- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
cocugun dogum kilosundan gelişmesine kadar herşey etkili ki. ırı bebek olursa gelişmesi de ıyı olursa 3-4 ay. ama kucuk bı bebek olursa 6 aya kadar kullanılıyomus. guzel duruyo da her yere tasınır bana mantıklı geldi ama yınede sen bılırsin.canım çok güzel o, ama çok pahalı...
ne kadar kullanılır mesela bu beşik? iç ölçüleri ne kadar?
canım bu da çok güzelmiş.. 250 tl ye böyle ahşap sepet beşik bulman mucize:) bunlardan hep var ama 500-600den aşağısını görmedim...
biz oda yapıyoruz yatağı olacak şunun gibi foto koydum; Eki Görüntüle 1863222
bir de işte benim alacağım da 45x80 ebatında sallanabilen kumaş beşik, fotosunu paylaşayım, işte bunu ne kadar kullanırım ki 4-5 ay kullanılır mı acaba? bunu ilk zamanlar yatak odası- oturma odası gezdirip kullanırım diyorum Eki Görüntüle 1863221
güle güle kullan canım çok güzel gerçekten :) bze biraz pahalı o benim düşündiğim 150 falan artık alırım bi ara ben de netten falan..Canım ben hepsiburadadan 500 tl ye aldım.
sağol canım. bence de anca böyle hallederiz bi yandan da yatağına alıştırmaya çalışırım çünkü ben işe başlayınca annem bakıcak sonucta orda başka bi yatakta yatcak evde de kendi yatağna alışsın :):)cocugun dogum kilosundan gelişmesine kadar herşey etkili ki. ırı bebek olursa gelişmesi de ıyı olursa 3-4 ay. ama kucuk bı bebek olursa 6 aya kadar kullanılıyomus. guzel duruyo da her yere tasınır bana mantıklı geldi ama yınede sen bılırsin.
bana daha değişmez dedi doktor iste ondan korktum. stress yapmamaya calısıyorum ama annem de panik etti. bız ıkı kardesiz ıkımızde erken gelmeye kalkmışız 8 ay olunca dogmusuz artık. cantayı falan hazırla dedi nolur nolmaz dıye. insallah yınede zamanında gelsınlercanım kafası aşağıda dönmüş ne demek anlayamadım :/ ben de cumartesi kontrole gittiğimde sordum pozisyonu nasıl diye, başı aşağıda dedi dr, ama döner yarın gelsen farklı olabilir dedi, rahat davrandı.. stres yapma canım sen zaten dinleniyorsun biliyorum, inşallah kalıcak daha içeride o büyüyecek:)
benimde hep asagıda gidiyo. sıkıntılı gectı bugune kadar. bıraz yukarı cıktı derken iste. insallah bakalım bızde neler olacak.G gunesjuly1234 benim hep aynı pozisyondaydı hep aşağıda hiç yukarı çıkmadı bebe kedi yavrusu gibi yüzüstü kafası aşağıda. ayrıntılı ultrasondan beri aynı pozisyonda diyim sen anla. benim doktorumun benim gibi bir hastası daha olmuş 41. haftada doğurmuş endişelenme dedi alakası yokmuş daha kolay yaparsın doğumu bence dedi.
büyüdükçe oluyor canım ben oturduğum yerde ne sancılar çekiyorum 2 haftadır kaburgama ya vuruyo ya eli ayağı geliyo yavrumun bir sancı giriyo ovuyorum tutuyorum oramı sonra biraz zaman geçince geçiyoKizlar dun aksam mutfktayken gogsumun altina bir agri girdi. Ilk defa boyle bir agri hissettim. Ayakta duramadim oturdum uzandim gecti. Cok korktum. Internetten araştridim ya rahim buyudugubicin baski yapiyormus ya da bebek kaburgama vurdugu ya da başini koydugu icin agri hissediomusum. Insalah bir daha olmaz cok aci vericiydi.
benimde hep asagıda gidiyo. sıkıntılı gectı bugune kadar. bıraz yukarı cıktı derken iste. insallah bakalım bızde neler olacak.
Kizlar dun aksam mutfktayken gogsumun altina bir agri girdi. Ilk defa boyle bir agri hissettim. Ayakta duramadim oturdum uzandim gecti. Cok korktum. Internetten araştridim ya rahim buyudugubicin baski yapiyormus ya da bebek kaburgama vurdugu ya da başini koydugu icin agri hissediomusum. Insalah bir daha olmaz cok aci vericiydi.
Sıkınca benimde gelir sen sıkıyormusun yoksakızlarrr selam. 28+5 günlük hamileyim. göğüslerimden süt gelio az az gelen var mı sizdede
yok canım sıkmıyorum. durduk yere otururuken birsey aktı gitti. terlemişimdir dedim ama bildiğin göğüs ucum ıslanmıştıSıkınca benimde gelir sen sıkıyormusun yoksa
Canım tahta beşik var arkadasımda internetten 100 tl civarına almış kullanışlı fiyor bayagı. Meraketme rahat eder bebiş :)güle güle kullan canım çok güzel gerçekten :) bze biraz pahalı o benim düşündiğim 150 falan artık alırım bi ara ben de netten falan..
Kızlar meraba nasılsınız?
Belki yazdınız göremedim ama
Philips Avent SCD290/01 Naturel Biberon Set hakkında ne düşünüyorsunuz? Alıp önceden kullanan varmı? Arkadaşlarım başka marka kullanma bu çok iyi dediler. Emin olup alamadım.
anladım canım, başı aşağıda diye hemen doğacak diye birşey yok, birçoğumuzun öyle, bunu düşün rahatlat kendini.bana daha değişmez dedi doktor iste ondan korktum. stress yapmamaya calısıyorum ama annem de panik etti. bız ıkı kardesiz ıkımızde erken gelmeye kalkmışız 8 ay olunca dogmusuz artık. cantayı falan hazırla dedi nolur nolmaz dıye. insallah yınede zamanında gelsınler
süper o zaman alayım ben idare ettiği kadar etsin heheh :) sağol cnmCanım tahta beşik var arkadasımda internetten 100 tl civarına almış kullanışlı fiyor bayagı. Meraketme rahat eder bebiş :)
Canım dediğin şişlik ben de uzun süredir var, hatta elime geliyordu yağ bezesi gibi, geçen doktora sordum dedi varis olabilir bol bol dinlen ayakta kalma ama ne mümkünbende de oluyor cnm hatta bi kaç gündür bel ağrım eşlik etmişti ve bu bi kaç gün içinde çatı kemiği denilen o kısım baya kubbeleşmişti gittikçe kemikler esniyor açılıyor sanırım bu ağrılarla...
çatı kemiği sizde de öle mi kızlar ??? yani şekil değişimi farkettiniz mi yoksa bende mi bi anormallik var
benim gördüğüm kadarıyla eczane fiyatlarından 1-2 lira aşağıda fiyatlar yani öyle çok aşırı bir indirimde yok gibi. alacaksan bile çok fazla alma bence, şampuanları falan küçük ambalajlı al kullanıp görmek lazım bazı şeyleriHanımlar henüz çok alışveriş yapmadım bebeğime o yüzden piyasa fiyatlarını pek bilmiyorum. https://www.trendyol.com/Anne-ve-Bebekler-icin-Her-sey/ButikDetay/49849/cocuk adresinde kampanya var avent biberonlar, burun aspiratörleri vb. Fiyatlar nasıl sizce uygun mu?
anne göğsüne en yakın buymuş arkadaşlarım tavsiye etti, biraz pahalı ama sonra baya kullanıyormussun zaten. Oyüzden değiyormuş. Alayım dedim bende bakınıyorum şuanCanım biberonda avent cok iyi diye okudum ben de avent alıcam .
bu haftalarda normal magnezyum eksiklğinden kaynaklanıyor, kullanıyor musun magnezyumKızlar gece uykuda bacagima kramp giriyo hiç hareket edemiyorum o an ve bayaa acı çekiyorum sanki damar damar üstüne gelmiş gibi ama dizimin altinda arka kaslarda oluyo bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?