bir hafta çok büyük bir fark değil.Endişelenmene gerek yok bence.Bebekler 2.500 de doğuyor. 6.000kg da ama hepsi doğumdan 3 hafta sonra öyle büyüyor ki alınan kıyafetler olmuyormuş.ayrıntılı doktoru dedi ama canımdoktor beni hiç endişelendirmedi ama işte ben dayanamıyorum
Benim de baya birikmişim var, 32 de raporu başlatmak yerine yıllık izinlerimi kullanıcamEğer doktordan raporu alabilirsem son haftasını izin alarak geçirmeyi düşünüyorum. Şimdi diyeceksin ki izni neden bebeğe saklamıyorsun izin hakkım 14+6 ve maalesef zorunlu izinlerle 3+6 kaldı madem zorunlu izinlerle izinlerimi yediler bende o 6 günümde yanmasın diye hepsini kullanacağım en azından hazırlıklarımı rahat rahat yaparım, hiçbir şey yapmazsam evde oturur dinlenirim.
haklısın canım tam haftamı tamamladığımda gitmeye çalışayım ben. Sağol biraz moralim düzeldi.ben dr randevumu hep yeni haftasına girdiği güne denk getirmeye çalışıyorum,ve bir hafta önceki değerlere göre karşılaştırıyorum,daha garanti gibi geliyor.
annem bana hamileyken de aynı sorunlar olmuş doktor da dediğin gibi konuştu. Haklısın canım stres yapmama gerek yok sanırım :)Canım benim bak ne güzel ilerliyor işte genetikde olabilir bu durum yani senin annende de varsa bu durum sende de olma olasılığı yüksek , önemli olan bebeğinin sağlıklı olması elbette hepimiz isteriz bebeğimiz haftasıyla uyumlu olsun hatta önden gitsin eğer sen beslenmene güveniyor ve doktorun stres etme diyorsa dert etme relax ol belki de geç döllenmiştir bebişin
on gün önce yine bi hafta geride çıkmıştı bi ilerleme var ama haftasıyla uyumlu değil. Çok iyi besleniyorum. Doktor senin beslenmenle alakalı bi durum değil dedi. İzlemeye devam edeceğiz dedi sadece. Sen beslenmene devam et kafana takma dedi ama demesi kolay
32+0 da çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin ya da rapor alabiliyor muyuz? Ben alamıyoruz, alırsak da sonraki izin hakkımızdan düşüyor diye biliyorum ..Benim de baya birikmişim var, 32 de raporu başlatmak yerine yıllık izinlerimi kullanıcam
Maşallah allah ım esirgesin :))kızlar merhabalar ...umarım bebişler iyidiryarın seker yuklemesini yaptırıcamm bakalım inş sıkııntı cıkmaz bygün devlete gittim 960 gram olmuş bernim minnoşş iki haftadır göbegim bayyaa cıktı benimde birden büyüdü bu haftalarda
amin canım amin. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırızCanim benim de cogunlukla 3 gun bazen de 1 hafta geri cikabiliyor. Sanirim 3 gun gec dollenme bizim. Ayrintilida sag ve sol uterusu besleyen damarlarimda centik tespit edildi. Tansiyonumu kontrol ediyorum surekli. Simdilik birkac doktor gordu gelisimde sorun yok diyorlar hepsi de. Allah yardimcimiz olsun.
baya şişmiş ozaman canım ya ayaklarınKızlar benim ayaklar davul gibi şişti. 37 numara giyiyordum normalde şimdi 40 numara zor oluyor fil ayağı gibi oldu ayaklarım. Sizde durumlar nasıll
Turşu çok canım istiyor arada yiyorum canım yemeğede tuz atıyorum aşırı değil ama normald salçada tuzlu ondan heralde yabaya şişmiş ozaman canım ya ayaklarınhep tuz gelir ya akla nasıl aRAn tuzla ?
Canım bu durumu ben ik ya sordum ve cvp su 32-37 arasi calisir raporu alirsan yillik izin kullanabilirsin raporun bozulmaz izninden düşer , üst solunum gibi hamilelikle ilgili rapor alirsan raporun yine bozulmaz fakat hamilelikle ilgili veya kadin dogumcudan alacağın herhangi bir raporda calisilabilirlik raporu bozulur doğum iznine ayrılmış olursun umarım isine yarar32+0 da çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin ya da rapor alabiliyor muyuz? Ben alamıyoruz, alırsak da sonraki izin hakkımızdan düşüyor diye biliyorum ..
Canim benim de cogunlukla 3 gun bazen de 1 hafta geri cikabiliyor. Sanirim 3 gun gec dollenme bizim. Ayrintilida sag ve sol uterusu besleyen damarlarimda centik tespit edildi. Tansiyonumu kontrol ediyorum surekli. Simdilik birkac doktor gordu gelisimde sorun yok diyorlar hepsi de. Allah yardimcimiz olsun.
pazar günü evde temizlik yaptım akşamına ayaklarımın üstüne basamadımgörünürde şişlik yok ama üzerlerine basamadım tekleye tekleye gezdim hep pazartesi günüde iş çıkışı bi uyumuşum salı sabahına kadar deliksiz anca düzeldim.. sıcaklarda çok zor geçiyor hamilelik.
Hepimiz aynı sıkıntılara mağruz kalmışızbende alıcaktım masa üstü vantilatör a 101 gelmişti ama şimdi işyerinde yelpazeyle yellenmeye bile utanırken onu alamadım zaten klimalar açık kimseye kapı kapattırmıyorum heryerden soğuk gelsin diye
Tmm cnm ben de böyle biliyorum yine de teşekkür ederim. O yüzden yıllık izinlerimi 32 öncesi kullanmaya çalışıcam ben :)Canım bu durumu ben ik ya sordum ve cvp su 32-37 arasi calisir raporu alirsan yillik izin kullanabilirsin raporun bozulmaz izninden düşer , üst solunum gibi hamilelikle ilgili rapor alirsan raporun yine bozulmaz fakat hamilelikle ilgili veya kadin dogumcudan alacağın herhangi bir raporda calisilabilirlik raporu bozulur doğum iznine ayrılmış olursun umarım isine yarar
Cnm maşalah bebeğine :) 28.hafta bitince 1 kiloyu geçicekler ya çok heyecanlı bence :) yüklemede de inş sıkıntı olmaz :)kızlar merhabalar ...umarım bebişler iyidiryarın seker yuklemesini yaptırıcamm bakalım inş sıkııntı cıkmaz bygün devlete gittim 960 gram olmuş bernim minnoşş iki haftadır göbegim bayyaa cıktı benimde birden büyüdü bu haftalarda
Canım geçen hfta benim de öyleydi 3 gün hiç bi ayakkabımı giyemedim.. Sonra tuzu kestim suyu artırdım. 2lt su içiyodum 3e çıkardım. Bi de akşamları ayaklarının altına yüksekyüksek yastık koy dinlenirken, sonra geçiyor. Yine şişlikler oluyo hafif sıcaktan özellikle ayak bileklerinde kemik kısımlarında ama aşırı şişmenin önüne geçebilirsin :)Turşu çok canım istiyor arada yiyorum canım yemeğede tuz atıyorum aşırı değil ama normald salçada tuzlu ondan heralde ya
Canım bende bunu merak ediyordum. hamilelikle ilgili bir durum raporu yerine normal rapor alırsak hem yıllık izinler yanmaz, hemde sonraya kalır. verdiğin bilgiler için çok teşekkürler :)Canım bu durumu ben ik ya sordum ve cvp su 32-37 arasi calisir raporu alirsan yillik izin kullanabilirsin raporun bozulmaz izninden düşer , üst solunum gibi hamilelikle ilgili rapor alirsan raporun yine bozulmaz fakat hamilelikle ilgili veya kadin dogumcudan alacağın herhangi bir raporda calisilabilirlik raporu bozulur doğum iznine ayrılmış olursun umarım isine yarar
32+0 da çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin ya da rapor alabiliyor muyuz? Ben alamıyoruz, alırsak da sonraki izin hakkımızdan düşüyor diye biliyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?