2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yine senin az galiba canım benimki daha bir beter bacaklarım falan hep çatlak kredi kullanıyorum ama fayda etmedi üstelik daha 6 kilo aldım. Aynalara bakamiyorum

Cnm teşekkür ederi :)

Kamuda çalışan arkadaşlar varsa, yıllık izinler durduruldu. Tıpış Tıpış ise döneceğiz. haber aldigimdan beri çok moralim bozuk...

Malesef canim. Bizde son anda bir yere gidememistik ama daha iznim vardi pazartesiye kadar. Demek ki gidememizin hayri da buymus. Sende uzulme, belki bir hayir vardir.

Çok doğru ama korkmamak elde mi ben çok korkuyorum napicam hiç bilmiyorum

tekzenden gönderdiğin model güzelmiş aslında ama kalitesini hiç bilmiyorum tekzenin. ikeadan internet siparişine baktınmı hiç? gerçi maliyetli oluyo onlar ama bi bak istersen yinede. bende bunları almayı düşünüyorum kısmetse. şifonyer aynı model bulursam daha iyi olucak tabiii :)

Canim ben de bugun gittim seker yuklemesi icin. Daha onceki 50 mg lik testte tok gidilebiliyordu ben bubda da oyle zannettim ama 100 mg likta ac kalmak gerekiomus. Yani yarina kaldi. Insallah yarin iyi sonuçlar alirim

bana 50lik içinde aç olmak gerekiyo dedi doktorum, acaba tok gittiğin içinde yüksek çıkmış olabilir mi?

Kizlar bu ay hesabii cok garip yaziyor her yerde.

Ben mesela suan 27. Haftamdayim

Ve bana gore 6 ay 3 haftalik hamileyim.

Dogru mu hesapliyorum acaba.

benim internette bulduğum hafta-ay hesabı şöyle; bunu takip ediyorum bende
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Malesef canim. Bizde son anda bir yere gidememistik ama daha iznim vardi pazartesiye kadar. Demek ki gidememizin hayri da buymus. Sende uzulme, belki bir hayir vardir.
Aynen canım zaten yapacak bişey yok ama suan 13 saat uzaktayim, kara kara nasıl gidecegimi düşünüyorum. dinlene dinlene gideceğim artık. 1 gün ankarada mola vereceğim. uçaklara baktım fiyatları almış başını gitmiş.

canm dün baktım internetten ikea ya pahalı geldi bana
tekzen kalite sıfır bence gidip dolabına baktım vursam kırılacak gibi ve en sonunda dolabı
düzcenin kendi firması olan topçuoğlu concept ten beyaz kapaklısını aldım 900,00 tl ye
bunu da bitirmiş olduk şükür yatak ve diğer eşya kıyafet ihtiyaçlar kaldı inşallah onları da diğer aylar halledeceğiz

bende 76 110 gördüm kraft atlasti modeli sanırım

canm 110 gördüm dün çok kısa geldi gözüme 70x120 alıcam 80 bulmak imkansız resmen yine kraft baktık calipso modeli hoşuma gitti sadece dönencesi yok onu da ilave ettiririm 490 tl dedi burda baktım internette daha pahalı çok ilginçtir oysa internette daha uçuz oluyordu

canım öyle böyle çatlayacağın varsa çatlıyorsun sanırım
2 arkadaşımda hamilelikte hiç çatlamamış doğumdan sonra her yeri çatlak içindeymiş anlamadım gitti neye göre oluyor bu
o kadar terliyoruz aslında vücut nemli ama yine de oluyor
birazda genetikmiş annede varsa bizde de olurmuş diye duydum

geniş geniş gayet güzel olmuş canım güle güle kullanın. kıyafet için istanbula gelme şansın varmı hiç? benim aldığım mağazada çok ucuzdu şimdiden 9 aylık bodylerim bile tamam benim

geniş geniş gayet güzel olmuş canım güle güle kullanın. kıyafet için istanbula gelme şansın varmı hiç? benim aldığım mağazada çok ucuzdu şimdiden 9 aylık bodylerim bile tamam benim

sağol canım evet geniş geniş kullanıcaz inşallah bebeğimde gelince
sanmıyorum gelebileceğimi aslında istanbulda tanıdıklarımda var ama kendim görmediğim sürece alamam
internet mağazası var mı aldığın yerin bölge olarak nerde

Canım ben aynı modelden aldım. Civil sadece 1 günlük indirim yapmıştı yaklaşık 1.5 ay önce, aslında kırmızı siyahlisini istiyordum ama siyah beyazlisini donencesiyle beraber 400 aldık. ben yorumları okudum, yandan fermuarida var.iyi bir seçim yaptık inş.

canım özelden attım sana bilgileri, internet mağazası yok maalesef

süper canım bende bakıyım zaten ay başında alıcam eğer internette o zamana kadar bir indirim bulursam alıcam
ben çok beğendim yatağı bence doğru tercih
iç yatak mağazada sormak aklıma gelmedi içine koyuyorlar mı bence koymuyorlarda bakalım internetten alırsam birde yatak derdine düşücem :)

Yok canim iç yatağı ayrı 100 fln satıyorlar. onu bizde almadık alicaz, ama dönencesi çok iyiymiş. Çok fazla oyalaniyorlarmis ona bakıp

Ozel aracla doneceksen 2 saatte bir mola verip molada biraz yurumeliymissin. Biz de 8 saat gidecektik doktorum o sekilde musade etmisti. Bir de bol su icmeyi ihmal etme. Iyi yolculuklar.

bende öyle duydum kız kardeş annede varsa oluyor diye.Sanırım kuru esnek cilt sahibi değilsek oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…