günde en az 7 kere hareket etmesi gerekiyormuş bi yazıda okumuştum öyle.kocama diyorumki günde en az 7 kere hareket etmesi gerekiyormuş ama bizim kızın hareketleri 7 değil 100ü buluyoröyle canım yaa az hareket etse daha kötü insanın aklına milyon evham geliyor ... bol hareketli olsunlar da :)
menepoza giren kadınlar gibi hissediyorum kendimi.işyerinde klimalar çalışıyor ama yelpazeyle yine yelliyorum kendimi utanıyorumda ama yapacak bir şey yok sıkıntım bana yetiyor böyle birden bire durduk yere sıkıntı halinde ter boşalıyor üstümden.havasız kalmaya tahammulum yok gece uyurken pencereyi açıyorum üzerimede hiçbirşey örtmüyrum bazen göbeğimi açıp uyuyorum.fenalardayız emelcim
şu temmuzla ağustosuda kolaylıkla atlatsak bari ne iyi olucak..
Evet dün benim ki de sabahtan akşama kadar hareket etti, heralde artık uykudaki hareketleri ni de hissediyoruz yoksa minnacık bebeğin o kadar uykusuz olması mümkün değil bence sankigünde en az 7 kere hareket etmesi gerekiyormuş bi yazıda okumuştum öyle.kocama diyorumki günde en az 7 kere hareket etmesi gerekiyormuş ama bizim kızın hareketleri 7 değil 100ü buluyormaşallah çok hareketli sanırsın kuş uykusuna yatıyor sürekli hareketli maşallah suphanallah. hep böyle olsun doğuma kadar inşallah.
Hepimiz aynı sıkıntılara mağruz kalmışızbir ben değilmişim bu halde olan kendimi menepozlu gibi hissediyorum diyorum dalga geçiyorlar benle
iş yerinde klima var bende hem yelpaze var hemde küçük el fanı aldım kolum ağrıyo
ama komediyim sıkıntı bi çöküyo arabada giderken eşim yavaş gidiyorsa hızlı git diyorum adam şok
ayy canım aynııı:) benimkinin ayakları sağ tarafta artık vurdumu karnımı sekilden sekile sokuyor :) başı en son sol asagı tarafa tam olarak değil ama dönmüştü... ben de hala öyle hissediyorum zaten :) bi de ben ellerini bazen karnıma dayadığında hissediyorum :) karnıma biraz bastırarak dokunduğumda parmaklarını bilem hissediyorummm minacık daha yaaaa :)annen doğru tespit yapmışbenim kızım hep sağ taraftan tekmeliyor solda bir kıpırtı olmuyor sağ tarafa yatınca hemen tepiniyor sıkışıyor galiba yataktan hissediliyor tekmelediği
artık sadece sol tarafa yatıyorum onunda tekmeleri havada kalıyorama gece hep uyandırır beni hareketleriyle maşallah zibidi kuşuma bugün attığı tekmeye inanamadım şok oldum bildiğin dağ gibi koca tümsek oluşturdu eyvah dedim sağdan sağdan geliyor
aminnn :)Allahım yavrularımızı bize bağışlasın. Hepimiz de sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
teşekkürler canım :)benim ilk bebeğim olucak ama kuzenşlerde falan çok kullandık. nerdeyse yaşına kadar kemererini bağlayarak oturtturduk. yemek yedirmek vs çok kolay oluyodu. yaşından sonrada yürümeye başladıkları için canları isteyince gidip oturuyolardı. yine onda uyuyolardı falan bayaa pratikti. arkadaşım aldı ama kendisi panik olduğu için kullanamadı bana verdi ben kullanıcam inşallah
ah aman diyeyim vantilatöre dikkat et ben birgün öyle yaptım hem ocak hem fırın derken ocakta zaten göbeğim sivrildiğinden ocakta yemeği karıştırırken yanıyor vantilatörüde arkama aldım 1 de açtım ama boynum tutulmuş hareket ettiremedim.aman sen dikkat et. birtek boyun değil beline falan çarpar aman canım çok dikkatli ol allah korusun.
aynısını bende dedım esime. yaz hamılelgını gorduk. bundan sonra kıs hamılesı olmak lazım dıye. temmuz agustos bızım ıcın daha kotu olcak. nerelere kaçsak bılmıyorumayy canım keşke öyle istemekle olsa :)
annen doğru tespit yapmışbenim kızım hep sağ taraftan tekmeliyor solda bir kıpırtı olmuyor sağ tarafa yatınca hemen tepiniyor sıkışıyor galiba yataktan hissediliyor tekmelediği
artık sadece sol tarafa yatıyorum onunda tekmeleri havada kalıyorama gece hep uyandırır beni hareketleriyle maşallah zibidi kuşuma bugün attığı tekmeye inanamadım şok oldum bildiğin dağ gibi koca tümsek oluşturdu eyvah dedim sağdan sağdan geliyor
arada su yuttukları zaman hıckırık tutuyormus. onu da hareket olarak hıssedıyormusuz. bazen nabız atması gıbı bırseyler de oluyor. hepsını hareket gıbı algılıyoruz. ben barız tekmelerı 2- 3 kez anca hıssedıyorum o kadar dıgerlerını saymıyorumEvet dün benim ki de sabahtan akşama kadar hareket etti, heralde artık uykudaki hareketleri ni de hissediyoruz yoksa minnacık bebeğin o kadar uykusuz olması mümkün değil bence sanki
bi bilsem canım :) hiç kaçırmam... eşime diyorum bağ evimiz olsaydı ne iyi olurdu onlar hep yüksekçene yerlerde ve buz gibi oluyorlarmış maraşta :) gülüyor inşallah olur ilerde diyor :) şimdi olmadıktan sonraaynısını bende dedım esime. yaz hamılelgını gorduk. bundan sonra kıs hamılesı olmak lazım dıye. temmuz agustos bızım ıcın daha kotu olcak. nerelere kaçsak bılmıyorum
Hepimiz aynı sıkıntılara mağruz kalmışızbende alıcaktım masa üstü vantilatör a 101 gelmişti ama şimdi işyerinde yelpazeyle yellenmeye bile utanırken onu alamadım zaten klimalar açık kimseye kapı kapattırmıyorum heryerden soğuk gelsin diye
aynısını bende dedım esime. yaz hamılelgını gorduk. bundan sonra kıs hamılesı olmak lazım dıye. temmuz agustos bızım ıcın daha kotu olcak. nerelere kaçsak bılmıyorum
benim kızımda arada yapıyor öyle yarım saat uslu durduğu yok maşallah fıkır fıkır fıkır fıkır bazen elimi karnıma koyuyorum nerden tekme atıyorsa hemen oraya elimle hafif bastırıyorum artık eliyle mi ayağıyla mı dokunuyor bilemiyorum ama küçücük minnacık sert bir şey çarpıyor elime onunda hoşuna gidiyor galiba aynı yere vurmaya devam ediyor çok duygulanıyorum o anEvet dün benim ki de sabahtan akşama kadar hareket etti, heralde artık uykudaki hareketleri ni de hissediyoruz yoksa minnacık bebeğin o kadar uykusuz olması mümkün değil bence sanki
benimde aynı senin gibi canım işte mutfağım ocak yanında camım var ama sıcak sıcak esiyor.vantilatörle aramda baya mesafe var ama çarptı mı çarptıyoook ben mutfağın girişine koyuyorum sadece. benim mutfar dar uzun ocakta cam yanında sağdan sağdan hafif esinti oluyo bide sıcağı dağıtıyo. korkarım öyle dibimde olmasından zaten
bende senin gibi yapıyorum emelcim çok ortak yönümüz varayy canım aynııı:) benimkinin ayakları sağ tarafta artık vurdumu karnımı sekilden sekile sokuyor :) başı en son sol asagı tarafa tam olarak değil ama dönmüştü... ben de hala öyle hissediyorum zaten :) bi de ben ellerini bazen karnıma dayadığında hissediyorum :) karnıma biraz bastırarak dokunduğumda parmaklarını bilem hissediyorummm minacık daha yaaaa :)
evet canım bu hafta sonu metro markette gördüm onu ufacık bir şey usb ile çalışıyor 60 tl demezler micanım bnde minik masaüstü vantilatör var onlardan al istersen. bilgisayarın usb sine takılıyo. süper güçlü değil ama üşütmiycek kadar serinletiyo bayaa işe yarayan bişey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?