2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
o zaman acıma bas izinleri , bizde de 6 günü yanıyor bende onları kullanacam evde bebişlerle yatışa geçelim
aynen :) yancak iznimi alamazlar benden sen 6 ben 12 günde geç kalkarııııız, netten ciciler bakarııııız, eksikleri tamamlarız biraz, biraz da keyif yaparızzz

RESMİYETTE BU SADECE HAMİLELER İÇİN DEĞİL ZATEN HERKES İÇİN GEÇERLİ CANIM :)) BEN HALA SABAH 8 AKŞAM 7 ÇALIŞIYORUM MSELA

hamilelikle ilgili kuralları okuyorum da öyle yazıyor
bende sabah 8 akşam 7 çalıyorum tabi aradaki farkı mesai alıyorum söyledim normalde 7 buçuk saat diye
ama artık katlanamıyorum erken çıkmaya başlayacağım çünkü öğlen aramda yok yani yarım saat yemek o da üst katta yemekhanede
normalde 7 buçuk saat çalışsam 3 buçukta çıkmam lazım hadi yemek yiyorum yarım saat ekle 4 de çıkmam lazım
7 ye kadar çalışınca 3 saat mesai alıyorum

Bende sabah 8 akşam 6 ama ben bunların hesabını yapıyorum doğum sonrasında rapor olarak dönecek kuruma :) normalde kurum 4 buçukda çıkma hakkı veriyor fakat ben herzaman çıkamıyorum işlerden dolayı

ben şimdiden alıyorum o ücretleri bi de ben muhasebeciyim ayarlayanda benim
ben gittikten sonra gelip kim ayarlayacak yeni gelen kız var ama hangi birini öğreticem fenalardayım yani
kaldı 1 buçuk ay izne ama mesai hesaplamayı öğretemedim normal işlerden fırsat bulup
çokta sabırsız bişey oldum iyice sıkıntı basıyo hemen kendim sıkıntılı iş sıkıntılı çatlıyorum akşam edene kadar

bayanlar günaydın
özel sektörde çalışanlar resmiyete göre 7 buçuk saatten fazla çalışmamız yasak
sizler kaç saat çalışıyorsunuz?
çalışma saatlerim sabah 8 akşam 6 1 saat öğle molası ve iki tane 15 dk lık dinlenme molaları dışında 8 buçuk saat çalışıyor oluyorum. tekstil sektöründeyim çok pis nalet sektör resmiyet dinlemez bütün düzenbazlık bu sektörde. cumartesi günüde öğlen 1 kadar çalışıyorum.

Allah yardımcın olsun canım evet kimden duyduysam tekstil kötü diyorlar
çocuktan sonra devam edecek misin aynı yere

Allah yardımcın olsun canım evet kimden duyduysam tekstil kötü diyorlar
çocuktan sonra devam edecek misin aynı yere
hayır devam etmicem.ilk bebeğim benim inşallah kızımı büyütmek istiyorum rabbim eşime sağlık güç kuvvet versin o çalışsın yeterki onun çalışması yeter bize elhamdülillah. ama biraz büyüyüp yetiştikten sonra çalışırmıyım çalışmazmıyım bilemiyorum çalışmakta istiyiroum ama kızımda gözümün önünde olsun istiyorum bakaalım zaman neler göstericek.

Canım bizde maalesef mesai ücreti yok sabaha kadar da çalışsan mesai kavramı yok bende o yüzden doğumdan sonra rapor alarak dengeleyeceğim.

ben bugun yaptrdım. 50 grlık yaptılar sonuc daha cıkmadı aksama gıderım tekrar sonuç gostermeye benımkıde 820 gr olmus. masallah ınsallah bırsey cıkmaz sonuclarımızda

Turşu çok canım istiyor arada yiyorum canım yemeğede tuz atıyorum aşırı değil ama normald salçada tuzlu ondan heralde ya
bu haftalardan sonra tüm hamilelerde sişmeler olacak asırı olursa doktor hemen gel dedi bana. bacaklarımı ve ayaklarıma bastırarak kontrol etti. tuzu olabıldıgınce azalt bence ve tursuyu kes. bebek agırlastıkca sıkıntı olur. sımdıden vazgec tuzdan flln. son haftalrın rahat olsun :)

Yok ya benim bildiğin dışarıdan farkedilen hareketleri bunlar, bazen dalgalanma gibi oluyor karnımın üstünde bazen de bildiğin çıkıntı, üstelik iş yaparken ayakta da farkedebiliyorum elektrik çarpması gibi oluyor bi değişik, sanki otur artık diyo bana

benımde 29 gunluk ıznım var temmuz da 5 gun kullanayım dıyorum. agustosta da 5 gun. 32 den sonra kendımı rahat hıssedersem calısabılır alıp eylulun ortasında dogum ıznıne cıksam dıyorum. eylulun sonunu gıbı dogsa bebısım. 14 hafta aktarırım. nasıl bı plan sdımdılık. :) ocagı bulurum bende dogumdan sonra sonra da heyet fln ınsallah

Canım sağolasın tekrardan benimde 14 gün yanacagi için bayram sonrası için kullanıyorum. bebiş içinde 32 haftalikken çalışabilir izni alıp raporla sonraya aktarmaya çalışacağım. hepimizin uğraşı bunun için
Benim ilk dönem kapanıyor ozaman 2. Dönemde de raporla halletmeye çalışacağım inş.

bende sordum kuruma. ne rapor nede yıllık izin alamazsınız dediler. ben direk cıkcam sanırım dogum ıznıne
Nasıl yaa kurumdan kuruma değişiyor mu ki bu durum ne gıcık yaa ben direkt mail attım resmiyet olsun diye bizde bu konu ile ilgili ayrı bir ekip var hepsine hem de sonradan sorun çıkmasın diye çok net açık açık yazmışlardı.

devletteyım ben. 32 den önce ızın kullanabılıyorum. 32 den sonra calısabılır alırsam ne rapor ne de ızın vermıyolar. rapor alırsam hemen dogum ıznıne baglanıyorum. calısabılır raporum yanıyor. tekrar bı sorayım bakalım yanlıslık olmasın bende de

Gelen mail aynen iletiyorum canım

Hanım Merhaba,

Çalışabilir raporunuz olduğu süre içerisinde yıllık izin almanız raporunuzu etkilemez.

Ancak hamilelik nedeniyle rahatsızlığınız nedeniyle diyelim ki 2 gün raporunuz var çalışabilir raporunuzu etkileyecektir.

Buna rağmen diyelim ki üst solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle 2 günlük raporunuz var bu rapor çalışabilirlik sürecini etkilemeyecektir.

Bilginize,

bayanlar günaydın
özel sektörde çalışanlar resmiyete göre 7 buçuk saatten fazla çalışmamız yasak
sizler kaç saat çalışıyorsunuz?

bizim normalde günde 9 saat mesaimiz var. ben 7buçuk saat çalışıp 1buçuk saat erken çıkıyorum canım. şimdi doktordan rapor alıp normal gelip normal gidip izinleri haftada 1güne çevirmenin peşindeyim. giderken sıcaklar zorlamaya başladı artık

Canım bizde maalesef mesai ücreti yok sabaha kadar da çalışsan mesai kavramı yok bende o yüzden doğumdan sonra rapor alarak dengeleyeceğim.
zor canım öylede iş yükün artsın fiyat aynı sürekli çalış oh başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…