2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benimde arkadan hiç belli değilmiş hamile olduğum ama önden basketbol topu gibi gidiyor Karnım, ama kim ne derse desin bebekerimiz sağlıklı olsun. Gerisi hiç önemli değil sende boşver canım
benim ki de öyle. Yuvarlacık, bu haftada zaten rahim futbol topu büyüklüğünde oluyormuş artık. Sallamamaya çalışıyorum zaten ama aynı gün içinde birkaç kişi söyleyince ters cevap vermek geliyor içimden

Ağzı olan konuşuyor tatlım boşver :) ben birde yazlık yere geldim. herkes karnima bakıyor sanki

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bugun kızımın hareketlerini göbek deliğimin üstünde hissediyorum, yukarı yukarı vuruyor. demek ki 24 den sonra iyice yukarı çıkıyolar.. :)
Evet ben de baya göbek hizadının üstünde sağ tarafta hissediyorum

Ayyyy toplamda 6 kilo aldim fakat beni uzun suredir gormeyen tanidiklar aayyyyy kilo almissin,sismissin diyodaha esimin memleketine gidince oooo neler diyeceklerben yaz hamileleginden hoslanmadim..ayyy ben hamileyim yaaa kilo vermemi bekliyorlar
Amaaann takmayın milleti yaa, düşünsenize hamile olmak için neler yapanlar var, ne fedakarlık ne dualar, kıymetini bilelim, tadını çıkaralım, kilo verilir

Kizlar hamile oldugunuzu ogrendiginizdeki kilonuza gore mi hesapliosunuz. Mesela ben 57 ile hamile kaldim ama bulanti donemlerimde 53 e kadar indim. Simdi de 59 kiloyum. Yani toplamda kac kilo almiş oluyorum

Bende sola yattığımda bebiş uyanıksa inanılmaz vuruyor annesine rahatsız oluyor paşam kıyamayıp mecbur sırt üstü yatıyorum

Kizlar hamile oldugunuzu ogrendiginizdeki kilonuza gore mi hesapliosunuz. Mesela ben 57 ile hamile kaldim ama bulanti donemlerimde 53 e kadar indim. Simdi de 59 kiloyum. Yani toplamda kac kilo almiş oluyorum
doktor için önemli olan aylık ne kadar kilo aldığın sanırım. Aylık 1.5 kg yu geçme diyor mesela benim doktorum. Başlangıçtan beri şu kadar aldın diye hesap yapmıyor. Mesela bende ilk 3 ay hiç kilo almadım ama 4. ayda bir anda 2 kilo aldım dikkat et dedi doktor. Yani toplama değilde aylık aldığın kiloya bakman gerekiyor sanırım.

O zaman sen doğunca yandin pimpiriksen en ufak şeyi takarsın kafana ya bencede şu 2 ay hiç bitmesin şuan benimle rahat rahat geziyor keyfi yerinde hastalık yok uykusuzluk yok ohhh
Ilk bebeğim oldugu icin belki boyleyim,deneyimli olsam ben de bu gunlerin keyfini surebilirim.ben dogsa da gözümün önünde olsa diyorm şu an allah hepimizin bebegini saglikla bizlere kavustursun

kızlar 75 lik seekr yüklemesi daha garantili diye onu yapalım dedi bana doktorum yaptırdım cok şükür vcıkmadı seker ama illlet bişeymiş öle meyvel gazoz gibi bişey deigldi üniversite onu kabul etmiyormuşş bildigin sekerli su içtim hatta içemedim limonla icebilirsin dediler eşim hemen limon buldu geldi kantinde öyle içebildimm ......... ama mahvetti beni ya bayılıom sandımm biara ter bosaldı vücudumdan fenaa bas agrısıda cabası megersem o terle atmsıım sekeri vucudumdan .. sonuç itibariyle sekerim çıkmadı şükür kutlamayıda baklavayla yaptımm ertesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…