2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
öyle canım yaa az hareket etse daha kötü insanın aklına milyon evham geliyor ... bol hareketli olsunlar da :)
günde en az 7 kere hareket etmesi gerekiyormuş bi yazıda okumuştum öyle.kocama diyorumki günde en az 7 kere hareket etmesi gerekiyormuş ama bizim kızın hareketleri 7 değil 100ü buluyor maşallah çok hareketli sanırsın kuş uykusuna yatıyor sürekli hareketli maşallah suphanallah. hep böyle olsun doğuma kadar inşallah.

bir ben değilmişim bu halde olan kendimi menepozlu gibi hissediyorum diyorum dalga geçiyorlar benle
iş yerinde klima var bende hem yelpaze var hemde küçük el fanı aldım kolum ağrıyo
ama komediyim sıkıntı bi çöküyo arabada giderken eşim yavaş gidiyorsa hızlı git diyorum adam şok

Evet dün benim ki de sabahtan akşama kadar hareket etti, heralde artık uykudaki hareketleri ni de hissediyoruz yoksa minnacık bebeğin o kadar uykusuz olması mümkün değil bence sanki

Hepimiz aynı sıkıntılara mağruz kalmışız bende alıcaktım masa üstü vantilatör a 101 gelmişti ama şimdi işyerinde yelpazeyle yellenmeye bile utanırken onu alamadım zaten klimalar açık kimseye kapı kapattırmıyorum heryerden soğuk gelsin diye

ayy canım aynııı:) benimkinin ayakları sağ tarafta artık vurdumu karnımı sekilden sekile sokuyor :) başı en son sol asagı tarafa tam olarak değil ama dönmüştü... ben de hala öyle hissediyorum zaten :) bi de ben ellerini bazen karnıma dayadığında hissediyorum :) karnıma biraz bastırarak dokunduğumda parmaklarını bilem hissediyorummm minacık daha yaaaa :)

teşekkürler canım :)

yoook ben mutfağın girişine koyuyorum sadece. benim mutfar dar uzun ocakta cam yanında sağdan sağdan hafif esinti oluyo bide sıcağı dağıtıyo. korkarım öyle dibimde olmasından zaten

ayy korktum bak şimdiii ben koltukta uzanırken öyle oldu 1-2 kere tümsek oluştu resmen göbeğimin tam üstünde şaştım kaldım. hareketli olsunlar maşallah

Evet dün benim ki de sabahtan akşama kadar hareket etti, heralde artık uykudaki hareketleri ni de hissediyoruz yoksa minnacık bebeğin o kadar uykusuz olması mümkün değil bence sanki
arada su yuttukları zaman hıckırık tutuyormus. onu da hareket olarak hıssedıyormusuz. bazen nabız atması gıbı bırseyler de oluyor. hepsını hareket gıbı algılıyoruz. ben barız tekmelerı 2- 3 kez anca hıssedıyorum o kadar dıgerlerını saymıyorum

aynısını bende dedım esime. yaz hamılelgını gorduk. bundan sonra kıs hamılesı olmak lazım dıye. temmuz agustos bızım ıcın daha kotu olcak. nerelere kaçsak bılmıyorum
bi bilsem canım :) hiç kaçırmam... eşime diyorum bağ evimiz olsaydı ne iyi olurdu onlar hep yüksekçene yerlerde ve buz gibi oluyorlarmış maraşta :) gülüyor inşallah olur ilerde diyor :) şimdi olmadıktan sonra

canım bnde minik masaüstü vantilatör var onlardan al istersen. bilgisayarın usb sine takılıyo. süper güçlü değil ama üşütmiycek kadar serinletiyo bayaa işe yarayan bişey :)

dün öğlen yemekten sonra çalışırken 2 saatten fazla hiç durmadı hatun. işim çoktu kalıp dolanamadım sıkıştı sanırım içerde diye kıpır kıpırdı. şimdide yine aynı karnı doyunca gezmeye çıkıyo sanki yaa miniğim benimmm. bide 2 gündür tansiyonum düşük benim kızlar. eğer yarın falanda böyle olursa gidicem doktora yine serummu takıyo napıyosa yapsın gözümü açamıyorum

aynısını bende dedım esime. yaz hamılelgını gorduk. bundan sonra kıs hamılesı olmak lazım dıye. temmuz agustos bızım ıcın daha kotu olcak. nerelere kaçsak bılmıyorum

cnm benim arkadaşlarım kış hamilesiydi çoğu.. o zaman demiştim inşallah ben yaz hamilesi olurum diye:)
çünkü yürüyüş yapma imkanları olmadı hiç, Ankara zaten kar, evlerimiz yokuş, hep kayma düşme tehlikesi, kalın kalın giyinmece, montların önünü kapatamama akşam yemekten sonra çıkıp dışarı yürüyemediler kilo aldılar çok.
o zaman kendimce demiştim yazın olsun da hep yürüyim, incecik giyiniyim efil efil elbise terlikle gezim diye.. Allah gönlüme göre vermiş heralde :) kişiden kişiye değişiyor muhakkak ama ben memnunum ya galiba pek sıkıntım yok :)

benim kızımda arada yapıyor öyle yarım saat uslu durduğu yok maşallah fıkır fıkır fıkır fıkır bazen elimi karnıma koyuyorum nerden tekme atıyorsa hemen oraya elimle hafif bastırıyorum artık eliyle mi ayağıyla mı dokunuyor bilemiyorum ama küçücük minnacık sert bir şey çarpıyor elime onunda hoşuna gidiyor galiba aynı yere vurmaya devam ediyor çok duygulanıyorum o an miniğimle ilk temasımız bu şekilde oluyor diye

yoook ben mutfağın girişine koyuyorum sadece. benim mutfar dar uzun ocakta cam yanında sağdan sağdan hafif esinti oluyo bide sıcağı dağıtıyo. korkarım öyle dibimde olmasından zaten
benimde aynı senin gibi canım işte mutfağım ocak yanında camım var ama sıcak sıcak esiyor.vantilatörle aramda baya mesafe var ama çarptı mı çarptı

bende senin gibi yapıyorum emelcim çok ortak yönümüz var bazen durmuyor kıpır kıpır hareket ederken attığı yere hafif bastırıyorum orda bi sertlik geliyor elime galiba oda beni hissediyor hoşuna gidiyor sanırsam aynı yere yine tekme atıyor o kadar çok hoşuma gidiyor ve duygulanıyorum ki gözümden yaşlar akıyor ama ben ayırt edemiyorum eli mi ayağı mı bazen yapmayayım diyorum un gibidir şimdi onun kemikleri canı acır diyorum ama o teması kurmak çok hoşuma gidiyor

canım bnde minik masaüstü vantilatör var onlardan al istersen. bilgisayarın usb sine takılıyo. süper güçlü değil ama üşütmiycek kadar serinletiyo bayaa işe yarayan bişey :)
evet canım bu hafta sonu metro markette gördüm onu ufacık bir şey usb ile çalışıyor 60 tl demezler mi ben şok.almadım zaten şurda 2 ayım kalmış bi daha usb ile nerde çalıştırırım onu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…