Çok güzel Can'ım güle güle giydir Ben markafonide trendyola bakıyorum hep sizin aldığınız siteleri de atında kızlar güzel şeyler varsa alıyım ben çok zor beğeniyorum
Çok güzel Can'ım güle güle giydir Ben markafonide trendyola bakıyorum hep sizin aldığınız siteleri de atında kızlar güzel şeyler varsa alıyım ben çok zor beğeniyorum
Bende bakıyorum trendyolla onun yanında mothercare, carter's, butikbebe, joker, civilim, e-bebek buralarıda takip ediyorum henüz çok birşey almasamda hergün bakıyorum. :)
Ben de özellikle o sitelere bakıyorum.
Bugün cartersın ürünleri vardı. Ne heyecanla baktım biliyormusun. Ama tek kuruş indirim yok ne diye koydular ki o zaman siteye yani. Sırf Ankara, İzmir, İstanbulda oturmayanlar alsın diyemi?
ama bunlar cok seker :)
ınternetten aldın sanırım :)
bız ınternetten alısverıs yapamıyoruz cunku kart kullanmıyoruz ve nıyeyse kapıda odemede yapmıyorlar :/
bu arada arkadaşlar ben 16 haftanın içindeyim millet benim moralimi bozuyor herkes bebeğinin hareketlerini hissediyor musun diyor yok diyorum tuhaf bakıyorlar cumartesi kontrolüm içime kurt düşüyor bebeğim sağlıklı mı değil mi? die sizde hareket hissetmeye başlayan var mı?
Canım ilk gebeliğimde ben 20-21.haftada hissetmiştim bu çok normal sakın aklına kötü şeyler getirme daha zamanı var sabret :) ikinci gebelikte daha bilinçli olduğun için daha erken hissediyorsun mesela kızım dondurmayı çok seviyor yer yemez kıpırtıları hissediyorum :)