benim ki de öyle. Yuvarlacık, bu haftada zaten rahim futbol topu büyüklüğünde oluyormuş artık. Sallamamaya çalışıyorum zaten ama aynı gün içinde birkaç kişi söyleyince ters cevap vermek geliyor içimdenBenimde arkadan hiç belli değilmiş hamile olduğum ama önden basketbol topu gibi gidiyor Karnım, ama kim ne derse desin bebekerimiz sağlıklı olsun. Gerisi hiç önemli değil sende boşver canım
Ağzı olan konuşuyor tatlım boşver :) ben birde yazlık yere geldim. herkes karnima bakıyor sankibenim ki de öyle. Yuvarlacık, bu haftada zaten rahim futbol topu büyüklüğünde oluyormuş artık. Sallamamaya çalışıyorum zaten ama aynı gün içinde birkaç kişi söyleyince ters cevap vermek geliyor içimden
Evet ben de baya göbek hizadının üstünde sağ tarafta hissediyorumGünaydın kızlar nasılsınız? Ben bugun kızımın hareketlerini göbek deliğimin üstünde hissediyorum, yukarı yukarı vuruyor. demek ki 24 den sonra iyice yukarı çıkıyolar.. :)
Aslan parçası işte maşallahçok teşekkür ederim kızlar çok mutluyum bugün ramazanda doğru düzgün beslenemedim diyordum
üzülüyordum ama şükürki oğluşum baya büyümüş zaten hissediyorum baya çıktı yukarlara
Amaaann takmayın milleti yaa, düşünsenize hamile olmak için neler yapanlar var, ne fedakarlık ne dualar, kıymetini bilelim, tadını çıkaralım, kilo verilirAyyyytoplamda 6 kilo aldim fakat beni uzun suredir gormeyen tanidiklar aayyyyy kilo almissin,sismissin diyo daha esimin memleketine gidince oooo neler diyecekler ben yaz hamileleginden hoslanmadim..ayyy ben hamileyim yaaa kilo vermemi bekliyorlar
Ha hakızlarr :) kızımın artistliğine ne demelii gözlük bi bebeğe bu kadar mı yakışır
Kokoş bi kızım olacak kesinHa haşimdiden böyle süslüyse büyüyünce ne olur annesiii, maşallah subhanallah
Kizlar hamile oldugunuzu ogrendiginizdeki kilonuza gore mi hesapliosunuz. Mesela ben 57 ile hamile kaldim ama bulanti donemlerimde 53 e kadar indim. Simdi de 59 kiloyum. Yani toplamda kac kilo almiş oluyorumbenimde toplamda 5 kilo oldu. Ve sadece göbeğim var nereye aldım o kadar kiloyu bilmiyorum ama gören ay çok şişmişsin, davul gibi olmuşsun , daha çok şişersin sen, kaç ayın var diyorlar. Uçarım size demek istiyorum. Bayramda da büyük ihtimalle top topiğimiz ben ve göbeğim olacak.
Pardon simdi 60 im. Yani 59 bucugu gectim 60 oluyorum :)))))Kizlar hamile oldugunuzu ogrendiginizdeki kilonuza gore mi hesapliosunuz. Mesela ben 57 ile hamile kaldim ama bulanti donemlerimde 53 e kadar indim. Simdi de 59 kiloyum. Yani toplamda kac kilo almiş oluyorum
Bende sola yattığımda bebiş uyanıksa inanılmaz vuruyor annesineSola yatis öneriliyor hamilelikte ama benim acayip ağrım oluyor o yüzden sola yatamiyorum, ya sağa ya da sırt üstü yatıyorum mecburen bazen sağ bile zor oluyor tepikler ve agrilar duyuyorum, doktorum nasıl rahat ediyosan oyle yat dedi
Kendimi sırt üstü yatırıp göbeğimi bi tarafa deviriyorum , gece bacak arama yastik koyuyorum sabah uyandigimda yastik odanin bi kosesine ucmus, bildiğin sınav
doktor için önemli olan aylık ne kadar kilo aldığın sanırım. Aylık 1.5 kg yu geçme diyor mesela benim doktorum. Başlangıçtan beri şu kadar aldın diye hesap yapmıyor. Mesela bende ilk 3 ay hiç kilo almadım ama 4. ayda bir anda 2 kilo aldım dikkat et dedi doktor. Yani toplama değilde aylık aldığın kiloya bakman gerekiyor sanırım.Kizlar hamile oldugunuzu ogrendiginizdeki kilonuza gore mi hesapliosunuz. Mesela ben 57 ile hamile kaldim ama bulanti donemlerimde 53 e kadar indim. Simdi de 59 kiloyum. Yani toplamda kac kilo almiş oluyorum
maşallah çok güzelsiniz ikinizdekızlarr :) kızımın artistliğine ne demelii gözlük bi bebeğe bu kadar mı yakışır
Ilk bebeğim oldugu icin belki boyleyim,deneyimli olsam ben de bu gunlerin keyfini surebilirim.ben dogsa da gözümün önünde olsa diyorm şu an allah hepimizin bebegini saglikla bizlere kavustursunO zaman sen doğunca yandin pimpiriksen en ufak şeyi takarsın kafana ya bencede şu 2 ay hiç bitmesin şuan benimle rahat rahat geziyor keyfi yerinde hastalık yok uykusuzluk yok ohhh
SAGOL CANIM masallahhey maşallah maşallah :))) iyi bakıyorsun bebitona.
Ben göremedim canım ya ne kadar olmuş, senin sonuç çıktı mı onu da görmedimSAGOL CANIM masallahelimden geldigince en iyisini yapmaya en iyi beslenmeye dikkat ediyorum herkes gibi şükürler olsun iyi almış
rahat ol iki kutu bitirfimmkızlar bişey soracağım idrar yolları enfeksiyonu için kültür yaptırdık sonuca göre dr augamentin antibiyotik verdi B grubu kategorisindeymiş kullan dedi de hiç içime sinmiyoooo
canım 4 - 5 gün önce 960 lardaydıBen göremedim canım ya ne kadar olmuş, senin sonuç çıktı mı onu da görmedim
Maşallah bebisinecanım 4 - 5 gün önce 960 lardaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?