşattı ilacı kesmiştim düzelmişti içtiğin ilaçların yan etkilerine bak ilaçta belki mide bulantısı yapıyordur Selen_Ay canım eşinin doğum günü kutlu olsun doğacak bebeğinle nir ömür boyu mutluluklar dilerim Can'ım

inşallah iyilerdir meleklerimiz evet orayı bende okudum çok üzücü etkilendim bende bol bol dua edelim

Kızlar kanama devam ediyor. Yeni serum takıldı, bugünde kalıcam hastanede. Kızım annemde, aklım hem evde, hem miniğimde.
Kızın annendeymiş güvende sen kendine bebeğine bak şuanda moralini de bozma aman herşey iyi olsunda sen iyi olda bir gün daha yat belkide ev işi hamilelik kızın derken bünyen iyice düştü sende fırsattan istafede dinlenmiş olursun iyi şeyler düşün tamam

inşallah iyilerdir meleklerimiz evet orayı bende okudum çok üzücü etkilendim bende bol bol dua edelim
Evet canim Allah.yavrularimiza kavustursun bizi insallah :) biraz bebek kiyafetlerine bakindim geldim ne kadar tatlilar :)

Kızlar kanama devam ediyor. Yeni serum takıldı, bugünde kalıcam hastanede. Kızım annemde, aklım hem evde, hem miniğimde.
Canim insallah biter. Kizinda annenin yaninda ya gozun arkada kalmasin insallah siz iyi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…