2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım indirim vs yaptılar 3000 e aldım

Canim cok guzeller. Iyi gunlerde kullansin bebegin insallah. Ben de bu gibi takimlara baktim bugun. Ne kadara aldiniz bu takimi?Yatak odasi icin ayri bir besik dusunuyor musun peki?
Canım yatak odası için chicko next2 me anne yanı alıcam.
3000 tl ye aldık.

3000 tl ye aldık.
masallah cok begendım. ne güzel herkes birseyler almış ben daha hiç birsey almadım 2 3 zıbın o kadar. kendıme geceligım bile yok acıl bırsey olursa bıle. hıc vaktım yok cok calısıyorum eve gelınce pılım bıtmıs oluyor. annem ne aldıysa onunla ıdare etcez artk. ama sızı gorunce cok özenıyorum. masallah ya cok guzeller hepsi güle güle kullanmayı nasıp etsin allahım.

Canım benim ..
İnan bana hepimizin eksikleri var ve hepimiz bazı zorluklar yasıyoruz.
Onemli olan kıyafet oda vs degilki .. Onemli olan beneklerimizin saglıklı doğması..
Soyle düşün acil bir durumda gecelikte alınır kıyafette...
İnşallah saglıklı bir sekilde kucagımıza alırız..

3000 tl ye aldık.

Cokta yguna almissiniz hayirli olsun canim. Dun bende girdim bellonaya ama bu model yoktu, baska bir model gordum ama daha pahaliydi. Ben evde kalabaligi hic sevmiyorum. Ama malesef 140 m2 evin her odasi dolu. O yuzden 2 besik yerine tek besik olsun istiyorum ama olmayacak sanirim( Birde biz cocuk odasini calisma odasi olarak kullaniyorduk, simdi onlari nasil ve nereye alacagim kara kara dusunuyorum.

Canım indirim vs yaptılar 3000 e aldım

anladım canım ya ben sadece dolabı alıcamda eşimin arkadaşı 1500 e yaparım dedi
eşimi ikna edersem 500 taksitle ödeyip yaptıracağım
sadece büyük yatak kalıyo
sonra ıvır zıvır eşyaları alıcam
sonra ev temizliği badana derken bitecek inşallah hepsi
şu an çok fena kafamı kurcalıyo herşey sanki yetişmicek gibi

Ayneb canim ben odayi boyatmicam.
Ama o kadar cok eksik var ki napicaz bilmiyorum

Benim eksik listem sayfalarca gidiyor

Canim benim evim 100m2 . 2-+1
Ama yasam alani olmasi onemli benim icin.
Canim bizimki 4000 di indirim yaptilar bayagi.

Ayneb canim ben odayi boyatmicam.
Ama o kadar cok eksik var ki napicaz bilmiyorum

Benim eksik listem sayfalarca gidiyor

Rabbim hepimize yardım eder inşallah
ben boya işini eşime attım bizde tavan lambiri zaten sadece çocuğun odasını bile boyasa bana yeter ev 2 senedir badana olmuyo çünkü
kıyafette çok almayı düşünmüyorum kanguruyu sağlam bişey istiyorum çünkü hem eşim hem kardeşlerimin en büyük hevesi kanguruda bebeği gezdirmek :)
portbebe seti alıcam bi de bez çanta takımlı ay daha var sayamıyorum saydıkça daraltı basıyo
tüm eşyaları da 500 le alırsam yine iyiyim :)

kızlar park yatak kullanan yada çevresinde kullanan varmi o nasıl acaba herkes çok tavsiye ediyor ne düşünüyorsunuz? ?

canım ben park yatak alıcam etrafımda kullanan bir çok insan çok memnun ve
benimde mantığım şu mobilyayı iki gün sonra kaldırmak sorun
park yatağı istediğin gibi evin içinde gezdirebiliyorsun yanında taşıyabiliyorsun iki gün sonra kaldırıp kenara koyabiliyorsun
o yüzden 5-6 yaşına kadar da çocuk kullanabiliyo genişlerden alınca ben park yatak diyorum :)

kızlar park yatak kullanan yada çevresinde kullanan varmi o nasıl acaba herkes çok tavsiye ediyor ne düşünüyorsunuz? ?

benim gördüğüm masif mobilya yatak alan bile sonradan park yatak almış.
benim kardeşlerim dahil.Ben park yatak düşünüyorum.Ama görüp sağlamlığını büyüklüüğnü gözle görüp elle kontrol etmeden internetten sipariş etmemek lazım.Boyutları değişiyor,birde 2 yaş üstünde kullanma durumuda olacaksa en alt kısımda kendisinin girip çıkacağı fermuarlı giriş çıkışı olan olması önemli bence.

Bende her aldigimiz seyden sonra bu sondu artik kalmadi diyorum ama cikiyo sanki oysaki banyo setini bile aldm

Ne güzel herkes hazırlıklarını yapıyor allah ağız tadilat herkese kullanmayı nasip etsin inşallah
Bende ağustos ve eylülde kalanları tamamlamayı düşünüyorum. Eşim gelip gidecek şehir dışından artık ayrılık doğumdan sonra bitecek inş. 15 20 gün bebisimle iyi olduktan sonra onun olduğu şehirden esyali ev tutup yaklaşık 8 9 ay yanında olacağız. sonrası allah kerim, bebiş kismetiyle gelsin inş. Oyüzden ben oda yapmayacağım. park yatak aldık. Birde kullanışlı bir dolap alırsak tamamdır. ilerde genç odası yaparız inş napalım yeterki sağlıkla büyüsün ler mutlu huzurlu olsunlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…