Canlar selam
Deneyimli anneler 4 moms mamaroo kullanan var mıbaranızda?
Bu urunu almayı düşünüyorum cok begendim.
Kızlar benimde 28 hafta bitti bebek yukarda inşallah döner dönen varmı bu haftadan sonra ilk çocuğum asagidaydi bu yukarda
Bizim kurumda yanan izinler için ek süre verilecek ama süresi ile ilgili açıklama gelmedi, benim bebişime yetişir mi bilemiyorum sanırım yanacak yanmazsa benim için süper olur bebeğimle 1 hafta daha kalmak muhteşem bir fikir :)kızlar benim de boyle bır durumum var doktor ohal sebebıyle yanmayacak seneye aktarılacak sıkıntı yapma dedı
ne kadar doğru bılmıyorum tabı
Canlar selam
Deneyimli anneler 4 moms mamaroo kullanan var mıbaranızda?
Bu urunu almayı düşünüyorum cok begendim.
Gunaydin anneler bi haftadir kendimi hastanede dagitacagim keceden magnetlere sardim isten gelince onlari yapiyorum iyi oluyo gercekten vakit nasil geciyo anlamiyorum bebegime hazirlaniyorum die mutlu oluyorum ama dun yandim kavruldum resmen
Olsun cnm doğumdan sonra toparlariz insBende mustela catlam kremi ve nuxe un kuru yagini kullaniyorum.
Bilemiyorum en azindan elimden geleni yapmis olmak istiyorum.
Gobegim hicbirzaman yoktu simdi bayagi buyudu tabi.
Kismet artik bakalim :/
Aynen ya uyuyamadim bütün gece klima da fayda etmiyor bu sıcağa bide bende yaklaşık 3 aydır burun tıkanıklığı var gebelikten mis nette öyle yazıyor ölüyorum resmen dün sıkıntımdan eşime kızdım. Yazık olan ona oluyor hepbende dün akşam bildiğin menopozlular gibiydim. Ağustos ayına girdik en sıcak ay.Allah yardımcımız olsun.
Eminöününe metrelik bebeği kurulamak ,ter bezi vs içn tülbent,mermerşah kumaşı almaya gideyim diyordum gözüm almıyor.
bende dün akşam bildiğin menopozlular gibiydim. Ağustos ayına girdik en sıcak ay.Allah yardımcımız olsun.
Eminöününe metrelik bebeği kurulamak ,ter bezi vs içn tülbent,mermerşah kumaşı almaya gideyim diyordum gözüm almıyor.
Evet gaviscon şurubum var ama içmiyorum kolay kolay migdem yanmiyor yemeği abartinca oluyor 3 yudum soğuk süt iyi geliyor gece soda ve süt içtim rahatlattıdoktoruna danış,geçmiş olsun
hamilelere genel olarak iki şuruptan birini vermişler
"Gaviscon Double Action"
"Rennie Duo"
bende henuz başlamadı ama tedbir icin bir şurup aldım koydum kenara
Aynen ya uyuyamadim bütün gece klima da fayda etmiyor bu sıcağa bide bende yaklaşık 3 aydır burun tıkanıklığı var gebelikten mis nette öyle yazıyor ölüyorum resmen dün sıkıntımdan eşime kızdım. Yazık olan ona oluyor hep
Sabah ise geldim herkes hasta gibisin fln dedi o kadar bunaldim ki rengim degismis canm hava cok sicak gideceksende aksam ustu git yanarsinbende dün akşam bildiğin menopozlular gibiydim. Ağustos ayına girdik en sıcak ay.Allah yardımcımız olsun.
Bende esime diyorum cocuk icimde yandi bitti die uzuluyorum diyorum oda diyo o rahattir sen rahatlamya bak die yazik onlara da zor oluyo tabi cok sicaklara denk geldikRebel92 aynı durum bende de oldu o ne terleme her yeri açtım ama banamısın demiyordu fenalık geçirdim resmen uyku sersemiydim birde zavallı eşim ve kızkardeşim divane oldu buzlu sular içiyorum dondurma yiyorum yok olmadı şimdi işyerindeyim ve uykusuzluktan gözüm yanıyor ama bebeğim iyi ya kıpır kıpır oynuyordu en büyük tesellimdi meleğim :)
Evet gaviscon var ama i
Evet gaviscon şurubum var ama içmiyorum kolay kolay migdem yanmiyor yemeği abartinca oluyor 3 yudum soğuk süt iyi geliyor gece soda ve süt içtim rahatlattı
Sabah ise geldim herkes hasta gibisin fln dedi o kadar bunaldim ki rengim degismis canm hava cok sicak gideceksende aksam ustu git yanarsin
Aynen ya uyuyamadim bütün gece klima da fayda etmiyor bu sıcağa bide bende yaklaşık 3 aydır burun tıkanıklığı var gebelikten mis nette öyle yazıyor ölüyorum resmen dün sıkıntımdan eşime kızdım. Yazık olan ona oluyor hep
aman dikkatli ol hamilelikte ve doğum sonrası migren pörtlüyormuş.Saçlarını enazından ense kısmını kuru tut.Sıcak olsada esen yerlerde durmaya çalışıyoruz çarpar,allah korusun.Gece 3'e kadar uyuyamadım ben de aşırı sıcaktı hiç esinti yoktu. Mide yanması da tutunca mahvoldum, eşim de uyumadı yazık. Sonunda rennie tablet çiğnedim bir tane iyi geldi. Bebem de az hareket etti ona da endişelendim biraz. Saçlarımı hep ıslak tutuyorum kafamdan alev çıkıyor sanki. Allah hepimize kolaylık versin.
Evet yaa toplu taşımada yer mevzusunu bende yaşıyorum çoğu zaman yer vermiyorlar, hele de bayanlar karnıma bakıyorlar gözümün içine bakıyorlar sonra hemen görmemiş gibi davranıp telde vakit geçiriyorlar onlarda ben bayanım erkekler kalksın bekliyor içimden bebeğimden hem özür diliyor hem de teşekkür ediyorum beni yormadığı için biz ne ara böyle yozlaştık bilemiyorum çok şükür iyiyim ama problemli bir hamileliğim de olabilir yanivazgeçtim gitmekten,güvenemedim akşam üstü iş çıkışı oluyor ve çok kalabalık oluyor,toplu taşımada malesef yerde vermiyorlar. Başka bir gün inşallah.
ben de işyerinde uyku sersemiyim bi sürü işim var ama elim gitmiyor bi türlü konsantre olamıyorum.NisanFRM eminönüne gideceksen canım bi liste yap sabah erkenden git ve sadece alacaklarına odaklan. Geçen hafta biz de gittik o bu şu derken 8 saat dışarda kalmışız eve geldik pestil eşim uykusunda sayıklıyor bebek geliyor diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?