Ay çok şekermiş yaaa. Güle güle kullansın bebişin annesi.
Ben en fazla bir tane daha alırım sanırsam. 3 takım zaten var. Ay hakkaten ne çok almışım.
Bu arada kızlar sıvı geçirmez alez de almayı unutmayın. Bebiş bu ne olur ne olmaz
ama bunlar cok seker :)
ınternetten aldın sanırım :)
bız ınternetten alısverıs yapamıyoruz cunku kart kullanmıyoruz ve nıyeyse kapıda odemede yapmıyorlar :/
Evet canım netten aldım. Olsun gidip gezinmek bence daha zevklidir, dayanamadım ben oyüzden aldım :) Gezerek yapacağım vaktim oldukça. Çalışıyorum ben çok gezinemeyebilirim.
canım bende biraz fazla yemeye başladım açıkcası ama ara öğün yemektense meyve yiyorum. onunla geçiştiriyorum yoksa ipin ucu kaçacak. dikkat etmeye çalışıyorum.
Günaydın kızlar BBirAnneBirEvlat
geçmiş olsun tatlım Rabbim yaşatmasın bir daha ne sana nede tüm hamilelere doktor bilginden sonra haber ver daisy5
güle güle kullansın çok şekermiş bayıldım bende nickleri karıştırmadım demi @Ysmnmesut tetenoz aşısındam mı bahsediyorsun bugün vurulacam ben vurulan arkadaşlarda oldu
Evet canım netten aldım. Olsun gidip gezinmek bence daha zevklidir, dayanamadım ben oyüzden aldım :) Gezerek yapacağım vaktim oldukça. Çalışıyorum ben çok gezinemeyebilirim.
Netten indirim kovalamak biraz daha kolay ama napalim :) bizimde bu hafta sonu cinsiyet belli olursa yavas yavas baslariz insallah :) BBirAnneBirEvlat
canim gecmis olsun insallah bir daha olmaz
sağolun kızlar daha iyileri sizlerin olsun :)bende çalıştığım için fırsat buldukça internetten alınabilecekleri alıyorum nevresimi de öyle yaptım daha 1 tane aldım annemlerde alır diye düşünüyorum