-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
büyük ihtimalle dediğin gibi canım dinlenemiyorum doğru düzgün,uyku desen hak getire yardıma da gelmiyorlar iyice yoruldum.son 10 günüm kaldı rapor almama ama gel bide bana sor..

doktoruma mesaj attım canım bakalım ne dicek inşallah kötü bir şey yoktur :KK43:
İns. Canim kötü düşünme büyük ihtimal yorgunluktandir

bulunduğun haftalarda normal diyorlar kesintisiz devam ediyorsa doktora git ama bir kaç saat arayla oluyorsa cumayı bekleyebilirsin,ama sen bilirsin tabii.
normal diyorlar ama bende pek kasılma olmuyordu ilk olunca panik oldum sanırsam:(
çok şükür şimdi iyiyim gece birkaç saat ve sabah uyandığımda kötüydüm.işe yürüyerek geldim belki oda rahatlatmıştır beni diye düşünüyorum

büyük ihtimalle dediğin gibi canım dinlenemiyorum doğru düzgün,uyku desen hak getire yardıma da gelmiyorlar iyice yoruldum.son 10 günüm kaldı rapor almama ama gel bide bana sor..

doktoruma mesaj attım canım bakalım ne dicek inşallah kötü bir şey yoktur :KK43:
Canim benim insallah hic birsey yoktu insan cok korkuyorum su haftalarda

Aynen canım baya sona kaldık biz ama bir anda herşeyi bitmiş olacak inş
Kapı süsünü de Bi halledeydim. Bi elyaf almayınca olana bak kaldı öyle. Yoksa şimdiye kadar halletmiştim

Resimde renkler hiçbir zaman net olmuyor. Az kaldı hafta sonuna : ) sen odanızı görücen ben de odamızı alıcam inş.
Cuma günki randevuya bile bu kadar sabırsızlanmıyom düşün :KK70:

Dinlenenemekten canım o
Hayırlarla ayrılırsın işten inş
Allah yardımcın olsun
Ben de bu ara bir türlü dinlenemiyorum belimden altı benim değil gibi

Canım oda zaten sarı ışık
Bizim evde bütün odalar sarı ışık, çünkü beyaz ışık göz yorar

Bunda da uzmanım :KK70: :KK70: Nasıl bişeymişim ben beeeee :KK70:
Farklı bölüm okuyup, sonra mobilya işi yapıp, sonra başka bir sektöre geçip en sonunda elektrik ve aydınlatmada çalışmanın avantajı mı desem ne desem :KK70: (ukalaya bak heleeee :KK70: )

Neyse neyse : ) çok şükür ki içimize sindi. Odamız bittiğinde en kısa zamanda sizinle de paylaşıcam :KK200:
Yok yok canim hic sona kalmadin :)zaten bizimde eksik cok daha :D Evet elyaf olmadan tamamlayamazsin yok mu yakinlarda belki mobilya almaya gittiginde onuda alirsin :)civari daha iyi biliyorsan :-}

Tünaydın kızlar nasılsınız bende çalışabilir raporumu aldım bebişde baktı doktor iyiymiş çok şükür nest ye girdim ilk kez bundan sonra gittiğimde girecekmişim böyle kemer gibi bişey bağladılar sırt üstü yattım 20 dakika ama benim pıtırcık rahat durmadı kaydırdı Kemer'i hemşireler düzeltti ara ara birde o esnada kalp atışlarını dinliyorsun kasılma Ağrı'yı gösteriyor kasılma çıkmadı :KK54:
yengec4 yengec4 Can'ım geçmiş olsun bendede dün dediğin gibi ağrı vardı sol tarafıma dönünce oldu hep ama hepte sağda yatamazdım ama nst de çıkmadı ağrı 2 hafta öncede olmuştu

Tünaydın kızlar nasılsınız bende çalışabilir raporumu aldım bebişde baktı doktor iyiymiş çok şükür nest ye girdim ilk kez bundan sonra gittiğimde girecekmişim böyle kemer gibi bişey bağladılar sırt üstü yattım 20 dakika ama benim pıtırcık rahat durmadı kaydırdı Kemer'i hemşireler düzeltti ara ara birde o esnada kalp atışlarını dinliyorsun kasılma Ağrı'yı gösteriyor kasılma çıkmadı :KK54:
yengec4 yengec4 Can'ım geçmiş olsun bendede dün dediğin gibi ağrı vardı sol tarafıma dönünce oldu hep ama hepte sağda yatamazdım ama nst de çıkmadı ağrı 2 hafta öncede olmuştu
oyy 32. haftada bızde mı gırıcez yanıı :)

daisy5 daisy5 sanırım ilk NST ye giren sensin En Büyük TÜRKİYE bebişinde iyi şükür

Ben bu gidişimde 30. haftanın içindeyim, bakalım bundan sonra doktor yine 4 haftada mı çağıracak yoksa 2 haftada mı?
Bana kalsa 34. haftadan sonra 2 haftada bire indirmesinde hiç bir sakınca yok

Anaaaam yolun sonuna doğru mu geliyoruz ne :anneadayı:

daisy5 daisy5 sanırım ilk NST ye giren sensin En Büyük TÜRKİYE bebişinde iyi şükür

Ben bu gidişimde 30. haftanın içindeyim, bakalım bundan sonra doktor yine 4 haftada mı çağıracak yoksa 2 haftada mı?
Bana kalsa 34. haftadan sonra 2 haftada bire indirmesinde hiç bir sakınca yok

Anaaaam yolun sonuna doğru mu geliyoruz ne :anneadayı:
Evet Can'ım yaklaşıyoruz galiba daha dün gibi diyorduk ya kalp atışı dinleyeceğiz kesesine bakıldı işte 5 cm olmuş falan daha sonralarında inş.konuşuruz bizimki güldü emekledi diye:KK69:

32 dolunca başlıyorlarmış Can'ım kontrolde 2 haftaya düştü ayy heyecanlı :confused:
dımı yaa :)
bzım doktor ızındeymıs ben gelınce gelırsınız dedı suanda 1 ay oldu gıtmeyelı daha 22 sınden sonra hastaneye gelecekmıs :/ ama bebegımı besleyen damara baktırmak ıcın ayrı bır bolume gıdıcez bu hafta sonu :/ yıne detaylıya yakın bırsey

Ca
günaydın kızlar..
dün gece ağrı ve kasılmalardan uyuyamadım sabah alarmı bile duymamışım patronumun aramasıyla uyandım 1 saat geç geldim işe..
dün sırt ağrım vardı,ona bacaklarım eşlik etti.sonra karnımın alt tarafında ağrı mı desem kasılma mı desem değişik bir şey vardı sağımdan soluma dönemiyordum sabaha karşı sızmışım.
şimdide yürüdükçe,hareket ettikçe sanki aşağıdan bebek çıkcakmış gibi hissediyorum.normal mi kızlar? daha önce doğum yapanlar normal diyo ama cuma kontrolüm var o günü mü bekleyeyim acile mi mi gideyim karar veremedim:KK43:
Cnm bende 30 haftalik oldum senin bu yasadiklarini 1 hafta once yasadim 3 gun ayakta kalmak istemedim sanki bebek cikacak gibiydi.cok sukur sonradan duzeldi.ben duramamis doktora gitmistim ama hersey yolunda demisti.ona ragmen agrilarim devam etti.yalanci sancilardir duzenli olmadikca korkma demisti

ayy canım okuyunca ben heyecanlandım maşallah bebişine yaa.
dün çok yoruldum işyerinde ondan kaynaklandı herhalde.ben elimden geldiğince soluma yatmaya çalışıyorum ama dün yatamadım bir türlü sağıma döneyim dedim ağrıdan zar zor döndüm hep.
canım çalışamaz raporu 32+0'da mı veriliyor?gerçi cuma kontrolüm var doktorada sorarım ama merak ettim.benim ayın 22sinde pzt gününe geliyor 32+0 inşallah o zaman olur derde 1hafta daha gitmem işe

Ca

Cnm bende 30 haftalik oldum senin bu yasadiklarini 1 hafta once yasadim 3 gun ayakta kalmak istemedim sanki bebek cikacak gibiydi.cok sukur sonradan duzeldi.ben duramamis doktora gitmistim ama hersey yolunda demisti.ona ragmen agrilarim devam etti.yalanci sancilardir duzenli olmadikca korkma demisti
ilk kez olunca ne olduğunu da anlamadım canım korktum panikledim biraz ama şimdi iyiyim şükür.sözde doktora mesaj attım sabah daha cevap vercek yada gel dicek :D

Kızlar kızlar kızlar :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :KK73::KK73:

Arabamız geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK71::KK71:
hadi güle güle kullan canım en kısa zamanda foto bekliyoruz ;)

ayy canım okuyunca ben heyecanlandım maşallah bebişine yaa.
dün çok yoruldum işyerinde ondan kaynaklandı herhalde.ben elimden geldiğince soluma yatmaya çalışıyorum ama dün yatamadım bir türlü sağıma döneyim dedim ağrıdan zar zor döndüm hep.
canım çalışamaz raporu 32+0'da mı veriliyor?gerçi cuma kontrolüm var doktorada sorarım ama merak ettim.benim ayın 22sinde pzt gününe geliyor 32+0 inşallah o zaman olur derde 1hafta daha gitmem işe

ilk kez olunca ne olduğunu da anlamadım canım korktum panikledim biraz ama şimdi iyiyim şükür.sözde doktora mesaj attım sabah daha cevap vercek yada gel dicek :KK70:

hadi güle güle kullan canım en kısa zamanda foto bekliyoruz :KK66:

Canım sanırım ilk doğum izninde ayrılacaksın. Senin canın nasıl istiyorsa yap onu boşver.

Eşimi bekliyorum canım gelsin kursun da atıcam hemen fotoğraf inş.

Bi de bebek bakım çantamız geleydi (sağlam doğru dürüst :D ) o da kargoya verildi güyaaaa

Selen_Ay Selen_Ay oo canım hayırlı olsun gozun aydın nasılll begendın mı :)

Ay çok beğendim canım, gerçekten çok güzel

Atıcam resim
:KK45: :rolleyes:

Canım sanırım ilk doğum izninde ayrılacaksın. Senin canın nasıl istiyorsa yap onu boşver.

Eşimi bekliyorum canım gelsin kursun da atıcam hemen fotoğraf inş.

Bi de bebek bakım çantamız geleydi (sağlam doğru dürüst :KK70: ) o da kargoya verildi güyaaaa

Ay çok beğendim canım, gerçekten çok güzel

Atıcam resim
:KK45: :rolleyes:
senın adına cok sevındım canım cunku mutlulugun yazından ıfadelerınden bıle bellı oluyor :) Sagolsun kuzenınde ya senı boyle mutlu ettı :)

Selen_Ay Selen_Ay Can'ım güle güle kullan bizimkide ne zamandır evde kurcaz birara eşim doğumdan sonra kurar bu gidişle:KK70:
yengec4 yengec4 canım dün 32 doldu dünde alabilirdim ama bugün müsaittir oldu bugün aldım 32+1 de 37 bitimine kadar çalışcam inş.
@MutluBulut_canım hafta sonu görcen sende inş.ara uzun olunca özleniyor yumurcaklar:KK46:

Selen_Ay Selen_Ay Can'ım güle güle kullan bizimkide ne zamandır evde kurcaz birara eşim doğumdan sonra kurar bu gidişle:KK70:
yengec4 yengec4 canım dün 32 doldu dünde alabilirdim ama bugün müsaittir oldu bugün aldım 32+1 de 37 bitimine kadar çalışcam inş.
@MutluBulut_canım hafta sonu görcen sende inş.ara uzun olunca özleniyor yumurcaklar:KK46:
ya bende cok ozledım ama bu gırecegım bolumde gostermıyorlar esım ve doktor goruyor sadece ben kendı doktorumu beklıcem mecbur :(

ben doğumdan sonra çalışmayacağım için 37yi beklemicem yani 32+0'da gidince alabilirim değil mi

senın adına cok sevındım canım cunku mutlulugun yazından ıfadelerınden bıle bellı oluyor :) Sagolsun kuzenınde ya senı boyle mutlu ettı :)

Ay hep diyorum ya Canım hediyeye insan seviniyor. Gerçekten eksik bişeyin olduğu Zaman çok Bi ayrı seviniyorsun

Bizim oda Allah nasip ederse pazar günü tamamen kurulmuş olacak ya o yüzden şu an eşim kurdu artık odasında durur

image.webp

Back
X