ben de yapmıyım diyorum ama dayanamıyorum :) o ellerinin minnaklığını hissettikçe içim kıpır kıpır oluyor:)bende senin gibi yapıyorum emelcim çok ortak yönümüz varbazen durmuyor kıpır kıpır hareket ederken attığı yere hafif bastırıyorum orda bi sertlik geliyor elime galiba oda beni hissediyor hoşuna gidiyor sanırsam aynı yere yine tekme atıyor o kadar çok hoşuma gidiyor ve duygulanıyorum ki gözümden yaşlar akıyor ama ben ayırt edemiyorum eli mi ayağı mı bazen yapmayayım diyorum un gibidir şimdi onun kemikleri canı acır diyorum ama o teması kurmak çok hoşuma gidiyor
aynısını bende dedım esime. yaz hamılelgını gorduk. bundan sonra kıs hamılesı olmak lazım dıye. temmuz agustos bızım ıcın daha kotu olcak. nerelere kaçsak bılmıyorum
hımm pahalıymış. bi arkadaşım vermişti bana ilaç firmasında hediye dağıtlmışlardı beleşe getirmiş oldum :)evet canım bu hafta sonu metro markette gördüm onu ufacık bir şey usb ile çalışıyor 60 tl demezler miben şok.almadım zaten şurda 2 ayım kalmış bi daha usb ile nerde çalıştırırım onu :S
canım n11.com da 9.90 12.75 e de var :)hımm pahalıymış. bi arkadaşım vermişti bana ilaç firmasında hediye dağıtlmışlardı beleşe getirmiş oldum :)
http://urun.n11.com/vantilator/usb-vantilator-usb-fan-buyuk-boy-20-cm-capinda-P92079782
bunlar da 20 küsür lira :)
Biz bunda korunmayı bıraktık dedik 3-4 ay olmaz herhalde hapla korunduğum için. İlk aydan hamile kaldım şok oldukayy canım keşke öyle istemekle olsa :)
Eğer doktordan raporu alabilirsem son haftasını izin alarak geçirmeyi düşünüyorum. Şimdi diyeceksin ki izni neden bebeğe saklamıyorsun izin hakkım 14+6 ve maalesef zorunlu izinlerle 3+6 kaldı madem zorunlu izinlerle izinlerimi yediler bende o 6 günümde yanmasın diye hepsini kullanacağım en azından hazırlıklarımı rahat rahat yaparım, hiçbir şey yapmazsam evde oturur dinlenirim.canım bu konuyu erken konuşmalısın ama tam 32+0'da doktora gidip çalışabilir raporu alman gerekiyor biliyorsun.
yine de naçizane 37de ayrılmanı tavsiye ederim, evde doğuma hazırlanmak, kafayı tamamen boşaltmak da doğumda ve sonrası için enerji biriktirmek gerekiyor.
Benmde ayaklarim poaca gibi oldu basarken sizliyo baya aciyo gercektensen kilo almasanda bebeğin büyümüştür ondan öyle demiştir :) benim yanaklar poğça gibi oldu bi gülsem gözlerimi kaybedicem yakında
Canım bence de normal stres etme önemli olan bebeğinin bir önceki randevuna göre gelişiyor mu, protein ağırlıklı ve bebeğine faydalı olacak besinleri tüketmeye çalış. bu konuda çevrenden olumsuz yorum gelirse sakın evham stres yapma ben 4 kilo doğup gelişimi az 2 buçuk doğupda tosun olan bebişler biliyorumKızlar bebeğimin gelişimi bi hafta geriden geliyor. Benimle aynı olanlar var mı? Doktor endişe etme her şey normal dese de kafama takıldı iki hafta sonra tekrar bakacak
pazar günü evde temizlik yaptım akşamına ayaklarımın üstüne basamadımBenmde ayaklarim poaca gibi oldu basarken sizliyo baya aciyo gercekten
on gün önce yine bi hafta geride çıkmıştı bi ilerleme var ama haftasıyla uyumlu değil. Çok iyi besleniyorum. Doktor senin beslenmenle alakalı bi durum değil dedi. İzlemeye devam edeceğiz dedi sadece. Sen beslenmene devam et kafana takma dedi ama demesi kolayCanım bence de normal stres etme önemli olan bebeğinin bir önceki randevuna göre gelişiyor mu, protein ağırlıklı ve bebeğine faydalı olacak besinleri tüketmeye çalış. bu konuda çevrenden olumsuz yorum gelirse sakın evham stres yapma ben 4 kilo doğup gelişimi az 2 buçuk doğupda tosun olan bebişler biliyorum
Kızlar bebeğimin gelişimi bi hafta geriden geliyor. Benimle aynı olanlar var mı? Doktor endişe etme her şey normal dese de kafama takıldı iki hafta sonra tekrar bakacak
ayrıntılı doktoru dedi ama canımdoktor muayenesinde bir hafta ile 10 gün arasında yanılma payı olabiliyormuş.
Birde bebekler hergun aynı oranda büyümüyormuş birgunde ,önceki 3günün toplamı kadar birden büyüyebiliyormuş.Böyle örnekler çok okudum.Canını sıkma bir tandığıma doktoru doğumdan iki hafta önce 4.000kg demiş ama 2.700 kg doğmuş.Tahmini hesap yapıyorlar herzaman çok tutarlı olmayabiliyor.
bu haftalardan itibaren özellikle diz arkası kısmı çok sıkıştırmamak gerekiyormuş,otururken kesik olacak şekilde dayamayın sandalye vs yazıyordu dr sitsinde, kan dolaşımınaengel oluyormuş,temizlik yaparken belki çok bükülü kaldın dizin.Bacak bacak üstüne bile atmayın yazıyordu.pazar günü evde temizlik yaptım akşamına ayaklarımın üstüne basamadımgörünürde şişlik yok ama üzerlerine basamadım tekleye tekleye gezdim hep pazartesi günüde iş çıkışı bi uyumuşum salı sabahına kadar deliksiz anca düzeldim.. sıcaklarda çok zor geçiyor hamilelik.
on gün önce yine bi hafta geride çıkmıştı bi ilerleme var ama haftasıyla uyumlu değil. Çok iyi besleniyorum. Doktor senin beslenmenle alakalı bi durum değil dedi. İzlemeye devam edeceğiz dedi sadece. Sen beslenmene devam et kafana takma dedi ama demesi kolay
Canım benim bak ne güzel ilerliyor işte genetikde olabilir bu durum yani senin annende de varsa bu durum sende de olma olasılığı yüksek , önemli olan bebeğinin sağlıklı olması elbette hepimiz isteriz bebeğimiz haftasıyla uyumlu olsun hatta önden gitsin eğer sen beslenmene güveniyor ve doktorun stres etme diyorsa dert etme relax ol belki de geç döllenmiştir bebişinon gün önce yine bi hafta geride çıkmıştı bi ilerleme var ama haftasıyla uyumlu değil. Çok iyi besleniyorum. Doktor senin beslenmenle alakalı bi durum değil dedi. İzlemeye devam edeceğiz dedi sadece. Sen beslenmene devam et kafana takma dedi ama demesi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?