2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Tamam canım sagol gayet iyi anladım bu konuyu daha 1 buçuk ay var yani geçer elbet o da

a ve b grubu olanlar kullanılabilir. Kullanmazsan ve enfeksiyon devam ederse daha ağır antibiyotiklere geçersin tercih senin. Enfeksiyonun bebeğe yapabileceği kötü etkiyi söylemiyorum bile.
Ben hamile kaldığım günden itibaren akintim kasintim bitmedi defalarca test yaptırdım enfeksiyon çıkmıyor fitil ve krem kullanıyorum 1 2 gün geçiyor sonra yine başlıyor akıntı sebebini anlamıyorum

Kizlar şişen ayaklarla nasil baş ediyorsunuz? Ya iki dakika mutfaga gidiyorum hemen şişiyor üstü, bilekleri tuzlu yemiyorum. Su da iciyorum, uzaniyorumda ama banamisin demiyor

bayan diyet cok mu aşırı?_bazen benimde oluor ama çok asitiysa doktoruna sor.
Yoksa suda tuketiorum diosun yazın dezavantajı galiba birde bize sislikler

Kizlar şişen ayaklarla nasil baş ediyorsunuz? Ya iki dakika mutfaga gidiyorum hemen şişiyor üstü, bilekleri tuzlu yemiyorum. Su da iciyorum, uzaniyorumda ama banamisin demiyor
Hicbirsey ise yaramiyor canim valla. Cok aşırı şiş. Bugun tum gun uzandim tuz hic yemedim yinede var. dun terlik bile giyemedim o kadar fenaydi. Sanirim sicaklar ve agirlik cok buyuk etken. B3n alyansimi da takamiyorum 2 3 haftadir. Dun tek tasim biraz buyuk onu bari takayim dedim. Cikaramadim gece inince ciakrdim bir daha da takmam artik.

Ben alyansmicikardim ama digerini çıkartamadım az önce ( inş cikartabilirim ya iner belki

Ben hamile kaldığım günden itibaren akintim kasintim bitmedi defalarca test yaptırdım enfeksiyon çıkmıyor fitil ve krem kullanıyorum 1 2 gün geçiyor sonra yine başlıyor akıntı sebebini anlamıyorum
Akıntı hepimizde var. Kaşıntı belkide iç çamaşırından kaynaklı olabilir. Pamuklu kullan

Hayırlı geceler arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum topiğe inşallah herkes iyidir şeker yüklemesi yaptiran arkadaşlar normal değer kaç olmalı ben devlet hastanesinde yaptırdım açlık kan şekeri 90 çıktı 50 mg yüklemenin ardından 168 cikti 9 günlük tatilin bitmesini beklemem gerekiyor doktora göstermek için nasıl geçecek 9 gün sizce yüksek mi tatlı yersem bişey olur mu çok endişeliyim

Canım yanda yazmıyor mu sununla bunun arasında olmali die? Ust sinir 140 ve 160 degisiyor testlere göre.

Canım ben de bugün yaptırdım

100-140 arası normal benim de 168

Kısmet artık

BEN 75 lik yaoturdum aclık 89 1. saatin sonu 175 , 2.saatin sonu 114 cktı normal dedi dr belki bi fikir olur

Ekim anneleri herkes kosusturma icinde sanırım bayram telaşı sürüyor. herkes bir yerlere kacti galiba biz evdeyiz oglusumla 4 gözle babamızı bekliyoruz son 2 günümüz kaldı bugun medinede patlama olmus cok korktuk allaha şükür ulastik 10 dk farkla rabbim korumus babamızı. Bir sagsalim evimize girsede rahat etsek aşırı stres oluyorm bu terör olaylarından artik. Kızım bile hic durmadi esimle konuşana kadar oynadi durdu içimde allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim benim Allaha binlerce kez şükürler iyiymiş esin... Rabbim sagsalim kavustursun inşallah... Rabbim bu kan dokenleri de ıslah etsin inşallah. .. mübarek topraklarda da yapıyolar bunu... Rabbim elbet fil süresinde ki gibi onlara bir azap yasatacaktir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…